Detroit Red Wings 2023–2024

  • 168 027
  • 764

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Voi perse. Miten voi antaa 4-0 johdon anteeksi kuudessa minuutissa?
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Kävin huussin puolella heti 4-0 -maalin jälkeen tyytyväisenä ylivoimasta, ja takaisin tullessa peli oli 4-3. Hyvin menee. En edes nähnyt maaleja, mutta en voi välttyä ajatukselta, että jotain siellä on velttoiltu ihan huolella. Lalonden täytyy saada homma kuriin, nyt on menetetty monen maalin johtoja jo useammassa pelissä.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Kävin huussin puolella heti 4-0 -maalin jälkeen tyytyväisenä ylivoimasta, ja takaisin tullessa peli oli 4-3. Hyvin menee. En edes nähnyt maaleja, mutta en voi välttyä ajatukselta, että jotain siellä on velttoiltu ihan huolella. Lalonden täytyy saada homma kuriin, nyt on menetetty monen maalin johtoja jo useammassa pelissä.
Ja velttoiltiinkin; jos päästät kaksi av-byyriä ja kolmas oli sekunneista kiinni, niin ei sitä miksikään muuksi voi sanoa. Sharksin aikalisä ei ollutkaan pelkästään kosmeettinen, meidän kundit ilmeisesti käytti sen ajan väitellen missä raflassa safkataan voiton jälkeen.

Aikamoista tunteiden vuoristorataa näin kolmelta aamuyöstä. Toivotaan nyt, että kopista luistelee jäälle sisuuntunut punasiipilauma. Tappio tästä olisi huono homma muutenkin, mutta varsinkin näiden kenttätapahtumien jälkeen se olisi jo ihan katastrofi.
 

JJA90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red wings
Juu sanattomaksi vetää, ei vakuuttanut yv, Husso eikä valmennus reagoinneillaan tässä pelissä.

J.T olisi kyllä hauska nähdä tuossa kakkosen keskellä.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Menipä pahasti tunteisiin tämä jääkiekko-ottelu. Eikä vähiten siksi, miten vastustajan paras pelaaja, tietysti, oli taas suomalainen. Mikke oli pelipäällä koko matsin, mutta otti varsinkin lopussa aika vahvaa roolia estäen ihan pelkällä tahdonvoimalla Fabbria naulaamasta tyhjiin, alusti seuraavasta tilanteesta Sharksin tasoituksen ja kävi tietenkin vielä tuikkaamassa sen jatkoaikamaalin.

Ehkä se on positiivista, että tappiot taas harmittaa. Parina viime vuonna tää ei ois edes tuntunut missään. Pahalla mielellä nukkumaan.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Näin jälkikäteen nuo kolme aiemmin missaamaani Sharksin maalia. Vaikka periaatteessa noista Sharksin AV-maaleista voisi sanoa, että osittain säkällä avautuivat molemmat paikat, niin kyllähän se siltä näyttää, että mentiin moottorijarrutuksella heti 4-0:n jälkeen ja rotsin napit alkoivat lennellä pitkin hallia. Ei noin löysästi voi heitellä syöttöjä ja puolustaa yli-, ali- tai tasavoimin, kuin tänään tehtiin. En tiedä otettiinko missään kohtaa aikalisää, mutta viimeistään 4-3:n jälkeen olisi ollut sen aika.

Hussoa en sinänsä maaleista syytä, mutta kyllähän kova maalivahti noista torjuisi vähintään yhden tai pari. Tällä kaudella Husso ei vaadittaviin torjuntoihin ole pystynyt, ja itse alan menettää luoton hänen ykkösvahtistatukseensa. Lyonia kehiin vaan ja katsotaan mihin riittää. Jos ei riitä, niin sitten mietitään muita ratkaisuja. Kanelta ihan okei debyytti, muutama hyvä syöttö. En odottanutkaan Patelta kummempia ensimmäiseen peliin pitkään aikaan, mutta uskoisin homman rupeavan kulkemaan, kun saa pelejä alle.

Paska lopputulos, mutta mennään eteenpäin. Prosessi on edelleen kesken, ja välillä mennään kaksi askelta eteenpäin ja yksi taakse. Eikä haittaisi Compherin paluu kokoonpanoonkaan.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Se tosiaan oli sellanen peli sit. Todellakin up and down. toisen erän puol väliin heräsin ja nolla - nolla taulus joten aattelin, että taitaa olla tylsähkö matsi tiedossa kunnes... Noh kaikki tietää jo lopputuleman.

Ei tosiaan noista maaleista voi mitenkään Hussoa nyt haukkua mutta ero hyvä ja huippuveskan välillä on ne gamesaverit. Ainakin se patjat alta mennyt olis pitänyt torjua. Mutta muuten tosiaan kyllä San Jose päästettii tasoihin. Voisi olla ihan hyväkin nyt hetken peluuttaa Lyonia enemmän kuitenkin kun Hussolla aika paljon tapahtunut henk-koht elämässä uusi vauva arki jne.

Positiivista kuitenkin että Kanella oli ihan hyvä paikka ja siitä tolppa sisään ni ois ollut tilanne toinen. Vielä Kanen pelaamisessa näkyi tuo, että selvästi varoo toista jalkaa heti kun on kaveri iholla.

Piste sentään ja pääosin kaikki paitsi Buffalo oman divarin jengeistä otti kuokkaan, niin ei sentään ihan totaalisen bärsseelle menny.

Primetimessa ja parin olusen voimin olis kestänyt tätä tunteiden rollercoasteria huomattavasti kivemmin.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Ei mitään pahaa mulla ole kummastakaan joukkueesta tai palstalaisista, mutta yön aikana ketjuun tulleiden viestien tunteiden kaari oli loistavaa luettavaa, etenkin kun tiesi lopputuloksen.
Samat oli fibat kun olin kattonut ottelun kelaillen läpi ennen tänne tuloa :D

Se oli sit semmoinen tappio, missä positiivista on sentään ainakin kakkoserässä ja kolmoserässä valloilla ollut pelitavallinen hallinta, eka erä taas oli Sharksien. Ja positiivist on myös se että tästä tuli luuseripiste mukaan. Toivon mukaan ukot puhuu sitten ton tokan erän mustan hetken läpi että jos ei enää jatkossa sählätä noita kiekkoja omalla ylivoimalla momentumin huipussa noin räikeästi, että kaveri pääsee parilla melko lahjamaalilla peliin mukaan.

Oliko Hussolle nyt 14. peräkkäinen kotipeli kun päästää kolme maalia tai enemmän. Samaa mielt Jasonin kaa että vaikee Hussoo on kaikista maaleista syyttääkään kun kiekonmenetyksestä karataan 2-0 läpiajoon, mutta kiekon pitänee Lyonin rinnalla tarttua räpylään paremmalla prosentilla kuin tähän asti nähty. Eli ottaa osa niistä vedoista kiinni, mitä tähän asti ei oo tarttunu.

Taas kerran osoitus siitä et any given day voit voittaa tai hävitä kelle tahansa. Red Wingsin ei ois kyl pitäny tätä hävitä 4-0 johtoasemasta. Sharks käytti paikat hyödyksi ja kunnia heille tietenki siitä - kysymys on, miten opitaan täst paremmiksi.

Kane ei nyt ollu mikää super difference maker. Toki tolppa kolisi ainakin kertaalleen.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Katselin highlightit äsken, en ehkä Husson piikkiin laittaisi tuota 4-0 tilanteen menetystä.

Miten Kane pelasi?

Näin. Husson piikkiin meni oikeastaan vain eka maali, jota toki edelsi Larkinin lepsu syöttö vihun luistimeen, kimmoke YV-entryn jälkeen takaviistoon, joka käynnisti tuon AV-vastahyökkäykseen. Suora veto ei noin helposti saa mennä. Muut Sharksin maalit olivat kyllä hienoja tekomaaleja ja 5-5 tasoituskin mahdoton päätylautapomppu torjua. Ekasta erästä saa aika pitkälle kiittää Hussoa, ettei Wings ollut parin maalin tappiolla.

Kane pelasi hyvin. Ei hänen tekemisessään isompaa vikaa ollut. Kerran osui tolppaan. xGoals% tasakentin jengin Top3 ja yksi miinusmaali, juurikin tämä Larkin/Husso -moka AV:lla. Ei Kanella tähän osaa eikä arpaa. Kaikki muut matsin 10 maalia Kane katseli penkiltä, ei ollut ottamassa omiin eikä tekopuolella. Mutta pelaaja kuin pelaaja, niin kyllä se 5 matsia ottaa päästä normaalin vireeseen, sen verran näitä touhuja maailmanhistoriassa nähny.

Kane-hype tuntui eniten sotkeneen joukkueen muiden johtavien pelaajien ajatukset, kun Walman-Seiderilta tuli varmaan kauden huonoin matsi ja Fabbri-Larkin-Raymond myös oli liikaa ottavana osapuolena. Seiderilta ihme kompuroinnit AV-maalin ja Larkinilta jatkoaikamaaliin. Veleno myös katosi täysin tuossa Kanen sentterinä, tais poika jännittää. Compher varmaan ottaa tämän tontin Ottawaa vastaan.

Särjet pelasi kyllä hyvin, onhan heillä viimeisestä 8 matsista 5 voittoa ja 11 pistettä. Saaneet kyllä jotain tolkkua tekemiseensä kauhean alun jälkeen. Kova nousu NY Islandersia vastaan edellispelin vikassa erässä 4-1 --> 4-5 voittoon ja nyt samat temput Detroitille.

Larkinille ja Seiderille jäi tuosta varmaan kunnon kyrsät otsaan ja odotan että tämä näkyy kauden parhaina otteina seuraavassa matsissa Senatorsia vastaan. Ettei vaan se ajatus karannut SJS-kohtaamisesta tähän viikon tärkeämpään divari-peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Kloppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Luleå HF
Kiitoksia teille kirjoituksista! Itse en paljoa tänne kirjoittele, mutta päivittäin lueskelen. Jatkakaa valitsemallanne tiellä ^^

1. Erä, Ottawa vieraana ja kylläpä on tapahtumia ollut. Lähdettiin 11 hyökkääjällä ja 7 puolustajalla matsiin kun Compher ja Kostin sivussa. Tähän päälle Larkin sai maalin edessä aluksi takaraivoon/niskan alueelle iskun ja vielä kaatuessa naamaan hanskasta. Jäi jään pintaan makaamaan usean minuutin ajaksi käytännössä liikkumattomana kasvot jäähän päin. Kyllä siinä kerkesi sydän pompata. Ruudulla näytettiin Larkinin aiemmat päähän tulleet osumat niin kyllä tässä väkisinkin alkaa pelottamaan et kuinka paljon näitä vielä kapteeni pystyy ottamaan vastaan...

Samassa ajassa lähti myös Fabbri ja Perron pukuhuoneeseen, joten 8 hyökkääjää enää jäljellä. Fabbrin tilanne meni mulla täysin ohi mut Perronille pelikiellon arvoinen poikittainen maila Zubin pään seutuville. Väärän miehen teloi kaiken lisäksi.

Kane maalasi seuraavassa vaihdossa ensimäisen, joten on ollut tapahtumia erään ja yleisö tavallista äänekkäämpi tänään ollut. Kiekottelu hyökkäysalueella erittäin luovaa ollut.

EDIT:

Fabbrilla penkillä 2. Erän alussa, arpi naamassa ja ristikko päässä.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vittu mikä paskasakki tuo ottawa.
 

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
There will be a bad blood... Meinaan seuraavassa matsissa. Touhu muistutti 96-97 verilöylystä Avsin kanssa ja melko varmasti tämä ei jää tähän. Vituttaa jo muutenkin Larkinin puolesta kun ollut muitakin murheita miehellä tässä lähiaikoina.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Jaahas sellainen kasvojen pesu sitten San Jose pööpöilyn perään.
Kanelle maali ni siitä ees vähän iloa.
Alkaa ne fatalistiset ajatukset hiipimään takaraivoon mut koitetaas vielä niitä vähän dempata jonkin aikaa.

Kyl noi jotkut jenkkitoimittajat on vaa erikoisia. Hockey writers grind linessa ihan tosissaan meuhkas pitäiskö Husson mennä GR:ään. Vaikka mainitsivat että koko puolustus sekoili niin silti vaikutti olevan lähes kaikki Husson vikaa.

Se on vaa seuraava matsia kohti ja toivottavasti saadaan heti orastava tappioputki poikki ni on taas kaikki kivasti ...hetken.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Vittu mikä paskasakki tuo ottawa.
Ei koko jengi, mutta Mathieu Joseph ja Brady Tkachuk. Varsinki edellämainittu on kyllä yksi vitun sika. Joka kerta sama jätkä asialla. Poverty franchiselle loistavat kasvot.

Oli myös surkeimmin tuomaroitu ottelu miesmuistiin. Vittu mitä amatöörejä tuollaki pööpöilee.
Edit lisätäkseni että Perronin ottelurangaistus oli täysin oikea vihellys!
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiinto on monestakin syystä laskenut NHL:ää kohtaan viime vuosina, mutta kylläpä lämmittää mieltä Kanen raivokas tuuletus. Nykypelaajat ovat yleensä liian katu-uskottavia tuulettaakseen ainakaan runkosarjamaaleja.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays



Lalonde sannoo et jutteli Dylanin kaa eilen ja kuulemma oli ihan ok tunnelmissa.




Hyökkäyskentällisen verran ukkoja IR:lle takautuvasti. Compher, Kostin ja Larkin kaikki loukkilistalla ainakin viikon verran siirtopäivämäärästä. Edit lisätäkseni, et otetaan siihen vielä Perronin todnäk pitkä pelikielto, niin on luvassa jännä kokoonpano. Joe Veleno, SÄ olet ykkössentteri.

Stunteiksi ZAR, Berggren ja Czarnik. Onneks on sentään syvyyttä joukkueessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös