EM-kisat 2016 – liveseuranta

  • 399 277
  • 6 438
Kyllä toi Kroatian hyökkäys yhden Suker-tason viimeistelijän tarviis.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Erkka: ".........tapahtuu vain elokuvissa"....tai Suomea vastaan! Meille (meidän maaliin) on ladottu viime karsinnoissa kammottava määrä maaleja nimenomaan puolustuksen keskeltä.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sun jengi on maalin tappiolla ja peliaikaa on vain muutama minuutti jäljellä niin on kyllä muuten järkevää jäädä makoilemaan ja filmaamaan tuonne jonnekin keskikentälle kun peli pyörii jossain ihan muualla. :D
 
Tuntuu olevan muuten monella joukkueella sama ongelma. Hyökkääjäkato?

Kieltämättä sellaiset profiilikkaat ysit on aika harvinaisia nykyään, meinaan esim Van Bastenin tasoisia ja tyylisiä kurkoja. Vähän joka joukkueessa höylää nykyään kärjessä joku yleismies Jantunen-Müller, joka ei kliinisesti viimeistele, mutta puolustaa tunnollisesti ja iskee silloin tällöin.

PS. Mun mielestä toi kroaattien sininen paita on ihan hiano, tulee mieleen Dinamo Zagrebin kotiasut. Mutta tärkeintä tänään, ryssien ohella kisojen ällöin maa on lyöty, jes.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Ne rähinöitsijät ovat sen joukkueen intohimoisia faneja. Rangaistus joukkueelle pitäisi olla isku siihen pyhimpään. Todennäköisesti toimivin ja realistisin rangaistus tässä tapauksessa.
Rähinöitsijöille jalkapallo on vain tekosyy tapella, joten en usko heitä edes kiinnostavan joukkueen pistemäärä lohkossa. Ainoa keino mielettömyyksien lopettamiseksi on armeijan tuominen kaduille.
 

Ralph

Jäsen
Soitetaanko ennen Wales-Englanti-peliä kahdesti sama kansallislaulu?
 

Ralph

Jäsen
Pohjois-Irlanti vaikuttaa erittäin vahvalta hyökkäysjoukkueelta, mutta miten kestää puolustus?
 
Puola tekee pallokorvista viipaleita tätä menoa, komeasti liikkuu pallo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös