EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 399 115
  • 6 438

Ralph

Jäsen
Aivan huikea puolustaja tämä Bonucci. Moni muistaa Juventuksen puolustuksesta Chiellinin, mutta Bonucci vie vertailun jo vähintään kuusi-nolla.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onpas tylsää peliä... heh.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Nyt se maailman kuuluisin sumppu käyntiin.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma mielenkiinto keskittyy Italian puolustuspelaamiseen ja ottelu on ollut ihan mielenkiintoinen. Näin adhd-aikakaudella on mukava seurata erinäisiä pieniä ja isoja taktisia kuvioita mukavalla temmolla. Tässä ottelussa on hyvin mielenkiintoista seurata miten belgialaisten pilviin hinnoitellut jalat pystyvät vastaamaan Italian alakerran haasteeseen.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pikselöikö muilla kuva hd-kanavalla? Elisan verkko Jyväskylässä täällä. Kiinnostais tietää onko ongelma ihan yleisesti lähetyksessä vai vaan täällä.
 

jamoooh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Florida Panthers
Ei tää kovin vahvasti mee Belgian taikka meikäläisen futispörssitiimin kannalta, taas tässä pelissä 4 pelaajaa mut 3 istuu penkillä.. Ei oo futistietämystä hirveesti :)
 

Fordél

Jäsen
Kaikesta näkee, että ei ole Courtoisin pelivire ja itseluottamusihan kohdillaan. Vähän sama kun viime MM-kisoissa Casillaksen kohdalla.
 

Ralph

Jäsen
Jos saa veikata Italian vaihdot, niin:
n. 65' Eder -> Immobile
n. 70' Giaccherini -> Thiago Motta
n. 75' Pelle -> Florezi
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Millä ihmeen krediteillä tuo Sorsa tuolla istuskelee? Heppu on aivan onneton räpeltäjä kentällä, nyt viittaan siis kansainvälisiin peleihin, silloin kun vielä sekoili maajoukkueessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös