Eduskuntavaalien tulosilta – seuraa näitä

  • 111 708
  • 2 109

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Mutta yhtä aikaa voi sylkeä kulttuurin ja taiteen päälle ja nauttia heidän aikaansaannoksistaan ja samalla itkeä väestönvaihdosta, kun ei se kotimainen kulttuuri nyt ihan kauheasti kiinnosta.
En kiistä kulttuurin tärkeyttä yhteiskunnassa, olen kulttuurin suurkuluttaja ja itsekin alalla töissä. Silti tässä on nyt vallalla sellainen käsitys että ilman kulttuuria ja etenkin ulkomaista kulttuuria meillä ei olisi yhteiskuntaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Tiukat neuvottelut on varmasti tulossa, siitä ei kyllä mihinkään pääse.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mites Lintilä ja muu Vaasan vaalipiiri? Kurvinen, Lintilä ja oliko joku kolmas "iso nimi" Keskustalla siellä?
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Aika villiä kuvioa ylellä, kok+sd+vihr+rkp
Nyt kun kokoomus on suurin niin tämä lienee se vaihtoehto jossa ollaan kuitenkin suurimmassa osassa asioista samaa mieltä. Ja minua kyllä viehättäisi ajatus Marinista valtiovarainministerinä ajamassa kokoomuksen talouslinjaa. Persujen ja kepun kanssa kokoomuksella menisi kaikki aika paimentaessa että toimitaan kuten on sovittu. Eikä persut todennäköisesti taivu maahanmuutossa kokoomuksen kannalle.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Ei ole demarit hallituksessa. Marin on vienyt liian vasemmalle ja ollut yhtä populistinen kuin Trump.
Veikkaan et Marin lähtee jonnekin isoon rooliin Euroopassa, ehkä komissioon tai jonnekin isoon firmaan lobbariksi. Ei varmaan riitä saappaat uudeksi Naton puheenjohtajaksi (Stoltenberg luopuu syksyllä)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Vaalikuriositeettina myös kiinnostaa aina se, kenen joskus vaaleilla eduskuntaan valitun äänimäärä on pienin. Juuri nyt vahvoilla lienee keskustan Lauri Oinonen, 42 ääntä. Ei mahda löytyä heikompaa tulosta.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minä ainakin veikkaan että persut hallituksessa = romahdus seuraavissa vaaleissa.

Varmaan parempi pysyä oppositiossa.
Aika huvittava lähtökohta politiikkaan, että ei edes haluta pyrkiä sinne, missä päätöksiä tehdään. Puolueiden olemassaolohan perustuu kuitenkin siihen, että yritetään maksimoida oma vaikutusvalta yhteiskunnallisessa päätöksenteossa.

En tiedä, miten hyvin kansan keskuudessa on hallussa politiikan toimintamallit, kun tuijotellaan jotain gallup-prosentteja ikään kuin ne itsessään toisivat jotain "hyvää". Jos lainsäädäntöön haluaa vaikuttaa, niin hallitus on se place to be. Toki yksittäiselle edustajalle voi olla kiva juttu, kun saa neljä vuotta huudella oppositiosta ja nostella hyvää kuukausiliksaa ilman sen kummempia paineita.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Veikkaan et Marin lähtee jonnekin isoon rooliin Euroopassa, ehkä komissioon tai jonnekin isoon firmaan lobbariksi.

Macronin kanssa hyvissä väleissä, mistäs sitä tietää kuinka hyvissä... vaikka hän taitaakin tykätä vähän vanhemmista mimmeistä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös