Detroit Red Wings 2014–2015

  • 425 814
  • 1 566

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Red Wingsin suunnalta soiteltu ahkeraan pelaajien agenteille. Kuulemma vahva kiinnostus Dan Boylen suuntaan. Sopisi kuin nyrkki silmään rightin kiekollinen yv-pakki tuohon jengiin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tosiaan Boylea siellä nyt on kosiskeltu Helene St. Jamesin twitterin mukaan. Avausviestissä toivomaani Mark Faynea on nyt ilmeisesti Oilers yrittämässä saada kelkkaansa. Rishaugin twiitin mukaan muistaakseni 6 tai 7 jengiä oli Faynesta kiinnostuneita ja toivon yhä edelleen Wingsin olevan tässä mukana. Boylesta en ollut vielä pari kuukautta sitten kovinkaan innostunut, mutta kaipa tuo kuitenkin nykytasollaankin olisi yksi UFA-markkinoiden kovimmista jampoista, mutta mikäli KFQ lähtee niin kahta uutta pakkia tuo huutaa. En itkisi jos ne olisivat Boyle ja Fayne. Itken jos kauteen lähdetään siten, että kolmikosta Kindl, Lasselhoff ja Ouellet kaksi on top-kutosessa.

Oikeudet Almquistiin tosiaan säilyvät vielä ja jos NHL-portit eivät ikinä aukea niin ihan pelkästään positiivista tulee tuolle herralle toivottua. Hieno pelaaja, joka pyyhki kaikilla todennäköisyyksillä takapuolensa ja pääsi jopa pelaamaan NHL:ssä.

Eikös Glendeningkin ole waiver-vapaa vielä ensi kauden? Jos kauhean täyttä tulee niin uskoisin Glendeninginkin lähtevän ainakin alkukaudesta alas ennen Ferraroa. Näkisin että Ferrarolle ja Callahanille voisi antaa ihan reilun mahdollisuuden taistella siitä viimeisestä paikasta. Tosin jos jompikumpi noista kauden alussa pudotettaisiin farmiin niissä isoissa "cuteissa", niin en usko että waivereista mihinkään lähtisivät. Menee siellä kovempaakin äijää vuosittain läpi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Alunperin oletus oli se, että Glendening olisi myös waiver-vapaa, mutta mies taisi ylittää tuon 60 matsin pelirajan yhdellä matsilla (pleijarit mukaanlukien) ja siten ei enää waiver-vapaa ole.

Glendyn ikäisellä vanhemmalla rookiella se peliraja waiver-vapauden menettämiseen on alhaisempi, vaikka vuosiraja ei olisi vielä ylittynytkään. Capgeekin laskurilla tuon voi tarkistaa.
 

Extrajack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Detroitin toimisto on tavannut ainakin Dan Boylen ja Matt Niskasen agentit. Boyle haluaa kahden vuoden diilin. Itse olisin valmis sen tarjoamaan aika rahakkaankin sopimuksen, koska vapaiden pakkien markkinat on todella köyhät ja toivoisin Boylen olevan Detroitin ykköskohde. Sitten taas case Niskanen on aivan eri juttu. Haluaa ilmeisesti pitkän ja rahakkaan sopimuksen ja toivon todella hartaasti ettei Detroit lähde tähän kisaan tosissaan. Itsellä suuri pelko ettei viime kauden taso pysy ja en millään haluaisi meille omaa Clarksonia. Muita huhuilutuja mahdollisia kiinnostuksen kohteita on Anton Stralman, Tom Gilbert, Stephane Robidas ja Derek Morris. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää rightin laukaus. Sitten tietysti mahdollisuus jatkaa Kyle Quinceyn kanssa, mutta leftin laukaus heikentää Detroitin halua maksaa Quinceystä niin paljon kuin muut vapailla markkinoilla. Onhan meidän toimisto ilmeisesti muutamaan top 6 hyökkääjäänkin ottanut yhteyttä, mutta tuo puolustuksen vahvistaminen on ollut Hollandille ehdoton ykkösprioriteetti.

Sitten myös muutamia trade huhuja pyörinyt meidän ympärillä. Keith Yandlestä ollaan ainakin oltu kiinnostuneita, vaikka onkin leftin mies. Ilmeisesti Phoenix haluaisi hänestä vastineeksi hyökkääjää. Toinen kiinnostuksen kohde on Tyler Myers, joka omaa tämän meidän himoitseman rightin laukauksen. Sitä en tiedä mitä Buffalo mieltä haluaisi, mutta joku enemmän Buffaloa seuraava voisi valottaa, mitä he haluaisivat järkäleestä vastineeksi?
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Pelottavasti tulee kyllä noita Tyler Myers huhuja vastaan. 5 vuotta ja 5.5m/v kaverilla vielä lappua jäljellä ja sen huikaisevan NHL-uran alun jälkeen ei ole vakuuttanut sitten vähänkään allekirjoittanutta.

Mielummin vaikka se Boyle pari vuotta ja 5m lapulla, ku tuo sotanorsu pyörimään akselinsa ympäri.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kansantalouden saavutusten näyttely

Vuosi sitten Dallas Jim Nillin toimesta salametsästi meiltä amatööriskouttien päällikön Joe McDonnellin ja OHL-skoutti Mark Leachin. Minä ilmaisin huoleni tämän asian vaikutuksista Red Wingsin draftien onnistumiseen. Nyt on aika tarkastella, miten lopulta kävi.

Tämä oli pysäyttävä tieto. Mielestäni merkittävämpi tapahtuma kuin Daniel Alfredssonin ja Stephen Weissin hankinnat. Jos tätä syntynyttä aukkoa ei pystytä täyttämään onnistuneesti, se vaikuttaa useampaan tulevaan draftiin. Nyt Ken Hollandin on asetettava päähänsä mietintämyssy ja ryöstettävä alemmista liigoista skoutteja tilalle. CHL, USHL, BCHL, OPJHL - jostain on löydyttävä pätevyyttä tilalle.

Joe McDonnellin tilalle hankittiin Columbuksesta lähtöpassit saanut Tyler Wright. Uusi GM Jarmo Kekäläinen halusi miehittää neuvonantajaporukkansa mieleisillään hahmoilla, joten Wright sai lähteä. Wright toi mukanaan NCAA-skoutti Andrew Dicksonin. Red Wingsin listalla näkyvät myös nimet Mario Marois ja Sam Lites - näistä en osaa sanoa, ovatko he uusia hankintoja skouttaustiimiin.

Edessä on silti epäselvä siirtymävaihe. Jim Nill, Joe McDonnell ja Mark Leach ehtivät vaikuttaa Red Wingsissä n. 15-20 vuotta. Kaukalossa on nyt nähty siirtymiä, kuten Nicklas Lidströmin ja Brad Stuartin lähtö. Siitä selvittiin onnistuneiden varausten, toimivan AHL-järjestelmän ja kärsivällisyyden ansiosta. Tällä kertaa organisaation kabineteissa on tullut suurempia muutoksia kuin pitkään aikaan. Toimivan AHL-järjestelmän luoja sekä osa onnistuneita varauksia tehneistä kaiffareista ovat nyt menneet Dallasiin. Kärsivällisyys (Ken Holland) on yhä tallella. Sen takia näen aihetta huoleen, jos tätä kriittistä vaihetta ei hoideta oikein.

Drafti 2013 osoittautui loistavaksi Detroitin kannalta. Anthony Mantha on toistaiseksi ollut erinomainen valinta. Muista pelaajista Tyler Bertuzzi ja Marc McNulty ovat lupaavimmat.

Tänä vuonna olen aika varma, että Detroit treidaa alaspäin, suunnilleen vuorolle 20. Täten saadaan haltuun puuttuva kakkoskierroksen varaus. Kenet Red Wings varaa? Monipuolinen puolustaja Travis Sanheim Calgary Hitmenistä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja nyt on loputkin varaukset varattu.

3. kierros #63 Dominic Turgeon
Turgeon, Dominic - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Dominic Turgeon
4. kierros #106 Christoffer Ehn
Ehn, Christoffer - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Christoffer Ehn
5. kierros #136 Chase Perry
Perry, Thomas (Chase) - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Chase Perry
6. kierros #166 Julius Vähätalo
Vahatalo, Julius - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Julius Vähätalo
7. kierros #196 Axel Holmström
Holmstrom, Axel - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Axel Holmström
7. kierros #201 Alexander Kadeykin
Kadeykin, Alexander - 2014 NHL Draft Prospects
Eliteprospects.com - Alexander Kadeykin

Eli viisi sentteriä, eipä lopu ne heti kesken. Perry sitten maalivahti ja Vähätalo laituri.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Dylan Larkin, Michiganin oma poika Detroitin varaus numerolla 15!

Draftin ensimmäinen jenkki ja kuvauksen perusteella erinomainen valinta joukkueeseen.

Dylan Larkin Top 30 NHL Draft Prospect

For the team that drafts Dylan Larkin in June the most difficult part will be waiting until he’s eligible after his NCAA career. Larkin is already a pro player. He carries himself, plays like and acts like a NHL player both on and off the ice. Unlike most prospects available in this draft, his defencive game is sound and has the potential to be a power forward despite his lack of size.

He’s got the skating, passing shooting, drive, grit and vision to become a successful NHL player in the not too distant future. He has tremendous hockey sense and brings whatever he can to the table in order to help his team win. He’s truly a guy you want in to put in your line-up tomorrow. With the NCAA bias that can often be seen in the NHL draft, Larkin is bound to be a steal in June if he goes any later 16th. His skating is almost unmatched in this years draft and he truly utilizes his speed to play a 200 foot game.

Over the last few years the USDP have turned Larkin into the complete package and NHL ready forward. If truth be told, other than his choice for the NCAA, Dylan Larkin could be a top 10 draft pick.

Napsuu aika hyvin Red Wingsin suunnitelmiin tuo, että Larkin ei ole vielä vähään aikaan liigaan tulossa. Sentteripaikkoja alkaa aueta vasta siitä Datsyukin lopettamisesta eteenpäin ja sillä aikataulutuksella Larkin voisi olla hyppäämässä sopivasti kehiin.

Larkin ei ollut oma lempparivalintani, mutta onhan tuolla monia hyviä juttuja, nyt kun miehestä on enemmän raportteja lukenut.


EDIT:

2014 NHL Draft Profile Scouting Report: Dylan Larkin - Defending Big D

Toinen hyvä ennakkojuttu. Larkin on myös enemmän playmaker-tyyppiä, sopii hyvin laiturisnaipperi-prospektiemme keskelle.


EDIT2:

Waterford's Dylan Larkin hopes to land with Red Wings | Detroit Free Press | freep.com

Larkin might end up being selected before the Red Wings pick at No. 15. If Larkin had control of where he could play, he would wind up wearing the Winged Wheel.

“I’m not just saying this, but I really do want to get drafted by Detroit,” Larkin said. “I think it would be cool. Obviously, grew up watching them. I’d be really happy with that.”

He will end up smiling regardless of who selects him, surrounded by family members on draft night.

“You’re not in control,” he said. “In a big game, you’re in control, how you prepare, how you feel. But this, you don’t have any control.”

Näköjään ennakkotoiveet toteutui.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja silti maininnut suosikkijoukkueekseen Toronton...

Joku TPS-henkinen voisi kertoa Vähätalosta lisää, en ole itse pahemmin seurannut, että onko kuinka valmis paketti ja onko miehestä mahdollisesti NHL-tasolle?
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku TPS-henkinen voisi kertoa Vähätalosta lisää, en ole itse pahemmin seurannut, että onko kuinka valmis paketti ja onko miehestä mahdollisesti NHL-tasolle?

Lähes järkälemäinen sentteri(196cm), on kokoisekseen hyvä luistelija, kiekolliset taidot ihan ok. Ei ole kuitenkaan mikään taitopelaaja vaan suoraviivainen kahdensuunnan pelaaja. Pyrkii siis nopeisiin ja suoraviivaisiin ratkaisuihin. Omistaa myös hyvän kudin ja puolustaa myös tunnollisesti. NHL-urasta on tietysti vielä aikaista puhua mutta tuohon kroppaan kun hankkii kunnolla massaa, niin siinä voi olla kovakin paketti. Ei siis ole välttämättä se kaikkein lahjakkain pelaaja mutta kovalla työllä paikka alemmista kentistä voi olla mahdollinen. Joku varmasti osaa kertoa tästä pelaajasta vielä paremmin, sillä omat havainnot ovat noin. 25 pelin perusteella ja suurin osa liigapeleistä missä Vähätalon peliaika oli keskiarvoltaan 7.58min(Liigan sivujen mukaan).
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Julius Vähätalo. Meinasinkin aiemmin viikolla kirjoittaa, että yksi jännityksen kohteista aina Detroitin varatessa on se, että tuleeko suomalaisvarauksia ja ennen kaikkea tuleeko ne Turun suunnalta. No nyt tuli ja luulisi olevan tuttu mies ja tarkkaan mietitty valinta, kun tietää kuka tämän pelaajan on scoutannut. Oli muuten Ari Vuoren seitsemän vuotisen Detroit-pestin vasta toinen suomalainen NHL-varaus.

Pitkähän tuo on kuin perk... Koskisen Mikko ja se mikä ensimmäisenä osuu silmiin EP:n tilastosivulta, yhtään maajoukkue-edustusta ei Vähätalon CV:stä löydy. Ihan mutullakin heitän, että tälläisiä varauksia ei ainakaan Suomesta ole montaa tehty. Pitää kyllä TPS:n pelit ottaa seurantaan tulevalla kaudella jos ja kun Vähätalo niissä esiintyy. Ei ole vuosien varrella nämä suomalaisvaraukset Detroitissa mitenkään erityisemmin hyvin onnistuneet, eikä ole Vähätalonkaan suhteen suuria odotuksia. Mutta aina saa toki yllättää.

Detroit Red Wings ja suomalaiset NHL-varaukset

1985 - Erik Hämäläinen (10. kierros ja 197. varaus) 0, 0+0=0
1987 - Mikko Haapakoski (9. kierros ja 179. varaus) 0, 0+0=0
1998 - Tomek Valtonen (2. kierros ja 56. varaus) 0, 0+0=0
1999 - Petja Pietiläinen (9. kierros ja 256. varaus) 0, 0+0=0
2002 - Valtteri Filppula (3. kierros ja 95. varaus) 588, 119+189=308
2005 - Juho Mielonen (6. kierros ja 175. varaus) 0, 0+0=0
2010 - Teemu Pulkkinen (4. kierros ja 111. varaus) 3, 0+0=0
2014 - Julius Vähätalo (6. kierros ja 166. varaus)

Varausnumeron jälkeen pelaajan tilastot @ Detroit Red Wings (rs+po).
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Pitkähän tuo on kuin perk... Koskisen Mikko ja se mikä ensimmäisenä osuu silmiin EP:n tilastosivulta, yhtään maajoukkue-edustusta ei Vähätalon CV:stä löydy. Ihan mutullakin heitän, että tälläisiä varauksia ei ainakaan Suomesta ole montaa tehty.

Tämäkin tulee muuttumaan elokuussa sillä Vähätalo valittiin elokuussa pelattavalle U20 turneelle Lake Placidiin. Leijonat.fi selvittää aikataulua: "Joukkue kokoontuu jääleirille Vierumäelle sunnuntaina 27. heinäkuuta. Lake Placidiin joukkue matkustaa perjantaina 1. elokuuta. Suomeen joukkue palaa maanantaina 11. elokuuta."

Tämä näin niin kuin vähän off-topicina.

e. Ja lisää off-topicia, mutta pisti silmään, että Dallasiin viidennellä kierroksella varattu järkälemäinen puolustaja Miro Karjalainen ei hänkään omaa yhtään peliä maajoukkueissa. Eikä muuten edes A-nuorissa. Erikoista sekin, mutta täysin toisen ketjun asioita :)
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Pelottavasti tulee kyllä noita Tyler Myers huhuja vastaan. 5 vuotta ja 5.5m/v kaverilla vielä lappua jäljellä ja sen huikaisevan NHL-uran alun jälkeen ei ole vakuuttanut sitten vähänkään allekirjoittanutta.

Mielummin vaikka se Boyle pari vuotta ja 5m lapulla, ku tuo sotanorsu pyörimään akselinsa ympäri.

Mites näistä Buffalon pojista (no tässä tapauksessa jo ex-) Christian Errorhoff? Soppari tuntui tekohetkellä halvalta ja hyvältä, mutta niin vain uudet säädökset sitten tuon homman vähän kusivat. Tietenkään ei toisi sitä rightin kätisyyttä viivalle, joten se sama leftien rimpuilu sitten jatkuisi, nimet ja numerot vaan vaihtuvat.

Pääseekin nyt ensimmäistä kertaa seurailemaan jotain Wings-prospectia oikeasti läheltä kun tuon Vähätalon varasivat. Kaipa tuonne Elyse.. Turkuha.. Mikälie-areenalle tulee ensi kauden aikanakin taas se kymmenisen kertaa eksyttyä. Nyt on oikeasti jotain kiinnostavaakin seurattavaa sitten.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Julius Vähätalo. Meinasinkin aiemmin viikolla kirjoittaa, että yksi jännityksen kohteista aina Detroitin varatessa on se, että tuleeko suomalaisvarauksia ja ennen kaikkea tuleeko ne Turun suunnalta. No nyt tuli ja luulisi olevan tuttu mies ja tarkkaan mietitty valinta, kun tietää kuka tämän pelaajan on scoutannut. Oli muuten Ari Vuoren seitsemän vuotisen Detroit-pestin vasta toinen suomalainen NHL-varaus.

Pitkähän tuo on kuin perk... Koskisen Mikko ja se mikä ensimmäisenä osuu silmiin EP:n tilastosivulta, yhtään maajoukkue-edustusta ei Vähätalon CV:stä löydy. Ihan mutullakin heitän, että tälläisiä varauksia ei ainakaan Suomesta ole montaa tehty. Pitää kyllä TPS:n pelit ottaa seurantaan tulevalla kaudella jos ja kun Vähätalo niissä esiintyy. Ei ole vuosien varrella nämä suomalaisvaraukset Detroitissa mitenkään erityisemmin hyvin onnistuneet, eikä ole Vähätalonkaan suhteen suuria odotuksia. Mutta aina saa toki yllättää.

Eipähän nuo Suomi-varaukset ole aikojen saatossa onnistuneet, mutta Ari Vuoren signaamisen jälkeen on alkanut näyttää paremmalta. Vuori aikanaan suositteli sen Leinon signaamisen UFAna ja olihan se pelimies sitten kun ne oikeat pelikaverit, roolitus ja hotstreak Phillyssä löytyi. Myöskin Pulkkisen poiminta näyttäisi ihan hyvältä. Vähätalosta en sano vielä yhtikäs mitään.

***

EDIT:

Eliteprospects.com - Hayden Hodgson

RW Hayden Hodgson tulossa Wingsin harjoitusleirille. Nämä ovat taas näitä draftin jälkeisiä mahdollisia ylimääräisiä "pickejä" jos sopimukseen asti näyttöjen jälkeen päätyvät.

***

EDIT2:

Alfredssonin tilanne on varsin selkeä.

@HeleneStJames:
More on Daniel Alfredsson: He has told #RedWings he'll either play next season for them, or retire.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mites näistä Buffalon pojista (no tässä tapauksessa jo ex-) Christian Errorhoff? Soppari tuntui tekohetkellä halvalta ja hyvältä, mutta niin vain uudet säädökset sitten tuon homman vähän kusivat. Tietenkään ei toisi sitä rightin kätisyyttä viivalle, joten se sama leftien rimpuilu sitten jatkuisi, nimet ja numerot vaan vaihtuvat.

Red Wings highly interested in defenseman Christian Ehrhoff, who'll be a free agent after buyout | MLive.com

Ilmeisesti jahdissa ollaan, kun miestä yritettiin hankkia jo trade-deadlinella. Silloin ei kauppa Buffalolle kelvannut.
 

arkunnaula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, Ilves, Koovee, Uplakers
Saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan. Puolustajaa tuo huutaisi ja Boyle/Ehrhoff kaksikosta kumpi vaan kävisi, mutta jotenkin on sellainen kutina ettei pärjätä näissä talkoissa taaskaan. Lisäksi joku pisteitä tekevä voimahyökkääjä olisi kiva, mutta sellaista ei taida markkinoilta löytyä.

Hieman pehmeä on tuo hyökkäyskalusto, vaikka taitoahan siellä riittää lähes kolmeen kenttään. Muulia ei kyllä tulisi ikävä, mutta eikai sitä kukaan huoli tolla pahvilla. Alfien jatkolle peukku, vaikkakin mies jätti hieman valjun kuvan viime kaudesta, tosin se saattaa johtua vaan keväästä kun pelasi loukkaantuneena ja vastassa sattui olemaan Boston. Mutta jos lopettaa niin sekin olisi ok.

Ei Holland ainakaan vielä ole tehnyt mitään sellaisia liikkeitä, että mittään isompaa hakua olisi tiedossa, mutta hiljaisin markkinoihin on täällä päin totuttu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei mitään ihmeellistä RFA-rintamalla:

Ansar Khan ‏@AnsarKhanMLive
Wings made qualifying offers to Danny DeKeyser, Tomas Tatar, Riley Sheahan, Adam Almquist, Landon Ferraro, Mitch Callahan and A. Nestrasil.

Ansar Khan ‏@AnsarKhanMLive
Wings did not qualify Cory Emmerton, Gleason Fournier, Max Nicastro, Trevor Parkes and Willie Coetzee, relinquishing their rights.

Turhakkeita päästettiin vapaalle jalalle.


EDIT:

@wingsfrontman
The Wings have decided to sign goalie Tom McCollum to a one-year, two-way contract.

McCollumkin sitten saa jatkoa, ihan NHL-sopimuksella. Viime kaudella mies pidettiin NHL-sopimuskiintiön ulkopuolella pelkällä AHL-sopparilla, mutta nyt nuo poispotkitut RFAt ilmeisesti avasivat tilaa taas NHL-sopparikiintiöön.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Chuck Pleiness @wingsfrontman
Boyle is No. 1. And if they can fit Ehrhoff in as well they will as well.

Chuck Pleiness @wingsfrontman
Boyle seems interested in coming. Don't think they're going to get in a bidding war for Ehrhoff.

Holland yrittämässä sekä Boyleä että Ehrhoffia, jopa siis molempia samalla kertaa.

Eiköhän sieltä se Sami Salo kuitenkin tule. :)
 

M10

Jäsen
Holland yrittämässä sekä Boyleä että Ehrhoffia, jopa siis molempia samalla kertaa.

Eiköhän sieltä se Sami Salo kuitenkin tule. :)

Vai oikealta ampuva Matt Niskanen? Ehrhoff tiettävästi haluaa 5 vuoden sopparin, mutta Holland tarjoaisi miehelle maksimissaan 3 vuoden pahvia. Huhujen mukaan Red Wings olisikin nyt out noista Ehrhoff-peijaisista.

Matt Niskanen halunnee myös pidempää sopparia, mutta voisiko Holland olla valmis antamaan hänelle nuorempana sen helpommin mitä Ehrhoffille?

Boyle olis kyllä aika Red Wingsin näköinen hankinta. Ja parempi pelaaja mitä esim. Niskanen, jossa on iso riski olla uusi Wade Redden (sika kallis floppi).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös