Detroit Red Wings 2012-2013

  • 565 983
  • 1 670

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei mitään uutta, Zug voittoon, Zeta 2+1 tehot, GWG ja Brunner 0+2. Peräkkäisen päivän peli painoi pahasti jaloissa. Zetalla nyt kolme peliä ja jokaisessa kolme tehopinnaa. 5+4 yhteensä.

Ambri-Piotta vs. Zug 2-4

0-1 07:12 Henrik Zetterberg (Linus Omark)
0-2 16:19 Henrik Zetterberg (Damien Brunner, Andy Wozniewski)
1-3 26:10 Patrick Fischer (Henrik Zetterberg, Linus Omark)

EDIT:

Heh, siellähän oli vielä matsi kesken. Ja Zeta pisti kolmannen maalin.

2-5 45:28 Henrik Zetterberg (Linus Omark, Damien Brunner)


***

10/19/2012 Grand Rapids Griffins at Rochester Amerks Highlights - YouTube!

Eilinen videokooste Griffinsin matsista. Hävisivät Buffalon farmi Rochesterille 4-3. Ferrarolta aika namu ohjaus 0-2 yv-osumassa. Vaike anähdä antaako tuon lämärisyötön Nathan Paetch vai Brendan Smith, mutta helkutin makia osuma.

Almquistilla aika karmea oman pään virhe (nro #5) Amerksin ekaan osumaan.

Landon Ferraro muutenkin pelaa vahvaa kautta, taitaa otta aika pikaseen kiekollisen ykkössentterin roolin itselleen tällä tahdilla. Landonin suhteen oli jo luovutettu, mutta sieltähän se Reiskan poika alkaa nostaa päätään parin vaikean vuoden jälkeen. Kolmessa pelissä 2+1=3 ja +3 tähän asti.

Boxscore:
Rochester - Grand Rapids 4-3

Gustav Nyquist 8 laukausta. Hänelle ei ainakaan Babockin tarvi aikanaan huutaa, että lauo enemmän.

27 Tomas Tatar - 29 Landon Ferraro - 13 Gustav Nyquist
21 Trevor Parkes - 19 Riley Sheahan - 28 Tomas Jurco
10 Jeff Hoggan (C) - 22 Louis-Marc Aubry - 9 Francis Pare
23 Triston Grant - 12 Brent Raedeke - 15 Mitch Callahan

4 Nathan Paetsch (A) - 7 Brendan Smith
5 Adam Almquist - 32 Brian Lashoff (A)
14 Chad Billins - 44 Brennan Evans

1 Jordan Pearce
30 Tom McCollum

Tuommoisilla ketjuilla pelasivat.
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tullut katsottua muutama Grand Rapidsin peli ja voisinkin pistää tähän hieman mietteitä joukkueesta sekä muutamista pelaajista.

Ensinnäkin eilen tuli ensimmäinen voitto, kun Marlies kaatui vieraissa rankkareilla. Tässä hyvälaatuinen MarliesTV:n videokooste YouTubesta: Game in Six: Grand Rapids at Toronto - 10/21/12 - YouTube. On muuten aivan eri tasoa tuo lähetys kuin AHLLiven tarjoamat kurastreamit, mutta niillä mennään mitä tarjolla on. Tässä vielä Griffins-maalit:

2. GR Nyquist, (1) (Tatar, Billins), 8:18 (PP)
2. GR Tatar, (1) (Billins, Paetsch), 16:27 (PP)
3. GR Nyquist, (2) (Sheahan, Billins), 6:53

Rankkareilla GR:ltä osuivat Jurco, Smith ja Nyquist, kun taas Torontolta ei kukaan onnistunut.

Ihan alkuun jotain joukkueesta kokonaisuudessaan. Kyseessähän on todella nuori, mutta samalla myös hyvin lahjakas porukka, joka pystyy haastamaan kiekollisessa taidossa ja luisteluvoimassa varmaan lähes kaikki sarjan muut joukkueet. Nuoruus, kokemuksen puute ja näiden tuomat väistämättömät junnuvirheet ovat samalla myös porukan heikkous, jonka lisäksi maalivahtiosasto on hyvin todennäköisesti liigan häntäpäätä ellei peräti heikoin(oma mutu). Tässä annetaan siis aikalailla turhaan tasoitusta.

Kokoonpano on pysynyt kauden ensimmäisissä peleissä kärjen osalta aikalailla samana(runko yllä Henkan viestissä), mutta pakistossa on kierrätetty Nicastroa, Fournieria sekä Almqvistia kun taas hyökkäyksessä "ylimääräiseksi" on jäämässä Brent Raedeke, jolla on vasta yksi peli alla. Tuota edellä mainittua joukkueen nuoruutta on yritetty paikata hankkimalla kesällä muutama veteraania porukkaan. Pakistoon tuli Nathan Paetsch sekä Brennan Evans ja hyökkäykseen fyysisen pelin erikoismies Triston Grant. Joukkueen kapteeni Jeff Hoggan on itse asiassa ilmeisesti vielä try-outilla, mutta jatkanee koko kauden. On tuonut johtajuutta ja rauhallisuutta nuoreen hyökkäykseen. Muutenkin nämä veteraanit ovat kaikki enemmän fyysisen pelin osaajia, kun taas nuorissa on enemmän niitä taitojätkiä. 23-vuotias puolustaja Chad Billins oli itselleni täysin uusi nimi ja tilastojen perusteella odotin miehen löytävän paikkansa farmin farmista hyvinkin pian kauden alettua, mutta on kyllä ollut todella positiivinen yllätys. Pienehkö leftin kiekollinen pakki, jonka kiekollinen taito on paljon parempaa kuin mitä tilastot antoivat odottaa(ok tehot yliopistosta, ei mitään kovin erikoista). Antoi eilen syötöt kaikkiin kolmeen maaliin eivätkä edes olleet mitään onnekkaita kakkossyöttöjä. Ei välttämättä omaa merkittävää NHL-potentiaalia, mutta on jo nyt AHL-tasolle hyvä kiekollinen pakki.

Vaikka Detroitissa on maalivahtiosasto kunnossa, niin AHL:ssä se ei valitettavasti ole ollenkaan kuosissa. Tällä hetkellä vastuun jakavat herrat McCollum ja Pearce, joilla molemmilla 2 peliä alla ja torjunta% alle 90. Edellisillä kausilla esitykset ovat olleet vastaavanlaisia ja näytönpaikkoja on ainakin McCollumilla annettu ihan reilusti, joten alkaa jo hieman tuntua tyhmältä yrittää väkisin kaivaa hänestä esiin sitä piilevää huippuveskaria. Lupaava Petr Mrazek on tällä hetkellä ECHL:ssä Toledon riveissä, jossa on pelannut 2/3 joukkueen peleistä tilastoin 2,53GAA ja 93,2%. Veikkaan, että ennemmin tai myöhemmin Mrazek siirtyy Grand Rapidsiin ja McCollum lähtee Toledoon, mutta nyt tilanne on vielä tämä.

Pakeista suurin mielenkiinto kohdistunee Brendan Smithiin, jonka esitykset tähän mennessä ovat jättäneet paljon parantamisen varaa. Vähän paistaa jonkinlainen kiinnostuksen puute ja oman pään pelaaminen on ollut heikkoa. Hyökkäyspäässä ja erityisesti 1.YV:llä viivassa on kuitenkin ollut ihan kelvollinen ja kiekko pysyy kyllä kaverilla hyvin lavassa. Tuossa eilisessä pelissä pisti jatkoajalla kiekon suoraan oman maalin edessä olleen Kadrin lapaan, mutta onneksi eivät onnistuneet siitä maalia tekemään. Billinsistä tulikin jo kerrottua ja muut pakit ovat vielä olleet aika harmaata massaa. Paetsch ei ole oikein vakuuttanut ja mietinkin eikö siihen olisi löytynyt joku hieman laadukkampi kaveri, kun kerran organisaation ulkopuolelta palkattiin. Pakiston kärki ei myöskään ole Doug Janikin poistuttua Smithiä lukuunottamatta kummoinen, joten NHL:n mahdollisesti alkaessa sinne jää suuri aukko täytettäväksi.

Hyökkääjistä näkyvimpiä ovat omaan silmään olleet kolmikko Nyquist, Tatar ja Ferraro. Andersson oli yhdestä pelistä sivussa, mutta on sittemmin ottanut hyvin paikkansa Nyquistin ja Tatarin välistä. Nyquist on tainnut kesän aikana kehittää fysiikkaa, sillä ei enää kaatuile pienistä tönimisistä yhtä helposti kuin aikaisemmin. Kiekollinen taito on edelleen tallella ja pyörittää hienosti ykkös-YV:tä. Muita hyviä otteita esittäneitä hyökkääjiä ovat Ferraro ja Aubry, jotka tekevät hyvää duunia molempiin suuntiin ja omaavat ehdottomasti potentiaalia Detroitin bottom-sixiin. Rookiet Sheahan ja Jurco ovat olleet vielä hieman pimennossa muutamaa tilannetta lukuun ottamatta, mutta varmaan nousevat paremmin esiin totuttuaan AHL-vauhtiin.

Jos on kysymyksiä tietyistä pelaajista niin vastaan mielelläni ja mikäli kiinnostaa katsoa noita GR:n pelejä netistä niin pistäkää YV:tä. Täytyy tässä vielä mainostaa Twitterissä toimivaa @DRWProspects-tiliä, josta pystyy hyvin seuraamaan prospectien menoa sekä nyt myös lockout-pakolaisten tehoiluja eurokaukaloissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ihan alkuun jotain joukkueesta kokonaisuudessaan. Kyseessähän on todella nuori, mutta samalla myös hyvin lahjakas porukka, joka pystyy haastamaan kiekollisessa taidossa ja luisteluvoimassa varmaan lähes kaikki sarjan muut joukkueet. Nuoruus, kokemuksen puute ja näiden tuomat väistämättömät junnuvirheet ovat samalla myös porukan heikkous, jonka lisäksi maalivahtiosasto on hyvin todennäköisesti liigan häntäpäätä ellei peräti heikoin(oma mutu). Tässä annetaan siis aikalailla turhaan tasoitusta.

Tästä nuoruushommasta oli aiemmin kiistelyä, että onko se paras tapa "heittää junnut susille", vai menestyä veteraanien turvien voittavalla joukkueella ja muutama junnu siinä sivussa? Kumpi siis maksimoi prospect-kehityksen NHL-organisaation kannalta? Sanoisin edelleen, että pelaaminen maksimoi kehityksen, ei penkillä istuminen ja katsominen, kun vetsit pelaa. Veteraanit tarvitaan rinnalle vain ohjaamaan harjoittelua oikeaan suuntaan omien kokemuksiensa turvin, opastamaan pelin yksityiskohtiin ja luomaan hyvää henkeä ja uskoa joukkueeseen siitä huolimatta vaikka turpaan tulisi koko ajan. Eli periaatteessa toimimaan joukkueen takapiruina. Jääaika painottuu prospecteille. Kaikkien nuorten tavoite on kuitenkin siellä ylempänä. Pitää kehittyä yksilönä ja joukkuepelaajana, eikä sillä ole väliä hävitäänkö vai voitetaanko. Yksilö voi silti kehittyä koko ajan muissa asioissa. Tällä hetkellä ei muuta kokeneempaa väkeä tärkeissä rooleissa ole kuin Paetsch.
Kokoonpano on pysynyt kauden ensimmäisissä peleissä kärjen osalta aikalailla samana(runko yllä Henkan viestissä), mutta pakistossa on kierrätetty Nicastroa, Fournieria sekä Almqvistia kun taas hyökkäyksessä "ylimääräiseksi" on jäämässä Brent Raedeke, jolla on vasta yksi peli alla. Tuota edellä mainittua joukkueen nuoruutta on yritetty paikata hankkimalla kesällä muutama veteraania porukkaan. Pakistoon tuli Nathan Paetsch sekä Brennan Evans ja hyökkäykseen fyysisen pelin erikoismies Triston Grant. Joukkueen kapteeni Jeff Hoggan on itse asiassa ilmeisesti vielä try-outilla, mutta jatkanee koko kauden. On tuonut johtajuutta ja rauhallisuutta nuoreen hyökkäykseen. Muutenkin nämä veteraanit ovat kaikki enemmän fyysisen pelin osaajia, kun taas nuorissa on enemmän niitä taitojätkiä.

Tämä on juuri se hyvä jako. Kokeneita tsemppareita ja suojelijoita nämä veteraanit ja junnut vois keskittyä pelaamiseen. Kukahan siellä nyt on nelossentteri, jos Raedeke ei mahdu mukaan?

23-vuotias puolustaja Chad Billins oli itselleni täysin uusi nimi ja tilastojen perusteella odotin miehen löytävän paikkansa farmin farmista hyvinkin pian kauden alettua, mutta on kyllä ollut todella positiivinen yllätys. Pienehkö leftin kiekollinen pakki, jonka kiekollinen taito on paljon parempaa kuin mitä tilastot antoivat odottaa(ok tehot yliopistosta, ei mitään kovin erikoista). Antoi eilen syötöt kaikkiin kolmeen maaliin eivätkä edes olleet mitään onnekkaita kakkossyöttöjä. Ei välttämättä omaa merkittävää NHL-potentiaalia, mutta on jo nyt AHL-tasolle hyvä kiekollinen pakki.

Mielestäni tämä oli hyvä poiminta kesällä. On se sitten mistä vaan, mutta jos kaveri on ollut yliopistojoukueensa kapteeni, niin ainakin kaveri on yleensä pääkopaltaan kunnossa.

Vaikka Detroitissa on maalivahtiosasto kunnossa, niin AHL:ssä se ei valitettavasti ole ollenkaan kuosissa. Tällä hetkellä vastuun jakavat herrat McCollum ja Pearce, joilla molemmilla 2 peliä alla ja torjunta% alle 90. Edellisillä kausilla esitykset ovat olleet vastaavanlaisia ja näytönpaikkoja on ainakin McCollumilla annettu ihan reilusti, joten alkaa jo hieman tuntua tyhmältä yrittää väkisin kaivaa hänestä esiin sitä piilevää huippuveskaria. Lupaava Petr Mrazek on tällä hetkellä ECHL:ssä Toledon riveissä, jossa on pelannut 2/3 joukkueen peleistä tilastoin 2,53GAA ja 93,2%. Veikkaan, että ennemmin tai myöhemmin Mrazek siirtyy Grand Rapidsiin ja McCollum lähtee Toledoon, mutta nyt tilanne on vielä tämä.

Tässä kyllä Red Wingsin kärsivällisyys samalla ihastuttaa ja vihastuttaa. Moni muu organisaatio olisi kuopannut McCollumin jo ajat sitten. Mutta silti, tilannetta käytetään hyväksi niin, että todennäköisesti se ylivoimaisesti lahjakkain maalivahtiprospektimme Mrazek ei tule saamaan mitään ilmaiseksi. Näytöt ensin, paikka ylhäällä vasta sitten. Ja hyvältähän se näyttää.

McCollum ei vaan vakuuta, polkee paikallaan vaikka Osgood puhuisi kaverille mitä. Tietyn siirtymäajan jälkeen on lähes satavarmaa, että Mrazek syjäyttää McCollumin Grand Rapidsissa. Pearce lienee luukunaukoja joka tapauksessa. Mrazek tunteikkaana joukkueen sytyttäjänä voi saada nuoren porukan ties minkälaiseen liekkiin. Mutta sen aika ei ole vielä.
Pakeista suurin mielenkiinto kohdistunee Brendan Smithiin, jonka esitykset tähän mennessä ovat jättäneet paljon parantamisen varaa. Vähän paistaa jonkinlainen kiinnostuksen puute ja oman pään pelaaminen on ollut heikkoa. Hyökkäyspäässä ja erityisesti 1.YV:llä viivassa on kuitenkin ollut ihan kelvollinen ja kiekko pysyy kyllä kaverilla hyvin lavassa. Tuossa eilisessä pelissä pisti jatkoajalla kiekon suoraan oman maalin edessä olleen Kadrin lapaan, mutta onneksi eivät onnistuneet siitä maalia tekemään. Billinsistä tulikin jo kerrottua ja muut pakit ovat vielä olleet aika harmaata massaa. Paetsch ei ole oikein vakuuttanut ja mietinkin eikö siihen olisi löytynyt joku hieman laadukkampi kaveri, kun kerran organisaation ulkopuolelta palkattiin. Pakiston kärki ei myöskään ole Doug Janikin poistuttua Smithiä lukuunottamatta kummoinen, joten NHL:n mahdollisesti alkaessa sinne jää suuri aukko täytettäväksi.

Smithin löysää toimintaa voisi pitää ylimielisenä toimintana, mutta on siinä tiettyä tervepäisyyttäkin. Siinä missä Zeta on elämänsopparinsa saanut ja vetää täysillä Sveitsin höntsäsarjassakin, niin vain yhden kauden lapun omaava Smith tietää tasan tarkkaan, ettei nyt kannata teloa itseään, vaan säästää voimat sinne Red Wingsin puolelle ja pelaa hyvän ja ehjän kauden, jotta saa hyvän jatkolapun. Ehkä Smith on jo hieman leipääntynyt tuonne farmitasolle, kun periaatteessa olisi ansainnut paikan NHL:ssä jo viime kaudella ja nyt joutuu vielä toista vetämään AHL:n puolella.
Hyökkääjistä näkyvimpiä ovat omaan silmään olleet kolmikko Nyquist, Tatar ja Ferraro. Andersson oli yhdestä pelistä sivussa, mutta on sittemmin ottanut hyvin paikkansa Nyquistin ja Tatarin välistä. Nyquist on tainnut kesän aikana kehittää fysiikkaa, sillä ei enää kaatuile pienistä tönimisistä yhtä helposti kuin aikaisemmin. Kiekollinen taito on edelleen tallella ja pyörittää hienosti ykkös-YV:tä. Muita hyviä otteita esittäneitä hyökkääjiä ovat Ferraro ja Aubry, jotka tekevät hyvää duunia molempiin suuntiin ja omaavat ehdottomasti potentiaalia Detroitin bottom-sixiin. Rookiet Sheahan ja Jurco ovat olleet vielä hieman pimennossa muutamaa tilannetta lukuun ottamatta, mutta varmaan nousevat paremmin esiin totuttuaan AHL-vauhtiin.

Nyquistissä näkyy selkeät NHL-pelaajan elkeet ja hyökkäysalueella Gusse on jatkuvasti vaarallinen. Ampunut saatanasti ja nyt tuli jo maalejakin. Sen sijaan puolustuspeli vielä vaatii kehitettävää Selke-Pavelin siiven alla, aika pahasti esim tuo Komarovin 1-0 maali meni Gussen huonon pelinluvun piikkiin.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä nuoruushommasta oli aiemmin kiistelyä, että onko se paras tapa "heittää junnut susille", vai menestyä veteraanien turvien voittavalla joukkueella ja muutama junnu siinä sivussa? Kumpi siis maksimoi prospect-kehityksen NHL-organisaation kannalta? Sanoisin edelleen, että pelaaminen maksimoi kehityksen, ei penkillä istuminen ja katsominen, kun vetsit pelaa. Veteraanit tarvitaan rinnalle vain ohjaamaan harjoittelua oikeaan suuntaan omien kokemuksiensa turvin, opastamaan pelin yksityiskohtiin ja luomaan hyvää henkeä ja uskoa joukkueeseen siitä huolimatta vaikka turpaan tulisi koko ajan. Eli periaatteessa toimimaan joukkueen takapiruina. Jääaika painottuu prospecteille. Kaikkien nuorten tavoite on kuitenkin siellä ylempänä. Pitää kehittyä yksilönä ja joukkuepelaajana, eikä sillä ole väliä hävitäänkö vai voitetaanko. Yksilö voi silti kehittyä koko ajan muissa asioissa. Tällä hetkellä ei muuta kokeneempaa väkeä tärkeissä rooleissa ole kuin Paetsch.
Kyllä, olen ehdottomasti nykylinjan kannalla. Myös se auttaa, että Detroit pitää kaverit enemmän kuin 1-2 vuotta farmissa, joten tietyllä tapaa osa näistä lupaavista nuorista on jo "veteraaneja" (esim. Tatar, Smith, Andersson, Lashoff etc.) uusien lupausten saapuessa junnusarjoista AHL:ään. Tällä tavalla melkeinpä pakotetaan nämä useamman vuoden farmissa pelanneet nuoret ottamaan vastuuta ja oppimaan johtajuutta jo farmitasolla. Onkin ollut hienoa nähdä, että poikkeuksetta erikoistilanteissa on omat nuoret kentällä ja veteraanit pääosin vain syvyysrooleissa.
Tämä on juuri se hyvä jako. Kokeneita tsemppareita ja suojelijoita nämä veteraanit ja junnut vois keskittyä pelaamiseen. Kukahan siellä nyt on nelossentteri, jos Raedeke ei mahdu mukaan?
Viime pelissä sentterit olivat Andersson, Ferraro, Sheahan ja Aubry. Andersson selkeästi ykkösessä ja tällä hetkellä varmaan Ferraro kakkosessa. Sheahan saa rauhassa totutella uusiin ympyröihin, mutta potentiaalia on ihan kiekolliseenkin rooliin, joten kilpailee siinä mielessä Ferraron kanssa. Aubry on myös aivan huikea jätkä, kun tuossa iässä pelaa kuin veteraani ja on vielä aivan jäätävän kokoinen kaveri. Pojasta tulee vielä Detroitin oma Paul Gaustad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Zug hävisi tänään rankkareilla Zurich Lionsille 3-2. Zeta ei päässyt pisteille, mutta ketju järkkäsi silti Zugin molemmat maalit.

1-0 06:32 Damien Brunner (Linus Omark)
2-0 25:46 Damien Brunner (Raphael Diaz)

Kyllä se vaan tuo Brunner tuntuu olevan maalintekijä luojan armosta. 13 ottelua, 9+15=24 ja pistepörssin kärjessä vähemmän otteluita pelanneena mitä muut. Ainoassa Euro Trophyn ottelussa mies teki lisäksi 1+2.

EDIT:

Die Lions bleiben der Angstgegnger von Zug - Swisscom

Jestas mitä namia tuo Brunnerin eka maali.

Tuli ihan tämä 7 miljoonan mies mieleen:

Alexander Semin Blazing Snipe - 12/20/11 - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan, että ennemmin tai myöhemmin Mrazek siirtyy Grand Rapidsiin ja McCollum lähtee Toledoon, mutta nyt tilanne on vielä tämä.
Tämän viestin jälkeen on pelattu kolme peliä, joista saldona tappio, ja-voitto sekä viimeisimmäistä matsista voitto. Kahdessa ensimmäisessä tehtiin 9 maalia, mutta silti saldona vain yksi piste, joten maalivahtiongelma senkun jatkui. Kolmannessa McCollum (29/31 torjuntaa) pelasi hyvän pelin ja sen seurauksena suora 3-2 voitto. Petr Mrazek taas pelasi yhden ottelun Toledon maalilla ja siitä 33/34 torjuntaa sekä 3-1 voitto.

Maanantaina sitten Pearce pudotettiin ECHL:ään ja samalla Mrazek tuotiin ylös eli kovin kauaa siinä ei lopulta kestänyt. Viikonloppuna on heti "back to back to back" pelit, joissa Mrazekin on tarkoitus päästä saman tien tolppien väliin. Itse ainakin odotan tämän vahvistavan joukkuetta, koska maaleja on saatu hyvin aikaan, mutta oma pää on vuotanut luvattoman paljon.

Tässä vielä Red Wingsin kotisivuilta viimeisin "Prospect Report" juurikin Petr Mrazekista: Comerica Bank Prospect Report - Petr Mrazek Video - NHL VideoCenter - Detroit Red Wings

Muita viimeaikoina esillä olleita prospecteja:
- Puolustaja Xavier Ouellet valittiin QMJHL:n viikon parhaaksi pelaajaksi. Blainville-Boisbriand Armadan (ex Montreal Junior) kapteeni teki kolmessa pelissä 1+7 pistettä. Pakkien pistepörssin kakkonen, 18p 16 pelissä.
- CSKA-puolustaja Alexei Marchenko teki ennen tätä iltaa kuuteen peliin tehot 3+2 pienestä peliajasta huolimatta.
- NCAA-pakit aloittaneet hyvin: Nick Jensen 6 peliä 0+6 ja Ben Marshall 5 peliä 2+2.
- Ennen kauden alkua Londonista Barrieen treidattu Andreas Athanasiou aloittanut myös tehokkaasti, 15 peliä 7+9.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
TSN:n artikkelissa Zugin valmentaja Doug Shedden kertoi, että Zetan tulo Brunnerin seuraksi oli Wingsin "salajuoni".
"Detroit said they were going to put (Brunner) on a line with Zetterberg, so I got to do it first," Zug coach Doug Shedden said Wednesday in an interview. "I texted (Red Wings GM) Kenny Holland and said: `It works."'

Red Wings duo tearing apart Swiss league during NHL lockout

Näinhän sitä vähän arvaltiinkin. Zeta siis majoitti Brunneria, kun mies tuli ensimmäistä kertaa Detroitiin ja ystävyyssuhde alkoi samantien. Nyt pelillistä kemiaa rakennetaan Sveitsissä, joka todennäköisesti toimii päivästä yksi myös NHL:ssä.

Muuli-Zeta-Brunner vaikuttaisi aika kivalta ketjulta, sitä kolmatta lenkkiä ja rightin miestä siihen on haettu. Silmäväli sittenkin jarrukenttään.


***

The evolution of Sergei Fedorov: From Soviet defector to NHL superstar to Russian rebuilder - Yahoo! Sports

Fedorovista loistava juttu.


***


AHL:ssä näyttäisi ihan oikeilla miehillä kulkevan. 7 ottelun jälkeen Tatar (4+4) ja Nyquist (4+5) on yli pinna per peli tahdissa. Eipä sitä muilta odotetakaan. Noilla tehoilla ollaan pistepörssin sijoilla 15-20, mikä on ihan ok.

TheAHL.com | Grand Rapids Griffins Scoring
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
TSN:n artikkelissa Zugin valmentaja Doug Shedden kertoi, että Zetan tulo Brunnerin seuraksi oli Wingsin "salajuoni".

...

Näinhän sitä vähän arvaltiinkin. Zeta siis majoitti Brunneria, kun mies tuli ensimmäistä kertaa Detroitiin ja ystävyyssuhde alkoi samantien. Nyt pelillistä kemiaa rakennetaan Sveitsissä, joka todennäköisesti toimii päivästä yksi myös NHL:ssä.

Muuli-Zeta-Brunner vaikuttaisi aika kivalta ketjulta, sitä kolmatta lenkkiä ja rightin miestä siihen on haettu. Silmäväli sittenkin jarrukenttään.

Kyllähän pelaajien välisen yhteistyön harjoittelu Sveitsissä on mitä fiksuin idea (ja veto). Nyt kemia saadaan rakennettua myös pelillisesti kuntoon ja kunhan NHL-kausi joskus alkaa voidaan hetimmiten kokeilla syntyykö tulosta myös taalajäillä. Uskoisin, että syntyy - kunhan Brunner ensin sopeutuu kunnolla NHL-vauhtiin. Jokunen peli voi olla hakemista mutta se on täysin ymmärrettävää ja eiköhän valmennusjohdollakin ole malttia odottaa jonkin aikaa pelien alettua, että alkaako tulosta tulla vai ei. Maltti on valttia! Ja Brunnerin sekä Zetterbergin ja mahdollisesti Franzénin muodostama ketju voidaan sitten ajaa NHL-ympyröihin.

Samuelsson alkuun sitten jarrukentään ja jos Brunner ei sopeudu rauhallisen sisäänajon jälkeen NHL-ympyröihin (mitä en usko tapahtuvaksi), ryhdytään sitten rakentamaan ketjuja uudelleen ja Samuelssonin sijoitus ketjuissa voi muuttua.

vlad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllähän pelaajien välisen yhteistyön harjoittelu Sveitsissä on mitä fiksuin idea (ja veto). Nyt kemia saadaan rakennettua myös pelillisesti kuntoon ja kunhan NHL-kausi joskus alkaa voidaan hetimmiten kokeilla syntyykö tulosta myös taalajäillä. Uskoisin, että syntyy - kunhan Brunner ensin sopeutuu kunnolla NHL-vauhtiin. Jokunen peli voi olla hakemista mutta se on täysin ymmärrettävää ja eiköhän valmennusjohdollakin ole malttia odottaa jonkin aikaa pelien alettua, että alkaako tulosta tulla vai ei. Maltti on valttia! Ja Brunnerin sekä Zetterbergin ja mahdollisesti Franzénin muodostama ketju voidaan sitten ajaa NHL-ympyröihin.

Samuelsson alkuun sitten jarrukentään ja jos Brunner ei sopeudu rauhallisen sisäänajon jälkeen NHL-ympyröihin (mitä en usko tapahtuvaksi), ryhdytään sitten rakentamaan ketjuja uudelleen ja Samuelssonin sijoitus ketjuissa voi muuttua.

vlad.

Näin, myös tuon Nyquistin tulevaisuudelle parasta tekee varmasti se, että saa pelata Datsyukin kanssa. Tuollaista nuorta uutta räminää ja kaavamaisuuden rikkomista kun tuodaan kärkikenttiin, niin siinä on aika viihdyttävä paketti jalkeilla. Bertuzzin homma "uutena Holmströminä" on vaan parkkeerata maalille, kun Pavel ja Gus pyörittää.

Cleary - Filppula - Sammy jää kolmosketjuun ja neloseen Abdelkader - Helm - Tootoo -ryminäkolmikko. Jan Mursakin suhteen odotukset ovat nilkkavamman pilanneen kauden jälkeen taas korkealla, kun mies on nyt saanut ainakin maalintekoa maistaa tuolla Itävallan liigassa. 11 peliin Mursaknator on tehnyt 7+15=22 pinnaa.

Näyttäisi vähän siltä, että Drew Milleriä ei tarvita enää mihinkään muualla kuin tappelemaan Mursakin kanssa varahyökin paikasta. Eavesiä vaivaa edelleen päänsäryt ja Emmerton ei vaan riitä. Siinä se hyökkäys on. Cleary todennäköisesti poistuu UFAna vuoden päästä ja tilalle nousee Tomas Tatar.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Jan Mursakin suhteen odotukset ovat nilkkavamman pilanneen kauden jälkeen taas korkealla, kun mies on nyt saanut ainakin maalintekoa maistaa tuolla Itävallan liigassa. 11 peliin Mursaknator on tehnyt 7+15=22 pinnaa.

Uskoisin, että tämä tekee hyvää myös itseluottamukselle kun onnistumisia tulee. Ja vaikka kyseessä onkin Itävallan liiga niin siitä huolimatta näkisin, että peleissä onnistumisella voi olla tulevaisuuden kannalta suurikin merkitys. Onnistumiset luovat pohjaa tulevaisuudelle ja osoittavat en, että loukkaantumisen pilaaman kauden jälkeen homma alkaa olla mallillaan ja tulevaisuuteen voi katsella luottavaisemmin.

Näkisin että Wingsienkin kannalta se on hyvä, että Mursak pääsee pelaamaan ja onnistumisten jälkeen vieläpä paineettomassa tilassa. Hyöty voi olla hyvinkin kokonaisvaltainen tulevaisuutta ajatellen!

vlad.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Oma mielipiteeni on, että otan Millerin any given sunday ennemmin jengiin kuin Mursakin. Päätön kouhotus hirveellä vauhdilla ei vaan johda mihinkään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oma mielipiteeni on, että otan Millerin any given sunday ennemmin jengiin kuin Mursakin. Päätön kouhotus hirveellä vauhdilla ei vaan johda mihinkään.

Nooh, ethän voi nyt niin kapeakatseiseti asioita ajatella, että Jan Mursak ei voisi kehittyä pelaajana älykkäämmäksi ja käyttää aseitaan vain silloin on sen paikka? Veikkaan että Drew Millerkin oli nuorempana päätön koohottaja.

***

Petr Mrazek nostettiin kaksi peliä sitten ylös AHLssä ja miten kävi?

Kaksi voitettua ottelua, joissa Griffins on molemmissa päästänyt vain yhden maalin.

Eilen kaatui "Mikael Granlunditon" Houston rankuilla 1-2, Ferraron iskiessä ainokaisen. Toissapäivänä taasen meni nurin Texas Stars maalein 1-4. Ruotsin maajoukkue oli tässä vahvana, Adam Almquist teki 2 maalia, Nyquist ja Andersson yhdet mieheen.

Tässä oli siis kolmen peräkkäisen päivän vierasottelun putki, ensimmäisessä perjantain kohtaamisessa hävittiin San Antoniolle 3-2. McCollum oli tässä maalissa, Mrazek sitten kaksi jälkimmäistä.

Mrazekin statsit kahden ottelun jälkeen:
2 ottelua
2 voittoa
GAA 0.96
SV% 96,7

Mrazek vaan tulee, näkee, voittaa ja vakuuttaa. McCollum taasen ei. Kolmatta vuotta se on tuossa jo rypistellyt, eikä vieläkään torjuntaprosentti käänny edes päälle 90%. Ja nyt tulee kaveri, joka on heti alusta lähtien hyvä. Kyllä Tom McCollumin NHL-toiveet voi nyt jo viimeistään heittää romukoppaan.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mrazekin statsit kahden ottelun jälkeen:
2 ottelua
2 voittoa
GAA 0.96
SV% 96,7

Mrazek vaan tulee, näkee, voittaa ja vakuuttaa. McCollum taasen ei. Kolmatta vuotta se on tuossa jo rypistellyt, eikä vieläkään torjuntaprosentti käänny edes päälle 90%. Ja nyt tulee kaveri, joka on heti alusta lähtien hyvä. Kyllä Tom McCollumin NHL-toiveet voi nyt jo viimeistään heittää romukoppaan.

Pakko todeta, että kyllä on hyvä startti Mrazekilla, mutta silti jäitä hattuun (Henkallekin). Kaikki on vasta alussa ja kunhan hiukan enemmän pelejä tulee alle niin ryhdyn tekemään hiukan pidemmälle meneviä johtopäätöksiä, nyt tyydyn vain toteamaan - hieno on alku "pojalla". Edellisellä en sitten tarkoita, että väheksyisin Mrazekia millään muotoa, en missään nimessä. En vaan uskalla vielä tavoitella kuuta taivaalta vaikka näyttääkin siltä, että kourassa voi olla kimpale kultaa. Perusta on hyvä Mrazekilla meinaan ja tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

vlad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kanadan junnuliigoissa on menossa tuo 2012 Subway Super Series, jossa Venäjän juniorimaajoukkue kohtaa Kanadan eri junioriliigojen kanadalaisista koostuvat joukkueet.

Eilen venäläiset kaatoivat QMJHL:n kanadalaiset maalein 6-2. Nathan McKinnonista ei ollut mihinkään ja Nail Yakupov oli tässä tulevien supertähtien vastakkainasettelussa täysin ylivertainen.

Red Wingsin varaama puolustaja Xavier Ouellet valittiin kanadalaisten parhaaksi pelaajaksi. Mies teki yhden yv-maalin, syötti sen toisenkin osuman ja nettosi raporttien mukaan puoli tuntia jääaikaa.

Ouellet on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäätiin. Miestä on hehkutettu tällä kaudella koko liigan parhaaksi puolustajaksi, selvällä erolla muihin. QMJHL:n taso ei ole kummoinen, joten parhaan pakin asema on suht helppo saada, mutta tämän hetken tilanteessa kilpailutilannetta ei taida enää edes olla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kolmas peli Mrazekille, kolmas voitto.

1. GR Sheahan, (1) (Ferraro, Billins), 13:54 (SH)
1. MIL Blum, (1) (Beck, Ekholm), 15:56 (PP)
2. GR Pare, (4) (Billins, Evans), 6:15
2. MIL Puustinen, (1) (MacLellan, Watson), 12:38
3. GR Andersson, (3) (Billins, Nyquist), 11:28 (PP)
3. GR Nyquist, (6) (Andersson, Tatar), 19:30 (EN)

Nashvillen farmi Milwaukee tuli rajusti päälle ekassa erässä, voittaen laukaukset 12-3. Mutta Mrazek piti joukuetta pystyssä ja loppumatsi oli sitten Griffinsin hallintaa. Näin se menee, hyvä maalivahti antaa illasta toiseen mahdollisuuden voittaa ja kantaa heikkoina hetkinä.

Sheahanille av-maali, Billins naputti jälleen peräti kolme syöttöä (kasassa jo 0+11, 11 otteluun), Nyquist ja Andersson 1+1.

KuklasKorner
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Henkka:

Olet mitä ilmeisimmin ehtinyt seuraamaan Grand Rapids Griffins'in otteita huomattavasti minua tarkemmin. Tänään huomasin, että jälleen Mitch Callahan puuttui kokoonpanosta ja niinpä katsastin hiukan tilastoja ja hänelle on merkitty seitsemän peliä eli muutaman pelin hän on ollut poissa kokoonpanosta. Mahdatko tietää syyn? Onko kyse pelillisistä syistä ts. ei yksinkertaisesti mahdu kokoonpanoon vai onko taustalla jokin muu syy? Pyritään peluuttamaan mahdollisimman leveää roosteria tms. jolloin väkisinkin osalle pelaajista tulee katsomo komennuksia.

vlad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Henkka:

Olet mitä ilmeisimmin ehtinyt seuraamaan Grand Rapids Griffins'in otteita huomattavasti minua tarkemmin. Tänään huomasin, että jälleen Mitch Callahan puuttui kokoonpanosta ja niinpä katsastin hiukan tilastoja ja hänelle on merkitty seitsemän peliä eli muutaman pelin hän on ollut poissa kokoonpanosta. Mahdatko tietää syyn? Onko kyse pelillisistä syistä ts. ei yksinkertaisesti mahdu kokoonpanoon vai onko taustalla jokin muu syy? Pyritään peluuttamaan mahdollisimman leveää roosteria tms. jolloin väkisinkin osalle pelaajista tulee katsomo komennuksia.

vlad.

Kyllä kyse on ollut pelillisistä seikoista. Callahan on ollut lähinnä rasite joukkueelleen ottamalla typeriä jäähyjä. Ilmeisesti miehen av-osaaminenkin on sitten saatu korvattua muilla ukoilla. Valitettava homma.

Mutta jos toisen haaveet NHL:stä ovat hankaloitumassa, niin Trevor Parkesin osakkeet ovat sitten vahvassa nousussa. Tämä vapaana agenttina Griffinsiin jo kaksi vuotta sitten hankittu voimanpesä on kasvamassa hyvää vauhtia joukkueen ykkösvoimahyökkääjäksi. Parkesin erottaa Callahanista tuo isompi koko (6'2 202lbs) ja pelillinen paremmuus. Miehellä on käyttöä niin yli kuin alivoimassakin.

Silti mielenkiintoista, että Triston Grant pelaa kuitenkin kokoonpanossa, eli puhtaalle goonille on paikka, mutta Callahanin pitäisi jotenkin edes syrjäyttää Grant.

Näillä ketjuilla on menty viime pelit:

Nyquist - Andersson - Tatar
Jurco - Sheahan - Pare
Hoggan - Aubry - Ferraro
Grant - Raedeke - Parkes
(Callahan)

Jos NHL tuosta kohta jatkuu, niin sitten Nyquist poistuu kokoonpanosta, Parkes/Ferraro saanee paikan 1-2 ketjuissa ja eiköhän rosteripaikka sitten aukea jälleen Callahanille.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kyllä kyse on ollut pelillisistä seikoista. Callahan on ollut lähinnä rasite joukkueelleen ottamalla typeriä jäähyjä. Ilmeisesti miehen av-osaaminenkin on sitten saatu korvattua muilla ukoilla. Valitettava homma.

Harmillista kun tilanne on tällä hetkellä tämä. Callahan pelityylinsä takia kuului juuri niihin pelaajiin joiden toivon tulevaisuudessa nappaavan paikan ylhäältä, toki ei tämä ole mahdotonta nytkään mutta vaatii kenties entistä enemmän töitä kun ensin on taisteltava paikka AHL:n puolelta. Toisaalta tämä voi olla hyväkin asia, vaatii pelaajalta entistä enemmän ammattimaista asennetta ja kykyä venyä uudelle tasolle jotta paikka kaukalossa on ansaittu. Nyt Callahanin on harjoituksissa ja niissä harvoissa peleissä joissa pääsee kaukaloon näytettävä, että hänestä on johonkin, että hän on tarpeellinen pelaaja joukkueelle ja että kykenee pelaamaan roolissaan joukkuetta hyödyttävällä tavalla. Vaikea tehtävä mutta ei mahdoton!

Toivottavasti kausi ylhäälläkin alkaisi jolloin Callahanin mahdollisuus pelipaikan lunastamiseen Grand Rapidsissä helpottuisi. Tosin pelaajan tulevaisuuden kannalta kenties jopa parempi olisi se jos hän joutuisi todella tekemään töitä jotta pääsee murtautumaan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon sen sijaan, että pääsee kokoonpanoon miesten lähtiessä ylös. Mutta oli miten oli, toivon näkeväni Callahanin pelaavassa kokoonpanossa ja kenties joku päivä HockeyTownissakin.

vlad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olipas mukava aamuinen herätys huomata, että Griffins pisti päihin Chicagon farmi Rockfordille 5-3. Juuri ennen ottelun alkua tuli luettua raportteja siitä, miten Brendan Smith kuulemma vihaa Rockfordia yli kaiken ja syttyy aina pelaamaan heitä vastaan parhaiten. Smithiä on hieman kritisoitu säästelystä NHL-kausi mielessään, mutta niin se eye of the Tiger syttyi taas lapsihaukkoja vastaan, Smith iski 2 maalia ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Laukausten perusteella Rockford hallitsi ottelua ja on kaikkien ennakkokaavailujenkin mukaan parempi joukkue, mutta mutta, Griffinsillä on nyt Petr Mrazek. Mies ei suostu häviämään ja otti neljän ottelun AHL-uransa neljännen voiton putkeen. Suurin ero oli juuri maalinsuulla. Carter Hutton päästi 4 maalia 22 laukauksesta ja Mrazek 3 maalia 30 laukauksesta.

Myös Riley Sheahan ilmeisesti vihaa Rockfordia ja iski kahdesti. Mies triplasi vaisun alkukautensa maalimäärän ja on nyt 10 ottelun jälkeen tehoissa 3+1=4. Brett Lebda toimi Chicagon, korjaan Rockfordin, puolella Troijan hevosena ja nettosi matsista Rockfordin huonoimman +/- saldon -2.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas mukava aamuinen herätys huomata, että Griffins pisti päihin Chicagon farmi Rockfordille 5-3.
Rockford hallitsi lievästi peliä, mutta ei saanut kovinkaan monta loistavaa maalipaikkaa aikaan. Ekassa erässä GR pääsi nopeaan johtoon, mutta Rockford iski 36 sekuntiin kaksi maalia, joista ensimmäinen ohjaus maalinedestä ja toinen hieno läpiajomaali, jossa Mrazek veivattiin kieltämättä aivan pihalle. Ei siis mitään hirveitä mokia veskarilta, mutta puolustus kokonaisuudessaan nukahti tuossa minuutiksi. Tämän mustan hetken jälkeen joukkue kuitenkin kasasi itsensä ja iski vielä ekaan erään kaksi maalia, tekijöinä Smith ja Sheahan. Shehan merkittiin itse asiassa tuohon Smithinkin maaliin ensin tekijäksi, mutta se muutettin ekan erän jälkeen. Tokassa erässä nähtiin muutama valitettava tilanne, kun ensin Nyquist loukkaantui Rockford-pelaajan kovasta taklauksesta ja pian sen jälkeen myös Smith ajeltiin kovaa. Nyquist sai pahemman tällin ja jätti pelin kesken, olemuksen perusteella mahdollinen aivotärähdys. Smith jatkoi peliä hetken tauon jälkeen. Nyquistin tilanteesta ei tullut rangaistusta, mutta Smithin tällistä saatiin 5 min YV. Tuloksena tästä kuitenkin 0-1, kun Rockford iski helpohkon maalin Mrazekin taakse.

Mrazek ei siis esittänyt mitään huikeita otteita, mutta oli kuitenkin Huttonia vahvempi ja GR voitti. Tähdet: *** Smith(GR), ** Sheahan(GR), ** Hayes(RFD).

Tänään muuten Karjala-turnauksessa Suomea vastaan pelaa Calle Järnkrok, joka on kyllä seuraamisen arvoinen kaveri. Liike loistavaa, kiekko pysyy lavassa kuin olisi siihen teipattu ja YV:llä todelllinen uhka. Fysiikka kaipaa edelleen kehitystä, mutta pärjää jo hyvin maajoukkuetasolla. Siirtynee ensi kaudella Pohjois-Amerikkaan ja saas nähdä meneekö suoraan Red Wings -miehistöön vai pelaako hetken farmikiekkoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tänään muuten Karjala-turnauksessa Suomea vastaan pelaa Calle Järnkrok, joka on kyllä seuraamisen arvoinen kaveri. Liike loistavaa, kiekko pysyy lavassa kuin olisi siihen teipattu ja YV:llä todelllinen uhka. Fysiikka kaipaa edelleen kehitystä, mutta pärjää jo hyvin maajoukkuetasolla. Siirtynee ensi kaudella Pohjois-Amerikkaan ja saas nähdä meneekö suoraan Red Wings -miehistöön vai pelaako hetken farmikiekkoa.

Fysiikkahan saadaan toki kuntoon, kun Calle tulee vuodeksi Amerikan mantereelle AHL:ään ja saa leipänsä päälle tuon eurooppalaisilta puuttuvan tekijän. Saman, joka pohjoisamerikkalaisista tekee isompia ja vahvempia...

...eli maapähkinävoin.


EDIT:

Griffins jatkaa voittoputkessa. Nyt kaatui St. Louis Rivermen, eli Peoria Blues maalein 5-3. Ja yllättäen jopa Tomppa McCollumin torjumana. Landon Ferraron ilta tällä kertaa. Hienosti tuntuu nyt eri prospekti vetävän huippuillan omalla "vuorollaan".

TheAHL.com | The American Hockey League | Home Page

Nyquist ei onneksi pahemmin loukkaantunut Kyle Beachin sikailuista, pystyi jo pelaamaan ja teki 0+2. Mies alkaa olla suurinpiirtein AHL:n paras hyökkääjä tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Riley Sheahan kärähtänyt törkeästä rattijupumuksesta.

Red Wings prospect and 2010 top pick Riley Sheahan arrested for 'superdrunk' driving in Grand Rapids | MLive.com

Tätähän tähän väliin sitten tarvittiin. Ilmeisesti nämä alkoholin aiheuttamat ongelmat eivät olleet ensimmäinen kerta Sheahanin uralla. Yliopistoaikoina oli kanssa saattunut.

Sitten ihmetellään, miksi prospekti ei ole kehittynyt oletetulla tavalla. Ehkä se tästä eteenpäin sitten, opitaan kantapään kautta, mitä se ammattilaisuus vaatii. Jos ei kännissä pysty kontrolloimaan käyttäytymistään, niin on parempi pidättäytyä alkoholista. Jos siis miljoonat NHL:n puolelta kiinnostaa. Jos taas juominen edelleen kiinnostaa, niin sitten voi suunnitella elämää tuon AHL-palkan kannalta.

Se mikä tässä oli mielenkiintoista, niin koko homma oli saatu pidettyä medialta salassa lähes kaksi viikkoa, vaikka tuossa oli jotain oikeusoperaatioitakin käyty. Ja ennen tämän julkistusta Sheahan pelasi sen kauden parhaan pelinkin. Yrittikö rydistäytyä sitten samantien? :)

***

EDIT:

Sveitsissäkin eilen taas kiekkoiltiin. Zug voitti vieraissa Zûrichin 3-5.

Zetalle 1+1 ja Brunnerille 0+4.

Brunner vankisti asemiaan liigan pistepörssin kärjessä, 18 pelissä on syntynyt 11+21=32 tehopinnaa.

Zetalle on kertynyt 8 pelissä 9+6=15 ja ovat tuossa pinna per peli tahdissa Patrice Bergeronin kanssa edelleen liigan kaksi kovinta äijää.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokerit menettää Filppulan kuukausiksi

Polvivamma Filppulalla ja jos todellakin kaksi kuukautta tulee sairaslomalle pituutta ei taideta kaveria enään nähdä sm-liiga jäillä viilettämässä ellei NHL ole sitten koko kauden lakossa.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Ikäviä uutisia, Wings prospekti Marek Tvrdonin kausi ohi veritulpan vuoksi:

Vancouver Sun:

Vancouver Giants leading scorer Marek Tvrdon admitted Thursday he was scared — “really scared” — when told he had a blood clot in his left shoulder that could end his hockey career.

Tvrdon, 19, had a procedure done Monday at Vancouver General Hospital to remove the clot and faces further surgery. He is out for the season. But he said he was relieved to learn he should be able to resume playing next year.


Tvrdon missasi myös kauden 2010-11 lähes kokonaan olkapäävamman vuoksi, en tiedä onko kyseessä sama olkapää, tai voiko näillä vaivoilla edes olla mitään yhteyttä.

Tämä kausi alkoi Tvrdonilta tahmeasti, mutta juuri ennen diagnoosia Tvrdon oli päässyt hyvään vireeseen, koko kauden saldoksi tuli 18 peliä tehoin 8+14=22. Giants on ollut kauden alusta alkaen liigan jumbosijalla, kärsinyt todella pahoista maalivahtiongelmista ja viime viikkoina myynyt parhaita pelaajiaan, myös Cain Fransonin loukkaantuminen on vaikeuttanut joukkueen peliä. Tvrdon oli tiettävästi myös myyntilistalla. Ensi kaudella Tvrdonin olisi mahdollista palata yli-ikäisenä Vancouveriin, mutta monet pitivät todennäköisempänä hänen siirtymistään ammattilaiskentille ensi kaudeksi. Toki tässä tilanteessa nuo suunnitelmat ovat nyt toissijaisia, täytyy toivoa että mies pystyy uraansa vielä jatkamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös