Divisioonien MM-kisat

  • 222 510
  • 1 407

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
IB:

1. Hollanti
2. Liettua
3. Iso-Britannia
4. Puola
5. Kroatia
6. Romania

Myönnetään, että optimistisesti jälkimmäisessä tuli haettua jo todella isoja yllätyksiä. Hauskempihan se noin olisi!

Hauskaa toki, mutta Hollanti ei tule ikinä voittamaan tätä lohkoa kun Iso-Britannia ja Puola ovat mukana. Liettuakin tulee antamaan todella kovan vastuksen erityisesti kun Zubrus on mukana.

Omat veikkaukset:

1A:

1. Itävalta
2. Unkari (toivottavasti, viime vuonna oli lähellä)
3. Slovenia
4. Japani
5. Etelä-Korea
6. Ukraina

1B

1. Puola
2. Iso-Britannia
3. Liettua
4. Hollanti
5. Kroatia
6. Romania

Puolaa on ennakoitu jopa Iso-Britanniaa kovemmaksi, mutta oma tatsi kyseiseen maahan on melko heikko. Sen tiedän, että Igor Zakharin on päävalmentajan ominaisuudessa tehnyt hyvää työtä Puolassa. Toissa vuonna nousu oli kuin pedattu Puolalle kotikisoissa, mutta niin vain joukkue onnistui häviämään ratkaisuottelun Etelä-Korealle.

Iso-Britannia ei antanut Tony Handille jatkoaikaa viime vuotisen katastrofiturnauksen jälkeen ja hänen kakkoskoutsina ollut Doug Christiansen nostettiin päävalmentajaksi. Häntä eräs Unkarissa ollut brittitoimittaja kutsui "ääliöksi" joten ilmeisesti parempiakin ehdokkaita tuohon pestiin olisi ollut, mutta hänen johdollaan maa yrittää päästä takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Maalissa jatkaa sama kaksikko kuin Unkarissa, eli ykkösenä Stephen Murphy ja kakkosena Ben Bowns. Bownsia on kuvailtu nuoreksi ja potentiaaliseksi, mutta Murphy on ollut pitkään maajoukkueen ja Belfast Giantsin ykkönen, joten hänen valta-asemaansa ei niin vain horjuteta.

Tällä kaudella 23-vuotias Bowns pelasi 59 ottelua Hull Stingraysin maalilla torjuntaprosentilla 90,7 ja GAA oli 3,53. Ainakin viime vuonna kun katselin hänen lämmittelyään MM-kisoissa, niin hän kääntää räpyläkätensä ranteen jotenkin erikoiseen asentoon verrattuna muihin maalivahteihin. Tyylejä on toki monenlaisia, mutta siinä voi olla yksi syy miksi kiekkoja uppoaa hieman enemmän hänen taakseen. Ikään kuin hän tekisi liikaa liikkeitä kädellään, jolloin sen liikkuminen ei ole luontevan ja sujuvan näköistä, jolloin torjuntatehokkuus kärsii.

Mestaruuden Belfastissa tällä kaudella voittanut 32-vuotias Murphy pelasi 56 ottelua torjuntaprosentilla 92,1 ja GAA oli 2,28. Tämä vertailu menee siis selkeästi Murphyn eduksi. Toki Giants oli aivan ylivoimainen tällä kaudella häviten 52:sta runkosarjan ottelustaan ainoastaan 6 varsinaisella peliajalla.

Hull oli 10 joukkueen sarjassa sijalla 8, joten Bowns oli huomattavasti kovemmassa kiekkosateessa illasta toiseen.

Puolustuksesta puuttuu Belfastin ja maajoukkueen tärkeä puolustaja Craig Peacock, mutta tärkeintä on, että maan tämän hetken paras pelaaja, Kazakstanin liigassa pelaava puolustaja Ben O'Connor on mukana.

Hyökkäyspäässä tärkeimmät kaverit ovat Philadelphian NHL-varaus Colin Shields sekä jo 19 vuotta miesten maajoukkueessa pelannut 38-vuotias Ashley Tait. Shieldskin on jo 34-vuotias, joten melko kokenut kaarti on vastuussa pisteiden tekemisestä.

Viime vuonna Brittien liitto ilmoitti kisojen aikana, että heidän tavoite on seuraavan muutaman vuoden aikana nousta takaisin MM-tasolle. Noh, vauhtia pitää ottaa kolmannelta sarjaportaalta ja melko nihkeäksi menee jos joukkue jatkaa korpivaellusta 1B:ssä vielä tämän vuoden jälkeenkin.

Iso-Britannia pelasi kotonaan kaksi harjoitusottelua kisoissa vastaan asettuvaa Hollantia vastaan. Ensimmäisen ottelun Iso-Britannia voitti 3-0 ja Ben Bowns torjui 19 kertaa.

Toisessa ottelussa kuokkaan tuli jatkoajalla 4-5. Bowns aloitti tuonkin ottelun ja hänet korvattiin kolmannen erän alussa Liettuaan joukkueen kolmosmaalivahdiksi merkityllä Mike Willillä.

Päävalmentajan kyvykkyys johtaa joukkuetta turnauksessa ja pahat maalinteko-ongelmat viime vuodelta tuovat kysymysmerkkejä Iso-Britannian iskukyvystä. Toki Puolan joukkuekin on hieman iäkäs, mutta heillä on systemaattinen ja hyviä tuloksia tehnyt päävalmentaja. Se voi kääntää turnauksen Puolan eduksi.

Liettua voi Mantas Armaliksen ja Dainius Zubruksen johdolla yltää oikeastaan mihin vain, kaiken osuessa täydellisesti kohdilleen jopa turnauksen voittoon. Sen puolesta en kuitenkaan kauheasti löisi vetoa, mutta mitali on täysin otettavissa. Hollanti on joukkueen päävastustaja pronssitaistossa ja viime vuonna Hollanti voitti Liettuan 5-3.

Kroatialla on varsin vahva maalivahtikaksikko, ainakin paperilla. Superjunnu Mate Tomljenovic sekä Brittien kakkosliigaan Slough Jetsiin Medvescakista siirtynyt Andrej Vasiljevic jakavat torjuntavastuun. Viime vuosina Tomljenovic on ollut selkeä ykkönen, mutta tänä vuonna 20-vuotiaan nuorukaisen kausi on ollut rikkonainen. Hän on pelannut Slovakian kakkosliigassa HC Detvan joukkuessa vain 2 ottelua.

Niin ikään 20-vuotias Vasiljevic pelasi Slough'ssa 17 ottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja GAA oli 4,91.

Tuo tilasto ei kauheasti vakuuta ja jos Tomljenovicilla on ollut loukkaantumisia, niin kuin jostain olen lukenut, ja pelejä on alla melko vähän, voi turnauksesta tulla joukkueelle erittäin vaikea.

Puolustuksen selkeästi kokenein ja tärkein pelaaja on Alan Letang. Muita kronukkeja puolustuksessa ovat Geoff Waugh ja Kenny Macauley.

Hyökkäyspään tärkeimmät pelaajat ovat luonnollisesti Borna Rendulic, Tanskan liigassa tämän kauden pelannut työmyyrä, 22-vuotias Dominik Kanaet, ja 26-vuotias Itävallan ja Kroatian kansalaisuudet omaava Michael Novak, joka on tehnyt ihan mukavat tehot 11+35 yhteensä 31 ottelussa Itävallan kakkosliigassa. Myös nuori lupaus Marko Sakic on joukkueessa, vaikka peliaikaa on tullut tällä kaudella ainakin tilastojen mukaan melko vähän, vain 6 peliä Kroatian liigassa, mutta luultavasti lukema on todellisuudessa suurempi.

Rendulicin ympärille kasataan ketju, joka on päävastuussa joukkueen tehoista ja muut yrittävät estää vastustajaa tekemästä maaleja.

Joel Prpic olisi ilmeisesti myös pelannut näissä kisoissa, mutta hänellä on Kanadassa oman sarjansa pudotuspelit käynnissä.

Romanian ykkösmaalivahti Adrian Catrinoi pelaa vaikka hänen piti jättää kisat väliin, mutta lukuisa määrä tärkeitä kenttäpelaajia loukkaantumisten ja joidenkin erimielisyyksien takia puuttuu. Joukkueen lahjakkain ja taitavin pelaaja, 21-vuotias hyökkääjä Roberto Gliga kuuluu ilmeisesti myös poisjääneisiin. Ilmapiiri joukkueessa on sen verran lannistunut ja heikko, että olisi suuren luokan ihme, jos Romania säilyisi tässä divisioonassa. Ensi vuonna maa kuitenkin nousee takaisin ylös, sillä tasoero 2A-divarin muihin joukkueisiin on sen verran selkeä, että Romania hoitaa ne nurin hieman heikommallakin rosterilla.
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Arvaillaan näin. IA-turnaus jo avattu Ukraina-Itävalta pelillä, joka päättyi 2-3 jatkoajan jälkeen Itävallalle.

Slovenia
Itävalta
Unkari (mahdollisuudet nousuun)
Etelä-Korea
Ukraina
Japani

Ja IB

Puola
Iso-Britannia
Liettua (napilla jopa turnausvoitto)
Kroatia
Hollanti
Romanit
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Minulla on aika hyvät kutinat Liettuasta nyt kun näin heidän lopullisen kokoonpanonsa. Parhaimmista pelaajista ainoastaan Tadas Kumeliauskas ja varauksella Povilas Verenis ovat sivussa.

Pitää ottaa huomioon että kaksissa-kolmissa viime MM-kisoissa Liettua on ollut hyökkääjien osalta siipirikko, vaikka Armalis on ollut maalissa ja runkopakit mukana. Nyt joukkue kuitenkin saa mukaan Zubruksen, Pijus Ruleviciuksen (NCAA-3), Edgar Rybakovin (Valko-Venäjä), Donatas Kumeliauskaksen (Kazakstan) ja Arnoldas Bosaksen (Kazakstan), jotka eivät ole mukana olleet. Tähän kun lisätään vielä viime kisojen parhaat liettualaiset hyökkääjät Pliskauskas (GBR), Bogtzliu (-94, MHL), Fischevas (-94, MHL-B), Bendzius (ex-ILVES A-jun.), Energijassa 70 pistettä Valko-Venäjän kakkosliigassa paukutellut -95 syntynyt Gintautas ja kokenut Energijan tehokaksikko Kulevicius/Kuliesius, niin palikoita on mistä kasata sopiva kokoonpano.

Puolustus on tätä myötä heikoin lenkki. Kieras (GBR), Alisauskas (GER-3), Katulis (Energija, rikkonainen kausi) ja Aliapkin (MHL) pelaavat ehkä eniten. Armalis teki sopimuksen Djurgårdenin kanssa ja näin liettualaisilla on jatkossa Elitserienissä pelaava maalivahti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Slovenia & muut sympaattiset
Yllätyksellisesti Japani voitti Slovenian 2-1. Paha isku Slovenian nousuhaaveille.

Vielä on pelejä jäljellä, mutta Olympialaisissa vatsansa täyteen saanut jäähykuningas jättää näiden kisojen osalta syvemmät puinnit sikseen. Slovenian joukkueen terävin neljännes puuttuu, joten antakaamme rouva kiekkofortunan pyörittää divisioonan karvanoppaa ja katsokaamme ketkä kaksi poistuvat demokraattisemman Korean kaukaloista onnellisina voittajina. Jos Slovenia ei tähän kaksikkoon päädy, niin valitettavasti hyvät vaihtoehdotkin ovat kiven alla. Tosin unkarilaisen sukulaiskansamme menestys on aina tervetullutta, mutta kolmikko Ukraina, Japani ja E-Korea nostavat allekirjoittaneen mustaan mieleen adjektiiveja "kulunut", "väsynyt" ja "karvas".
Korean olympiaprojekti on itsessään ihan sympaattinen kokonaisuus, mutta ketä lopulta kiinnostaa? Muutama vuosi takaperin jopa päätason ovia kolkutellut Iso-Britannia ei valitettavasti ole mukana. Heille nostan keskimmäisen sormeni sijasta sormen, jossa on yksi nivel vähemmän kuin muissa sormissa ja joka on pituudeltaan joillakin ihmisillä lyhyin sormi. (Sormitietämyksen lähde: Wikipedia)
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Olisi kyllä hienoa, jos Japani pääsisi pelaamalla MM-kisoihin. Ymmärrän, että joillekin Japanista voi tulla mieleen "kulunut" ja "väsynyt", kun sitä roikotettiin 90-luvulla kiintiöpaikalla heittopussina A-tasolla, vaikka porukka ei sinne selvästi kuulunut. Mutta jos he sinne itsensä pelaavat, niin onhan se hienoa, että vihdoin onnistui se, mihin IIHF sillä kiintiöpaikallaan pyrki: nostamaan Aasian jääkiekon tasoa sen verran, että sieltäkin löytyy MM-kisoihin asti porukkaa. Tällä saataisiin kisojen Eurooppa-keskeisyyttä edes hieman vähemmäksi. Japani toisi kisoihin tod. näk. vähän erilaista pikkumaan jääkiekkoa. Ei kahvaamiseen ja pelin rikkomiseen keskittyvää pelaamista, vaan nopeaa luistelua. Turpaanhan silläkin tavalla suurmailta tulee, mutta olisi varmaan suht viihdyttävää peliä.

Samaten olisin tyytyväinen myös Etelä-Korean nousuun, mutta on kyllä vielä liian kova paikka heille, vaikka 4-7 -tappio kovalle Unkarille heille ihan hyvä tulos onkin.

Ukrainasta samaa mieltä. Näitä halonhakkaajia ei kiinnosta nähdä MM-kisoissa ihan heti uudestaan.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Olisi kyllä hienoa, jos Japani pääsisi pelaamalla MM-kisoihin. Ymmärrän, että joillekin Japanista voi tulla mieleen "kulunut" ja "väsynyt", kun sitä roikotettiin 90-luvulla kiintiöpaikalla heittopussina A-tasolla, vaikka porukka ei sinne selvästi kuulunut. Mutta jos he sinne itsensä pelaavat, niin onhan se hienoa, että vihdoin onnistui se, mihin IIHF sillä kiintiöpaikallaan pyrki: nostamaan Aasian jääkiekon tasoa sen verran, että sieltäkin löytyy MM-kisoihin asti porukkaa. Tällä saataisiin kisojen Eurooppa-keskeisyyttä edes hieman vähemmäksi. Japani toisi kisoihin tod. näk. vähän erilaista pikkumaan jääkiekkoa. Ei kahvaamiseen ja pelin rikkomiseen keskittyvää pelaamista, vaan nopeaa luistelua. Turpaanhan silläkin tavalla suurmailta tulee, mutta olisi varmaan suht viihdyttävää peliä.

Samaten olisin tyytyväinen myös Etelä-Korean nousuun, mutta on kyllä vielä liian kova paikka heille, vaikka 4-7 -tappio kovalle Unkarille heille ihan hyvä tulos onkin.

Ukrainasta samaa mieltä. Näitä halonhakkaajia ei kiinnosta nähdä MM-kisoissa ihan heti uudestaan.

Tarkemmin sanottuna Japanilla itsellään ei ollut kiintiöpaikkaa, vaan se pelasi Aasiassa karsinnat, joiden voittaja pääsi MM-kisoihin. Vastassa tosin olivat aina Kiina ja Etelä-Korea eikä oikeastaan koskaan ollut epäselvyyksiä siitä mikä maa tuon karsinnan voitti.

Japanilla on samat perisynnit ja vahvuudet kuin Korealla: nopeita luistelijoita, mutta kooltaan eurooppalaisia ja amerikkalaisia pienempiä ja siten fysiikaltaan näitä perässä. Lisäksi pelaajat luottavat liikaa luisteluunsa, eivät jaa kiekkoa niin ahkerasti kuin pitäisi ja sitten kun hyökkäysalueella olisi paikka laukoa, niin vielä pitää hakea sitä syöttöpaikkaa. Ristiriitaiseltahan tuo kuulostaa, mutta se on kulttuurisidonnainen juttu. Maalintekijälle ominaista itsekkyyttä ja jämäkkyyttä hyökkäysten päättämiseen ei ole oikein kenelläkään.

Korealla ei ole moneen vuoteen mitään asiaa MM-tasolle ja syy löytyy maalivahdeista. Tänään 7 omiin Unkaria vastaan eikä heissä viime vuonnakaan suurta hurraamista ollut. Japanilla on sentään entinen NHL-maalivahti maalinsuulla ja varsin kurinalainen puolustus, joten se antaa Japanille huomattavasti suuremmat mahdollisuudet nousuun kuin Korealle. Hyökkäyksessä nuori Go Tanaka on melko tehokas äijä, mutta muuten kärki on kapea. Siksi Japanin nousu MM-tasolle on hyvin utopistinen toive, mutta siihen maa kuitenkin tähtää, aivan kuten mikä tahansa kunnianhimoinen kiekkomaa tekisi. Se vaatii paljon työtä samassa ongelmassa missä Suomi painii koko ajan: maalinteon sietämättömässä vaikeudessa.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Ukrainasta samaa mieltä. Näitä halonhakkaajia ei kiinnosta nähdä MM-kisoissa ihan heti uudestaan.

Vaikka Ukraina on ikääntynyt, niin silti sen materiaali on vertailukelpoinen Slovenian, Itävallan ja unkarin kanssa. Ukrainassa tehtiin jokin aika sitten myös korjausliikkeitä juniorivalmennuksessa ja nyt sieltä on jo lahjakkaita -94 syntyneitä pelaajia tulossa A-maajoukkuetasolle. Jos ikäluokasta -95 eteenpäin on jatkossakin tulossa vastaavanlaisia ja parempia pelaajia, niin Ukrainan tasollinen notkahdus saattaa jäädä tuohon yhteen 1B -divarivisiittiin viime kaudella.

Mutta hieno asia on se että Koreaa lukuunottamatta näillä kaikilla muilla on hyvät mahdollisuudet nousta A-sarjaan. Todella tasaiset kisat tulossa ja toivottavasti Itävallan, Slovenian, Kazakstanin ja Italian jo neljä-viisi vuotta ylläpitämä samojen maiden "herrahissi" katkeaa tänä vuonna.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Virolla meni tämä kausi todella nappiin. Joulukuussa U20 säilytti paikkansa IIA-divisioonassa. Nyt U18 nousi IIB -> IIA:n ja miesten joukkue IIA:sta -> IB:hen (sama ranking siis kuin junnuissa, koska A-sarjassa on 16 maata aikuisissa ja junnuissa vain 10). Ensi kaudella Viro saa jo tosissaan haastaa itsensä kaikilla tasoilla.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Hupsista perskules, salibandymestaruuden juhlinta vei huomion näiden kembaloiden alkamiselta. Omat veikkaukset olivat aika lailla täsmälleen samat IceBlacksin kanssa, mutta alku näyttäisi vetävän vedot pieleen. Perhana Unkari kun sössi tuon Ukraina-matsin, Slovenian tappion jälkeen tie ylöspäin olisi helpottunut huomattavasti, nyt joutuu taas jännäämään. Jäällä on just about paras mahdollinen Unkari, joten nousemisen ei pitäisi olla mahdotonta.

Seuraavaksi vastassa siis vanha verivihollinen Slovenia, joka on aivan pakko kaataa, muuten ei hyvä heilu. Slovenian perään Itävalta, joka näyttäisi tällä hetkellä yhdeltä nousujoukkueelta ja on aina ollut Unkarille hiton paha vastus. Jännäksi menee, kaikki on onneksi vielä auki.

Kroatia on ollut se iloisin yllätys, vaikka joukkueen potentiaali olikin tiedossa. Mainitsinkin viime kisojen jälkeen, että Kroatia on vihdoin sillä tasolla jolle se kuuluu ja maa on komeasti osoittanut väitteeni oikeaksi. Puolustuksesta löytyy toki Macaulayn, Waughin, Letangin ja Martinovicin tasoinen nelikko, joten se yhdistettynä ainakin kisojen alkuun nappiin onnistuneen Tomljenovicin peliin kaksi nollapeliä heti kärkeen ei ole suoranainen ihme. Hemmetin hieno suoritus silti.

Hyökkäyspää ei tosiaan ole pelkästään Bornan varassa, nyt jo kärkeen onnistuneiden Dario Kostovicin ja Michael Novakin taso oli tiedossa. Jännä nähdä, pystyykö parikymppinen "superjunnu" Marko Sakic iskemään lisää tehoja jatkossa. Bornalle toivoisi maaleja tietysti sarakkeeseen, tällä hetkellä Rendulic on joukkueen eniten laukonut hyökkääjän, mutta tehoina "vain" kaksi syöttöpistettä.

Vähän yllättynyt olen silti loistavasta alusta, kun vanha jyrä ja joukkueen isähahmoihin lukeutunut Joel Prpic lopetti maajoukkueuransa viime kisojen jälkeen. Hyvin näköjään pärjäävät ilmankin :)
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Vähän yllättynyt olen silti loistavasta alusta, kun vanha jyrä ja joukkueen isähahmoihin lukeutunut Joel Prpic lopetti maajoukkueuransa viime kisojen jälkeen. Hyvin näköjään pärjäävät ilmankin :)

Prpic pelaa Allan Cupin playoffeja, eikä siksi ole mukana. Vaikka ikää miehellä jo onkin, niin kyllä hän sijoittumisen ja pelisilmän ansiosta pärjäisi 1B-divarissakin. Sen verran kokenut pappa kyseessä.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Prpic pelaa Allan Cupin playoffeja, eikä siksi ole mukana. Vaikka ikää miehellä jo onkin, niin kyllä hän sijoittumisen ja pelisilmän ansiosta pärjäisi 1B-divarissakin. Sen verran kokenut pappa kyseessä.

Tiedän. Muistelen vain, että jutteli edellisten kisojen jälkeen pistävänsä maajoukkueuran pakettiin.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Tiedän. Muistelen vain, että jutteli edellisten kisojen jälkeen pistävänsä maajoukkueuran pakettiin.

Jostain luin, että häntä olisi pyydetty mukaan ja hän olisi tullutkin, mutta hän jätti nimenomaan omien play offien takia kisat väliin. Itsekin muistelin, että hän olisi lopettanut maajoukkueessa viime kisojen jälkeen Hecimovicin tapaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
IB-divisioona meni jännäksi. Olen budjetoinut jäljellä olevista peleistä joukkueille pisteitä, ja arvioisin tässä käyvän nyt näin:

1. Puola, 12 tai 15 pistettä
2. Liettua, 9 tai 12 pistettä
3. Kroatia, 9 pistettä
4. Iso-Britannia, 9 pistettä
5. Hollanti, 3 pistettä
6. Romania, 0 pistettä

Tämän illan jälkeen en jaksa uskoa Puolan häviävän briteille. Se pieni mahdollisuus kuitenkin on. Liettua voi nähdäkseni kyllä yltää tasapisteisiin Puolan kanssa, mutta nousuun vaadittaisiin myös kroaateille tai briteille saman verran pisteitä, jotta vertailtaisiin maalieroja. Tietysti pelit voivat mennä jatkoille ynnä muuta, mutta juuri nyt pitäisin todennäköisimpänä skenaariona, että Puola nousee ja Romania tippuu. Himmeämmät mitalit sitten jaetaan Liettuan, Iso-Britannian ja Kroatian välillä... Tietysti toivon jättiyllätystä (Kroatian tai Liettuan nousu), mutta enpä jaksa uskoa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
IA-divisioonan tulokset 20.4.

Ukraina - Itävalta 2-3 ja.

09:48 0-1 Dominique Heinrich (Thomas Koch)
10:04 1-1 Roman Blagy (Andri Mikhnov, Yevgen Belukhin)
12:29 1-2 Dominique Heinrich (Brian Lebler, Martin Schumnig)
32:48 2-2 Olexander Materukhin (Oleg Tymchenko, Oleg Shafarenko)
61:34 2-3 Brian Lebler

Maalivahdit:
Sergi Gaiduchenko (UKR): 4+5+12+1=22
Bernhard Starkbaum (AUT): 4+14+4+0=22

Japani - Slovenia 2-1

38:51 0-1 Ziga Pavlin (Jan Mursak)
44:47 1-1 Daisuke Obara (Seiji Takahashi, Takuro Yamashita)
53:13 2-1 Denis Akimoto (Seiji Takahashi, Masahito Nishiwaki)

Maalivahdit:
Yutaka Fukufuji (JPN): 5+9+12=26
Andrej Hocevar (SLO): 7+1+5=13

Etelä-Korea - Unkari 4-7

14:18 0-1 Istvan Bartalis (Janos Hari)
17:43 0-2 Zsolt Azari (Andras Benk, Balazs Sebok)
27:12 0-3 Zsolt Azari (Viktor Tokaji, Janos Vas)
34:27 0-4 Istvan Sofron (Janos Hari, Marton Vas)
35:16 1-4 Brock Radunske (Kim Sang-Wook, Lee Don-Ku)
37:49 1-5 Csaba Kovacs (Janos Vas, Janos Hari)
40:46 1-6 Istvan Bartalis (Tamas Groschl)
42:52 2-6 Brock Radunske (Kim Ki-Sung)
47:03 3-6 Shin Sang-Hoon (Lee Yong-Jun, Kim Woo-Young)
56:01 4-6 Lee Don-Ku (Cho Min-Ho, Kim Sang-Wook)
58:57 4-7 Istvan Bartalis (Janos Vas)

Maalivahdit:
Park Sung-Je (KOR): 9+11+2=22 (42:52 min)
Son Ho-Seung (KOR): 0+0+5=5 (17:08 min)
Zoltan Hetenyi (HUN): 11+6+7=24
Yht.
KOR: 9+11+7=27
HUN: 11+6+7=24
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
IB-divisioonan tulokset 20.4.

Kroatia - Iso-Britannia 4-0

12:56 1-0 Michael Novak (Nikola Senzel, Tadija Miric)
19:19 2-0 Dario Kostovic (Marko Sakic)
27:26 3-0 Alan Letang (Ivan Jankovic, Mislav Blagus)
46:12 4-0 Dario Kostovic (Igor Jacmenjak)

Maalivahdit:
Mate Tomljenovic (CRO): 14+8+11=33
Stephen Murphy (GBR): 5+5+1=11 (46:12 min)
Ben Bowns (GBR): 0+0+3=3 (13:48 min)
Yht.
CRO: 14+8+11=33
GBR: 5+5+4=14

Romania - Puola 0-7

02:11 0-1 Pawel Dronia (Marcin Kolusz, Krzysztof Zapala)
18:07 0-2 Leszek Laszkiewicz (Jakub Witecki)
27:15 0-3 Tomasz Malasinski (Krzysztof Zapala)
37:57 0-4 Sebastian Kowalowka (Grzegorz Pasiut, Leszek Laszkiewicz)
39:14 0-5 Marcin Kolusz (Rafal Dutka, Pawel Dronia)
42:19 0-6 Leszek Laszkiewicz (Mikolaj Lopuski)
43:24 0-7 Tomasz Malasinski (Krzysztof Zapala, Marcin Kolusz)

Maalivahdit:
Gellert Ruczuj (ROU): 9+8+4=21 (45:12 min)
Adrian Catrinoi (ROU): 0+0+8=8 (14:48 min)
Przemyslaw Odrobny (POL): 3+3+8=14
Yht.
ROU: 9+8+12=29
POL: 3+3+8=14

Liettua - Hollanti 4-0

16:35 1-0 Donatas Kumeliauskas (Arnoldas Bosas)
45:55 2-0 Paulius Gintautas (Daniel Bogdziul, Aimas Fiscevas)
55:33 3-0 Dainius Zubrus (Pijus Rulevicius, Mindaugas Kieras)
59:59 4-0 Mindaugas Kieras (Darius Pliskauskas, Edgar Rybakov)

Maalivahdit:
Mantas Armalis (LTU): 8+5+10=23
Ian Meierdres (NED): 10+7+1=18 (42:17 min)
Martijn Oosterwijk (NED): 0+0+10=10 (17:43 min)
Yht.
LTU: 8+5+10=23
NED: 10+7+11=28
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
IA-divisioonan tulokset 21.4.

Itävalta - Japani 4-1

05:29 0-1 Takuro Yamashita (Takeshi Saito)
25:09 1-1 Stefan Geier
44:13 2-1 Thomas Hundertpfund (Thomas Koch, Brian Lebler)
47:37 3-1 Martio Altmann (Konstantin Komarek, Daniel Oberkofler)
58:54 4-1 Brian Lebler (Thomas Hundertpfund, Thomas Koch)

Maalivahdit:
Bernhard Starkbaum (AUT): 10+4+7=21
Yutaka Fukufuji (JPN): 14+9+12=35

Unkari - Ukraina 0-3

04:57 0-1 Yevgen Belukhin (Andri Mikhnov, Roman Blagy)
29:49 0-2 Oleg Shafarenko (Oleg Tymchenko, Denys Petrukhno)
30:52 0-3 Oleg Tymchenko (Denys Petrukhno, Olexander Materukhin)

Maalivahdit:
Zoltan Hetenyi (HUN): 16+7+14=37
Sergi Gaiduchenko (UKR): 3+7+5=15

Slovenia - Etelä-Korea 4-0

25:51 1-0 Jan Urbas (Ales Music, Mitja Robar)
26:47 2-0 Miha Verlic (Rok Leber, Jan Urbas)
40:39 3-0 Ales Music
59:06 4-0 Jan Urbas

Maalivahdit:
Luka Gracnar (SLO): 9+14+9=32
Son Ho-Seung (KOR): 9+12+8=29
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
IB-divisioonan tulokset 21.4.

Iso-Britannia - Romania 4-1

32:45 1-0 Benjamin Davies (David Clarke, Robert Lachowicz)
34:35 2-0 Jonathan Phillips (Mark Garside, Daniel Meyers)
45:47 3-0 Colin Shields (Ben O'Connor, Robert Farmer)
59:16 3-1 Otto Biro (Yevgeni Pysarenko, Ervin Moldovan)
59:34 4-1 Mark Garside (Daniel Meyers, Ben O'Connor)

Maalivahdit:
Ben Bowns (GBR): 6+4+15=25
Adrian Catrinoi (ROU): 16+17+10=43

Hollanti - Kroatia 0-4

04:47 0-1 Tadija Miric (Marko Ljubic, Alan Letang)
06:26 0-2 Michael Novak (Borna Rendulic, Marko Tadic)
26:51 0-3 Mislav Blagus (Borna Rendulic, Michael Novak)
29:26 0-4 Ivan Brencun (Alan Letang, Marko Ljubic)

Maalivahdit:
Martijn Oosterwijk (NED): 1+8+15=24
Mate Tomljenovic (CRO): 9+6+9=24

Puola - Liettua 3-2

01:55 1-0 Leszek Laszkiewicz (Mikolaj Lopuski)
27:11 2-0 Tomasz Malasinksi (Pawel Dronia, Krzysztof Zapala)
34:12 2-1 Donatas Kumeliauskas (Dainius Zubrus, Nerijus Alisauskas)
47:57 3-1 Grzegorz Pasiut (Aron Chmielewski)
58:41 3-2 Darius Pliskauskas (Donatas Kumeliauskas, Dainius Zubrus)

Maalivahdit:
Przemyslaw Odrobny (POL): 12+11+10=33
Mantas Armalis (LTU): 9+10+8=27
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
ITÄVALTA IA-divisioonan MM-kisoissa 2014:

Maalivahdit:
Bernhard Starkbaum (Brynäs, SWE)
Rene Swette (KAC Klagenfurt)

Puolustajat:
Mario Altmann (VSV Villach)
Patrick Peter (Vienna Capitals)
Daniel Mitterdorfer (Red Bull Salzburg)
Florian Muhlstein (EHC Linz)
Markus Schlacher (Red Bull Salzburg)
Stefan Bacher (Vienna Capitals)
Martin Schumnig (KAC Klagenfurt)

Hyökkääjät:
Konstantin Komarek (Red Bull Salzburg)
Brian Lebler (EHC Linz)
Daniel Oberkofler (EHC Linz)
Mario Fischer (Vienna Capitals)
Nicolas Petrik (EC Dornbirn)
Michael Schiechl (Vienna Capitals)
Thomas Koch (KAC Klagenfurt)
Stefan Geier (KAC Klagenfurt)
Manuel Geier (KAC Klagenfurt)
Benjamin Petrik (VSC Villach)
Matthias Iberer (EHC Linz)
Thomas Hundertpfund (Timrå, SWE2)
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
UNKARI IA-divisioonan MM-kisoissa 2014:

Maalivahdit:
Zoltan Hetenyi (Szekesfehervar, AUT)
Peter Sevela (DAB Dunaujvaros)

Puolustajat:
Arnold Varga (Szekesfehervar, AUT)
Viktor Tokaji (Szekesfehervar, AUT)
Attila Orban (Szekesfehervar, AUT)
Marton Vas (Frankfurt Löwen, GER3)
Tamas Pozsgai (Szekesfehervar, AUT)
Tamas Groschl (DAB Dunaujvaros)
Bence Sziranyi (Szekesfehervar, AUT)
Adrian Huffner (DAB Dunaujvaros)

Hyökkääjät:
Csaba Kovacs (Szekesfehervar, AUT)
Balazs Sebok (Kärpät jun., FIN)
Andras Benk (Szekesfehervar, AUT)
Krisztian Nagy (El Paso Rhinos, WSHL)
Daniel Koger (Elmira Jackals, ECHL)
Zsolt Azari (DAB Dunaujvaros)
Istvan Sofron (Krefeld Pinguine, GER)
Janos Vas (Rouen Dragons, FRA)
Janos Hari (HIFK, FIN)
Arpad Mihaly (Szekesfehervar, AUT)
Balint Magosi (Szekesfehervar, AUT)
Istvan Bartalis (Troja-Ljungby, SWE3)
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
JAPANI IA-divisioonan MM-kisoissa 2014:

Maalivahdit:
Yutaka Fukufuji (Nikko Ice Bucks)
Yuta Narisawa (Oji Eagles)

Puolustajat:
Kazumasa Sasaki (Oji Eagles)
Aaron Keller (Oji Eagles)
Denis Akimoto (Nippon Paper Cranes)
Ryo Hashimoto (Oji Eagles)
Shun Sakata (Nippon Paper Cranes)
Takafumi Yamashita (Oji Eagles)
Shinya Yanadori (Nippon Paper Cranes)

Hyökkääjät:
Yuto Osawa (Oji Eagles)
Hiroshi Sato (Nippon Paper Cranes)
Takuma Kawai (Tohoku Free Blades)
Masahito Nishiwaki (Nippon Paper Cranes)
Go Tanaka (Tohoku Free Blades)
Kohei Mitamura (Oji Eagles)
Daisuke Obara (Nippon Paper Cranes)
Takeshi Saito (Oji Eagles)
Shuhei Kuji (Oji Eagles)
Kenta Takagi (Nippon Paper Cranes)
Seiji Takahashi (Oji Eagles)
Hiroki Ueno (Nikko Ice Bucks)
Takuro Yamashita (Tohoku Free Blades)
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
ETELÄ-KOREA IA-divisioonan MM-kisoissa 2014:

Maalivahdit:
Park Sung-Je (Sangmu)
Son Ho-Seung (Anyang Halla)

Puolustajat:
Lee Don-Ku (Sangmu)
Bryan Young (High1)
Kim Woo-Young (Anyang Halla)
Chang Jun-Il (High1)
Kim Yoon-Hwan (Sangmu)
Oh Hyon-Ho (Sangmu)
Kim Dong-Hwan (High1)
Kim Hyun-Soo (Sangmu)

Hyökkääjät:
Ahn Hyun-Min (Sangmu)
Kim Won-Jung (Sangmu)
Park Woo-Sang (Sangmu)
Shin Sang-Hoon (Kiekko-Vantaa, FIN2)
Kim Hyung-Joon (High1)
Lee Yong-Jun (Sangmu)
Kim Sang-Wook (Anyang Halla)
Cho Min-Ho (Sangmu)
Kim Ki-Sung (Sangmu)
Lee Young-Jun (Anyang Halla)
Michael Swift (High1)
Brock Radunske (Anyang Halla)
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
SLOVENIA IA-divisioonan MM-kisoissa 2014:

Maalivahdit:
Andrej Hocevar (Epinal, FRA)
Luka Gracnar (Red Bull Salzburg, AUT)

Puolustajat:
Luka Tosic (Villard-de-Lans Ours, FRA)
Andrej Tavzelj (Rouen Dragons, FRA)
Mitja Robar (Krefeld Pinguine, GER)
Miha Stebih (Dukla Jihlava, CZE2)
Matic Podlipnik (Dukla Jihlava, CZE2)
Blaz Gregorc (Pardubice, CZE)
Ziga Pavlin (Troja-Ljungby, SWE3)

Hyökkääjät:
Rok Leber (Malmö, SWE2)
Bostjan Golicic (Briancon, FRA)
Tomaz Razingar (Troja-Ljungby, SWE3)
Anze Kuralt (Epinal, FRA)
David Rodman (Oskarshamn, SWE2)
Jan Mursak (TsSKA Moskova, KHL)
Ales Music (Olimpija Ljubljana, AUT)
Jaka Ankerst (Briancon, FRA)
Ziga Pance (Bolzano, AUT)
Gal Koren (HKm Zvolen, SVK)
Marcel Rodman (Schwenninger Wild Wings, GER)
Miha Verlic (Olimpija Ljubljana, AUT)
Jan Urbas (EHC München, GER)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös