Detroit-Vancouver Game 1

  • 3 982
  • 63

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Uusi sarja

No niin, nyt kun alku on rämmitty on aika nostaa pää pystyyn ja aloittaa pelit uudelleen. Vancouverin päivät ovat luettu! Loistavana strategina Scotty laittoi parhaat voimat yhteen (Shanahan-Fedorov-Yzerman), eikä Canukeilta löytynyt 3-4 ketjuista ratkaisijoita kun vastassa oli 3-4 ketjujen pakkiparina peluutettu pari Chelios-Fisher. Hasek kerkesi jo "ansaita" lempinimen kriittisten Detroitilaisten keskuudessa Hasuck, mutta viime yön peli osoitti, että Dominator alkaa päästä iskuun. Vapiskaa!

ps. vilpertinkin luulisi keskittävän voimansa omien kannustamiseen Detroitin mollaamisen ja tilastojen esittelyn sijaan, mutta niihinkin on varmaan rutkasti aikaa viimeistään sen jälkeen kun Analanche on tehnyt haiparvesta selvää...;)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
yhtääään normaalia peliä ei olla hävnitty, ainoastaan s e tulra aamu peli nii

Sen jälken oli selväämikä joukkue oli turpiin sava osapuili!

-- edit --
Joku ilmeisesti myrkytti juomani eilen alkoholilla
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Detroitissa Sergei Fedorov -show meneillään. Eka erä Wingsille 4-0, Fedorov saalistanut 2+1. Cloutier vaihdettu 3-0:n jälkeen Skudraan.

4:02 1-0 S. FEDOROV (2) B. SHANAHAN (6) S. YZERMAN (5) PP
13:35 2-0 DET M. DANDENAULT (1) S. FEDOROV (3) B. SHANAHAN(7) SH
15:32 3-0 B. DEVEREAUX (1) B. HULL (1) N. LIDSTROM (3) EV
18:31 4-0 S. FEDOROV (3) B. HULL (2) J. FISCHER (1) EV
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei nuolaista ennenkuin tipahtaa...

... vielä on maltettava mielensä vaikka kenties hivenen tekisi jo mieli tuuletella mutta sarja on vielä kesken. Niin kauan kuin pelejä ja minuutteja on jäljellä niin kauan kaikki on mahdollista - kulunutta fraasia käyttäen.

Mutta, jotenkin tuntuu nyt siltä, että Canucksien mahdollisuudet alkavat olla melkoisen heiveröiset - lähes olemattomat. Tuntuisi uskomattomalta, että näiden näytöksien jälkeen: peli Wingseille 4-0 ja sarja käännetty 0-2 tilanteesta kolmella perättäisellä voitolla 3-2 tilanteeksi tapahtuisi vielä sellainen notkahtaminen, että Canucksit saisivat otteen pelistä. Vaikka luottamus nyt on suuri niin mahdollisuus otteen menettämisestä jäytää takaraivossa ja sen mukaan tässä on elettävä.

Hienoa, että tässä pelissä ratkaisijoiden joukko leveni, enää ei tarvinnut Yzermannin kantaa koko taakkaa harteillaan. Fedorovilta kaikkiaan hieno esitys tehopistein 2+1. Ja, Hasek alkaa päästä omalle tasolleen. Erinomaista!

Seuraavaa peliä odotellen,

vlad#16
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
No niin, nyt ollaan siinä missä alunperin laskeskelin oltavankin. Tosin oletin että Cannots voittaa ensimmäisen pelin Detroitissa ja ensimmäisen kotipelinsä, jonka jälkeen ohjat siirtyisivät Detroitille. Samassa tilanteessa ollaan kuitenkin, ja mikä parasta myös Wingsien peli on alkanut (raporteista päätellen) kulkea, Hasek näyttää myös pikkuhiljaa pääsevän pudotuspelivauhtiin. Burke on ilmeisesti seurannut myös SM-liigan finaaleja tai sitten ne ammattituomaritkaan eivät ole mikään ratkaisu, no viime yön pelissä ei vika vissiin ollut tuomareissa Burkenkaan mielestä. Itse en oikein jaksa uskoa, että ottelusarja enää kääntyisi, mahdotonta sekään ei tietysti ole, mutta tällä hetkellä mikään ei viittaisi siihen, että Crawfordin joukot saisivat kurssin käännettyä. Ikävä puoli asiassa on tietysti se, että Ruotsi saa paljon ja kovia vahvistuksia MM-kisoihin.

Niin joo, tuo etusivun raporttilinkki menee Detroitin ja Losin väliseen pudotuspeliin viime vuodelta, meinasi aiheuttaa pienen kohtauksen kun tuollainen mörkö hyökkäsi silmille (vaikka juuri raportissa olevan ottelun Detroit voittikin).
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Aijai pahalta näyttää, Detroit on väkisin kääntämässä sarjaa edukseen ja taitaapi olla enää vain peliä vaille selvä, harmi. Olisi ollut kyllä sensaatiomaista jos Vancouverin kaltainen pikkuseura olisi tiputtanut NHL:n ykkösseuran, ainakin meikäläisellä olisi ollut hauskaa. Mutta toivo elää vielä...
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
upeaa palasin juuri mökiltä ja huomasin,että Detroit on siirtynyt ottelusarjassa johtoon,nytten ollaan siinä tilanteessa kuin pitääkin ja Detroit saanut pelin kuntoon,ja Hasekin nolla lupaa todella hyvää jatkoa ajatellen
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
3 vetoa 2 maalia ja Cloutier taas vaihtoon. Kyllä on kaverilla tärinä päällä. Tilanne just nyt 4-2, Vancouver nousi tasoihin, mutta sitten tapahtui täysin käsittämätön juttu. Detroit teki 2 maalia Duchesnen jäähyn aikana alivoimalla!!! Lidström ja Hull maalareina. Eiköhän Canucksien selkäranka katkea jo tuohon. Ottelu tosin vasta puolessa välissä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kausi on ohi...

Onnea Detroit, olitte parempi joukkue. Canucksin 0-2 johdon kuittaaminen suoraan neljässä pelissä oli uskomatonta. Canucks taisteli kaikin voimin, mutta minkäs teet, kun vastassa kaikkein kokenein ja rutinoiduin joukkue, budjetti on tuplasti suurempi kuin Vancouverin, maalissa pelaa Hasek, ja jonka puolustajina pelaavat tämän kauden kaksi parasta puolustajaa, kapteenina on Yzerman ja jonka valmentaja on itse Bowman. Runkosarjan loppu ja playoffien kaksi ensimmäistä ottelua olivat sittenkin vain kakkosella ajamista. Tämän jälkeen laitettiin suurempi vaihde silmään ja Canucks sai kyytiä. Surullista, mutta valitettavan totta. Canucksin hieno kausi loppui jo toisen kerran peräkkäin playoffien ensimmäiselle kierrokselle. Tämä joukkue olisi ansainnut enemmän.

Jotain positiivistakin onneksi jäi. Ensimmäiseksi; Canucksin kausi oli jälleen eteenpäin menemistä ja tämä antaa tietysti toivoa paremmasta huomisesta. Joukkue teki oman ennätyksensä päästettyjen maalien vähyydessä, maalivahti Cloutier pelasi seitsemän nollapeliä ( teki ennätyksen ), kaksi Canucksin pelaajaa ( Näslund ja Bertuzzi ) tekivät pitkästä aikaa yli 30 maalia samalla kaudella, kaksi joukkueen pelaajaa ( Näslund ja Bertuzzi ) mahtuivat NHL:n kolmen parhaan pistemiehen joukkoon, joukkue rikkoi toisena kautena peräkkäin 90 pisteen rajan ja oli tämän vuoden paras joukkue ja lisäksi joukkue teki tulevaisuuden kannalta kolme merkittävää siirtoa, joilla kaikilla oli jo tähän kauteen suuri merkitys.

Toiseksi; Oli ilo huomata nuorten pelaajien kehitys. Henrik Sedin, Matt Cooke, Brent Sopel ja Artem Chubarov. Pelasitte upean kauden ja teillä on edessä hieno tulevaisuus.

Kolmanneksi; Trevor teki paluun ja samalla palasi suuri osa Vancouverin historiaa.

Neljänneksi; Ketään Burken "untouchableseista" ( Jovanovski, Öhlund, Näslund, Bertuzzi, Morrison ) ei treidattu, vaikka kausi lähtikin huonosti käyntiin ja huhuja liikkui paljon.

Mutta kuitenkin, jotta totuus ei unohtuisi. Canucks oli kuitenkin vielä liian kokematon ja Detroit liian kokenut. Uskon Detroitin menevän vielä pitkälle. Ehkä toisena kautena peräkkäin Canucks tippuu ensimmäisellä kierroksella tulevalle mestarille...
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ensimmäinen askelma selvitetty.

Painajaismaisesta alusta huolimatta sarja sai kannaltani onnellisen päätöksen, täytyy kyllä tunnustaa Canuksien antaneen miehen vastuksen - minut heidän valmiutensa ja tiukka asenne, varsinkin ensimmäisissä peleissä, yllätti ja voisin ennustaa joukkueelle hyvää tulevaisuutta NHL:ssä.

Kiitokset hienosta vastuksesta Canukseille!

Tämä sarjan Red Wingseille ratkaissut peli toi jälleen uusia ratkaisijoita, oli hienoa huomata Brett Hull'ssa heränneen maalintekijän vainun jälleen, kolme maalia osoituksena siitä. Samoin Larionov (1+3) kuin Chelios (0+4) olivat oivallisella pelipäällä, joskin Larionovin +/- jäi miinukselle mutta siitä huolimatta hän oli joukkueen kantavia voimia. Aika hienosti moiselta ikämieheltä!

Ilokseni huomasin saksalaisen "koiravaljakkokuskin" viettäneen pelin pressibox'in puolella, en itke hänen perään lainkaan ja mielestäni hän voi istua siellä koko loppu kauden ajan, eli toivottavasti lähes pari kuukautta vielä. Kesällä Krupp'in voi heivata joukkueesta pihalle, ties vaikka Rangersit ostaisivat hänet.

Samalla taasen ihmettelen sitä, että Jiri Slegr saa viettää aikaa muualla kuin kaukalossa. Tuskin hän tällaista uraa kuvitteli itselleen Wingseissä. Kaipa Scotty tietää mitä tekee...

Mielenkiintoisia pelejä odotellen,

vlad#16
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo, Scotty jauhaa nyt alkukaudesta tutuilla ja toimineilla pakkipareilla. Krupp pelasi 2 ensimmäistä ottelua ja niissä tuli turpaan, 4 viimeisessä mies ei pelannut... Se Kruppin älytön sopimus (yli 4 000 000 USD /kausi) onneksi loppuu tämän kauden jälkeen ja tuskin miehen kanssa jatkoa halutaan.

Brett Hullin tehottomuuttaa kyseltiin kovasti mediassa, Hull sanoin vaan "The goals will come" ja sieltähän niitä sitten tulikin. Vielä kun Robitaillen saisi heräämään, niin alkais homma näyttää aika hyvältä. :)

Värierävastus on vielä arvoitus, aika tempun tekee Losi jos Coloradon tiputtavat. En jotenkin usko tähän, sillä pakkovoittotilanteessa Colorado oli viime vuoden finaaleissakin se vahvempi osapuoli. Losin tuleessa viime vuoden playoffsit toimisivat suht hyvänä motivaattorina joukkueelle... Eiköhän se St. Louis kuitenkin tule.
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
Jeps nytten on hyvä fiilis ensimmäinen vaihe hoidettu,vaikka kahden ekan pelin jälkeen tuskan hiki nousi jo otsalleni,no onneksi homma hoidettiin kotiin.Samalla New Jersey ja Philadelphia ovat jo pudonneet leikistä ja myös Boston ja Colorado ovat tiukoilla ja jos nuokin tuosta putoavat niin sitten vasta hyvältä näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös