Eduskuntavaalit 2023

  • 356 687
  • 4 401

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei pysy Savikolla yhtään homma lapasessa, Marin saa pölistä ihan puutaheinää jatkuvalla syötöllä.

No, YLE ei yllätä.

Edit. Nyt hajosi kasetti Marinilta lopullisesti. Ei v-u, mikä pelletär.
 

Fordél

Jäsen
Tätä Jatkoajan poliittista keskusteluakin kun seuraa niin ei tarvi enää ihmetellä, miksi Suomessakin on vastakkainasettelu lisääntynyt ja poliittinen ilmapiiri kiristynyt niin paljon, että toisten vaalimainoksia tuhotaan kentällä, ihmiset väsyvät poliittiseen keskusteluun ja haluavat vältellä sitä, poliitikot kohtaavat paljon vihapuhetta (jopa niin paljon ettei osa halua lähteä enää politiikkaan mukaan), puolueet päättävät jo ennen vaaleja kenen kanssa ei ainakaan voida tehdä yhteistyötä jne. Surullinen on meininki.

Asioista saa olla mieluusti eri mieltä, mutta toista ihmistä pitäisi aina kunnioittaa. Ei se demari tai persu ole "daiju". Se on ihan vain ihminen, jolla on monesti ihan ymmärrettävät perusteet näkemyksilleen. Etenkin näinä aikoina pitäisi ymmärtää, että toimiva demokratia on kaikkea muuta kuin itsestään sylvyys. Meistä tuskin kukaan haluaa tänne Jenkkien, saati sitten Venäjän tilanteen. Koitettas nyt olla ihmisiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös