Edwin Hedberg

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos tänään tulee sitten 7 oikein!!!
Kunhan ei tule taas 7-0 turpaan. Edwin voisi tosiaan pitkästä aikaa heittää maalin, tällä tahdilla tulee vaikeuksia saada ensi kaudeksi hyvää työpaikkaa
 
Mulla semmonen kutina että Edwin heittää tänään ainakin yhden maalin. Samalainen olo kuin joka viikonloppu ennen lottoarvontaa, miten mahtaa tämä lotto osua?
Tämä kutina on hyödynnettävä ja tutkittava perinpohjaisesti. Mikäli kutina perseessä saa joku muu palstalaisista hoitaa tutkimustyöt. Komea ja terävä maali Ediltä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Edwin voisi tosiaan pitkästä aikaa heittää maalin, tällä tahdilla tulee vaikeuksia saada ensi kaudeksi hyvää työpaikkaa
Heitti sitten kerralla 2 maalia. Vaihteeksi tänään muutenkin parempaa Hedbergiä vaikka olisi voinut parissa kohtaa vähän käyttää kroppaansa kun oli paikka taklata. TV-kuvassa näytti, että heitti maalin jälkeen vaihtopenkillä pienen gorillan pois harteiltaan....
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Jätkän selässä ollut marakatti mätkähti jään pintaan kahden maalin illan muodossa. Hyvä Hedberg! Lähtisipä miehellä kulkemaan tuloksenteko taas paremmin. Hedberg oli kuitenkin pääroolissa monessa hyvässä alkukauden hetkessä ja tilanteessa. Ei sitä paitsi tehnyt viimeksi lauantaina häkkiä puolittaisesta läpiajosta, mikä harmitti.

Perjantaina sitten vaikkapa 2-3 maalin kimara vaasalaisten verkkoon ja pisteet Padalle. Yksikin riittää. Hyvä syöttökin käy. Anna palaa, Edwin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Kaksikin maalia sitten vaihteeksi.. todella mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa miehen yleiseen pelisuoritukseen, mutta hän jos kuka näitä nyt tarvitsi

Eiköhän tuo sen 15 maalia saane kasaan.. 20 maalin raja lienee sitten ehkä jo liikaa
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Charlestown Chiefs, MuSa
Joo, sieltä napsahtikin sitten kaksi maalia. Kyllä on miestä syönyt tuon eilisen lopun prosessointi, jopa enemmän kuin Ässät - Tps jossa tps söi 1,5k€ veikkausvoittoja meikäläiseltä lopun maalillaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Täytyy kyllä sanoa, että mies väläyttelee välillä uskomattoman hienoja suorituksia, kunhan vaan nyt alkaisi saamaan tasaisesti noita verkkoja. Tänään jatkoajalla hienosti karkasi hyvällä liikkeellä karkuun ja hieno maali rankuissa.
Toivottavasti nyt vaikka nämä kentät kärki kenttien osalta olisivat lukittuna.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvää duunia ja edelleen omissa välillä niin hukassa. 3vs3 oli hauska tilanne ennen sitä omaa läpiajoaan. Puolusti 3vs3 ei ketään ja takatolpalta pääsi Jukuripelaaja yrittämään vapaasti maalintekoa.

Rankkari oli todella hieno.
 

Tuamas

Jäsen
Väitän, että ukko oli melko paskassa kunnossa.
Nyt alkaa löytymään luistelua muutenkin kuin pari kertaa pelissä
Tältähän se vahvasti vaikuttaa, aiemmissa peleissä yksi spurtti vaihtoon ja sitten loppuvaihto olikin Nallekopla-henkistä liukumista.

Nyt jaksaa pääsääntöisesti pelata koko vaihdon kohtuullisella temmolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös