Edmonton Oilers 2020–2021 – kohti pudotuspelejä

  • 227 045
  • 880

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Just. En siis muistanut väärin. Abdelkader, Tatar, Nyquist ja Larkin tarjosivat noina vuosina kyllä laadukasta secondary scoringia.
Ja suurin ero tulee ns. bottom-6 osastosta puhuttaessa. Darren Helm, Riley Sheahan, Luke Glendening, Stephen Weiss ja Brad Richards nauravat päin naamaa nykyisille Oilersin bottom kutosen pelaajille.
Weiss oli täysi floppi, Larkin pelasi yhdellä kaudella tuolla aikavälillä ja törmäsi tammikuussa rookie walliin. Abdelkaderia voisi verrata Kassianiin, paitsi Kassian on oikeasti fyysinen pelote. Helm ja Glendening ovat ihan hyviä bottom-6 pelaajia, mutta ei heistä hyökkäyspäässä ole koskaan ollut apua mitenkään olennaisesti. Brad Richards ei auttanut joukkuetta olennaisesti. Tatar ja Nyquist sitten olivat sellaisia kuin ovat: kyllä ne pisteitä tekivät 50 kpl kaudessa, mutta muuten ei lähtenyt. Onhan Oilersissa Nuge ja Yamamoto, Sheahan kävi myös viime kaudella kääntymässä siellä, mutta ei auttanut paljoa.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jaa-a, pari viimeistä erää katselin. En oikein tiedä miten sitä Oilersin pelaamista kuvaisi. Aika sekavaa. Osin sellaista haluttoman tuntuista tai sellaista että tehdään vähän puoliteholla. Mutta pääasiassa juoni vähän kateissa.
Tuomarit olivat tarkkoina mailarikkeiden kanssa. Joissain peleissä olisi molemmilta joukkueilta saattanut jäädä pari jäähyä viheltämättä, mutta aika tasan ne taisivat mennä

Positiivista se että ylivoima teki pari maalia, mutta vielä olisi pitänyt tehdä yksi siihen loppuun.
Ja kolmosketju on ehkä vähän paremmin alkanut toimia nyt kun siinä on Kassian. Kassianille myös lopultakin maali.

Negatiivista sitten alivoimapelaaminen. Käytännössä neljässä ylivoimatilanteessa Leafs teki kolme maalia. Ensimmäinen toki virallisesti tasakentällisin kun Turrisin jäähy päättyi samalla sekunnilla. Alivoima pystyy aika hyvin estämään kiekon tuomista alueelle, mutta sitten kun vastustaja sen sinne saa, niin ovat pulassa. Voittomaalissa Yamamoton olisi pitänyt purkaa kiekko pois omalta alueelta mutta oli huolimaton ja muutamaa sekuntia myöhemmin se oli omassa maalissa.
Jotenkin ykkösketjun peli ei toimi. Tai siinä on joku juttu että eivät ihan ole samalla aaltopituudella. McDavidilla kiekko pomppii aika paljon... tai siis ei osu niihin pomppiviin kiekkoihin mihin yleensä osuu.
Kakkosketjuun voisi olla kohta hyvä hetki alkaa kokeilla Kahunin tilalle muita vaihtoehtoja. Eihän hän huonosti varsinaisesti pelaa mutta yhdeksän pelin jälkeen kasassa yksi syöttöpiste. En tosin tiedä mitkä ne muut vaihtoehdot olisivat.
Tärkeän 2-2 tasoituksen jälkeen Tippett heitti nelosketjun jäälle. Kovalla innolla painoivat karvaamaan ja itselläni tuli heti sellainen tunne, että nyt ei sitten saa ottaa jäähyä. Eivät ottaneet karvatessa vaan vasta omalla sinisellä Archibald koukkaamisesta. Ja 14 sekuntia myöhemmin Simmonds teki 3-2 maalin. Varmaan ihan oikea hetki antaa neloselle jääaikaa mutta olipa taas idioottimainen jäähy.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
^ Pelaavatko Oilersin parhaat ketjut lähtökohtaisesti vastustajan parhaita vastaan?

Kyllähän läpi jääkiekon historian kaikenlaisilla talenttivajeisilla kuranipuilla on onnistuttu sumputtamaan nollanollaa ihan kohtuullisella menestyksellä, joten pelejä näkemättä arvelisin, että joko Oilersin peluuksessa, pelitavassa tai molemmissa on jotain, millä viedään alaketjuilta edellytykset selvitä.

Ei tuo nimilista nyt kuitenkaan merkittävästi paskempi ole kuin monilla muillakaan joukkueilla.

Piti ihan tässä pelissä katsoa tuota ja tosiaan tässä pelissä ei McDavid käynyt ainakaan ottamassa yhtään aloitusta omassa päädyssä. Pelaikaakin tarjottiin todella vähän, Shore pelasi vain 3 minuuttia 5vs5 peliä? Archibald ja Nygard about 5 min per lärvi. Draisaitlin startit about tasoissa jokaisella zonella. Et joo ei tuossa nyt ihan tasaisia edellytyksiä anneta, kun Turrikset sun muut saavat vaan selvitä omassa päädyssä ja McDavidin ketjulle haetaan mahdollisimman helppoja minuutteja. Toki varmasti pelaavat myös parhaita vastaan paljon, kun peliaikakin niin järjettömän iso, mutta onhan se ihan eri aloittaa jokainen vaihto lennosta tai hyökkäyspäästä ja vielä livahtaa vaihtoon sieltä hyökkyäspäädyn puolelta.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllähän tuo jotenkin tuskaista on, ei siitä vain tule mitään. Meinasin jo ensimmäisen erän jälkeen mennä takaisin nukkumaan, mutta tulipahan nyt katsottua loppuun. Hyvin tuossa jo @TAM kiteyttikin pelin kulun, niin ei siitä sen enempää. Taitaa olla pitkä kausi tulossa, mutta jospa se siitä pikkuhiljaa paranisi.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Piti ihan tässä pelissä katsoa tuota ja tosiaan tässä pelissä ei McDavid käynyt ainakaan ottamassa yhtään aloitusta omassa päädyssä. Pelaikaakin tarjottiin todella vähän, Shore pelasi vain 3 minuuttia 5vs5 peliä? Archibald ja Nygard about 5 min per lärvi. Draisaitlin startit about tasoissa jokaisella zonella. Et joo ei tuossa nyt ihan tasaisia edellytyksiä anneta, kun Turrikset sun muut saavat vaan selvitä omassa päädyssä ja McDavidin ketjulle haetaan mahdollisimman helppoja minuutteja. Toki varmasti pelaavat myös parhaita vastaan paljon, kun peliaikakin niin järjettömän iso, mutta onhan se ihan eri aloittaa jokainen vaihto lennosta tai hyökkäyspäästä ja vielä livahtaa vaihtoon sieltä hyökkyäspäädyn puolelta.
Tota en tiedä onko vika tilastoissa vai missä, mutta Natural stat trickin mukaan ei mennyt ihan näin. Niiden tilastojen mukaan viidellä viittä vastaan pelatessa oman pään aloituksissa olivat McDavid, Draisaitl ja Shore kaksi kertaa ja Turris kerran jäällä. Tietenkään ei tarkoita että McDavid olisi ollut aloittajana, mutta oli jäällä kuitenkin.
Jos katsoo alueittain (hyökkäys-keski-puolustus) niin aloituksissa jäällä olemiset McDavid 6-9-2, Draisaitl 1-4-2, Turris 2-6-1 ja Shore 0-1-2.

Ja oman pään aloituksella vaihtonsa aloittivat (eli siis laitettiin jäälle oman pään aloitukseen) Shore kahdesti ja Draisaitl kerran. McDavid ja Turris eivät kertaakaan. Edelleen siis viidellä viittä vastaan.
Samalla lailla alueittain laitettuna nuo vaihtojen aloituspaikat (hyökkäys-keski-puolustus-"lentävä"). McDavid 4-7-0-6, Draisaitl 1-3-1-8, Turris 0-2-0-8 ja Shore 0-1-2-5.

Mutta en nyt sanoisi että ainakaan aloitusdatan perusteella Turrisia mitenkään kohtuuttoman paljon laitettaisiin puolustuspään aloituksiin. Tai ainakaan tässä pelissä.

 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Positiivista oli että Kassian sai vihdoin maalin ja ylivoimalla tehtiin kaksi. Paikkoja oli kyllä useampaankin osumaan, mutta ei vaan mene sisään. Leafsin ensimmäisen maalin lahjoitti Koskinen ja toinen maali menee Larssonin piikkiin, joka tuijotti kiekkoa ja unohti Nylanderin täysin vapaaksi takatolpalle. Jäähyt sitten loppujen lopuksi maksoivat voiton. On tuo selkeästi parempaan päin menossa, mutta riittääkö aika, se on toinen juttu sitten.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sen voisi vielä lisätä että en tätäkään peliä Koskisen piikkiin laita. Tietenkin ilmeisesti (mitä nyt olen lukenut raportteja) oli Oilersilla vahva alku ja se sitten kaatui tuohon Koskisen virheeseen, mikä on taas ollut sellainen aloitus mitä ei saisi tulla.
Koskinen on ihan sellainen kohtuullisen hyvän tason NHL-maalivahti ja välillä kun on sille päälle sattunut, niin on ollut suorastaan ilmiömäinen. Oilersin kannalta tilanne on kuitenkin se, että melkeinpä sellaista ilmiömäistä maalivahtipeliä tarvittaisiin, jotta vähän useammin onnistuisi puolustuspelin virheiden paikkaaminen.
Ei Koskiselle varsinaisia helppoja ole mennyt kuin ehkä kolme tai neljä tässä alkukauden aikana, mutta muutaman ison torjunnan olisi voinut mielellään ottaa niillä hetkillä kun pelejä on ratkottu.

Mutta joukkueen kannalta tässä ollaan vain aika huonoilla raiteilla. Seuraako tästä jatkuvasta pelaamisesta ja huikeista laukausmääristä sellainen ilmiömäinen vire vai ennemminkin se että alkaa kuormitus aiheuttamaan fyysistä ja psyykkistä väsymystä. Kaikki pelit viime aikoina ovat olleet vieläpä todella tiukkoja mikä ei varmasti helpota tilannetta. Kaikkein kauhein tilannehan olisi se, että Koskinen loukkaantuisi tässä kovassa kuormituksessa.

Ilmeisesti vaihtoehdot tilanteen korjaamiseen ovat kuitenkin aika vähissä koska Holland ei mitään liikkeitä ole pystynyt tekemään. Kohta 39 täyttävä Smith on ehkä jossain vaiheessa palaamassa pelikuntoon, mutta mikä se vire sitten tulee olemaan. Grosenickin olettaisin kohta lusineen karanteeninsa, mutta ketä vastaan Tippett uskaltaa uuden kaverin laittaa pelaamaan. Yhtään ns. helppoa peliä ei ole tulossa joten johonkin kohtaan on vain uskallettava laittaa uusi kaveri jäälle. Lauantaina vastassa on siis Leafs ja sunnuntaina Senators, mutta uskaltaako ainakaan Sensiä vastaan peluuttaa kakkosveskaria. Se peli on kuitenkin aikalailla pakko voittaa ja jos se kaatuisi maalivahtipeliin, niin alkavat olla vitsit vähissä.
 
Nyt kun taas oikestaan Puljun otteiden takia tulee taas katsottua Oilersin pelejä. Näin se Wsh fani kääntää takkia.

Noniin asiaan. Osaako joku valoittaa mikä idea tuossa puolustuspelissä on jättää viivamiehet täysin vapaaksi? Vastustajan pakeilla on järkyttävä määrä aikaa kun koko viisikko vetää itsensä keskelle, ja monesti pakki-pakki-laituri syötöllä avataan vetopaikka.
Toinen mikä pistää silmään on nuo järkyttävät merkkaus ja maalineduspeli. Viimeyönä Nylander seiso yksin varmaan 15sek takatolpalla ja laittoi tyhjiin, simmonds tippasi ilmasta maalinedestä.
Jetsiä vastaan maalinedestä laitettiin useampi sisään. Koskista on paljon haukuttu, mutta on nuo mahdottomia ottaa kiinni kun siellä voi vastustaja laukoa, ohjata ja hakata ripareita 1-2m maalinedessä
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt kun taas oikestaan Puljun otteiden takia tulee taas katsottua Oilersin pelejä. Näin se Wsh fani kääntää takkia.

Noniin asiaan. Osaako joku valoittaa mikä idea tuossa puolustuspelissä on jättää viivamiehet täysin vapaaksi? Vastustajan pakeilla on järkyttävä määrä aikaa kun koko viisikko vetää itsensä keskelle, ja monesti pakki-pakki-laituri syötöllä avataan vetopaikka.
Toinen mikä pistää silmään on nuo järkyttävät merkkaus ja maalineduspeli. Viimeyönä Nylander seiso yksin varmaan 15sek takatolpalla ja laittoi tyhjiin, simmonds tippasi ilmasta maalinedestä.
Jetsiä vastaan maalinedestä laitettiin useampi sisään. Koskista on paljon haukuttu, mutta on nuo mahdottomia ottaa kiinni kun siellä voi vastustaja laukoa, ohjata ja hakata ripareita 1-2m maalinedessä
Paljon hyviä kysymyksiä. Aika samoja on useampikin miettinyt. Vastauksista en tiedä. Kai esimerkiksi tuon pakkien vapaaksi jättämisen pitää olla ihan suunniteltua kun sitä tehdään koko ajan.
Sitten on paljon ihan henkilökohtaisia virheitä. Kuten se Nylanderin maali. Toki siinä Oilers oli alivoimalla, mutta jostain syystä Larsson keksi että lähtee rynnimään kiekkoa kohti ja jättää pari kaveria omalle maalille.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
On kyllä käsittämätöntä, että samat ongelmat tuntuvat jatkuvan vuodesta toiseen. Ihan sama, kuka siellä on penkin takana ja ihan sama, ketä siellä on kentällä. Uuden valmentajan astuessa ruoriin nähdään hetkellinen piristysruiske pelaamisessa (Tippett, Krueger, Nelson ensimmäisinä mieleen), mutta kohta se on jo mennyttä kalua. McLellan poikkeuksena, jonka toisella kaudella noustiin playoffeihin ja sen jälkeen palattiin maan pinnalle.

Vaikea sanoa, minkälainen muutos tuonne pitäisi sitten tehdä. Pistää koko paletti uusiksi ja jättää vain kärkipelaajat joukkueeseen? Rebuild ei ole vaihtoehto, mutta olisiko retoolille sijaa?

Joo, voi olla, että on liian hätäiset johtopäätökset tehty vajaan kymmenen pelin perusteella poikkeuksellisella kaudella, johon lähdettiin ilman kunnollista harjoitusleiriäkin. En tiedä. Kyllä tuolta voisi kylmästi viskata vilttiin Turrisia ja Larssonia ja antaa nuorien (McLeod, Bouchard) kokeilla. Kenties Haasin päästessä pelikuntoon Turrisia kutsuukin katsomo.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllä se oikea vastaus taitaa olla joka kysymykseen se viisikkopelin toimimattomuus. Ei päästä hyökkäykseen, puolustuspeli ei toimi, tulee jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä omaan päähän eikä tulosta tule. Viime yönäkin pisti useaan otteeseen silmään, kun 5v5 pelissäkin keskushyökkääjä hakee kiekon oman maalin takaa pakilta eikä avaussyöttöjä nähdä, minkä jälkeen hyökkäyssinisellä odottelevat kaksi muuta hyökkääjää ovat myöhässä puolustuksesta, kun sentteri menettää kiekon jo omalla sinisellä. En tiedä kenen ajatus on, että pakit ei avaa peliä, mutta nyt se ei vain näytä toimivan.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
On kyllä käsittämätöntä, että samat ongelmat tuntuvat jatkuvan vuodesta toiseen. Ihan sama, kuka siellä on penkin takana ja ihan sama, ketä siellä on kentällä. Uuden valmentajan astuessa ruoriin nähdään hetkellinen piristysruiske pelaamisessa (Tippett, Krueger, Nelson ensimmäisinä mieleen), mutta kohta se on jo mennyttä kalua. McLellan poikkeuksena, jonka toisella kaudella noustiin playoffeihin ja sen jälkeen palattiin maan pinnalle.

Vaikea sanoa, minkälainen muutos tuonne pitäisi sitten tehdä. Pistää koko paletti uusiksi ja jättää vain kärkipelaajat joukkueeseen? Rebuild ei ole vaihtoehto, mutta olisiko retoolille sijaa?

Joo, voi olla, että on liian hätäiset johtopäätökset tehty vajaan kymmenen pelin perusteella poikkeuksellisella kaudella, johon lähdettiin ilman kunnollista harjoitusleiriäkin. En tiedä. Kyllä tuolta voisi kylmästi viskata vilttiin Turrisia ja Larssonia ja antaa nuorien (McLeod, Bouchard) kokeilla. Kenties Haasin päästessä pelikuntoon Turrisia kutsuukin katsomo.



Kyllä itselläkin on tuo retool käynyt tämän kauden aikana jo useasti mielessä. Joukkueesta löytyy kaksi huippusentteriä, eikä mitään muuta kärkiosaamista. Nurse olisi hyvä top 4 puolustaja ja Bearista tulee myös sellainen, mutta ykköspakkipari puuttuu kokonaan. Lisäksi on liikkunut huhuja että RNH olisi lähdössä vapaille markkinoille. Hän haluaisi yli 7m vuosipalkan, mutta Oilers ei olisi valmis maksamaan sitä, minkä jälkeen ei olisi yhtään top-6 laituria.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Kyllä itselläkin on tuo retool käynyt tämän kauden aikana jo useasti mielessä. Joukkueesta löytyy kaksi huippusentteriä, eikä mitään muuta kärkiosaamista. Nurse olisi hyvä top 4 puolustaja ja Bearista tulee myös sellainen, mutta ykköspakkipari puuttuu kokonaan. Lisäksi on liikkunut huhuja että RNH olisi lähdössä vapaille markkinoille. Hän haluaisi yli 7m vuosipalkan, mutta Oilers ei olisi valmis maksamaan sitä, minkä jälkeen ei olisi yhtään top-6 laituria.
Yamamoton kyllä laskisin itse top-6 laituriksi. Nuge jos ei joukkueessa tule jatkamaan, niin toivottavasti treidataan muualle siirtorajalla, jos ei silloinkaan olla playoffeihin menossa. Nurse saattaa hinnoitella tuon sopimuksen päättyessä itsensä sellaiseksi, että pitää jo miettiä, onko järkeä pitää kaveria joukkueessa, kun ei ole edes top-2 pakki. Bearille ehdottomasti vihreää valoa jatkoon.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Yamamotossa on kyllä hyvä aihio, mutta tuo pelimäärä on vielä senverran alhainen, että kaikki on vielä mahdollista. Tykkään kyllä hänen asenteesta ja todellakin toivon, että pystyisi pitämään tuon tason jatkossakin.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Nyt kun taas oikestaan Puljun otteiden takia tulee taas katsottua Oilersin pelejä. Näin se Wsh fani kääntää takkia.

Noniin asiaan. Osaako joku valoittaa mikä idea tuossa puolustuspelissä on jättää viivamiehet täysin vapaaksi? Vastustajan pakeilla on järkyttävä määrä aikaa kun koko viisikko vetää itsensä keskelle, ja monesti pakki-pakki-laituri syötöllä avataan vetopaikka.
Toinen mikä pistää silmään on nuo järkyttävät merkkaus ja maalineduspeli. Viimeyönä Nylander seiso yksin varmaan 15sek takatolpalla ja laittoi tyhjiin, simmonds tippasi ilmasta maalinedestä.
Jetsiä vastaan maalinedestä laitettiin useampi sisään. Koskista on paljon haukuttu, mutta on nuo mahdottomia ottaa kiinni kun siellä voi vastustaja laukoa, ohjata ja hakata ripareita 1-2m maalinedessä


En ihan suoraan ota kantaa tohon, mutta yleisellä tasolla voisin sanoa että, pyritään pelaamaan ne parhaat maalintekopaikat pois, samalla tietysti sumputetaan keskustaa jota kautta on vaikeampaa saada kiekkoa maalille asti (sieltä viivalta siis).
En tiiä päteekö NHL-tasolla, mutta miksi ei, jos on sulla on vetolinjalla sanotaan 4-6 jannua nii on se vaikeempi saada maalilla kun että olsi vaan 2-3 jannua eessä.
(Tää oli puolittainen vitsi, on tossa ideaakin mutta pe-illan kunniaksi pikku hassuttelu)
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
En ihan suoraan ota kantaa tohon, mutta yleisellä tasolla voisin sanoa että, pyritään pelaamaan ne parhaat maalintekopaikat pois, samalla tietysti sumputetaan keskustaa jota kautta on vaikeampaa saada kiekkoa maalille asti (sieltä viivalta siis).
En tiiä päteekö NHL-tasolla, mutta miksi ei, jos on sulla on vetolinjalla sanotaan 4-6 jannua nii on se vaikeempi saada maalilla kun että olsi vaan 2-3 jannua eessä.
(Tää oli puolittainen vitsi, on tossa ideaakin mutta pe-illan kunniaksi pikku hassuttelu)
Periaatteessa joo. Tähän mennessä valtaosa tasakentällisin Oilersia vastaan tehdyistä maaleista on kuitenkin tehty siitä aivan maalin edestä parhailta maalintekopaikoilta. On ollut ohjauksia, on ollut irtokiekkoja joita on hakattu sisään ja sitten ihan syöttämällä päästy tekopaikkaan maalin eteen. Eli jotenkin tuntuu että jos vastustajan pakeille jätetään tilaa ja keskitytään keskustan puolustamiseen, niin se ei ole toiminut kovin hyvin. Eli ei ole estetty viivalaukauksia eikä myöskään maalintekoa siitä maalin edustalta. Leafs teki ainoan tasakentällisin tehdyn maalinsa aivan maalin edestä, sitä ennen Jets teki neljä maalia aivan parhailta paikoilta, sitä edeltävässä Jets osui kerran maalin edestä ja toisen noin seitsemän metrin päästä maalista jne.

Mielestäni näyttää vähän siltä että omalla alueella sumputetaan sitä keskustaa usein niin monelle miehellä että sekoavat jo omaan systeemiinsä. On niin monta omaa pelaajaa pienellä alueella että kukaan ei tunnu enää tietävän että mitä pitäisi tehdä.

Se on ihan totta että viivalta voi antaa laukoa jos ne laukaukset saadaan blokattua tai ainakin jos sitten saadaan se maalin edusta siivottua ja estettyä maalinteko siitä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä itselläkin on tuo retool käynyt tämän kauden aikana jo useasti mielessä. Joukkueesta löytyy kaksi huippusentteriä, eikä mitään muuta kärkiosaamista. Nurse olisi hyvä top 4 puolustaja ja Bearista tulee myös sellainen, mutta ykköspakkipari puuttuu kokonaan. Lisäksi on liikkunut huhuja että RNH olisi lähdössä vapaille markkinoille. Hän haluaisi yli 7m vuosipalkan, mutta Oilers ei olisi valmis maksamaan sitä, minkä jälkeen ei olisi yhtään top-6 laituria.

Onhan Nuge hyvä pelaaja, mutta että 7M arvoinen? No minulla ei oikeastaan ole hajua näiden palkkojen osalta. Saattaisihan Nugekin olla "kovempi" ukko vaikkapa Montrealin systeemissä. Yamamoto on kyllä hyvä pelaaja. Katsotaan nyt vielä Puljun osalta, mitä tapahtuu, jos tuo tukos ketsuppipullossa saataisiin avattua.

Minä en jotenkaan pääse tästä ajatuksesta eroon, että joukkue valjastetaan liikaa Drain ja McDavidin ympärille, kun minusta pitäisi paremmin valjastaa Drai ja McDavid joukkueen hyödyksi. Voi olla, että olen täysin väärässä. Tämä ei tietenkään liity ehkä mitenkään joukkueen puolustuksellisiin ongelmiin.
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Minä en jotenkaan pääse tästä ajatuksesta eroon, että joukkue valjastetaan liikaa Drain ja McDavidin ympärille, kun minusta pitäisi paremmin valjastaa Drai ja McDavid joukkueen hyödyksi. Voi olla, että olen täysin väärässä. Tämä ei tietenkään liity ehkä mitenkään joukkueen puolustuksellisiin ongelmiin.

Omaan silmääni tärkeintä olisi saada pakistoon laatua. Kiekolliseen peliin sekä kiekottomaan. Toisaalta Toronto Montreal ovat olleet aika kovia joukkueita, että ehkä nyt Ottawaa vastaan alkaa tulemaan onnistumisia ja itseluottamus nousee..
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Onhan Nuge hyvä pelaaja, mutta että 7M arvoinen?

Tason ja pelityylin puolesta vuoden takainen Nicklas Bäckström lienee lähin verrokki. Ikää Bäckströmillä toki enemmän, mutta on myös ollut urallaan tasokkaampi pelaaja, joten kohtuullista odottaa, että pelaajien tulevat suoritukset ovat melko hyvin linjassa.

Eli väittäisin, että RNH saa markkinoilta helposti 7x7M.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Omaan silmääni tärkeintä olisi saada pakistoon laatua. Kiekolliseen peliin sekä kiekottomaan. Toisaalta Toronto Montreal ovat olleet aika kovia joukkueita, että ehkä nyt Ottawaa vastaan alkaa tulemaan onnistumisia ja itseluottamus nousee..

Toisaalta Oilersilla on ollut paha tapa lähteä takki auki näitä ennakkoon heikompia vastaan, joten Ottawa-pelistä voi myös odotella melkoista kyykkäystä.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Samaa itsekkin mielessäni ajattelin, kun tuota otteluohjelmaa katselin. Silti pitäisi kurssin kääntyä ja kaksi muuta joukkuetta jäädä taakse, jos pleijareihin meinataan. Calgarya vastaan ei toki vielä ole pelattu, mutta varmasti ovat samaa tasoa kuin Canucks ja Canadiens.

Kyllähän tuossa rungossa aihiota on pidempiaikaiseksi pudotuspelijoukkueeksi, nyt kun oikein ajattelee. Jos Yamamoto pystyy pitämään tasonsa ylempien ketjujen laiturina, RNH tai vastaavantasoinen laituri saadaan ja Puljujärvi onnistuu. Silloin voisi rauhassa ensi kesänä vapautuvan budjetin käyttää puolustuksen ja maalivahtiosaston vahvistamiseen ja kun sinnekkin on vielä jatkumoa tulossa Brobergin ja Bouchardin muodossa, niin kyllähän tuossa aihiota olisi. Ongelma vain tosiaan on siinä, että miten nuoret laiturit onnistuu ja pystyy pitämään tasonsa, ja miten saadaan luotua pelitapa, mikä tukee myös alempien ketjujen pelaamista ja secondary scoringin luomista, että kaikki ei olisi kärkiketjujen varassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Leafs-pelin kokoonpano:


RNH – McDavid – Puljujarvi
Kahun – Draisaitl – Yamamoto
Neal – Turris – Kassian
Ennis – Shore – Archibald

Nurse – Bear
Koekkoek – Barrie
Jones – Larsson

Koskinen

Koekkoek ja Barrie siis nyt kakkosparina, Jones-Larsson kolmospari. Kokoonpano pysynyt kuitenkin muuten ennallaan.

E: nelosessa yksi muutos, kun Ennis korvaa Nygårdin. Grosenick on myös kokoonpanossa. Alan Quine laitettiin Condorsiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös