Elitserien 2008–2009

  • 83 550
  • 388

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ei mitään hätää, sen verran laatuporukka Frölundalla että kyllä sieltä kohta voitot alkaa tulemaan.

Tämä tuntuu aika kaukaiselta haaveelta tällä hetkellä. Kokeneet pelaajat ovat olleet todella pihalla koko kauden. Hahl on ollut järisyttävän paska, Kalliolla jumi vaihteeksi päällä ja ei osu ladon sisältä ladon seinään, kapteenin jalat käy, mutta vedot pysähtyy joka kerta rintapanssariin.. Puolustuksessa Mäntylä on sysipaska ja ei saa mitään aikaiseksi, A.Holmqvist on menettäny paikkansa 18-vuotiaalle jannulle ja keskittyy nykyään ottamaan helvetin turhia jäähyjä. Maalissa on miljoona mies joka ei saa mitään kiinni ensimmäisissä erissä. Joku Rögle voitto ei nyt paljon helpota, Dahlenille kenkää. Saatana, kaikille kenkää.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Dahlenille kenkää. Saatana, kaikille kenkää.

Nojaa, uskoisin, että tässä näkyy Frölundan monivuotinen linja. Ensinnäkin, se ollaan nähty, että vain harvat NHL:stä maitojunalla takaisin tulleet ässät jatkavat samaa tuotantoa, kuin lähtiessään, silloin kun kaikki kurvit osoittivat ylöspäin. Esim. Pastori Karlsson on kyllä pitänyt itsensä kunnossa ja väläyttelee välillä ihan kivoja juttuja, mutta ah niin tehotonta touhua. Nordqvistilta odotin jo viime kaudella enemmän ja Michael Holmqvist ei saanut (halunnut) edes uutta tilaisuutta tällä kaudella. Myöskään Steve Kariya ei saanut aikaan paljon mitään viime kaudella ja lähtö tuli hänellekin. Itselleni on arvoitus, miten hän pystyi sijoittumaan SM-liigassa pistetilaston kärkeen.

Muistan kun Magnus Arvedsson hankittiin Moran valmentajaksi. Eräs valmentaja totesi, että jos juuri uransa lopettanut vanha NHL-pelaaja kelpuutetaan lähes suoraan Elitseriejoukkueen valmentajaksi, niin se ei kyllä anna hyvää kuvaa luottamuksesta tämän päivän valmentajia kohtaan, joista monella on takanaan monivuotinen kokemus ja koulutus sarjasta. Nyt Frölunda teki saman jutun. Ongelmana taitaa olla nyt vaan se, kun Kent Nordberg, Frölundan uusi GM ja Ulf Dahlén sopivat jossain saunareissulla, että he tulevat joskus johtamaan yhdessä jotain joukkuetta. Ikävä kyllä tämä kokeilu sattui Göteborgiin, enkä usko, että Nordberg antaa kovin helposti kenkää kamulleen… Siihen tarvitaan melkoisella varmuudella hieman apua kansliasta, muussa tapauksessa Dahlén istuu virassaan vaikka Frölunda pelaisi keväällä karsintasarjassa. Arvedsson muuten siirtyi divariin, Boforsin valmentajaksi. Tämä on se oikea tie ylimpään sarjaan, elikkä ENSIN sinne ja sieltä sitten muutaman vuoden kuluttua Eliittiin jos homma sujuu. Näin tekevät myös pelaajat - ensin on todistettava jossain jotain. Mutta myös tässä tapauksessa häikäisevät kokemukset dollariliigasta. Niillä meriiteillä aukenevat monet ovet kun tullaan takaisin ja Aku Ankkakin sijoittuisi varmasti johonkin pääsarjan joukkueeseen, jos on vain käväissyt mutkan änärissä.

Noh, periaatteessa Dahlénin pitäisi kyllä pärjätä miten vain, sen verran nimekkäästä joukkueesta on kysymys, mutta pahasti näyttää siltä, ettei hän saa hommaa toimimaan ja kaikki nämä nimekkäät pelaajat alisuorittavat juuri nyt. Puolustaja Dipentaa odotetaankin nyt kuin messiasta. Onkin mielenkiintoista nähdä, saako tämä puuttuva pala peliä kasaan. Stanley Cup voittaja joo. Taas.. Edellinen lähetettiin Kaasumiehelle Södertäljeen. Scandinaviumissa hänelle ei oikein ollut käyttöä…

Minusta joukkueen kokemattomimmat pelaajat ovat esittäneet parhaimpia otteita tähän mennessä, enkä protestoisi jos molemmat joukkueen läskit, Sundin ja Holmqvist saisivat levätä jonkun matsin. Esim. Ronnie Sundinin pelipaikka on ollut viime vuodet itsestään selvä juttu, vaikka hän kuuluukin heihin, jotka seuraavat eniten katseella kun vastustaja murtautuu läpi.

Dramaattisinta tässä on se, kun se paras tavaran perille toimittaja, Janne Karlsson seisoo penkin takana joukkueen kakkosvalmentajana. Täysin idiootti veto, sillä Jannehan johti Linköpingin viime kaudella yksin fiinaaleihin ja on myös Frölundan viime vuosien menestyksen takana. Jannen pitäisi olla ehdottomasti se ykkösvalmentaja ja Dahlénin se oikea käsi. Mutta myöskään tätä vetoa emme taida tulla näkemään, ellei sitten Uffe tee sitä ehdotusta itse, paineen alaisena, sillä vielä pari huonoa matsia ja pullot alkavat sataa jäälle.

Eilisestä matsista sen verran, että kyllä se oli maalivahti Holmqvist, joka piti lukemat kurissa. Ensimmäiselle maalille hän ei mahtanut kyllä mitään, toinen olisi ehkä ollut hyvänä päivänä otettavissa. Luin tosin vastaavia juttuja paljon Holmqvistista hänen NHL-seikkailullaan, tyyliin ”Honken sai antautua pari kertaa ottelun alussa, mutta lämpeni kovasti ja oli kuin muuri loppupelin”. Joten tämä taitanee olla Honkenin tavaramerkki ja homma toimii varmasti hyvin vastaisuudessa, kun Frölunda kohtaa joukkueita, joilla hon huonommat ampujat. Honken siis tarvitsee hyvän lämmittelyn.

Joka tapauksessa, ottelua ei saa hävitä, jos päästää vain kaksi maalia. Silloin pitää yltää vähintään tasapeliin. Mutta Frölunda kaiveli taas tapansa mukaan parhaiten kulmissa ja tämä näytti sopivan erinomaisesti vastustajalle.

Frölundan tehottomuus ja avuttomuus ei tosin himmennä Linköpinginkin eilistä voittoa. LHC vaikutti olevat kilon-pari painavampi joka paikassa. He saivat paljon kriittiikkiä, kun vuokrasivat Weinhandelin, Mårtenssonin ja Johanssonin Venäjälle, mutta tilalle hankittiin niillä rahoilla Henriksson maaliin ja Hlavac ja Hlinka. Eilisen perusteella uskon, että nämä miehet täyttävät kyllä paikkansa. Jos eivät pistetilastoissa, niin toiseen suuntaan sitten.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Eilisestä matsista sen verran, että kyllä se oli maalivahti Holmqvist, joka piti lukemat kurissa. Ensimmäiselle maalille hän ei mahtanut kyllä mitään, toinen olisi ehkä ollut hyvänä päivänä otettavissa.

Itse olen taas toista mieltä. Ensimmäinen maali oli kyllä sivuttaisliikkeestä, mutta kun se tulee räpylän korkeudelle ni se on napsittava pois jos haluaa näitä pelejä voittaa. Toinen maali oli sitten ohjaus jolle ei voinut mitään. Mitä lukemien kurissa pitämiseen tulee niin itse en näe asiaa niin. Nelosketjun jätkät lähinnä Johansson ja Joa. Andersson pelasi todella uhrautuvaa alivoimapeliä ja blokkasivat mm. monta kertaa Teemu Aallon suoraa syötöstä lähtevät vedot.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Mitä lukemien kurissa pitämiseen tulee niin itse en näe asiaa niin.

Tarkoitin lähinnä niitä neljää loistavaa torjuntaa myöhemmin. Normaali maalivahti ja normaali ilta ja peli olisi päättynyt 1-4. Missä kohtaa areenaa istuit?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
L-Puolella.

Kas prskeles. Minäkin istuin siellä ensimmäisen erän ja näin Holmqvistin takana ne kaksi ensimmäistä maalia. Siirryin sitten toiseen ja kolmanteen erään toiseen päähän, tervehtimään paria tuttua ja näin Holmqvistin hienon toisen erän.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Minäkin istuin siellä ensimmäisen erän ja näin Holmqvistin takana ne kaksi ensimmäistä maalia. Siirryin sitten toiseen ja kolmanteen erään toiseen päähän

Itse olin 8 rivillä. Tarkoitus oli kyllä hommata A-puolelle liput, mutta emäntä langan päässä ei ilmeisesti ymmärtänyt sujuvaa ruotsia :)

Itseltä jää MoDo peli väliin, mutta Röglen kaadossa ollaan jällein mukana. Toivottavasti ninja tarjoaa kunnon raporti ottelusta.

Eilen tuli turpaan Timrålta jatkoajan jälkeen ja näin on pistetilikin avattu. Maalit teki Blomdahl ja Mäntylä.
EDIT: Lisätään eiliseen peliin sen verran, että jällein meni heti alussa maali Holmqvistille. Nyt on neljä peliä takana kärkiseuroja vastaan ja neljä tappiota. Itse toivoisin Ahosen aloittavan MoDota vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lipes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elitserien

Mistähän löytyisi helpoiten/selvimmin Elitserien otteluiden kokoonpanot illan otteluihin?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tulihan se voitto sieltä! Vaikeuksia ilmeisesti jällein, mutta todella positiivista, että kokeneet jätkät sai päät auki ja tästä on helvetin hyvä jatkaa. Hahl 1+0, Kallio 0+1, N.Andersson 1+0 ja A.Holmqvist 1+1. Lauantaina on sitten vastassa rakas vihollinen Färjestad. Maanantaina itsekkin pääsen todistamaan Röglen nykytasoa.

Tämän kierroksen tulokset:

Brynäs - Timrå 3-2 (Mäkiaho 1+0, Pyörälä 0+1, Lotvonen 1+0, Lehtonen 0+1 ja Pärssinen 0+1)

Djurgården - Färjestad 2-5 (Eero Somervuori 0+2)

HV 71 - Skellefteå 0-3 (Marttinen 0+2)

Linköping - Södertälje 3-3 (Aalto 1+0, Pakaslahti 1+1)

Luleå - Rögle (Miettinen 0+1)
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Lauantaina on sitten vastassa rakas vihollinen Färjestad.

Kuokkaan 2-1 ja jällein kerran kohtaloksi koitui eka 10 jossa laatta kaivettiin kaksi kertaa omasta maalista. Frölundan ainokaisen iski joukkueen paras pistemies tällä hetkellä Andreas Karlsson ja Färjestadin puolelta osui Rhodin ja Bastiansen. Maalissa Frölundalla oli jällein kerran Johan Holmqvist. Kokoonpanosta puuttuivat DiPienta ja Jonas Nordqvist.

Selvisipä syy sitten A.Holmqvistin vaisuun kauden alotukseen. Mies on ollut mystisen sairauksen kohteena ja joutui päivää ennen MoDo-peliä sairaalaankin, mutta mitään kummempaa ei löydetty.

Mäkkäri on löytänyt huikean vireen ja on ykkösketjussa yhdessä Pyörälän ja Wandellin kanssa latonu hirmutehoja ja tänään syntyi 1+1. Myös Pyörälälle kirjattiin samat tehot Timrån 4-5 voittoon päättyneessä ottelussa Linköpingiä vastaan.

Muista suomalaisista maalintekoon pääsivät Tuokko 1+1, Voutilainen, Aalto, Miettinen ja Hietanen. Syöttöpisteet merkittiin loistavaa kautta pelaavalle Jyri Marttiselle, Hyvöselle, Laineelle, Luomalle ja Tero Konttiselle.

Liigaa johtaa 5 kierroksen jälkeen Juuso Hietasen Brynäs. Toisena pisteen perässä tulee Färjestad ja Linköping. Perää pitävät Frölunda ja Luleå.

Pistepörssin paras suomalainen on Jyri Marttinen sijalla 10. 2+4 tehoilla. Koko pistepörssi näkyy täällä: http://www.hockeyligan.se/index.php?stats=listplayers&orderby=tp&season=2008&=sv
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Selvisipä syy sitten A.Holmqvistin vaisuun kauden alotukseen. Mies on ollut mystisen sairauksen kohteena ja joutui päivää ennen MoDo-peliä sairaalaankin, mutta mitään kummempaa ei löydetty.

Itseasiassa kysymys ei ole mistään tuoreesta jutusta, vaan Holmqvist on kärsinyt väsymystilasta jo pitkään. Viime päivinä hän on tosin saanut jotain uutta lääkettä, joka on hieman parantanut asiaa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Itseasiassa kysymys ei ole mistään tuoreesta jutusta, vaan Holmqvist on kärsinyt väsymystilasta jo pitkään.

Tänä iltana Holmqvist ei pelannut, joten suuremmasta täytyy olla kyse. Myös Nordqvistin peluutus ihmetytti. Välillä ei miestä näkynyt ollenkaa kentällä ja sitten peliaika tuli ryppäissä.

Itse peli ei ollut taaskaan parasta, mutta Honke pelasi pisteet Frölundalle. 2-3 Läpiajoa, 5vs3 ja E.Karlssonin nukahtaminen päällimäisenä. Nyt hänestä voidaan puhua parhaasta sitten Lundqvistin. Pettersson-Hahl-Blomdahl ketju oli erittäin hyvällä pelipäällä ja taisteli molemmissa päissä kenttiä. Pakistossa Hedman ja Ackeström uurastivat todella paljon ja Frölundan kannalta pelin kriittisellä hetkellä toisen erän 10 ensimmäistä minuuttia jolloin oltiin luvalla sanoen nesteessä. Oli muuten hienoa nähdä semmonen reilu 30 päinen espanjalaisporukka joka eli pelissä täysillä mukana :)

Eli plussat:

+++: J.Holmqvist, espanjalaiset ja Hahlin johtama ketju.

Kolikon kääntöpuoli. Karlssonin johtama ketju jossa pelasivat Kallio ja N.Andersson saivat kyllä painetta Röglen puolustukseen, mutta kunnon tekopaikoille ei Kallion unelmapaikkaa lukuunottamatta päässy. Kahnbergilla oli virtaa, mutta peli meni lähinnä hänen kohdallaan sähläämiseksi, koska ketjukaveri vaihtuivat koko ajan.

---: A.Karlssonin ketju

EDIT: Perkele, meinas unohtua. Alfie oli seuraamassa ottelua ja jokainen voi kuvitella minkälaisen suosionosoitukset mies sai Scandinaviumilla.
 
Viimeksi muokattu:

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Tänä iltana Holmqvist ei pelannut, joten suuremmasta täytyy olla kyse.

Sen verran suuresta, että Holmqvist sai tänään kenkää.
Joe Dipenta saapuu myös ennakoitua aikaisemmin, jo huomenna ja on käytettävissä jo torstaina ottelussa Ottawaa vastaan.

Mielenkiintoista nähdä, miten tämä toimenpide vaikuttaa joukkueeseen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Sen verran suuresta, että Holmqvist sai tänään kenkää.

Aivan ja tuossa vielä uutinen mistä kerroit. http://frolundaindians.com/default.asp?action=nosplash DiPenta sisään ja Holmqvist ulos.

Fabricius loukkasi itsensä Färjestad pelissä ja pelasi vain vähän reilun minuutin siellä ja eilen oli kokonaan sivussa. Hyökkäysketjut oli näin:

1. Blomdahl - Hahl - Pettersson
2. N.Andersson - A.Karlsson - Kallio
3. Kahnberg - Nordqvist - JOH. Andersson
4. Eller - Johansson - JOA. Andersson

Maalit teki Eller 1-0, Kahnberg tulee hyvällä sykkeelle sinisen yli ja vähän menettää kontrollin kiekosta ja kiekko lipuu b-pisteiden väliin Ellerille joka vetää vähän maskin vierestä sisään. 2-0 Nordqvist yritti ylivoimalla syöttöö maalintakaa Kahnbergille, mutta menee omasta Rögle pelaajasta maaliin. 2-1 Kenny avaa Abbotin läpiajoon, mutta Honke venyy loistavaan patjatorjuntaan. Siitä seuranneesta alotuksesta Rögleltä jatkaa sama ketju joka saa jällein pelattua Cameronille paikan, jonka Honke vielä torjuu ja kiekko ajatuu kulmasta jolloin Cam. Abbot jää kolmannen kerran vapaaksi keskelle ja vetää ylämummoon. 3-1 E.Karlsson (Kallio) saa todella korkean lätyn Tompalta laidasta ja pysyttää yläkulmaan ilman maskia. 4-1 Pettersson (Hahl - Mäntylä) Omissa aloitus ja Röglellä maalivahti pois. Frölunda hoitaa alotuksen, Mäntylä zippaa keskialuuelle ja Hahl syöksyy kiekkoon ja passaa Petterssonin avopaikkaan.

Larsen joutuu varmaan poistumaan DiPienta edestä pois ja pakkiparit tulee menemään näin:

Sundin - DiPenta
Söderholm - Mäntylä
Hedman - E.Karlsson
Ackeström - Larsen
 
Viimeksi muokattu:

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Larsen joutuu varmaan poistumaan DiPienta edestä pois ja pakkiparit tulee menemään näin:

Sundin - DiPenta
Söderholm - Mäntylä
Hedman - E.Karlsson
Ackeström - Larsen

Oskar Ackerströmhän oli jo periaatteessa lähetetty matkoihinsa, mutta sai harjoitella Frölundan kanssa, koska ei löytänyt itselleen uutta seuraa. Joten uskon, että se on hän joka saa tehdä tilaa Joe DiPentalle.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Frölundan pakistossa tapahtuu jälleen... Ronnie Sundin kärähti ratista. Koomisinta hommassa oli se, että promilleja oli sama lukema, kuin selässä peleissä, elikkä 0.23.
 

scholl

Jäsen
Frölundan pakistossa tapahtuu jälleen... Ronnie Sundin kärähti ratista. Koomisinta hommassa oli se, että promilleja oli sama lukema, kuin selässä peleissä, elikkä 0.23.

Ruotsissa on ihan sairas toi promilleraja.
Kaiken lisäksi kaupan oluen nimiset vedet ovat sen verran pahoja, että on pakko juoda staröliä, jossa joku reilu 5 volttia. Niinpä sitä on käytännössä aina yli 0,2. Poliisille iso miinus.

edit. ihmevalitusta seuran sivuilla. Jos olisin Sundin niin en menisi alentumaan pyytämään mitään anteeksi. 0,22 tilanteessa saavat lainlaatijat ja poliisi katsoa peiliin, eikä pelaaja
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
edit. ihmevalitusta seuran sivuilla. Jos olisin Sundin niin en menisi alentumaan pyytämään mitään anteeksi. 0,22 tilanteessa saavat lainlaatijat ja poliisi katsoa peiliin, eikä pelaaja

Viittavat seuran sanelemaan nollatoleranssiin, jonka kaikki pelaajat ovat hyväksyneet. Sundin rikkoi tämän sopimuksen ja asiaa pahentaa myös hänen A rinnassa.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Pakko kirjoittaa tästä kun näemmä Jatkis on uhrautunut kirjoittamaan elitserienistä ihan kolumnin muodossa.

Ihan hienoa tekstiä mutta faktat ovat hieman ehkä hukassa:

"Kaikki tämä kokemus jää varjoonsa, kun jäälle astuu piskuinen mies Vålerengan kaupungista Norjasta."

Haluaisinpa vaan tietää missä ihmeessä tuollainen kaupunki sijaitsee... Ehkäpä kauniit sanat on tärkeämpiä kuin faktat. :)

Vinkkinä vaan artikkelin kirjoittajalle että Vålerenga on kaupunginosa Oslossa.

"Vastikään 21 vuotta täyttänyt laituri hakkasi viime keväänä Frisk Angerin joukkueessa Norjan pudotuspeleissä hirmutehot."

Joukkuehan on Frisk Asker, tässä myös kyseisen tiimin kotisivut.

Ja tekihän pitkätukka itseasiassa runkosarjassakin hurjat tehot pelatessaan Cam&Chris Abbottin kanssa samassa ketjussa. Jotka tällä hetkellä kiekkoilevat myös ruotsissa, Röglen joukkueessa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kirjoittaa tästä kun näemmä Jatkis on uhrautunut kirjoittamaan elitserienistä ihan kolumnin muodossa.

Ihan hienoa tekstiä mutta faktat ovat hieman ehkä hukassa:

"Kaikki tämä kokemus jää varjoonsa, kun jäälle astuu piskuinen mies Vålerengan kaupungista Norjasta."

Haluaisinpa vaan tietää missä ihmeessä tuollainen kaupunki sijaitsee... Ehkäpä kauniit sanat on tärkeämpiä kuin faktat. :)

Vålerengan kaupunki Norjassa hymähdytti myös täällä. Frölunda Indians:n ei sentään kerrottu tulevan Västra Frölundan kaupungista Ruotsista :).
Tosiaan Norjasta ja Tanskasta tuntuu löytyvän vuosi vuodelta enemmän piilossa olevia talentteja ja muutamat alhaiset NHL-varauksetkin on tullut noteerattua. Hyvä homma.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Oskar Ackerströmhän oli jo periaatteessa lähetetty matkoihinsa, mutta sai harjoitella Frölundan kanssa, koska ei löytänyt itselleen uutta seuraa. Joten uskon, että se on hän joka saa tehdä tilaa Joe DiPentalle.

Pelien perusteella Ackerström kuuluu todellakin Frölunda puolustukseen ja on tärkeimpiä lenkkejä alivoimalla. Toki DiPenta tuo paljon lisää esimerkiksi alivoimapeliin, mutta silti näkisin Ackerströmille paikan pakkiseitsikossa.

Mitä tuohon Sundinin tapaukseen tulee niin, kuten scholl totesi promilleraja on todella pieni ja näin itse ainakaan tuota suurena rikkeenä en näe, vaikka nollatoleranssi on joukkueessa.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Mitä tuohon Sundinin tapaukseen tulee niin, kuten scholl totesi promilleraja on todella pieni ja näin itse ainakaan tuota suurena rikkeenä en näe, vaikka nollatoleranssi on joukkueessa.

Näin on. Rike on pieni ja promilleraja Ruotsissa on myös turhan alhainen. Mutta Sundin tietää takuulla, että kaksi kaljaa on liikaa. Hän otti tietoisen riskin ja nollatoleranssi on nollatoleranssi, joka todellakin tarkoittaa sitä, riippumatta siitä joiko vain sen kaksi kaljaa vai kaksi viinapulloa kaksin käsin, ennen kuin lähti ajamaan.

Minäkin tiedän, että voin ajaa, jos otan yhden kaljan ruoan kanssa, mutta tiedän myös sen, että kahden jälkeen voi lähteä kortti.

Aiotko muuten lähteä katsomaan illan ottelua Ottawaa vastaan?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Aiotko muuten lähteä katsomaan illan ottelua Ottawaa vastaan?

Liput myytiin alle 15 minuutissa loppuun, joten minua ei tällä kertaa hallilla näy. Skellefteå peliin aion tulla ja mielenkiintoista seurata vanhan JYPin Jyri Marttisen otteita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös