Eduskuntavaalit 2023

  • 359 932
  • 4 401

Analyzer

Jäsen
Orpo on taas ongelmissa terveyden - ja vanhustenhoitoasioissa. Viimeksi vaalit hävittiin ihminen ei ole desimaali kommentilla ja tällä kertaa kukaan ei ota selvää Petterin miljardin tehostamis - ja leikkauspuheita - ilman palveluheikennyksiä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joko keskustelu menisi jo muualle hoitajamitoituksesta ja sotesta? Talous, verotus, energia, maanpuolustus, ilmastotoimet etc to namw few.
Samaa mietin. Tunti keskusteltu sotesta. Ilmeisesti eläkeläisille suunnattu tentti.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Samaa mietin. Tunti keskusteltu sotesta. Ilmeisesti eläkeläisille suunnattu tentti.
Joku voisi jopa sanoa, että tämä on jo vähän ongelmallista. Moni ihminen kuitenkin varmasti tekee äänestyspäätöksensä tämän tentin pohjalta. Ylellä on iso vastuu siinä mielessä, että mistä keskustellaan. Halutessaan pystyvät jopa ohjaamaan ihmisten äänestysvalintoja, jos jahkataan vaan koko ajan yhdestä aiheesta.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Joku opettaja jää eläkkeelle ja saa tuolloin palkkaa sanotaan nyt vaikka että 4000€. Eläkettä tulee 3000€. Hän palaakin töihin ja saa nyt sekä palkan että eläkkeen eli 7000€. Andersson keventäisi hänen verotustaan.

Ymmärrän kyllä tämän pointin, sillä aloilla joilla on huutava työvoimapula nämä eläkkeellä olevat sijaistavat ovat todella arvokkaita. Vakassa esim. Eihän se kannusta ketään töihin, jos verot vie suuren osan palkasta.

Nuo esimerkin summat on kyllä omituisia. Eläkettä ja palkkaa ei kyllä noin paljon samassa kuussa voi tulla, vai mitä tässä ajettiin takaa?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
On tuo Sanna jotenkin kyllä ihan jääkylmä ihminen.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Pienpuoluetentti eteni nopeasti aiheesta toiseen, puheenjohtajilla oli persoonaa ja rohkeutta tuoda omia mielipiteitä esille suoraan, piikittely ei liittynyt mihinkään poliittisiin kantoihin vaan muun muassa rasistikortti nostettiin useasti esille eikä mieltä siitä pahoitettu. Vaikka puolueita oli kaksi kertaa enemmän jokaisen puolueen kannoista sai huomattavasti paremmin selvää ja jokaisen puolueen johtajan ulosanti oli todella huomattavasti parempaa kuin näillä wannabe suurilla johtajilla, jotka ovat kokoajan hirveän tuohtuneita ja äkkipikaisia toisin kuin ne "ääriliikkeiden arvaamattomat ja rasistiset edustajat"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös