EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 397 829
  • 6 438

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Minusta hienoa, että Portugali meni jatkoon. Olen 90 -luvun puolivälistä joukkuetta kannattanut. On mielestäni yleensä pelannut nättiä futista ja lisäksi on pikkumaa. Se, että pelaako joukkueessa Ronaldo vai ei, ei vaikuta kannatukseen tippaakaan. En muutenkaan täysin ymmärrä tuota Ronaldo -vihaa. Eikö kukaan muu jalkapalloilija filmaa? Nämähän kaikki kaatuu kun heinä viikatteella, kun pienikin osuma tulee jalkaan, päähän tai korvaan. Nättipoikahan hän toki on, mutta ei tuota ihan hirmuisen isoksi viaksi voi laskea. Jos näyttäisi Gattusolta, niin olisiko silloin vähemmän oksettava? Käyttäytyykö sitten joskus huonosti haastatteluissa? Kyllä varmasti, mutta jalkapalloilijat on suurempiakin rikoksia tehneet, mutta harvaa yhtä paljon haukutaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Cristiano Ronaldon haukkuminen/huomioiminen on reilusti selkeämpää, kuin pelaajan xx nönnönnöö. Tämä on aika helposti selitettävissä. Mies on yksi tunnetuimpia ja parhaita nykypalloilijoita, lisäksi mies on jalkapalloilun mannekiini siinä missä veroja kiertävä Messi on enemmän vain se perus futaaja monen mielikuvissa. CRonaldo patsastelee jatkuvalla syötöllä ties missä Instagramissa ja mainoksessa, joka kiinnittää myös monen huomion. Lisäksi C on jatkuvasti kentällä sen näköinen kuin itkisi, tämä on vaan osa miehen persoonaa ja reagoimista tilanteisiin, mutta se näkyy selvästi kameroille ja sen myös porukka huomaa. Ei Pentti peruskatsojaa kiinnosta vähää alusta ne verenluovutukset ja veronmaksamiset, Pentti kiinnittää huomion kentällä tapahtuviin asioihin.

Joo, ei se Cristiano sukeltele yhtään sen enempää mitä muutkaan tuota harrastavat, jopa vähän vähemmän välilllä, mutta yllämainituista syistä miehen sukelluksiin kiinnitetään vaan selvästi enemmän huomiota kuin muihin, niin mediassa, kuin töllöttimien toisella puolella/katsomossa. Itse en Cristiano Ronaldoa vihaa, mutta enpä voi sanoa olevani mikään fanikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kohta mennään taas. Ennakkoon paljon selkeämpiä matseja tänään kuin eilen, mutta ainahan näissä nähdään yllätyksiä. Tänään ei kuitenkaan suurempia yllätyksiä nähdä ja Belgiakin hoitaa homman jatkoajalla Unkarin hirmuisesta taistelusta huolimatta.

Päivän oikea rivi on siis:

Ranska-Irlanti 1
Saksa-Slovakia 1
Unkari-Belgia X
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
No niin. Taas mennään. Ranska tämän vie 2-0, mutta olisi kiva jos Irlanti tekisi maalin, vaikka johtosellaisen.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Tästä maali, niin peli on heti paljon mielenkiintoisempi.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Pogpalta todella typerä rike ja Irlanti rankkarista johtoon
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hahahah, loistavaa Irlanti!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mukava että Irlanti sai maalin heti alkuun. Lopussa sitten Roy Keane kentälle rauhoittamaan peliä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mukava että Irlanti sai maalin heti alkuun. Lopussa sitten Roy Keane kentälle rauhoittamaan peliä.
Ai saatana kun se kyrpä vielä pelaisi. Kaikkien aikojen huiken keskikenttäpelaaja ikinä missään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös