Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 24.05.2018 klo 18.14.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Eiköhän se ole jo aika uuden kausitopikin. Pelit on pelattu yhtä vaille kaikilla ukoilla (vain Hamilton Bulldogsin maalivahti ja Wings-prospekti Kaden Fulcher jatkaa Memorial Cupissa).

  Odotukset eivät tulevallekaan kaudelle kummoiset ole menestyksen suhteen. Joukkueen tason on vaikea nähdä muuttuvan. Nuorta voimaa tulee vähän sisään, mutta sellaisia kavereita, jotka tuskin tulokaskaudella suurta muutosta tekevät. Veteraanilappuja pitää vielä odotellä lähemmäksi loppua ja myytäväksi pois.

  Hollandille tehtiin GM-jatko 2 seuraavaksi kaudeksi ja Jeff Blashill jatkaa valmentajana myös tulevan kauden. Luulin aikaisemmin että lappu olisi loppunut, mutta ensi kausi mennään vielä MMpronssi-Jeffillä.

  Aika usea RFA on vielä ilman sopimusta ja palkkakattotilanne sen suhteen aika levällään. Tässä kuitenkin jonkinlainen arvio ja ukot palkkajärjestyksessä:

  1. Zetterberg - 6.083M (3 vuotta jäljellä, huhuttu kuitenkin, että lopettaa ensi kesänä)
  2. Larkin - 5.500M (RFA ja oma arvio tulevasta sopimuksesta)
  3. Nielsen - 5.250M (4 vuotta jäljellä)
  4. Nyquist - 4.750M (viimeinen vuosi, sen jälkeen UFA)
  5. Mantha - 4.500M (RFA ja oma arvio tulevasta sopimuksesta, lienee bridge)
  6. Abdelkader - 4.250M (5 vuotta jäljellä)
  7. Helm - 3.850M (3 vuotta jäljellä)
  8. Athanasiou - 2.500M (RFA ja oma arvio, lienee lyhyt lappu)
  9. Glendening -1.800M (3 vuotta jäljellä)
  10. Bertuzzi - 1.000M (RFA, oma arvio)
  11. Rasmussen - 894k (ELC, 3 vuotta jäljellä)
  12. Svechnikov - 863k (ELC, 2 vuotta jäljellä)
  13. ??? (Martin Frk, RFA, huhuja siirtymisestä KHL:ään, jos jatkaa, niin max 1M lappu)
  14. Witkowski - 750k (1 vuosi jäljellä)

  Athanasioun caphittiä on taas vaikea määrittää. Parhaimpia verrokkeja voisi olla Connor Brownin (2.1M), Radek Faksan (2.4M) ja Josh Andersonin sopparit (1.8M), joista tulee keskiarvoksi noin 2.1 miljoonaa. Heitin kuitenkin vähän yläkanttiin. Saa nähdä joudutaanko välimieskäsittelyyn.

  Michael Rasmussenin ja Evgeny Svechnikovin tuomisesta ylös huhuiltiin jo viime kauden puolella. Rasmussen ainakin on täysin NHL-valmis ja varmaankin ensi kauden mielenkiintoisin pelaaja. Jyräsi huimalla tasolla WHL:n pleijareissa, eikä juniorikiekossa ole enää mitään opittavaa. AHL:äänkään miestä ei voi lähettää, joten NHL-spotti on varma. Rasmussen on aloittanee uransa laitahyökkääjän tontilta, koska keskellä on vielä ruuhkaa. Pelasi laitaa myös WHL:ssä koko loppukauden.

  Svechnikovin vanhemman veljeksen kehitys näytti huonolta viime kauden training camp -niskavamman jäljiltä. Mutta loppukaudesta mies lämpeni ja antoi taas uskoa paremmasta tulevaisuudesta. On taas niitä pelaajia, jotka näyttää NHL:ssä paremmalta kuin AHL:ssä, en tiedä mistä johtuu. Ollut vähän hidas, mutta Abdelkadermaista vahvaa kulmapeliä pelaa ja pitäisi kyllä olla parempi viimeistelijä jos ura todenteolla lähtee vauhtiin.

  13.hyökin paikasta varmaan tulee jonkunlainen kilpailu. Ehkä Holland hankkii siihen UFAn tai sitten signaa Frkin. Myös ollut huhuja poislähtemisestä. 2013 varattu ja yliopistovuosiensa jälkeen signattu David Pope voisi myös olla se jokerikortti, joka tämän paikan nappaa. On se sitten Pope tai Frk, niin tuon jälkeen hyökkäyksessä olisi 7 alle 24 -vuotiasta omaa varausta.

  Pakittelijat:
  1. DeKeyser - 5.000M (4 vuotta jäljellä)
  2. Kronwall - 4.750M (1 vuosi jäljellä)
  3. Ericsson - 4.250M (2 vuotta jäljellä)
  4. Daley - 3.167M (2 vuotta jäljellä)
  5. Ouellet - 1.250M (1 vuosi jäljellä)
  6. Jensen - 813k (1 vuosi jäljellä)
  7. ??? (Mike Green? Hronek/Cholowski)

  Odotin Niklas Kronwallin lopettavan tähän kesään, mutta mies aikoo jatkaa sopparin viimeisen kautensa loppuun. Uskoisin, että tälle kaudelle sisään ajetaan ensimmäinen Tyler Wrightin varaamista puolustajista, joko Dennis Cholowski tai sitten Filip Hronek. Mutta kuten ennenkin, kauden alusta paikkaa ei anneta, vaan sinne hankitaan vielä joku veteraani ja sitten kauden aikana alkaa putoilla ukkoja pelistä pois ja sitä myötä junnu saa mahdollisuuden.

  Mahdolliseksi tulee myös Jonathan Ericssonin ja Trevor Daleyn kauppaamiset kauppatakarajalla, kun molempien full NTC poistuu. Xavier Ouellet'n kauppaamisesta on myös ollut huhuja. Mies varmaankin liikahtaisi jo 2018 draftissa varausvuoroon, jos ottaja löytyy. Ouellet'n ongelma on ollut lähinnä kätisyys, kun mies ei oikein leftinä pysty pelamaan oikealla ja Red Wingsissä siellä olisi avointa tonttia. Blashill on suosinut Jenseniä ja DeKeyser,/Kronwall/Ericsson -kolmikosta on vaikea ketään oikealle siirtää. Kun Kronwall lopettaa, Cholowski ottanee yhden leftin pakin paikan ja siten Ouellet jää jälleen väliinputoajaksi. Voi toki saada paremman mahdollisuuden jossain muualla, jos pääsee vasemman puolen pakiksi.

  Hollandin ideana saattaa jälleen olla UFA-puolustaja, miksei jopa Mike Green (tai Jack Johnson) ja kaupata Ouellet johonkin 5.kiekan vuoroon. Ja sitten nostaa myöhemmin Hronekin/Cholowskin ylös. Tai jos 2018 draftista varataan rightin puolustaja ja tämä todella vakuuttaa training campilla, niin onhan hänenkin rosteripaikkansa mahdollista.

  Joka tapauksessa pakiston remontti kestää vielä, olemassaolevien sopimusten takia. Eikä tietysti 2018 varatut välttämättä ole hetivalmiita tapauksia, kun Dahlinia ei voitettu. Kaikki useampivuotiset veteraanilappuset ovat vaikeita kaupata ennen viimeistä vuotta, mutta 2 kauden päästä en usko nykykalustosta olevan jäljellä kuin DeKeyser ja Jensen. Heidän lisäkseen rosterista löytyy todennäköisesti Cholowski+Hronek, kesän 2018 pakkivaraus ja joku UFA-hankinta.

  Molarit:
  1. Howard 5.292M (1 vuosi jäljellä)
  2. ???

  Maalivahtiosastolla on nyt tilaa, kun Mrazek myytiin. Backup-tilanne täysin auki. Coreau ei ole vakuuttanut, muussa kuin tankkaushommissa. Jos oikeasti pätevä kakkonen halutaan, niin UFA-markkinat on ainoa vaihtoehto. Grand Rapidsista ei ole ketään tulossa, jos Coreauta ei lasketa.

  Jimmy Howardin kohtalo voi kauppa-takarajalla olla myynti, jos ja kun kausi menee taas vihkoon. Kyselyjä oli jo nyt, mutta 2-vuotinen lappu hankaloitti liikaa kauppaamista 2018 dediksellä.

  RFA-arvioiden jälkeen jos signattaisiin 1M kakkosmaalivahti, 13.hyökiksi nousisi 925k Pope ja 7.pakiksi nostettaisiin vaikka 728k Hronek, olisi capissa (80M arvio) sen jälkeen tilaa noin 3.5 miljoonaa. Tämä sisältää Johan Franzenin sopparin. Jos Franzenin LTIR:llä halutaan ylittää cap, tilaa on noin 7.5M. Silloin voisi vapaista agenteista havitella jopa John Carlsonia, ainoata pakkia, joka tuolta nyt todella kiinnostaa.

  Mutta jos mitään merkittävää hankintaa ei tule, olisi capin kannalta viisasta pystytellä Franzenin kera capin alla ja antaa ELC bonareiden pysyä tulevan kauden capissa. Tästä kausi kaudelle jatkuneesta kierteestä pääsisi kertasiivouksella eroon. Viime kaudelta bonaria saivat Larkin 550k ja Bertuzzi 205k. Jos cappi ylitetään LTIR:n turvin, bonarit liukuvat aina täysinä seuraavalle kaudelle. Weissin buyout-caphit myös laskee miljoonalla ja tuota on vielä 3 kautta jäljellä 1.667M.

  Siinä tuo on-ice product. Kentällisiä on vaikea vielä hahmotella. Rasmussen voisi ehkä mennä jopa suoraan Zetan oppiin, tai sitten on Bottom6:ssa. Ukko osaa kyllä molemmat roolit. Jotekin näin:

  Abdelkader - Larkin - Mantha
  Rasmussen - Zeta - Nyquist
  Athanasiou - Nielsen - Helm
  Svechnikov - Glendening - Bertuzzi
  (Witkowski)

  DeKeyser - Daley
  Ericsson - Ouellet
  Kronwall - Jensen
  7.

  Howard
  ?


  Pitää kirjoitella junnuosastosta vielä erikseen. Ehkä lähempänä draftia.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2018 klo 20.11
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos nyt ei omankaan suosikkijoukkueen peräpää paperilla häikäise, niin tuossa on lähtökohtaisesti vielä kamalampi koostumus. Kyllä tuonne yksi Quinn Hughes menisi ja mikä jottei saumoja olisi vuoden päästä velipoikaankin.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Tosiaan tuskin kovin kummoista menestystä tarvitsee vielä hetkeen odottaa, mutta paska-Rasmussenin otteet kiinnostavat kyllä. Harmi, että tuo Vegas nyt vaan painelee tuolla finaaliin asti, olisi se toinen ykkösrundin valinta kelvannut heti siinä 20. vuoron jälkeen.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Joe Hicketts pääsi tuosta pakistosta kokonaan unohtumaan. Hän on todennäköisin seiskapakki ja antaa Ouellet'lle painetta. Hickettsin kausi AHL:ssä oli todella outo, pelasi välillä YV:n maskimiehenäkin, jossa nyt ei tuntunut olevan lähtökohtaisesti mitään järkeä. Mutta NHL:ssä näytti helpoilla kolmosparin peluutuksilla ihmeen hyvältä.

  Grand Rapidsin pakisto tarvitsee pari tonttia auki Cholowskille ja Hronekille, joten Hicketts jäänee ylös ja peruspakki Dan Renouf taidettiin päättyneen kauden porukasta jättää ilman sopimusta.
   
 5. Voittaja Jäsen

  Eipä voi sanoa että odotukset ois kovinkaan korkealla. Valmennus samaa tuttua paskaa ja rosterikaan ei hirveitä hurraa-huutoja herätä. Iham suosiolla tuosta vois kaupata pois Howardin, Kronwallin, Ericssonin, Ouellettin, Nyquistin ja Helmin ihan alkuun ja sitten katsoa tilannetta uudelleen. Toki ei millään mittarilla realistista eli jokohan enai kaudesta tulisi se kausi kun Buffalo vihdoinkin rynnii Detroitin ohi?
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Itse näen ensi kauden samanlaisena myyntikautena kuin kaksi aiempaa, vaikka pelaajat ovat kovasti höpisseet taas pudotuspelipaikasta. Ainahan sitä tietysti saa yrittää täysiä sinne 50 matsin tienoille asti ja sitten kohdata realiteetit.

  Mutta joo, 1v UFAt (Nyquist & Howard, miksei Kronwallkin jos polvi kestää ja joku jotain tarjoaa) lihoiksi vaan dediksellä ja toinen kaksikosta Ericsson/Daley olisi toiveissa.

  Helmin kauppaaminen taitaa olla mahdollista vasta kesän 2019 jälkeen. Sitten astuu jotain kokonais-jääaikaan sidottuja klausuuleita voimaan.

  Juu toivotaan Buffalolle menestystä. Jospa Dahlin tuo sinne nyt kaivatun voittamisen kulttuurin.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kronwallia tuskin kaupataan pois, vaikka kiinnostusta olisi. Eiköhän mies eläköidy punanutussa.
   
 8. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  An emotional week [linkki vie FranzenResidence.com'iin]

  Tämmöinen tuli ärDetroitRedWingsissä vastaan, Johan Franzenin vaimon kirjoittama teksti. Muuli-paralla ollut todella vaikeeta viime aikoina. Vetäähän se mielen matalaksi väkisinkin, meidän jätkä kuitenkin loppuun asti. Arvostan että rva Franzen näitä jaksaa kirjoitella fanien luettavaksi, ja tekstistä välittyy myös vähän sitä positiivistakin fibaa kun ilmeisesti hoitohenkilökunta on onneksi todella ammattimaista ja Johan on otettu tosi hyvin vastaan klinikan ensimmäisenä urheilijapotilaana.

  Harmi että tämä hieno laji tuottaa myös näitä melkoisen ikäviäkin stooreja, ja vielä niin hienolle pelaajalle kuin Muuli sattuu tämmöistä. Ja toki aika (liian) monelle muullekin hienolle pelimiehelle.
   
 9. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Viime kaudesta jäi sen verran paska maku suuhun, ettei kiinnosta pelaaja-arvosteluita kirjoitella. Vuotta aiemmin tuli vielä katsottua kaikki pelit, mutta nyt tuli jossain talvella herääminen, että miksi nousen aikaisin aamulla katsomaan panoksetonta ja intohimotonta virkamieslätkää, työssäkäyvä mies. Loppukaudesta tulikin katsottua enimmäkseen viikonloppupelejä, noin 60 jäi kauden saldoksi. Sekin on aivan liikaa.

  Posiitivisiksi asioiksi jäivät lähinnä Zeta ja Larkin, sekä Tatar-kauppa. Zeta ei osoittanut hyytymisen tai vanhenemisen merkkejä, vaan on edelleen juonikas pelinpyörittäjä ja hyökkäyksen moottori. Ensi kausi luultavasti kapteenin viimeinen. Kronnerkin lopettanee (tai ainakin sopimus loppuu vuoden päästä), jolloin joukkueeseen jää viimeiseksi Detroitissa Cupin voittaneeksi Helm.

  Larkin osoitti kehitystä ja potentiaalia, jollaista en tiennyt hänessä olevankaan. Tulokaskaudella laiturina Larkin oli Zetan tuote, joka teki paljon maaleja ja pörräsi aktiivisesti. Toisella kaudella sentterin rooli oli liikaa, ja otteet kolmossentterinä olivat heikkoja. Kolmannella kaudella Larkin paransi kauden mittaan valtavasti, nousten lopulta ykkössentterin rooliin isoimmalle vastuulle. Ennenkaikkea pelintekijäksi, sellaisia tarvitaan kun Datsyukia ei ole ja Zeta tuosta tippuu pois. Aiemmat kaudet eivät antaneet tällaisesta mitään viitettä, Larkin tuntui olevan puhtaasti shoot first -mentaliteetilla liikkeellä. Sen takia olen erittäin iloisesti yllättynyt. 63 pistettä ei ole huonosti tuossa porukassa.

  Kaikki muut sitten joko pelasivat tasollaan tai floppasivat. Valmennus ei vaihdu, mikään ei muutu. Ensi kaudesta tulee silkkaa tuskaa ja kärsimystä. Tuota puolustusta katsoessa on vaikea löytää yhtä huonoa nimilistaa NHL:stä. Jos Green olisi mukana, niin Vegas olisi ehkä huonompi. Siellä se porskuttaa kuitenkin finaaleissa...

  Draftista pakki, kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2018 klo 13.57
 10. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Älä ny Shard. Ensi kaudella Wingseissä viilettää ykkösen keskellä Tavares ja puolustuksen johtohahmona Karlsson, Carlsonin antaessa taustatukea. Doughtykin ehtii signaamaan mutta vaihdetaan samantien Priceen, joka ei loukkaannu enää koskaan elämässään. Tuo aiheuttaa vähän parranpärinää puristeissa mutta uhrauksia on tehtävä.
   
 11. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Tuntuu muuten jotenkin hauskalta ajatella, että jos palkkakattoa ei olisi, kirjoittaisit tuon vakavissasi. Olivat ne aikoja...
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 13. W4ltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tervehdys kaikki Detroit fanit, uusi kirjoittaja ilmoittautuu joukkoon! Tätä palstaa on tullut nyt lueskeltua jonkun aikaa melkein päivittäin, ja ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia, jotka ovat aktiivisesti jaksaneet tuottaa sisältöä tänne ja jakaa tietoa joukkueesta kiinnostuneille, on ollut pääasiassa todella hyviä kirjoituksia!

  Itsellä side Detroittiin alkoi muodostua joskus, ehkä -98 , kun isoveli hehkutti jengiä maasta taivaaseen, eikä jättänyt vaihtoehtoja muiden joukkueiden kannattamiseen. Siitä sitten, kun ikää tuli lisää, ja alkoi mahdollisuudet aktiivisempaan seuraamiseen kasvaa, huomasin itsekin seuraavani Detroitin asioita ja pelejä enemmän kun muiden joukkueiden. Tähän toki vaikutti myös kahden suosikkipelaajani rooli joukkueessa. Nyt nämä pelaajat ovat jo lopettaneet, mutta satunnainen seuraaminen muuttui matkalla koko joukkueen fanitukseksi, ja sillä tiellä ollaan vieläkin.

  Tämä sepustus on siis eka viestini palstalle, ja saa olla nyt vain tervehtimis viesti. Kunhan opin tämän palstan käytön vähän paremmin, niin sitten voisin kirjoitella omia odotuksia tulevasta kaudesta, sekä muutenki osallistua mahdollisimman paljon keskusteluun täällä,mutta siihen asti hyvää kesää kaikille!
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tervetuloa joukkoon W. Ei kai meitä palstalle kirjoittelevia koskaan liikaa ole. :)

  Soittelin juuri Ken Hollandille ja tässä pikaset ranskalaiset viivat:

  - Manthalle tulossa 2-vuotista jatkoa alle 4M caphitillä.
  - Mike Greenin jatkamisesta ollaan kiinnostuneita.
  - AAn kanssa neuvoteltu, hyvässä hengessä, kaukana mistään sotatilanteesta. Mutta päätös voi venyä pitempään.
  - Harkitsee alaspäin treidaamista 6.overallista. Muttei top9 ulkopuolelle. Talent pool on niin yhtäläinen tuossa kohtaa draftia. Tarkoitus olisi vastakaupassa saada yksi 30-36 pickeistä ylemmäs.
  - 6.vuoron pitäminenkään ei haittaa ja kakkosvaihtoehtona voisi olla 30-36 vuoroista kahden yhdistäminen ja vaihto yhteen korkeampaan ykköseen.
  - Xavier Oullet on edelleen kaupan, johonkin varausvuoroon. Hänelle halutaan antaa mahdollisuus muualla ja avata rosteripaikka nuoremmalle pelaajalle.
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2018 klo 17.53
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  The Athleticin kautta tuli törmättyä Twitterissä vaikuttavan Matt Cane (@Cane_Matt) | Twitter arvioihin tulevista jatkosopimuksista. Kaveri on osunut arvioissaan ilmeisen lähelle aiempina vuosina.

  Tässä julkinen filu:
  2018 Free Agent Predictions - Google Sheets

  Ja sieltä Red Wings poiminnat:

  RFAt
  Larkin, 6 vuotta - 6.3M
  Mantha, 2 vuotta - 4.5M
  Athanasiou, 2 vuotta - 1.9M
  Bertuzzi, 2 vuotta - 1.05M
  Martin Frk, 1 vuosi - 1.0M


  UFAt
  Green, 5 vuotta - 5.6M

  Jos Wings aggressiivisesti etsii hyvää kakkosmokea niin:

  UFAt
  Philipp Grubauer, 2 vuotta - 3.5M
  (Petr Mrazek, 2 vuotta - 3.1M)
  Jonathan Bernier, 2 vuotta - 3.1M
  Carter Hutton, 2 vuotta - 3.1M
  Cam Ward, 1 vuosi - 2.8M

  Greenistä ollaan ilmeisesti kiinnostuneita, mutta tuskin tuolla 5 vuoden kestolla. Greenin loukkaantuminen, joka esti deadline-kaupatkin, tulee olemaan syynä siihen, että mihin tahansa mies siirtyykin, niin lappu on lyhyt.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Abel to Yzerman - Kukla's Korner

  Saa nyt nähä toteutuuko. Holland Seattleen -huhuja on ollut jo vuoden verran ja Huntterin Markku on vapaa tekemään sopimuksen toiseen NHL seuraan 2018 -draftin jälkeen.

  Mutta kyllähän tuollainen muuvi toimisi. Sisäänajo assarina ja sitten 2 kauden päästä GM.

  Mark Hunter (ice hockey) - Wikipedia
   
 17. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Itse mitä odotan ensi kaudelta on että nuoret pelaajat (Mantha, Larkin, Rasmussen, AA miksei Bertuzzi) ja nuoret pakit nostavat tasoaan. Playoff paikasta on turha edes unelmoida..
   
 18. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ben Simonista Griffinsien päävalmentaja. Edelliset kolme kautta mies oli apuvalmentajan paikalla.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Twitter huhuaa Dan Bylsmaa uudeksi apuvalmentajaksi.
   
 20. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  En tiedä yhtään miten luotettavasta tahosta on kyse, mutta facebookissa Complete Hockey News ryhmässä on juttua että Darren Dregerin mukaan Red Wings olisi yksi (monista) Ilya Kovalchukin perässä olevista joukkueista. Sopimuksen kestoksi on ennakoitu peräti kolmea vuotta ja palkaksi $2-4M per kausi. Tuntuu aika absurdilta.
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Siinä voi Blashillille tulla vähän painetta menestyä kun korvaaja on vieressä.
   
 22. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hyvä vaan jos joku ois potkimassa Blashillia persuksille. Jos vaikka saatais vähä ryhtiä tohon pelaamiseen.
   
 23. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  En itse kyllä riemusta kiljahtele, jos Bylsma tulee. Näytöt Penguinsista vuoden 2009 jälkeen ovat heikkoja, ja onnistui ryssimään Buffalon rebuildin Oilers-kierteeseen. No, katsellaan.
   
 24. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Jotenkin on vaan jäänyt Bylsmasta sellainen kuva ettei ole mikään perseellepotkija. Vaan ehkä kahdet potkut ovat herättäneet ajattelemaan peliä uusiksi. Yksi voitettu Stanley Cup hänellä kuitenkin on. Siitä on aikaa 9 vuotta ja joukkuekin oli kova, mutta niin se on voittajalla aina. Eli ei voi väheksyä tuota meriittiä. Ja ehkä assarin rooli toimii hänelle paremmin kuin päävalmentajan pesti.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Itse näen lähinnä Vanek-kuvion tässä mahdolliseksi. 1v lappu ja tarjoaa eniten rahaa jotta pelaaja on tyytyväinen ja myy sitten 50% pidätyksellä contenderiin, joka saa edullisemman caphitin. Wingsille sitten futures.