EM-kisat 2020 – liveseuranta

  • 835 759
  • 21 637
Tila
Viestiketju on suljettu.

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Jumalauta Grealish. Ei olisi parempaa syöttöä voinut pistää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska. Englanti ei ole Espanja. Englanti ei ole Ranska.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ranska-Saksa-Portugali kuolemanlohkosta kaikki himaan heti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No, on se nautinnollisempaa seurata kun tämän voiton jälkeen koko saari menee sekaisin ja otsikot huutaa "Road to glory", kunnes Englanti jymähtää johonkin Ruotsin bussiin seuraavassa pelissä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kane avaa maalitilinsä kisoissa. Saksa horjuu jo pahasti. Saksa on se mörkö, joka piti selättää matkalla urotekoihin?
Tämäkö on lopulta se vuosi?

It's coming home...

Tulee eräs jääkiekkoseura mieleen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Klassinen ”jos et itse tee”… Muellerilla oli se paikka!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös