Eduskuntavaalien tulosilta – seuraa näitä

  • 111 058
  • 2 109

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Mulla on aika neutraalin hajuton ja mauton suhtautuminen Petteriin, mutta luulempä että hänestä tulee ihan kelpo pääministeri. Sopivan avarakatseinen ja asiallinen, mutta kuitenkin rento. Kyllä hänet mieluummin maailmalle lähetän meitä "edustamaan" kuin Purraa.
 
Toihan se PS:n toimintaidea on. "Kansa tykkää meistä, mutta herrat ja homot kiusaa."
Eikös tämä nimenomaan ole perinteinen vasemmiston toimintaidea. Homojen tilalle vaan herrojen lisäksi setämiehet, porvarit/riistäjät ja lahtarit/fasistit. Edesmennyt vasemmistolainen mummonikin muisti aina viimeiseen asti muistuttaa kuinka kaikki paha Suomessa johtui aina "herroista"...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Suomen kommunistinen puolue saanut enemmän ääniä kuin piraatit.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Keskusta taitaa tosiaan jäädä oppositioon - tulee olemaan kiintoisat hallitusneuvottelut: aika haastavaa saada näillä pelikorteilla toimivaa hallitusta.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
"Suomalaisilla kaupunkilaisilla joka toisella toinen jalka pellossa" hahaha :D
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Purra meni kokonaisäänissä juuri Marinin ohi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
En kiistä kulttuurin tärkeyttä yhteiskunnassa, olen kulttuurin suurkuluttaja ja itsekin alalla töissä. Silti tässä on nyt vallalla sellainen käsitys että ilman kulttuuria ja etenkin ulkomaista kulttuuria meillä ei olisi yhteiskuntaa.
No mitä nyt käveli viimeksi Kansallismuseossa kerroksesta toiseen, niin en voinut välttyä ajatukselta, että onpa hienoa, kun meillä on ollut ihmisiä, jotka ovat kuvanneet ja sanoittaneet tätä maata, sen kansaa, sekä historiaa. Ei se toki sitä tarkoita, kuten toisaalle kirjoitin, että partahöylä ei nyt saisi ajella tasaisesti pitkin yhteiskuntaa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ensimmäisenä äänensä on laskenut luonnollisesti Ahvenanmaa. Mats Löfström jatkaa ylivoimaiseen tyyliin kansanedustajana, kiskoi yli 10 000 ääntä kakkosehdokkaan jäätyä n. 400 ääneen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olisko kok-sdp-ps hallitus mahdollinen? Siinä vasta olisi viihdettä.

Marin on x-kertaa ilmoittanut, että PS:n kanssa ei halua olla missään tekemisissä. Ei pysty niin paljon kansitakki kääntämään
 

Tuamas

Jäsen
Muuten tämä vaikuttaa todennäköisimmältä mutta en usko, että kokoomus ottaa kaksikkoa sdp+vas samaan hallitukseen kun näillä on yhteensä enemmän paikkojakin. Tai että vassarit edes lähtisivät. Demarit kokoomusvetoisessa hallituksessa on melkoisen houkutteleva paikka vasemmistoliitolle ja vihreille jäädä oppositioon kasvamaan korkoa.

Juu, Vasemmisto noista on epätodennäköisin täydentäjä, potentiaalisesti liian lähellä demareita.

Kepu ja KD taipuvat takuuvarmasti hallitukseen ja kelpaavat ainakin Kokoomukselle.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kokoomusta hehkutellaan jo vaalivoittajana. Odottaisivat nyt loppujen äänten laskemista vielä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kertokaa joku viisaampi, miten tuo ennustus tehdään.
En taida olla viisaampi mutta siinä pohjataan ennakkoääniin. Ja siihen miten edellisissä vaaleissa kunkin puolueen äänestäjät ovat toimineet (ketkä äänestää enemmän ennakkoon, ketkä vaalipäivänä). Varmaan siinä on jotain muitakin muuttujia... En tiedä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Perussuomalaisilla kova vaalipäivän tulos
Kenet tämä oikeasti yllätti? Persut ovat jokaisissa vaaleissa sieltä Soinin jytkyttelyistä asti aina nostanut kannatustaan verrattuna galluppeihin ja ennakko ääniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös