EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 400 826
  • 6 438

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Buffon olisi voinut olla Pavarottin mukana kiertämässä maailman kirkkaimpia oopperataloja. Psyykkeeni ei kestä jatkoaikaa Azzurrin pelatessa joten onnea kaikille.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Super Victor. Sellainen perus 40x15 cm musta dildo. Painoa tolla tekojormalla on vaivaiset 5,6 kg, jos saksaa yhtään ymmärsin. Joka naisen unelma, kuten kaikki futiksessa

Ja minä kun luulin tätä ihan klikkihuoraukseksi enkä edes viitsinyt lähteä tarkistamaan.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
On tuo Buffon hieno mies, pakko arvostaa. Ja onhan sinne jopa muutama Luigi malttanut lähteä äidin lihapatojen ääreltä pois.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jos kerran lukemisen ymmärtäminen tuottaa ongelmia, niin pitänee selventää. Se oli vastaus Tifosille, että turha keskittyä iänikuisiin Italian haukkuviesteihin, koska se on yhtä yllättävää kuin se, että Gianluigi Buffon on Italian kapteeni.
No niin, ihan oikein siis luin ja ymmärsin. Hämmennyin vaan kun rupesit sen jälkeen sönköttämään ihan omaa soopaa. Onneksi sentään peli alkoi, niin voi keskittyä makaronien filmailuun.
 

Ralph

Jäsen
Kyllä tuosta Italian keskikentästä kertoo paljon se, että Giaccherini on avauksessa. Mutta ans kattoo, mitä tapahtuu. Alapään nelikkoon on helppo luottaa, kun samoja kavereita on saanut katsella jo viisi vuotta Juventuksessa ja kauden jälkeen pystien kanssa.
 

Ralph

Jäsen
Hämmennyin vaan kun rupesit sen jälkeen sönköttämään ihan omaa soopaa.
Ja mitähän omaa soopaa "sönkötin"? En ole mitään sinulle kohdistanut, mutta otat kaiken taas niin henkilökohtaisesti. Kirjoitin Tifosille, että ei kannata noista iänikuisista valituisviesteistä ottaa nokkiinsa, mutta päätit tulla vinkumaan väliin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
@Iker haha voi saatana, mä katoin ilmeisesti nopeasti tässä pari päivää sitten, että Pelle olis syntyny 1995, mutta onkin kymmenen vuotta vanhempi. Kiitos korjauksesta, kertonee kuinka paljon tätä futista tulee oikeasti seurattua.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Italia aloittaa sikailun.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Iän tuoman kypsytyksen tuloksena olen alkanut arvostamaan italialaista jalkapalloa. Nuoruudessa se herätti inhon tunteita jostain syystä, mutta nykyään saapasmaan pallottelusta pystyn havaitsemaan jotain runollista ja joukkue on noussut sympattavaksi Saksan taakse. Ja onhan tuo joukkue ollut Saksalle usein iso mörkö.

Minun ikäni ei vielä tunnu riittävän, sitkeä on antipatia.
Syynä ei ole ikinä ollut Italian Saksa-voitot, vaan kova rappaava pelityyli.
Ja vielä nimenomaan se, että mikäli vastaavalla tyylillä on on italiaanoja otettu, niin voi sitä valituksen, voihkeen ja kieriskelyn määrää. Argoilla sama tyyli.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli meinaan silkkaa seksiä tuo syöttö. Oliko Pirlo?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Täydellinen pystysyöttö, suoraan erkkaan.
 

Ralph

Jäsen
Mitä Giaccherini tekee avauksessa? Näemmä maaleja.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Oho, hobitti teki Italian ensimmäisestä paikasta. Jotenkin tuon olisi voinut arvata
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös