Detroit Red Wings 2023–2024

  • 168 110
  • 764

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyi helvetti mitä paskaa. Ensimmäisen erän jälkeen 5-1 ja sen jälkeen paskotaan housuun ja nyt peli onkin jo 5-5. Lalondelle kenkää.
 

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Tutut sulamiset kuin blässhillin aikakaudelta. Jotenkin näyttää että jätkillä on takki tyhjänä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja 5-6, olisi tuon Reimerinkin voinut vaihtaa maalilta jo jossain vaiheessa.

Ja kapu painaa tutusti miinuskulmasta 6-6.

Molarit toisin päin niin peli olisi päättynyt jotakin 8-2. Hart pelasti taas useamman kerran Phillyn tuossa jatkoilla ja kauden ensimmäiset pilkut luvassa Siiville.

Kane ratkoo pilkuilla Reiskan kanssa, huhhei!

Dominic Toretton sanoin, WINNING IS WINNING! Jospa se nyt tästä lähtisi?
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olipahan viihdyttävä ottelu, siinä sai jengi rahalleen vastinetta, lähellä oli voitto alun kooman jälkeen, mutta Wings vei tällä kertaa vaikka Hart veti hyvän moodin loppuun. Onnittelut siitä.
 

Haywire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Pelejä katsoneet, miltä Kanen meno on näyttänyt? 9 peliä ja 9 pistettä kuulostaa siltä, että lonkkaleikkauksesta ois toivuttu.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hutchinson oli hyvä (vaikka tasuri livahtikin), Edvinsson oli hyvä, Kane jatkaa tykittelyä ja tuloksena turhauttava yhden maalin tappio. Näillä mielin joulun viettoon, hyvää joulua kaikille.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Me ollaan kuitenkin edelleen playoff-paikassa, joten leukaa pystyyn sen verta mitä kehtaa. Mut joulutauko tulee loistavaan paikkaan. Viisikkopuolustaminen on pakko pistää ruotuun melkein keinolla millä hyvänsä. Lalonde on osoittanut sen pystyvänsä tekeen joten nyt kinkut ja kalkkunat huiviin, reset-nappi pohjaan, ja kausi uudestaan käyntiin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ihan ok U20 päivä.

Danielson palkittiin Kanadan parhaana 1+1 tehot tehden. On kyllä hieno all-around hyökki, 1.AVssa myös mukana.

Trey Augustine torjui USAn maalilla 22/23 Norjaa vastaan.

EDIT:

Ja mainitaan nyt tietysti tuosta Ruotsista, että Detroitin varaamat Anton Johansson ja Axel Sandin-Pellikka ovat joukkueen 1.pakkipari.
 
Viimeksi muokattu:

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
En katsonut peliä mutta koosteen katsoin. Vittu mitä sekoilua omanpään puolustaminen olikaan. Onko tätä ollut nyt useassakin ottelussa vai onko joulunvietto jättänyt aivot takan päälle kenties? Käsittämättömiä virheitä läpi pelin mitä kooste tarjosi ja toki hatunnosto Wildille.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Eiköhän sitä voida taas ja jälleen kerran alkaa katseita kääntää kohti draftia ja katsoa mitä Kanesta saa trade deadlinella, ei tästä taida enää tulla mitään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jotain kummallista on kyllä tässä jengissä tapahtunut Larkin-keissin tienoilla. Pakisto sekoilee entistä enemmän mitä pitemmälle kausi etenee. Ja ihan Seiderin johdolla. Yleensä homma tiivistyy kauden edetessä. Alkaa tuntua siltä että valmennus ei ole tehtäviensä tasalla.

Maalivahdit eivät ole tilanteeseen auttaneet yhtään, mutta onhan se aina yhteispeliä puolustuksen ja maalivahdin pelillä. Nyt siellä on oikeasti saatu viimekautista parempi puolustus pelaamaan paskemmin mitä viime kaudella.

Ja onhan se Reimerkin ihan vitun imuri. Tasaisesti päästää 5 maalia per peli.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Viimeksi muokattu:

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Pientä pähkäilyä joukkueen pelityylin suhteen näin ns.puolvälinkrouvissa ja pienessä kaljapöhnässä. Pleioff viiva ei ole tosiaan kaukana mutta mikä mättää? Minä voisin sanoa että viisikko puolustus. Jotenkin nää menneet pelit antoi aika hälyyttävän kokonaiskuvan touhuista. Monessa tilanteessa mitä hailaitteja katoin niin alimmat maalineduspelaajat oli hyökkääjiä. Siis WTF? Seider,Walman ja Chiarrot sekoili miten sekoili missäkin ja milloin. Mihin vittuun on muka kadonnut hyvän viisikkopuolustuksen ajatus sitten Scotty Bowmanin ajoilta/opeilta? Steve Yyn pitäisi tämän muistaa vielä kallossaan mitä Scotty sanoi hänelle aikoinaan miten mestaruuksia voitetaan! Ala puolustaa niin mestaruus tulee eikä tärkeintä ole se pisteiden teko! Sekavaa on tekstini mutta lähellä Wingsien peliä kuitenkin.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Kieltämättä tässä on itselläkin mennyt useampi ottelu sivu suun, mutta tänään vilkaisin Sharks-matsin, kun tuli niin sopivaan aikaan. Tärkeä voitto viime hetkillä, vaikka puolustuksellisesti Wings tosiaan näyttää kyllä olevan aivan kujalla. Sharksia parempi joukkue olisi tehnyt vähintään toiset kolme maalia. Yllä mainittu viisikkopuolustus oli oikeastaan olematonta, ja slotista löytyi käsittämättömiä määriä tilaa.

Hyökkäyspäässä peli toimi ajoittain hyvin, tosin vaihtelevaahan sekin oli. Compher, Perron, ja Sprong saavat omat tähteni tästä matsista.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Pakko kompata. Tuli pitkästä aikaa itsekkin katsottua koko matsi. Puolustaminen on ihan järkyttävän passiivista. Seider oli oikeastaan ainoa aktiivinen, välillä jopa liian aktiivinen.

Lalonden pitäisi olla puolustus ensin tyyppinen valmentaja. Mut sykkeet nousi heti kun vihu tuli yli punaviivan ja jengi tuntuu vaan jäätyvän.

Passiivinen stondaaminen ja vastustajien ihmettely ei ole aluepuollustamista prkl. Syöttöjä vaan roiskitaan katsomatta yhtään onko siinä vastustajaa välissä.

Nyt sentään Lyon teki juuri sen yhden ylimääräisen huippu pelastuksen kun Määttä pelasi itsensä ulos. Niin saatiin voitto kairattua, mut oli kyllä karmeeta katsottavaa.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Myös pelin nähneenä samoilla linjoilla. Ennen Kanen tuloakin puolustaminen oli hirveää, mutta silloin sentään hallittiin enemmän pelejä ja voitettiin maalintekokilpailut. Nyt tuo voitto lähinnä masensi lisää, olisi onnellisempi jos olisi nähnyt vain tuloksen.

Detroitin ja playoffviivan välissä on vain 2 pistettä. Mutta siinä on myös 3 joukkuetta, ja siitä viivan yläpuoleltakin pitäisi joku kammeta. Kaikki noista ovat pelanneet 2-3 peliä Detroitia vähemmän, paitsi Tampa. Viime yön kaltaisilla otteilla mitään kiriä ei tule. Joukkuepuolustus ei ole toiminut koko kautena, oikeastaan koko tänä rämpimisen aikakautena. Tämä on se vallitseva seurakulttuuri, tällaista on Red Wings hockey. Mitään standardia ei ole. Yzermanilla meni hermot nähtyään murskatappioita ja hankki vapailta markkinoilta vahvistuksia. No, nämä vahvistukset ovat imeneet tämän kulttuurin itseensä, maaleja tehdään vain enemmän kuin ennen. Viime kaudella haukuttiin Nedeljkovicia. Nedeljkovic näyttääkin nyt ihan hyvältä maalivahdilta paremmin puolustavan joukkueen takana.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Voittoputki! Kaunistahan se ei taaskaan ollut, Lyon piti pystyssä ja pilkuilla sitten kikkapojat ratkoivat.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Mutta hyvää jengiä vastaan kuitenki riittävän tasapainoinen esitys ja jatkoajalla peli oli oikeestu hämmentävänki tasavertaista ja viihdyttävää katseltavaa. Lyon ihan MVP viime yöltä toki, mut voitto on voitto.

Oon edellisiä otteluita kattonu myöskin eikä se ero pelaamisessa loppuviimeksi oo nii iso vrt tappioputkeen, noin niinku pelisysteemisestä näkövinkkelistä. Niistä en oo jaksanu viestii laittaa ku ei oo vaa huvittanu. :D
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Pelillisesti tämän aamun esitys oli huomattavasti parempi kuin seisoskeli San Jose a vastaan. Toki mielipiteeseen vaikuttaa hieman torkutettu herätys ja taululla jo 2-0 vihuille, kun pääsin pelin ääreen. Hetken kävi mielessä että pistänkö samalla kaukkarin nostolla telkun kiinni mut onneks jäin kattomaan.

Lyon jälleen juuri se riittävän hyvä, vaikka kolmas maali hieman helpohkosti meni mut noita sattuu kaikille.

California näköjää sopii pojille 4/4 pisteestä taskussa. Vielä kun ongittais ankkalammelta 2 pojoo ni vois jopa puhua hyvästä reissusta.

Kuten @teude yllä kiteytti voittoputkessa ollaan.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
California dreamin 6/6.
Lyon 900k aav. Saattaa olla jopa paras hintalaatu suhde kaverilla, jos ei ELC soppareita lasketa.
Koska mielestäni en koskaan ylireagoi niin tämän vieraskiertueen johdosta aloin jo varailemaan lomia tonne Stanley Cup finaalien ajoille. :D No ei sentään mut 2024 pelkkiä voittoja, just saying.
Silakat ja Ankat ei nyt ihan sitä kaikkein terävintä kärkeä ole, mut voitot lasketaan. Taas on hyvä mieli ainakin hetken aikaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt useampi päivä huilia ja sitten alkaa taas kova rumba.

Tuo "rumba" onkin sitten kauden kovin haaste pelillisesti, kun seuraavat 9 peliä kohdataan omasta mielestäni 8 contenderiksi laskettavaa joukkuetta ja ainoa ei-contender Phillykin on pisteissä edellä ja ollut näistä aiemmin kaudella ehkä Red Wingsin pahin kryptoniitti pelillisesti.

Kotona ensin:
- Edmonton
- Los Angeles

Tästä 3 ottelun vieraskiertue:
- @ Toronto
- @ Florida
- @ Carolina

Ja takaisin kotiin:
- Tampa
- Dallas
- Philadelphia
- Vegas

Aivan järjetön setti. Jos tuosta selvitään jotenkin kuivin jaloin, niin ihme on. Tai sitten se oma taso on sitä.

Mutta tuo putki tulee hyvin pitkälle määrittelemään tämän kauden. Jos tulee pääsääntöisesti turpaan, niin ei olla playoff-kisassa enää mukana ja Yzerman varmaan voi alkaa miettimään myyntejä.

Jos jollain ihmeen kaupalla joukkue sitten menestyykin noissa otteluissa, niin kyllä loppukauden osalta voisi odottaa nousua Patrick Kanen johdolla, kun mies nyt pitkän työn ja tuskan jälkeen saatiin sisäänajettua joukkueeseen. Siis että muukin joukkue löysi ruutunsa, eikä vai häneen tarvitse turvautua.

Loukkaantumisia ei ole, joten jengi on nyt tasan niin hyvä kuin se voi olla. Ei tarvi selitellä millään. Lyonista on löytynyt voittava veska, Husso puuttuminen on tässä kohtaa aika merkityksetön tekijä. Näitä nyt tapahtuu, tällä kertaa kolmosveska on se paras, viime kauden Vegasissa se oli 5.veska, joka voitti kannun.

Lisäksi tuo Kalifornian kiertue oli nyt tahdiltaan helpompi, kun oli parikin välipäivää tässä. Saivat latailtua akkuja ja 3/3 voittoa. Kyllä se vaan heti näkyy kun otteluohjelma helpottaa. Nyt siis pelitahdin osalta. Ennen tuon kovan putken alkua on myös taukoa ja ehtivät kunnolla tarjoittelemaan. Puolustuspeli on vaikuttanut tiivistyvän viime aikoina, vaikka Sharks peli olikin vielä kaaosta. 5/4 voitetun pelin putkessa Nashville, Boston, LAK, ANA matsit olleet parempaa tekemistä. Lyon on torjunut näissä kaikissa viidessä putkeen. en tiedä onko mahdollista jatkaa näin, on se Reimer heitettävä ainakin uuniin LAK/TOR ja CAR/TBL back-to-backien kohdalla toiseen.

Kokoonpano Ankkoja vastaan:

Perron - Larkin - Raymond
Cat - Compher - Kane
Ras - Veleno - Sprong
Fabbri - Copp - Fischer

Walman - Seider
Chiarot - Petry
Määttä - Gostisbehere

Lyon

Ps.

Oli muuten Ankoilla joku Stanley Cupin -nostelujuhla siellä matsissa ennen alkua. Paikalla Teukka Salama, parit Niedermayerit, PUCK FRONGER ja varuste-Giguere. Vähän ihmettelin että mihin Getz-laugh ja Perryn ämmä jäivät. Vapaalla kuitenkin hekin nykyään. Mutta erittäin mukava oli pilata tuo heidän iltansa. :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös