Detroit Red Wings 2022–2023

  • 183 060
  • 906

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
En tiedä tarkemmin tuosta van Pottelberghen loukkaantumisesta, mutta sen on sanottu olevan niin vakava, että ura voi olla ohi.
Koitin selvittää tosta nyt enemmän ja vaikka en mitään uranpäättymisspekulaatioita nopeasti löytänyt, niin tosiaan maaliskuussa JVP hajotti polvensa tosi pahasti ottelutilanteessa just ennen pleijareita. Eka diagnoosi oli venähtänyt eturistiside ja sääriluun ruhje - mutta myöhempi diagnoosi vissiin osoitti et ACL oli pahemmassa kondiksessa ja on sivussa kuudesta yhdeksään kuukautta.

Kirottu kausi kaiken kaikkiaan. Missas olympialaiset just ja just koronan takia, ja sitten just ennen pleijareita ja arvokisoja vakava polvivamma. JvP:tä pidettiin kummiskin National-liigan top molkena joissain arvioissa. Toivottavasti kuntoutuu vielä hyvään pelikuntoon, mutta veskareille vakavat polvivammat on kieltämättä melko brutaalei...
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Mitä Olkinuoraan tulee omakin näkemys että GRG:n riveissä tulee pelaamaan. Kyl vielä kokeneempi kassari sinne haetaan kakkoseksi. Kovasti toivon että olisi Husso. Joka tuottaisi aidon kilvan siitä kumpi pelaa enemmän.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Tässä on koko kausi intoiltu täysin aiheesta Edvinssonista mutta jumalauta toi Söderblomihan on ihan aikusten oikeesti vissii sellainen kaveri et sietäis ottaa enemmänki eteen. Sai nyt saman kunniamaininnan kuin Moritz viime vuonna: paras Euroopan kaukaloissa pelannut alle 22-vuotias.

Taakse jäi mm. Slafkovski, Räty, Edvinsson ja kumppanit.

Pitää keksiä hyvä lempinimi. Towering Behemoth on yks, Elmer Studd on toinen mihin törmänny. Jotain kummiski ku alan uskoa Henkan ennustukseen siitä et alottaa suoraan ylhäällä ens syksynä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllähän tuo ensi kauden jengi on ihan helvetin kiinnostava jo nyt, sitten vielä UFA-hankinnat päälle niin alkaisi jo!
 

Yzerplan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Red Wings
Jatkosopimusten jälkeen palkkakatossa tulee olemaan tilaa noin 25 miljoonaa dollaria. On siis selvää, että tilaa uusille vahvistuksille on hyvin paljon.

Toiveessa olisi: Kakkosmaalivahti (jos Olkinuora ei sitä jo ole). Kokenut puolustaja sekä Edvinsson vakituiseen kokoonpanoon. Hyökkäykseen 1-2 hyvätasoista pelaajaa, mielellään tulokseen pystyvä kakkossentteri.

Mielenkiintoista on myös nähdä, että ketkä prospecteista pääsevät leirin jälkeen vakituiseen kokoonpanoon (Berggren, Söderblom, Johansson yms.)
 

Yzerplan

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Red Wings
Wallinder, Edvinsson, Niederbach valittu elokuun U20 turnaukseen.

Taitaa olla kaksi turnauksen potentiaalista kärkipakkia nämä Detroitin miehet.

Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Raymond mukana, mutta hänelle kyllä ansaittu loma pitkän kauden jälkeen. Kisoissa on tottakai myös olemassa loukkaantumisriski, joten ihan fiksu päätös jättäytyä pois ja valmistautua tulevaan kauteen.

Wallinder&Edvinsson kaksikko ehdottomasti tarkkailevan silmän alla kisoissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei kai noita NHLssä jo paikkaansa vakiinnuttaneita tarvi enää junnukarkeloihin päästää.

Raymondia etenkään. Holtzin pääsy oli kans Devilsin toimesta evätty.
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Joo olisihan Reiska ollut miltei "epäreilu" vahvistus noihin karkeloihin ja vain vähän ennen training campia ei NHL-tason pelaajaa kannata riskeerata.

Tänään Moritz Seider voittaa Calderin!
Mihin aikaan tuo Calder julkistetaan?

Edit. Taitaapi olla klo 01:00 suomenaikaa nähtävästi
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mihin aikaan tuo Calder julkistetaan?
Loput jäljelläolevat palkinnot, mukaanlukien Calder julkistetaan Tampassa 7 p.m. itärannikon aikaa, eli aamukahdelta meikäläisittäin. Fiksustihan NHL aikatauluttanut tämän finaalien välipäivään median ja fanien huomion kannalta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tänään Moritz Seider voittaa Calderin!

Ai niin, tässähän pääsee jännittämään noita yli puoli vuotta vanhoja betsejä.

Perinteisesti Red Wingsin pelaajsta on tullut Calderin runner-up, josta tulee sitten seuralegenda.

Yzerman hävis Tom Barrassolle, Fedorov hävisi Ed Belfourille, Lidström hävisi Pavel Burelle. Zetterberg hävisi Barret Jackmanille.

Joten eiköhän se Zegras voita!
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Perinteitä ei pitäis rikkoa. Mut kyl nää synkät vuoden nyt vaan kaipaa jotain juhlimisen aihetta. Seider vois aloittaa hyvän putken. En vuonna Edvinsson/Söderblom/Berggren sit siitä seuraava vuosi vaikka Cossa. :D
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
THE MADLAD ACTUALLY DID IT

Ja ku siis eihän tää oo ylläri kellekään! Ja tavallaan silti koko ajan oli joku ihme paranoia että josko sittenki kävis jotain melko ihmeellistä. Todella loistava rookiekatras nimittäin nähtiin tänä vuonna, ja näiden kaikkien veijarien edesottamuksia seuraa tulevaisuudessa aika mielellään. Zegras, Mercer, Lundell, Drysdale, Jeannot, Sillinger... ja toki meiän ukot. Kaikkeen tähän nähden hieno palkinto Moritzille täst kaudest.

Seuraavaksi sit katotaan josko Norris-äänien määrä alkaa kasvaa lähivuosina. Stanley Cup tosin kiinnostaa hieman enemmän tulevaisuuden palkintotavoitteena.

ETA:Oli se aika selkee äänestys :D
 

JasonX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Suomen Maajoukkueet
Saman Bultmanin tweein olin tulossa postamaan. Parempaa kuin voitto on ylivoimainen voitto. :D
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Se on siinä Moritz Calder Seider!!! Kuka muu muka! Onpahan ankea show nää awardsit. Mut ei tunnu missään. Koska Calder!!!
Joo näin sen piti mennäkin. Kova oli kyl tulokkaiden taso tänä vuonna. Jonakin heikompana vuonna Raymond olis ihan hyvinkin voinu ollu mahdollinen voittaja.

Mut siis miten voi ollakin näin ankea show! Ei oo oikein tottunu et ameriikan mailla vedetään tälleen. MM-95 huutokauppa showkin voittais tän.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Onnittelut täältäkin Calderin voitosta. Juuri oikeaan osoitteeseen meni.

Tätä Detroitin uutta nousua on ollut todella mukava seurata, ja vaikka matkaa on vielä jonkin verran edessä, alkaa osa palikoista olla jo koossa. Lupausten laari näyttää myös todella hyvältä. Tulevalla kaudella joukkue ottanee taas pari askelta eteenpäin ja tuskinpa kovin paljoa erehdyn arviossani, jos veikkaan, että viiden vuoden sisällä Detroit nähdään vähintään kerran pudotuspeleissä.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Heräsin tuossa aamulla ja katsoin ikkunasta että siellähän paistaa aurinko. Oli siis sanomattakin selvää kuka oli yön aikana voittanut Calderin.
Mä kyllä tekisin vielä tuplatarkistuksen että paistoiko siellä ulkona aurinko, Moritz, vai molemmat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös