Edmonton Oilers 2022–2023 – seuraavan askeleen aika?

  • 134 123
  • 406

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Stars kaatui 4-1. Janmarkille kaksi maalia joista toinen tyhjiin Bjugstadin osuttua sitä ennen tolppaan. McDavid syötti hienosti tuon Janmarkin 2-0-maalin ja teki itse sitten 3-1-osuman. Hieno voitto Keskisen divisioonan kärkijoukkueesta. Huomenna sitten päiväpeli Seattlessa kello 22 Suomen aikaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jake Chiassonin kanssa tehtiin kolmen vuoden ELC-sopimus. Chiasson aloitti kauden Brandon Wheat Kingsissä, josta hänet kaupattiin talvella Saskatoon Bladesiin. Brandonissa ehti kertyä 28 tehopistettä 37 otteluun ja Saskatoonissa Chiasson on nyt tehnyt 26 pistettä 29 pelissä. Ensi kaudella sitten Condorsiin opettelemaan AHL:n saloja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kraken kaatui 6-4. Kanelle hattutemppu ja McDavid 1+2. Hyman teki myös maalin ja sai ensimmäistä kertaa urallaan 30 maalia täyteen. Neljä maalia omiin on turhan paljon, mutta tärkeintä oli että pystyttiin pitämään Seattle takana. Kolmannen erän alku oli melkoista taistelua, mutta takaiskuilta vältyttiin ja sitten Kane ja McDavid laittoivat pelin pakettiin nopeasti. Seuraavaksi sitten kotona tiistaina Sharks vastassa.

Niin ja Oilersillahan on nyt neljä 30 maalin miestä riveissään ensimmäistä kertää sitten kauden 1989-1990. Tuolloin Messier, Anderson, Kurri ja Tikkanen ylittivät 30 maalin rajapyykin.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aikamoisen taistelun jälkeen jatkoaikavoitto. Melko vaikeaksi Oilersin pitää nämä pelit välillä tehdä itselle. Oilersin parhaan suorittajan palkinto pitäisi varmaan antaa sinne video-osastolle. Saivat enemmän vastustajan maaleja estettyä kuin Campbell. Eikä siinä nytkään siis Campbellille mitään ihan helppoja tainnut mennä, mutta jos joskus saisi jonkun hankalammankin vedon kiinni, niin auttaisi sekin vähän joukkuetta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oilers on tehnyt kaksivuotisen ELC-sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Carl Berglundin kanssa. Berglund on viimeiset neljä kautta pelannut USA:n NCAA-yliopistosarjaa UMass-Lowellin joukkueessa. Tällä kaudella hän on tehnyt 37 pelissä tehot 12+15=27. Berglund pelaa loppukauden Condorsissa tryoutilla ja hänen sopimuksensa Oilersin kanssa alkaa ensi syksynä. Mielenkiintoista nähdä miten hänellä Condorsissa alkaa sujua.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Coyotes kaatui jatkoajalla 4-3. Taas tehtiin peli vähän itselle vaikeaksi, mutta onneksi McDavid hoiti jatkoajalla ratkaisun kotiin. RNH myös vietti kapteenin tavoin kahden maalin iltaa. McDavidille 60 maalia täyteen ensimmäisenä Oilers-pelaajana sitten Gretzkyn. Ja olihan Draisaitlilta uskomattomat syötöt noihin kahteen viimeiseen maaliin.

Woodcroft myös oli tehnyt muutoksia pakkipareihin. Nurse oli saanut uudeksi parikseen Desharnais'n ja Ceci putosi seitsemänneksi pakiksi rotaatiossa. Tämä oli kyllä aika odotettu ja tervetullut muutos, niin kamala tuo Nurse-Ceci-pari on koko kauden ollut. Ekholm ja Bouchard ovat nyt uusi ykköspari. Toki ajoittain Nurse ja Ceci pelasivat yhdessä, kun Oilers käytti seitsemää puolustajaa. Ja olivat jäällä myös Kellerin tekemän 3-2-maalin aikana. Mutta valtaosan pelistä Nurse pelasi Desharnais'n kaverina.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös