Detroit Red Wings 2022–2023

  • 118 382
  • 571

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ei tuu tapahtumaan. Yzerman aika tiukka capin suhteen, eikä varausvuoroja ole lähdössä kolmannelle osapuolelle. Lähinnä fantasia treidi.

Kyllä tuo 50% palkanpidätyksellä maistuu.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Kyllä tuo 50% palkanpidätyksellä maistuu.
No vaikka 50% pidätyksellä menisi usko Yzerpläniin. Nyt on eka kausi ku edes vähä taistellaan. Jos Larkin olis kii ni vois edes hitusen käyttää aikaa tämän ajattelemiseen. Muuten ei. Hollandille tätä voiski tarjota :D
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Hypotetiikkaahan toi on, kuten tossa jutun alussakin sanotaan nii varmaa on vaan se et Grier omien sanojensa mukaan kuuntelee EK65 offereita. Koko tuo postattu juttu perustuu siihen, että kirjoittaja ite haluais tämmöisen treidin nähdä.

EK65 ois kyl makea 50% palkanpidätyksellä, ei siinä. Toki siinä sitä sopparipituutta on myöskin paljon. Mutta loistopakki joka vissiin vihdoin terve, ollut jo pitkään omia henk.koht suosikkeja, ja Red Wings tais olla pikku-Erikin lempiseura lapsuudessa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
EK65 ois kyl makea 50% palkanpidätyksellä, ei siinä. Toki siinä sitä sopparipituutta on myöskin paljon. Mutta loistopakki joka vissiin vihdoin terve, ollut jo pitkään omia henk.koht suosikkeja, ja Red Wings tais olla pikku-Erikin lempiseura lapsuudessa.

Evolvong-hockeyn soppariennustajalla on hauska leikkiä näiden asioiden kanssa. Ekillä on siis 5 vuotta lappua jäljellä ja jos Eki olisi ollut tämän kesän UFA, 5-vuotinen olisi tarjonnut hänelle noin 7M arvoista paperia. Eli tuollainenkin ~40% palkanpidätys olisi kohdillaan hänen reaaliarvolleen ja nythan se on tainnut pelata vähän lähimenneisyyttä paremmin.

Sinänsä tämä skenaario muistuttaisi hyvin paljon Paul Coffeyn saapumista Detroitiin 1993. Siinä ajassa "Entisajan" (80-luvun) kovin hyökkäävin pakki. Taisi olla 31-vuotias, aika lähellä samaa mitä 32v Eki nyt. Jengin kapteeni oli 28-vuotias, lähinnä surkeita vuosia nähnyt Yzerman (köh, Larkin!). Detroitin tuleva kärkipakki Lidström (köh, Seider!) pelasi toista kauttaan NHL:ssä. Coffey tuli heiluttamaan offensiivista tahtipuikkoa 4 kautta. Lidström (köh, Seider!) kasvoi takana korkoa. Joukkueeseen oli myös saapumassa nuori kakkossentteri Fedorov (köh, Kasper!)

Kahvin avulla päästiin finaaliin muttei voitettu. Munakarvat kuitenkin kasvatettiin. Coffeyn lähdettyä alkoikin sitten voittaminen.

Vetureita sinne huipulle aina tarvitaan ja se lähtee paremmista ja taitavammista pelaajista. Jos mahdottomasti ei tarvi tulevaisuudesta luopua niin ihan all-in olen treidien kanssa parempiin pelaajiin. Lahjakkaita vasempia pakkeja esim on ihan liikaa, joille kaikille ei tule löytymään Detroitista pelipaikkaa, eikä mikään järkevä jengi rakennä puhdasta junnupakistoa ikinä kokonaisuudeksi. Siinä Yzermanille ukkoja myytäväksi.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vähän meinasi jännäksi mennä, mutta Ekin tasoituksen jälkeen pari maalia, toinen Seiderille (VIHDOIN!) ja Suterille ja Kubalik sitten naulasi Ekin nenän edestä tyhjiin.
Ylivoima ei tuottanut tulosta tälläkään kertaa, mutta maaleja tuli sentään muuten tasaisella rintamalla mikä on positiivista.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Täytyy sanoa että kyllä mä nostaisin handun pystyyn virheen merkiksi jos olis aihetta. Tämäkin ottelu sen oikein alleviivasi että EK65 on aivan turisti, ei olis mitään käyttöä punasiivissä. :D

Onneksi saatiin kalakeitto päivä. Alkoi näyttämään pahalta kun särjet pääs uimaan rinnalle. Seiderin kauden ensimmäinen sopivaan paikkaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Kyllä tuossa joulu kävi. Ei ollut Hussolle ihan paras päivä, mutta James Reimerille se oli katastrofaalinen. Jollain parin maalin xGoalsilla saatiin tehtyä 6 maalia. Otetaan nyt kun kerrankin näin päin.

Toivottavasti nyt lähti apinoita maalinteon suhteen selästä. Taisi olla Seiderillekin vasta eka 5 vs 5 maali koko uralla, joka jäi voittomaaliksi.

EDIT:

Oli noita Seiderin 5 vs. 5 maaleja näemmä 2 jo viime kaudella, mutta 74 matsia meni ekaan. Erikoisesti tehnyt lähinnä YV, tyhjiin tai 3 vs. 3, noista kertyy yhteensä 5.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Tämäkin ottelu sen oikein alleviivasi että EK65 on aivan turisti, ei olis mitään käyttöä punasiivissä. :D
Juu, oli jäällä kaikkiaan yhdeksän maalin aikana tuossa viimeyön pelissä...
 

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
No vaikka 50% pidätyksellä menisi usko Yzerpläniin. Nyt on eka kausi ku edes vähä taistellaan. Jos Larkin olis kii ni vois edes hitusen käyttää aikaa tämän ajattelemiseen. Muuten ei. Hollandille tätä voiski tarjota :D

Kuulin huhua että Ken siellä jo naama kuolaämpärin päällä rustailee eri treidi variaatioita.. :D
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hussolta taas loistava peli ja piti takit vain yhdessä maalissa ennen kuin Wings sai koneet kunnolla käyntiin pelin puolivälin paikkeilla. Sitten niitä maaleja alkoikin tulla ja takit tippui kyydistä äkkiä.
Seiderille kolme syöttöä, Hronekille pari maalia ja kapu 1+2, joka on 100 pisteen vauhdissa tällä hetkellä.
Edellisen kerran perättäisissä peleissä 6 maalia joulukuussa 2008, joten ei ihan yleistä herkkua ole tämä viime vuosina ollut.Roadtrip 5 pistettä kahdeksasta, ihan jees vaikka paremminkin olisi saanut mennä. Nyt muutama päivä taukoa ja sitten kotona Nashville keskiviikko-torstai yönä. Siihen jatkeeksi kotona Arizona, Toronto, Buffalo ja Vegas, näistä se 8/10 pistettä olisi ihan otettavissa.
 

Goose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
VÄLIRAPORTTI #4

Pelattu 18/82, saldo 9-5-4, pisteitä 22p. [aiemmin 6-3-2, pisteitä 14p]

Kotona: MTL (W), LAK (OTL), ANA (W), NJD (L), MIN (W), WSH (W), NYI (W) MTL (OTL) NYR (L) -> 5-2-2

Vieraissa: NJD (W), CHI (OTL), BOS (L), BUF (L) NYR (W) LOS (L) ANA (OTL) SJS (W) CBJ (W) -> 4-3-2

Viime raposta onkin kiireiden takia ehtinyt vierähtämään seitsemän pelin verran. Kilpailu on kiristynyt ja muutama harmillinen ohipelikin mahtunut mukaan, mutta silti menee ihan hyvin joukkueen ollessa koko liigan 10. / itäisen konferenssin 6. / Atlanticin 4. / idän 1. villikortti. Lasaretin puolelta on tullut muutama mieluisa apu takaisin, josta pitkässä juoksussa tulee olemaan paljon apua. Rangersin kanssa jaettu ansaitusti 1-1 voitot, Montrealia ja Anaheimia vastaan harmittavat tappiot rankkareilla ja jatkoilla (nämä vaan pitäisi yrittää hoitaa), ansaitusti käkättimeen Losissa ja maalirikkaat voitot vierasrundin loppupäässä Särjistä ja Columbuksesta. Kotipelin vika 15minuuttia Rangersia vastaan erityisenä häpeäpilkkuna, näistä vaan pitää päästä eroon.

Muuten alkukauden ennakoitu "helppo" otteluohjelma ei ehkä olekaan ollut niin helppo. 8/18 pelatusta ensimmäisestä ottelusta on ollut liigan tämän hetken (20.11) TOP12 jengejä vastaan ja loput 10 sitten liigan bottom16 puoliskolta. Seuraavaksi jengillä edessä kolmen päivän huili, jonka jälkeen keskiviikkona alkaa viiden matsin kotiputki NSH-ARI-TOR-BUF-VGK joka päättyy joulukuun 3. pvä. Kotiputkesta hyvä tavoite voisi olla 6-8p, toiveissa olisi että joukkue pystyisi haastamaan TOR/VGK akselin edes jollain tasolla.

Lasaretin puolella alkaa olemaan käytännössä pitkäaikaistoipilaita, joten sieltä ei hetkeen ole apuja tulossa. Vranaa tietysti odotellaan kuin kuuta nousevaa. Berggren saatiin ylös Grand Rapidsistä ja en usko, että tulee sinne hetkeen palaamaan. Söderblomin taas uskon menevän alas vuorostaan. Grand Rapidsissä olisi muutenkin kiva nähdä liikkeitä, sillä tuntuvat jatkavan tuttua virettä jossa pääsääntöisesti otetaan turpaan. Ehkä sielläkin helpottaa, kun ukot palautuvat ylhäältä takaisin alas.

1. Dylan Larkin (18) 8+14=22 /+9 / 20:35 / 52.9%
2. Dominik Kubalik (18) 9+12=21 / +4 / 16:19
3. David Perron (18) 6+9=15 / +5 / 16:38
4. Filip Hronek (18) 4+10=14 / +8 / 22:17
5. Lucas Raymond (18) 6+6=12 / 0 / 18:20
6. Andrew Copp (18) 1+9=10 / -2 / 17:27 / 43.3%
7. Moritz Seider (18) 1+8=9 / -6 / 22:53
8. Michael Rasmussen (16) 2+6=8 / -1 / 14:14 / 43.6%
9. Pius Suter (17) 4+4=8 / -1 / 13:00
10. Adam Erne (18) 2+6=8 / -5 / 14:03
.
Sundqvist 7p, Määttä 7p

Ville Husso (12) 7-2-3 / 0.916% / 2.55
Alex Nedeljkovic (6) 2-3-1 / 0.873% / 4.33

Sama trendi jatkuu, joka on hyvä merkki eli odotetut kärkihyökkääjät alkavat miehittämään pörssin kärkitiloja. Tällä ottelupätkällä on positiivisessa mielessä erottunut Larkin, Kubalik, Perron, Hronek kun taas Copp, Erne kaksikko on kerryttänyt pakkastilastoa. Edelleen kärkikenttien takaa tulee tasaisesti tulitukea mikä on hyvä asia. Haaste tällä hetkellä tuntuu olevan löytää hyvät hyökkäysvitjat käytössä olevista palasista, koska vaikka viime matseissa onkin tullut paljon 5vs5 onnistumisia, tuntuu että harva kenttä varsinaisesti dominoi. Mutta annetaan aikaa ja nyt kun Tuzzi tuli takaisin niin näkisin, että mahdollisuudet on kasata 3 vahvaa kenttää, jotka pystyvät tuloksentekoon. Husso pelannut edelleen hyvin, vaikka muutama välipelikin on mahtunut mukaan ja Rags-peli tietty veti tilastoja toiseen suuntaan mutta ehkä se on sellaista luontaista tasaantumista. Nediltä huippupeli Madisonilla haukkujen jälkeen, jonka jälkeen paluu arkeen Losia vastaan.

Puolet peleistä mennyt pitkillä highlightseilla, mutta omaan silmään tässä vaiheessa näyttää seuraavalta:

++ Dominik Kubalik / Dylan Larkin / Filip Hronek

Larkin vetää 100p kausitahdissa tällä hetkellä ja tuntuu olevan pelistä toiseen tilastoissa. Kubalik vetää 2.5 milkun sopparilla ihan jäätävää alkukautta ja yv alkanut napsumaan myös kohilleen. Kuitenkin tämän pätkän kovin jätkä on ollut KAHVA-FILIP, joka vetää tällä hetkellä todella kovalla tasolla ja kiskaissut viime matseihin useamman maalinkin plus/minus-tilaston näyttäessä +8 ja peliajan ollessa keskimäärin 22min/peli. Joukkueen ykköspakki tällä hetkellä. Määtän tulo on ollut Hronekille kyllä lottovoitto. Perron oli lähellä nousta tänne.

+ David Perron / Michael Rasmussen / Pius Suter / Lucas Raymond / Jordan Oesterle / Ville Husso / Jake Walman / Jonatan Berggren / Moritz Seider / Olli Määttä

Mutta pidetään Perron silti vielä täällä. On ratkaissut muutamat matsit omilla oivalluksillaan ja yv toimii käytännössä tämän ukon ansiosta. Rasmussen on ollut viime aikoina todella hyvä, Suter jatkaa peliaikaan nähden hyviä otteita, Raymond on alkanut löytämään tasaisuuden ja pisteitä napsuu pelistä toiseen. Seider alkaa heräilemään ja ihmeratkaisuja näkyy koko ajan vähemmän ja vähemmän vaikka niitäkin vielä löytyy. Määttä vähän rauhoittunut ja muutama ohipelikin sattunut mutta pääosin luotettava sotaratsu edelleen. Jake Walman (3ott. +4) ja Jordan Oesterle (7ott. +7) ovat rauhoittaneet kolmosparin ja mikä tärkeintä Hägg ja Lindström saatu ulos rosterista. Erityisesti Columbusta vastaan Walmanilta huikean hyvä peli puolustussuuntaan. Pitkässä juoksussa Walman varsinkin tulee auttamaan. Husso kerää tasaisesti voittoja.
Berggren pääsi loukkaantumissumassa ylös ja on kyllä näyttänyt siltä, että annettavaa löytyy pidemmäksikin aikaa. Näkisin, että Söderblom lähtee vuorostaan alas ja Berggren jää ylös. On löytänyt hyvän kemian Velenon ja Suterin kanssa.


+/- Joe Veleno / Andrew Copp / Adam Erne / Ben Chiarot / Austin Czarnik / Oskar Sundqvist / Tyler Bertuzzi

Czarnik oli neljässä pelissä ihan ok nosto, ei huono ei hyvä. Erne kerännyt pakkasta lähinnä viime ajat. Tuzzi saatiin takaisin rosteriin, joten toivotaan että parantaa toista kärkikenttää omalla tekemisellään, sitä tarvitaan. Tärkeä avausmaali Columbusta vastaan. Chiarot ei ole viime aikoina erottunut oikein missään merkeissä, samoin Sundqvist muutamaa yv-syöttöä lukuunottamatta. Coppilta edelleen toivoisi näkevän parantamisen merkkejä. Veleno jäänyt myös vähän varjoon, vaikka välillä hyvää pörräämistä Berggrenin ja Suterin kanssa.

- Gustav Lindström / Robert Hägg / Alex Nedeljkovic / Elmer Söderblom

Sinäänsä uusia ukkoja tänne ei ole tarvinnut laskea. Hägg ja Lindström mielellään pelaa jatkossa mahdollisimman vähän. Ehkä ruotsalaiselle kätisyyden takia voi antaa mahdollisuuden silloin tällöin. Hägg on toivottavasti nähty. Nediltä ei tiedä mitä saadaan seuraavan kerran kun pääsee askiin. Söderblom dominoimaan Grand Rapidsiin.

Loukkaantuneet: Jakub Vrana / Robby Fabbri / Mark Pysyk / Filip Zadina / Elmer Söderblom / Gustav Lindström / Matt Luff

Vrana, Fabbri, Pysyk, Zadina kaikki todennäköisesti vielä pitkään poissa (1-2kk väh.) Luff samaten, mutta eiköhän tie vie Griffinsiin. Söderblom ja Lindström pitäisi molemmat olla d2d.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Yksi tilastokummajainen tuossa joukkueessa näyttää olevan 3.pakkipari. Walman-Oesterle ei ole päästänyt vielä yhtään maalia omiin. Tämähän on aivan eri tilanne, kun alkukaudesta Hägg-Lindström oli pahoissa vaikeuksissa.

Ja sitten tuo Jordan Oesterlen putki kantaa niinkin pitkälle, kuin 8 ottelua, joissa ei ole päästänyt yhtään tasakenttämaalia maalia omiin. Partnerit on kovasti vierellä vaihtuneet, Walman 3 peliä, Lindström 3 peliä, Hägg 2 peliä. Ja lisäksi hajavaihtoja kaikkien Top4 pakkien kanssa niinkin paljon kuin 4-3 min per peli. Ja kenenkään kanssa ei ole maalia päästänyt. Määtän ja Hronekin kanssa ollut maalia tekemässä. Walmanin kanssa 4 tehtyä, Lindströmin kanssa yksi. Tasakentin saldo siis 7-0.

Ainoa maali mikä Oesterlen ollessa kentällä on omiin mennyt, on joku alivoiman jälkitilanne, viimeisillä sekunneilla. Koska ei alivoimassa mitään pääroolia edes pelaa, vaan viimeiset 20 sekuntia yleensä.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sanoisin edessä olevan eräänlainen kauden kulminaatiopiste. Takana kaksijakoinen, kahteen runsasmaaliseen voittoon kuitenkin päättynyt vieraskiertue. Useampi lepopäivä ja taas kotona. Vastassa kauden yhtä lailla kaksijakoisesti aloittanut Nashville. Tästä selvä voitto, niin sanon jopa poffijunan olevan taas raiteillaan, mutta mikäli Red Wings alisuorittaa ja tuloksena useamman maalin tappio, voinee jo spekuloida dediksen peliliikkeillä.
 

Wondermike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oli kyllä vakuuttava peli Hussolta, mutta ei jäänyt Lankinenkaan paljoa pahemmaksi toisessa päässä, todellinen maalivahtien taisto oli yön matsi.Oli kyllä molemmat maalivahdit vedossa mutta Husson kauden kolmas nollapeli veti nyt pitemmän korren.

Ei ollut muuten Hifkillä aikoinaan maalivahtiongelmaa kun Hude ja Keke olivat tandemina. Nykyäänhän kaverit treenaa yhdessä kesät saman maalivahtivalmentajan kanssa.
En muista nimeä mutta Lunkka ei enää niitä treenejä vedä ja nähdyn perusteella hyvä niin.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Oishan se voinu ratketa varsinaisella. Mut 2 pts kuitenkin.
Hitsi että oon onnellinen että hankittiin Husso, on kyllä mies paikallaan vaikka onkin HIFK:sta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tosiaan, pääasia että tuli kaksi pistettä, kaikki muutkin divarivihut voittivat paitsi Buffalo.


Mukavasti oli tunnetta matsissa, Arizonasta ei oikein muuta löydy kuin tuota härkkimistä ja tökkimistä eikä Wings-pojat peräänny tuollaisesta niin useampi hyvä kahina saatiin aikaan.
Hronek jatkaa kovaa virettään ja edellisen kerran yhtä hyvän putken viiteen peliin on vetänyt muuan Lidas tässä jengissä.
Detroitin piti kolmannessa karata turvalliseen 5-2 johtoon, mutta Vejmelka piti Kojootit pystyssä. Sitten kevyt koukkujäähy ja Kojootit loppumyllytyksellä tasoihin.
Jatkoaika ei tuottanut tulosta muutamasta hyvästä paikasta huolimatta ja pilkut meni viimeiseen yrittäjään ja Kapuhan sen tietenkin sitten ratkaisi. Yritystä oli jo varsinaisella peliajalla vaikka kuinka, yhdeksän laukausta maalia kohti mutta ei uponnut tänään, hyvä että pilkuilla sitten viimein sisään.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Mä toivon että Filippi ei koskaan aja noita sen räkäjarruja pois.

Katoin pelin jälkilähetyksenä kokonaan ja oli kyllä tavallaan tosi hyvä matsi ja tavallaan tosi turhauttava kun taas kerran vastustajan molke estää pelin revähtämisen seisomalla lähes päällään :D mut kaks pistettä kyllä myös jäi oikealle joukkueelle tänään vaikka ratkaisua haettiinki "koko rahan edestä" mallilla.

Pari päivää huilii ja sitten saadaan Maple Leafs kylään ma-ti yönä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Mä toivon että Filippi ei koskaan aja noita sen räkäjarruja pois.

Katoin pelin jälkilähetyksenä kokonaan ja oli kyllä tavallaan tosi hyvä matsi ja tavallaan tosi turhauttava kun taas kerran vastustajan molke estää pelin revähtämisen seisomalla lähes päällään :D mut kaks pistettä kyllä myös jäi oikealle joukkueelle tänään vaikka ratkaisua haettiinki "koko rahan edestä" mallilla.

Sama täällä ja olipa yksi mukavimmista lauantai-aamuista pitkään aikaan. Sai mesota kotona täysillä kun talo tyhjä, eikä tarvinut hissutella kuten yöaikaan.

Nälkä kasvaa syödessä ja olipa pitkästä aikaa mukava vittuuntua kun se lopun johto ei kestänyt. :D Noh, tuomarit kyllä avitti Arizonaa ottamalla Wingsin pikkujäähyt millintarkasti ja antamalla Kojoottien repimisiä mennä läpi sormien. Mutta onneksi nyt tuli nuo ihan oikeutetut 2p. Larkinilla pää kestää kovassa paikassa.

Suossa polkenut kakkoskenttä heräsi nyt eloon. Raymond pari kovaa kutia yläputkeen, Copp maali, Bertuzzi syötöillä. Paikkoja oli enemmän mitä saivat aikaan. Paranee paranee, Red Wings tulee parantamaan peliesitystään kauden loppua kohti. Kolmospakkipari meni edelleen ilman päästettyjä maaleja ja eräs taikavarpu tarinassa. Vielä kun Vrana saataisiin snaipperiksi johonkin kolmoskenttään... ai että. Siinä murhetta vastustajille.

Kubalik - Larkin - Perron
Bertuzzi - Copp - Raymond
Erne - Rasmussen - Sundqvist
Suter - Veleno - Berggren

Chiarot - Seider
Määttä - Hronek
Walman - Oesterle

Husso
(Ned)

Rosteri on nyt pysynyt muutaman pelin kiinteänä pakettina ja jatkuvan ketjuvekslaamisen jälkeen tulos alkaa näkyä. Tuon Buffalon 8-3 tappionöyryytyksen jälkeen, Wings on suorittanut kyllä kovalla tasolla. NHL:n TOP6 joukkue, yhdessä Bostonin, Devilsin, Seattlen, Coloradon ja Toronton kanssa. Käyrä on ylöspäin. Mutta sen jälkeen on saatu rosteriin Berggren, Bertuzzi, Walman ja peluutettu enemmän Hussoa. Tämä back-up ongelma pitäisi toki ratkaista. Onko se sitten Hellberg vai Nedelkovic, jää nähtäväksi.

Toronto-ottelusta tulee mielenkiintoinen. Viimesetkin tyhjät mustat penkit LCA-areenalla tulee täyttymään valkoisista paidoista toispuolt jokkee. Ja nämä ovat niitä aitoja äänekkäitä faneja läntisestä Ontariosta, toisin kuin ne Leafsin kotimatsin katkarapukatsomolaiset.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös