ECC-turnaus Pietarissa 11. - 14.1.2007

  • 51 016
  • 217
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Individual kirjoitti:
Olettaen, että hän on ammattiurheilija, niin tuskin miltään, tai noh ei ainakaan siinä määrin, että se vaikuttaisi jotenkin hänen pelisuoritukseensa jonkun äkkinäisen koti-ikävän puuskan muodossa, mutta voin toki olla väärässäkin.

Niin, tuskinpa Norosen kaltainen ammattilainen antaisi tunteille mitään sijaa tällaisessa tilanteessa, varsinkin kun voitosta on tiedossa paljon henkilökohtaista kunniaa myös Noroselle itselleen - puhumattakaan Tatarstanin öljyfirmojen maksamista bonuksista, jotka eivät aivan pieniä ole.

Noronen pelasi turnauksessa kaksi ottelua eikä päästänyt niissä yhtään maalia selkänsä taakse. Hyvä suoritus.

Samalla Norosesta taisi tulla ensimmäinen suomalaiskiekkoilija, joka on voittanut venäläisessä seurajoukkueessa minkä tahansa mestaruuden.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Noh sehän nyt meni sitten vähän vituiks, mutta kyllä minua hävettää Mika Strömbergin peli tuossa ottelussa, lähes joka maalissa älytön sukellus ja taklausyritys, auttamatta myöhässä ja kun molarikaan ei torjunut ihan kaikkea niin voi hitsi.

Ströba tais olla joka maalissa jäällä. Nyt sitä puolustajaa meille, kiitos.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Vituttaa kun aina saa pettyä näissä finaaleissa. Nyt sentäs edes joku suomalainen voitti jotain. Kannattaisikohan Noronen ottaa mukaan leijoniinkin?

Ensi vuonna jo perhana tuo ryssien voittoputki poikki. Ei niiden juhlimista enää jaksa katsella.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Lauriman kirjoitti:
Ensi vuonna jo perhana tuo ryssien voittoputki poikki. Ei niiden juhlimista enää jaksa katsella.

No nyt on vasta viisi peräkkäistä. Sovitaanko että vähintään puoli tusinaa pitää saada putken pituudeksi?
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lauriman kirjoitti:
Kannattaisikohan Noronen ottaa mukaan leijoniinkin?

OT: Muistelee miten viimeksi kävi kun ko. herra oli mukana, niin ei helvetissä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
The Original Jags kirjoitti:
Eipä kirvoita finaali keskustelua, päinvastoin kuin viime vuoden finaali tässä ketjussa:

Kommentoidaan nyt Hämeenlinnasta Kärppäfanina sen verran notta vaikka voidaan jossitella sitä olisiko tuomarin hylätessä maalin/Wiikmanin jättäessä pomputtelematta kiekkoa vaarallisesti takaisin peliin ennen ensimmäistä maalia, oli voittajajoukkue kuitenkin aika ison askeleen edellä terävyydessään. Tilanteisiin tultiin sähäkämmin ja ohutta pakkikalustoa haastettiin häikäilemättä. Oman, ja tuntemieni paikallisten Herhofanien keskuudessakin oltiin yhtä mieltä että oikeastaan ainoat Kerholta jotain selkeää aikaan saaneet olivat Vihko ja Billie Teen™, vaikka Saukkonen koitti jälleen kerran jauhaa samoja epätoivoisia vihjailujaan miehen menneisyydestä, oli Billy vaarallinen, enkä nyt tarkoita nuoria tyttöjä kohtaan, vaan nimenomaan herätteli joukkuetta taklauksilla, maalintekoyrityksillään ja hanskauksenpuolikkaallakin. Sailio nyt huusi ainakin kerran rallienglannilla että "what the fuck" mutta taisteluun sytyttämiseen vaaditaan (poika) muutakin kuin tuomarille purnaamista.

Toisessa erässä Kerho sai kyllä taas juonesta kiinni kun Kazan passivoitui hiukan, mutta eipä päässyt silti Kerho rokottamaan. Momentuminkääntöä olisi ollut kyllä tarjolla, toiset insinöörit turpa kiinni tuosta nimikkeestä, tarkoittaa se jotain järkevää kiekkomaailmassa.

Wiikman ei pitänyt joukkuettaan pystyssä, tosin helposti sinne kyllä päästiin kokeilemaankin. Kazanin syöttöpeli oli ajoittain todella ihailtavaa clap-clap-menoa, perinteistä takatolpan punakonemaalia haettiin muutaman kerran todella ansiokkaasti etenkin ylivoimalla.

Ooh eer missus, nyt olen kirjoittanut kiekosta ja sanon miltä minusta todella tuntuu. Poho Josen Poros'ien kannattajanakin kyseli itseltäni "miksi vitussa en ole tuolla", nimittäin ne jo mainitutkin cheederleaderit eivät pettäneet, eivätkä mitalitytöt. Niin oli siellä myös ne Kazanin fanipaidoissa olleet ketkuttelijat, ja kaikenlaista maturea sekä MILFiä kuumaakin kuumemman näköisenä katsomossa, touhutippahan siinä rupesi jauhamaan. Huisaa. Kiekko kun ei ole pelkkää urheilua vaan kokonaisvaltainen elämys, viihdettä, kokemus, ja minulle pepriksenketkutus on parhaimmillaan iso osa sitä, onko olemassa mitään niin kiinnostavaa kuin hyvän pepriksen omaava kimalainen? Muistakaa se kun valitsette elämänkumppania ja matkakohdetta.

nim. hot baltic+russian birds 4ever

*****

Tämä ei ole mainostamista eikä adddressinaloitusta, mutta tuli mieleen kerätä joskus lähitulevaisuudessa Reskalla tai hallilla nimiä Ströban 3-vuotisen jatkosopparin eteen. "Hyvä asian puolesta". "Hei oisko sulla hetki aikaa..."

~BREASTS!!!
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
Hoh hoijaa! Nyt on päästy vihdoinkin kotiin ja voin sanoa, että hieno reissu oli Pietariin. Kiitos tästä Lehdon Liikenteelle ja mukana olleille ihmisille, varsinkin paluumatka oli mieleenpainuva eikä rökäletappio edes harmittanut. Teisalle parempaa onnea matkojensa kanssa ("Mul on taskussa 20 tonnia vain").

Zi-li-na! Zi-li-na!
 

Holdem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kultakerho, Gunners
Reflexo kirjoitti:
Olisivat nyt voineet näyttää vaikka aikaisemmat pelit koosteena, ja finaalin kokonaisena (Jos ja kun HPK on sinne asti edennyt)
Harmittava juttu. MTV MAX ja ne muut ovat täysin turhia.

Totta puhut. Itse katsoin finaalin satelliitin kautta venäläiseltä urheilukanavalta ja formulat tulevat samasta lähteestä saksalaiselta RTL:ltä. Aivan laillisesti ja aivan ilmaisesti.

Suomessa ja Portugalissa maksutetaan forkkien katsomisesta ainoana Euroopassa eli tilatkaa mieluummin vaikka se virolainen kanava kaapelissa jos haluatte katsella. MTV3 on p..seestä.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
"Tibbetts taklasi ottelun avausvaihdossa vahingossa Mäenpäätä, joka pelasi vielä avauserän loppuun, mutta ei sen jälkeen enää ilmestynyt kaukaloon."

Näin siis Jatkoajan otteluraportissa. Meitsi ollut tässä muutaman viikon ulkomailla, ja siis aika pihalla, joten valaiskaa nyt vähän tätä keissiä?
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Daemon kirjoitti:
"Tibbetts taklasi ottelun avausvaihdossa vahingossa Mäenpäätä, joka pelasi vielä avauserän loppuun, mutta ei sen jälkeen enää ilmestynyt kaukaloon."

Näin siis Jatkoajan otteluraportissa. Meitsi ollut tässä muutaman viikon ulkomailla, ja siis aika pihalla, joten valaiskaa nyt vähän tätä keissiä?
No oli siinä tilanteessa Spartan pelaajakin osallisena, ei tuohon mitään kovin kummallista liity.

Edit: Taisin olla juopunut lonkerohousujen rumista paidoista kun meni jengit sikinsokin.
 
Viimeksi muokattu:

d2uce

Jäsen
Twite kirjoitti:
No oli siinä tilanteessa AK Barsin pelaajakin osallisena, ei tuohon mitään kovin kummallista liity.

Tätä viestiä kun lukee, niin voisi jopa luulla, että jotain kummallista tuohon liittyy. Peli oli siis Sparta Prahaa vastaan ja vielä AK Barsin pelaajakin ehtinyt osalliseksi tilanteeseen?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vaikka finaali sitten menikin aika penkin alla, niin toki siihen selviytymistäkin voidaan pitää ihan ok-suoruksena. Ensimmäisen matsin isät vastaan pojat -tyylisen näytöksen jälkeen Kerho pelasi Sparta Prahaa vastaan hienon ottelun, vaikka Spartan poitsut hississä väittäivätkin "we should be better", kun retostelimme suosikkimme murskaavaa avausvoittoa. No nehän nyt hävisivät sitten loppujen lopuksi Zi-li-na:llekin.

Finaali olikin sitten Uuno Turhapuro vastaan Olli Rahnasto ja numerot 6-0 eivät jätä juurikaan seliteltävää. No, ensimmäin maali oli potkaisemalla tehty, mutta jostain syystä se nyt hyväksyttiin. TOJ varmasti tietää että miksi niin, mutta tuskin kertoo.

Aika ajoin Pietarissa ja matkoilla viihtyi oikein mukavasti ja vieläkin olotila on hivenen hutera. Johtuu varmastikin sitä meri-ilmastosta.

Ensi vuonna revanssi.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Siis niinku ihan huisaa

Rontti kirjoitti:
Finaali olikin sitten Uuno Turhapuro vastaan Olli Rahnasto ja numerot 6-0 eivät jätä juurikaan seliteltävää. No, ensimmäin maali oli potkaisemalla tehty, mutta jostain syystä se nyt hyväksyttiin...

Niin, eikös Kertsi ampunut tolppaankin finaalin aika alkuvaihessa, tai siis silloin kun peli oli vielä kulminaatiopisteittä? Saatan tosin muistaa väärinkin.

Yhtä kaikki, AK Bars heitteli sellaista klip-klappia ja joka jätkällä oli kynttilää selässä sen verran, että meinasin vaihtaa leiriä kesken pelin.

Muista ulkopelillisistä asioista kerrottakoon, että oli ehkä huisin reissu, johon kuunaan olen osallistunut. Krapulakin on ollut kyllä sen verran potra, ettei näitä Suomesta edes saa. Iso maa, isot krapulat.

Kiitokset ja anteeksi kaikille reissussa olleille.

Loppukanaatiksi päädyn vielä vinkkamaan: E

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olipahan normireissu välimallin jätkille. Pari päivää tässä on pelottanut ja tärisyttänyt, mutta olipahan hyvää votkan paskaa. Pelissäkin oli mukavaa ja miliisi muisti, että pamppu ei ole mikään viuhka.

Kovia huhujakin tuli kuultua itse Lintumäen suulla, mutta kuten Harrin kanssa sovittiin, niin ei niistä sitten enempää. Nöyrin anteeksipyyntö seuraavien joukkueiden pelaajille:
- Kerhon
- Luganon
- Färjestadin (etenkin Jönssönin Jörgen)

Anteeksipyyntö myös hotellisiivojalle, jos huoneemme lattia on jostakin syystä märkä. Kylpy ja yli tullut vesi ei liity asiaan mitenkään.

Ja viikset lähtee.
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Jomppa kirjoitti:
- Färjestadin (etenkin Jönssönin Jörgen)

Niin, itse taisin saada Jörgen "Jörgen Jönsson" Jönssöniltä tämän aivastettua pisamatartunnan, eli olisi kiva saada jotain korvauksia IIHF:ltä, Färjestadilta ja Jörgeniltä itseltään.

Ja se vesi oli jo siellä lattialla.

Täältä tähän
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Vihdoin pääsee kommentoimaan turnauksen tunnelmia. Iski omituinen venäläinen flunssa reissun jälkeen eikä mistään ole tullut mitään. Onneksi ei sentään nenätippuri. Peleissä ja sanomalehdissä on kuulemma kotimaassa näytetty sen verran omaa pärstää että voi lähikuppilassa alkaa jo esittäytymään tv:stä tuttuna.

Mahtava reissu oli, ehkä yksi parhaimmista poikain reissuista koskaan. Hieno bonus oli vielä ainakin meidän fanien kannalta että joukkue(et) olivat majoittautuneet samaan hotelliin. Kiva oli heittää muutama kommentti pelaajien kanssa menneistä ja tulevista. Pelaajien kannalta tietty rauha ja hiljaisuus olisi saattanut olla parempi kuin ryhmä humalaisia selkääntaputtajia, tiedä häntä. Ainakin Jokelan Mikolla oli silminnähden hauskaa kun allekirjoittaneen ja matkakumppanin touhuja seurasi aamiaisella ennen Sparta-peliä. Pöytäseurana olleet Spartan pelaajat taasen eivät ruokaseurastamme kovasti nauttineet.
Mäkiahon ja Tibbettsin kanssa tuli vaihdettua mielipiteitä yöelämästä, mistä tosin pojat eivät omien kertomustensa perusteella kovasti päässeet nauttimaan. Tokihan turnauksessa pitää peleihin keskittyäkin ja jättää hilluminen faneille... Tibbetts osasi kyllä arvostaa pelipaitaa numerolla 74, mikä oli varta vasten tuonne turnaukseen hankittu päälle, oli kuulemma ensimmäinen minkä hän oli tällä komennuksella bongannut.

Sporttimatkojen majoituspulmat selvisivät onneksi melko nopeasti ja suurimmat viiveet silläkin osastolla taisi johtua vastaanoton henkilöiden venäläisestä työtahdista. Pietarin yöelämäkin tuli tutuksi eikä meidän ryhmästä ketään edes rullattu. Areena oli siisti, melko lailla kopio ilmalan jäähallista, tosin käytävillä oli paljon paremmin tilaa ja virvokkeita sai huomattavasti vähemmällä jonotuksella. Myös virvokkeiden valikoima oli riittävän laaja, tarjoiltiinkohan siellä missään mitään syötävää, siitä en tiedä...

Venäläisten ja muiden fanien vastaanotto oli lämmin ja tuli varmaan poseerattua noin sadassa venäläisfanin kaverikuvassa kolmen päivän aikana. Lisäksi finaalissa erittäin hieno ele oli Ak Barsin kannattajajoukon HAPPEKO-kannustus pelin ratkettua, vaikka muuten molemmat joukot kannustivatkin omiaan. Hallissa venäläisten pelatessa yleisö osasi kyllä mylviä, en tiennytkään että areenan kokoinen talo voi pitää sisällään tuollaista mekkalaa ilman Iron Maideniä soittamassa lavalla;)

Ensi vuonna pitänee lähteä reissuun, on se sitten missä vaan ja pelaa kerho tai ei, no pelaahan se.

Muutama ranskalainen viiva huippuhetkistä:
- Mäkiahon tuuletus 3-2 maalin jälkeen Sparta-pelissä, mahtava moikkari fanikatsomolle
- Ak Bars matsissa, vastapuolen potkumaalin jälkeen, Leinon superpotkun yritys Ak Barsin maalilla, jalka heilahti metrin. Harmi ettei osunut kiekkoon, ilmeisesti tarkoitettu hieman kuittailuna edelliseen maaliin.
-Morozovin jalat olivat heikkoa tekoa, millään ei pysynyt pystyssä.
-Tibbettsin vauhti ja tsemppi varsinkin maalin takana, järkyttävällä vauhdilla tilanteisiin, iso plus.
- Moravec-Leino-akselin pelinrakennusta oli ilo katsella.
- Virvokkeita tuli maisteltua niin joukkueenjohdon kuin kaupunginjohdonkin kanssa sekä myös Luganon kakkosvalmentajan seurassa. Viimeksi mainittu Williamson vielä kyseli että olemmeko HPK:n enforcer-osastoa vaiko faneja...
-Robert Kantor tulkkasi pariin otteeseen mcdonaldsissa kun henkilökohtainen kielivarasto ehtyi, miksiköhän se oli aina samaan aikaan syömässä?
-Jakub Langhammerin kanssa keskusteltiin aulassa työskentelevien palvelutyöntekijöiden hintatasosta ym. yleisistä asioista puolisen tuntia lauantaina, samalla saatiin HPK:lle tsempin toivotukset finaalia varten.
-Luganon, Spartan ja Färjestadin pelaajilta ja faneilta tuli kaikilta(niiltä kenen kanssa tuli keskuteltua) valitusta turnauksen venäläisiä suosivasta tuomarilinjasta sekä kaikilta varaukseton tuki HPK:lle finaaliin. Lisäksi Spartan ja Luganon pelaajat kehuivat pitävänsä HPK:n pelityylistä kovasti.

Loppuun kiitokset koko mukanaolleelle porukalle, todella hauska reissu oli. Varsinkin sporttimatkojen sinisessä Bussissa tunnelmaa piisasi, varsinkin paluumatkalla :) Erityiskiitos Matille, kylmäpäinen kuski jolle ei hiki tullut otsalle vaikeissakaan tilanteissa.

EDIT: Pitää vielä lisätä että hienosti joukkue taisteli kaikki pelit, jaksettiin tsempata loppuun asti ja varsinkin finaalissa viimeisessä erässä vedettiin sata lasissa viimeiseen vihellykseen vaikka tappio olikin varma. Hienoa tsemppausta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös