Mainos

Detroit Red Wings 2007-08

  • 244 798
  • 1 029

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Noiden palaajapudotusten jälkeen hyökkääjien tontille tyrkylle vielä jäivät Grigorenko, Downey, Ryno, Ellis ja Hartigan. Pakistossa tarjolla on vielä Sopel, Meech, Ericsson ja Quincey.


Tottakai vielä on muutamia harjoituspelejä miehillä lisänäyttöjen antamiseen aikaa mutta jos pitäisi hieman pohtia että kuka tuon hyökkäääjän paikan nappaa niin uskon että kovin taistelu käydään kolmikon Ryno,Grigorenko ja Ellis.

Grigorenkon ei ole ehkä pelannut harjoituskautta aivan niin hyvin kuin mieheltä olisi voinut odottaa. Mutta kun mies alkaa sopeutua pikkuhiljaa joukkueeseen,pelityyliin ja miksei myös kaukaloon. Niin uskon että otteetkin paranevat siinä samalla. Uskon että mies sen viimeisen paikan lopulta nappaa. Mies on kuitenkin suhteelisen taitava pelaaja. Ja ei ole myöskään aivan surkea luistelemaan.

Rynon vahvuus on miehen koko ja hyvät näytöt aikaisemmista harjoituspeleistä. Toisi lisää kokoa rosteriin ja opettelisi pelaamista 4 ketjussa rookiena. Voi tehdä NHL debyyttinsä jokatapauksessa vielä tällä kaudella jos tulee loukkaantumisia.

Ellis pelasi jo viime kaudella 16 ottelua ja paikkasi näin ollen hyvin joukkueen loukkaantuneita. Vaikka niissä ottelussa ei yhtään tehopistettä syntynytkään niin muistelisin että mies pelasi ihan pirteästi saamaansa vähään peliaikaan nähden. En usko että tappelee samasta pelipaikasta Grigorenkon kanssa mutta myös Ellikselle voi löytyä kauden mittaa peliaikaa ylhäältä.

Hartigan ja Downeyn saavat lähteä.

Pakeista sitten

Sopelin 434 runkosarjan pelin kokemus ei voi olla vaikuttamatta hieman valintaan. On toki hieman riskialtis omassa päässä ja tarvitsee pariksi miehen joka hänen nousujaan jää varmistelemaan. Pelannut OK harjoituskauden ja uskonkin että mies taistelee tosissaan tuosta viimeisestä paikasta. Mikäli mies sen saa niin toivottaavasti emme näe koskaan Detroi fanien kauhuskenaariota eli Lilja ja Sopel pakkipareina!

Quincey ei ole ollut mielestäni aivan niin hyvä harjoituskaudella kuin viime kauden playoffeissa siksi luulenkin että on jopa tällä hetkellä Ericssonin takana valittaessa tuota viimeistä pakkia joukkueeseen. On kuitenkin tulevaisuuden nimiä joukkueessa.

Ericsson on saanut paljon kehuja varmoista otteistaan harjoituspeleistä. Vaikka näytöt ovat olleetkin ajoittain vakuuttavia niin uskoisin että vielä yksi vuosi farmissa isossa roolissa tekisi terää nuorelle ruotsalaispakille.

Meech on ollut pettymys ja ei ole vieläkään vastanut odotuksiin takaisin farmiin tai johonkin muuhun seuraan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Grigorenkon ei ole ehkä pelannut harjoituskautta aivan niin hyvin kuin mieheltä olisi voinut odottaa. Mutta kun mies alkaa sopeutua pikkuhiljaa joukkueeseen,pelityyliin ja miksei myös kaukaloon. Niin uskon että otteetkin paranevat siinä samalla. Uskon että mies sen viimeisen paikan lopulta nappaa. Mies on kuitenkin suhteelisen taitava pelaaja. Ja ei ole myöskään aivan surkea luistelemaan.

Suurimmat ongelmat Grigorenkolla ovat Babcockin mukaan pelivauhtiin sopeutumisessa:

Rookie forward Igor Grigorenko, filling in for the injured Dan Cleary (bruised ribs, day-to-day) still hasn't showed enough to indicate he is ready to play in the NHL. He has no goals and one assist in five preseason games and appears destined to start the season in Grand Rapids (AHL).

"You come here and you find out what the tempo's like and you find out what fitness it takes and then you're behind and you're trying to catch up," Babcock said. "He's done a real good job and he's gotten better and better. He's really good with the puck, he sees the ice, he knows hockey, just the pace kills him.

"I know he wants to be here. We sure like the skill level he has. Can he get a pace and a tempo to his game so he can help us? Only time will tell."


http://www.mlive.com/redwings/index.ssf/2007/09/splitting_line_is_paying_off.html

Muutenkin hyvää juttua tuon linkin takana.

Itse uskon että Red Wings luottaa näissä viimeisissä rosteripaikoissa jälleen kokemukseen. Holland on niin paljon tolkuttanut sitä, että kokenut pelaaja antaa itsestään pienessä roolissa enemmän irti mitä nuori pelaaja.

Siten Ryno joutuu varmuudella farmiin ja tulee käymään ylhäällä ainoastaan jonkun loukkaantumisen aikana. Meechille keksitään joku sijoituskohde. Ericsson on siinä ja siinä, mutta ehkä vielä liian raakile suoraan shöyhyn. Antaa äijän vielä kehittyä alempana, ettei tule liian nopeasti takapakkia. Grigorenko-kortti katsotaan ehkä ainoana poikkeuksellisesti loppuun asti.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Nicklas Lidstrom - Brian Rafalski
Niklas Kronwall - Andreas Lilja
Brett Lebda - Chris Chelios

Jos toi Sopel saa sopparin, niin kenestä tulee seitsemäs puolustaja? Liljasta vai Lebdasta?
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Nicklas Lidstrom - Brian Rafalski
Niklas Kronwall - Andreas Lilja
Brett Lebda - Chris Chelios

Jos toi Sopel saa sopparin, niin kenestä tulee seitsemäs puolustaja? Liljasta vai Lebdasta?

Lebdastahan ei missään nimessä tehdä 7 puolustajaa koska sehän olisi askel kehityksessä taaksepäin. Lebda on kuitenkin Detroitin tulevaisuuden 3 -4 pakki. Ja muutenkin jos puolustaja on nopea ja osaa myös tehdä maaleja miksi häntä pitäisi pitää sivussa?

Liljahan hoiti tuota 7 puolustajan virkaa viimekaudella runkosarjassa. Uskoisin että Lilja vetää saman roolin myös tällä kaudella. Näin ollen Sopel ottanee tuon 6 pakin paikan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Liljahan oli viime kauden alustuksessa seiskapakki, joka sitten pelasi lopulta 57 ottelua. Ei sillä oikeastaan väliä, kuka se noista alempien parien miehistä on. Aina tulee pieniä loukkaantumisia, joidenka takia lähes koko ajan sieltä on joku poissa. Ainoastaan Lidström, Rafalski ja Kronwall ovat alkuasetelmassa ne, jotka terveenä ollessaan pelaavat kaikki ottelut. Kronwallilla on ollut hyvin vaikeata suorittaa ehjää kautta.

Liljasta muuten tuli nyt kesältä huhuja, että Red Wings olisi yrittänyt treidata miehen pois talvella, mutta Kronwallin pitkä sairasloma sitten muutti tilanteen.

Ensi kauden osalta Babcock on puhunut Chelioksesta, että hänen ei anneta pelata kaikkia pelejä, vaan mies halutaan pitää ensisijaisesti kunnossa. Chelioksen oma mielipide asiaan oli tietysti, että hänhän haluaa pelata jokaisen matsin, jossa jalat vaan kantaa, koska hän ei halua antaa ulospäin sellaista kuvaa, että pääsee nyt ikänsä takia jotenkin helpommalla. Mutta tokihan Chelly sitten perään tokaisi, että tyytyy toki aivan kaikkiin ratkaisuihin mikä valmennusjohto päättää tehdä.

Chelioksen lepovuoroista ja muiden loukkaantumisista tulee varmasti taas se 60 peliä sille seiskapakillekin, joten onko sillä loppujenlopuksi väliä kuka se on? Rotaatio se alkaa olla arkipäivää kohta jääkiekossakin jalkapallon tapaan, tosin pienemmässä mittakaavassa. Tärkeintä on se, että pudotuspeleissä on heti valmis stuntti hyppäämään jonkun tilalle, jos loukkaantumisia tulee.

EDIT:

Tähän voisi vielä laittaa teoreettisen oletuksen, jossa Lidström ja Rafalski saavat vyölleen 82 matsia ja Kronwall on jälleen 20 matsia sivussa. Silloin lopuille neljälle pakille jää 82+82+82+20=266 matsia jaettavaksi. Tuosta tulisi jokaista pelaajaa kohti 66,5 ottelua. Ilman Kronwallin loukkaantumistakin jälkinelikolle jää yli 60 peliä per ukko. Kyllä sillä pelimäärällä "Lebdatkin" kehittyy.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Harkkaväännöt jatkuivat jälleen. Nyt vastassa oli Tampa Bay ja voitto Wingsille rankkareilla 3-2. Ratkaisevan rankkarin verkon perukoille iski Igor Grigorenko. Filppula ja Ritola maalasivat Wingsille Lidström-Rafalski -parin saalistaessa molempiin osumiin syötöt. Samainen pakkipari oli kuitenkin kentällä Tampan molempien maalien aikaan.

Lightningilta huilasi avainmiehistä superkolmikko Richards-Lecavalier-St. Louis sekä loukkaantunut Boyle. Uusittu kakkosketju Hlavac-Prospal-Ouellet näyttää kuitenkin hyvältä ja vastasi molemmista osumista. Detroitilta oli sivussa Zetterbergin ja Datsjukin johtamat kaksi ensimmäistä ketjua. Filppula kellotti jälleen lähes 22 minuuttia peliaikaa, jonka on tehnyt jokaisessa pelissä, kun on päässyt johtamaan "ykköskenttää".

Detroitin kokoonpano:

Grigorenko - Filppula - Draper
Drake - Kopecky - Maltby
Oulahen - Ellis - Ryno
Ritola - McGrath - Downey

Lidström - Rafalski
Meech - Chelios
Quincey - Sopel

Osgood
(Howard)

EDIT:

Pelin highlightsit: (mm. Filppulan maali ja Grigorenkon rankkari)

http://tsn.ca/nhl/news_story/?ID=219389&hubname=nhl
 
Viimeksi muokattu:

Bedrock

Jäsen
Luin joltain palstalta, että Filppulalle oltaisiin sovittamassa paikkaa kakkoskentän keskelle Z:n ja Samuelssonin väliin. Ketjut menisivät siis jotenkin näin:

Hudler - Datsyuk - Holmstrom
Zetterberg - Filppula - Samuelsson
Cleary - Draper - Franzen
Drake - Kopecky - Maltby

Onkohan tässä mitään totuuspohjaa?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onkohan tässä mitään totuuspohjaa?

Ei ole.

Filppula aloittaa kautensa kolmosketjussa Clearyn ja Draperin välissä. Lähes kaikki harjoituspelitkin on menty tuolla yhdistelmällä muutamaa junnupelin poikkeusta lukuunottamatta ja Zetterbergin kanssa Filppula ei ole pelannut yhtään ottelua.

Tokihan tuo vaihtoehtoinen ketjukoostumus voi vielä olla kauden aikana, mutta aloittavat ketjut Babcock on lyönyt jo viikkoja sitten kivitauluihin. Ja hyvin ovat toimineet.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Harkkaväännöt jatkuivat jälleen. Nyt vastassa oli Tampa Bay ja voitto Wingsille rankkareilla 3-2. Ratkaisevan rankkarin verkon perukoille iski Igor Grigorenko. Filppula ja Ritola maalasivat Wingsille.

Eikös Clearyn pitäisi palata kohta remmiin mukaan mielestäni ollut tapaus day to day jo jonkin aikaa.

Nyt onnistu sitten Grigorenko tekemään voittomaalin. Vaikka se tulikin vasta rankkarikisassa niin tämä varmasti on omiaan antamaan miehelle ison itseluottamus ruiskeen.

Kapteeni Lidas olikin hehkuttanut miestä pelin jälkeen medialle ja Babcock vaikutti tyytyväiseltä muistuttaen tosin että kaipaa vielä lisänäyttöjä ja onnistumisia tulevassa Toronto pelissä.

Ritola onnistui siis taas. Tämä mies on jäänyt multa jonkin verran varjoon ja jostain syystä en ole mieheen kiinnittänyt huomiota. Mutta eiköhän kaveri kuitenkin kohta tule kutsu alas kun Clearykin kuntoutuu ja on edessä taas lisää rosterileikkauksia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
http://tsn.ca/nhl/news_story/?ID=219440&hubname=nhl

Jaa että Chicagoon Sopel lopulta meni. Olin vähän ymmälläni uutisen nähtyäni, kun mukamas Red Wingskin oli sopimusta tarjonnut. Mutta tuon 1,5 millin sopparin jälkeen asia olikin selvä. Red Wings ei taatusti ole tarjonnut kuin maksimissaan puolia siitä.

Sopelia ei nähtävästi kiinnostanut hyvä mahdollisuus Stanley Cupista taistelemiseen, joten ehkä parempi että miestä ei Detroitissa nähdä. Otetaan meille mielummin niitä Cup-nälkäisiä, kuin rahannälkäisiä pelaajia.

Harjoituspelissä Torontoa vastaan tuli turpaan 4-6. Red Wingsillä oli matkassa vain 5 puolustajaa Sopelin ohareiden takia ja mm. Niklas Kronwall joutui pelaamaan ottelussa yli 37 minuttia (!). Andreas Lilja kellotti 31 minsaa, joka sekin hänelle taatusti aivan liikaa. Lidströmin, Rafalskin ja Chelioksen puuttumiset eivät myöskään voineet olla näkymättä. Howard torjui maalissa koko ottelun. Hyökkääjistä poissa olivat Cleary, Kopecky ja Maltby.

Wingsin tehomiehinä häärivät kahden maalin Kris Draper, sekä kahden syötön Kronwall ja Drake. Pavel Datsjukin kenttä ja pakkipari Lebda-Ericsson näytti olleen eniten miinuksella. Niklas ja Staffan Kronwallin välienselvittely päättyi Niklaksen voittoon yhden syöttöpisteen erolla.

Kokoonpano:

Franzén - Datsjuk - Holmström
Hudler - Zetterberg - Samuelsson
Drake - Filppula - Draper
McGrath - Hartigan - Downey

Lilja - Kronwall
Lebda - Ericsson
Meech

Howard
(Osgood)
 
Viimeksi muokattu:

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Puolustaja Kyle Quincey on sivussa vähintään kaksi viikkoa murtuneen käden takia. Loukkaantuminen tapahtui jo Traverse Cityn harjoitusleirillä, mutta se huomattiin vasta lauantaina. Quincey ehti pelata kivusta huolimatta neljä NHL-harjoitusottelua, mutta aloittaa nyt kauden Grand Rapidsissä.

http://www.freep.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070929/SPORTS05/709290373/1053/SPORTS

Lauantain Toronto-ottelun jälkeen Detroit lähetti maalivahti Jimmy Howardin, puolustaja Jonathan Ericssonin ja hyökkääjä Mattias Ritolan AHL:ään. Näin ollen Derek Meech varmisti seitsemännen puolustajan paikan. Päätös viimeisistä ylhäälle jäävistä hyökkääjistä tapahtuu maanantai-iltapäivällä Suomen aikaa. Paikkaa havittelevat Igor Grigorenko, Mark Hartigan, Matt Ellis ja Aaron Downey.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Lauantain Toronto-ottelun jälkeen Detroit lähetti maalivahti Jimmy Howardin, puolustaja Jonathan Ericssonin ja hyökkääjä Mattias Ritolan AHL:ään. Näin ollen Derek Meech varmisti seitsemännen puolustajan paikan. Päätös viimeisistä ylhäälle jäävistä hyökkääjistä tapahtuu maanantai-iltapäivällä Suomen aikaa. Paikkaa havittelevat Igor Grigorenko, Mark Hartigan, Matt Ellis ja Aaron Downey.

Paketti alkaa hahmottua. Meechin taisi pelastaa nuo Sopelin oharit, joten mennään näillä. Eipä tuolla nyt suurta vaikutusta ens alkuun ole, kuka seiskana kauteen lähtee.

Grigorenkon tilanne on mielenkiintoinen. Miehelle periaatteessa oli paikka pelaavissa ketjuissa, mutta nyt Cleary tervehtyi ja tilaa TOP12 joukossa ei ole. Siten parempaa voisi olla aloittaa kausi Griffinsissä.

Aaron Downeyn uskoisin saavan sopimuksen. Hartiganilla ja Elliksellä on Griffinsissä enemmän käyttöä. Sinnekin olisi mukava saada menestyvä joukkue, jotta omat prospektit saavat parhaat mahdolliset mahdollisuudet kehittyä tasokkaiden pelaajien rinnalla.

Yön Toronto-ottelu oli jo etkäteen varsin selvä peli. Wingsillä paljon NHL-pitoisempi rosteri ja lukemat sen mukaiset 4-0. Daniel Clearyn tervehdyttyä Henrik Zetterberg sai lepovuoron. Pavel Datsjuk heilutti tahtipuikkoa tehden 1+2 tehot ja Hasek valmistautui kauteen nollapelillä.

Lopussa oli ollut rähinöitä peräti kaksin kappalein, kun Daniel Cleary hieroi Kris Newburyn kanssa ja Igor Grigorenko ja Jay Harrison järjestivät jonkinlaisen kalabaliikin aivan viime sekunneilla.

Tunnetta oli piisannut katsomossakin, kun fanit olivat ottaneet yhteen ja siellä oli heilunut niin nyrkit kuin naisten käsilaukutkin. Muutenkin Detroit-fanien kommentit näistä Toronto-kohtaamisista olivat sitä rataa, että tunnetta oli enemmän kuin kertaakaan kymmeneen vuoteen. Kyseessä oli kuitenkin vain harjoituspeli! Nykyiset otteluohjelmat samoine läntisen konferenssin HMV-joukkueineen yksinkertaisesti tappavat tunnelman.

Kokoonpano:

Franzén - Datsjuk - Holmström
Hudler - Cleary - Samuelsson
Grigorenko - Ellis - Hartigan
Maltby - Kopecky - Ritola

Lidström - Rafalski
Lilja - Kronwall
Lebda - Ericsson

Hasek
(Howard)

EDIT:

Niin se piti muuten lisätä, että olen ymmärtänyt tuon Grigorenkon sopimustilanteen tähän mennessä täysin väärinpäin. Tilanne onkin oikeasti niin, että jos mies on kolmen viikon kuluttua NHL:n alkamisesta vielä farmissa tai lähetetään farmiin, niin sen rajapyykin jälkeen hän voi halutessaan palata Venäjälle.

Tottahan toki asia olisi pitänyt jo aiemmin tajuta, että se on noin. Väärinpäin ajateltuna se sopimuspykälä kuulostikin ihan järjettömältä (eli siis tuo Venäjälle paluumahdollisuus olisikin ollut vain kolmen ekan viikon aikana).

Tässä on menty siis aika vahvasti pelaajan ehdoilla. Jos pienet farmitienestit ja NHL-paikan hakeminen AHL:n kautta ei kiinnosta, niin voit palata kotimaan liigaan tienaamaan enemmän. On annettu siis valintavaihtoehto pitkän tähtäimen (farmin kautta NHL:ään) tai lyhyen tähtäimen suunnitelman väliltä (kotiinpaluu).

Samaan yhtälöön on siis ujutettu ovelasti sekin henkisen puolen kysymys, että kiinnostaako Grigorenkoa oikeasti pelata NHL:ssä ja tehdä töitä sen eteen hinnalla millä hyvänsä. Mies ratkaisee siten itse oman tulevaisuutensa NHL-uran suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Virallinen julistus

Nyt kauden aloittavan kokoonpanon lopullinen muoto on varmistunut hyökkääjien osalta. Joukkueeseen ylsivät Matt Ellis ja Aaron Downey. Igor Grigorenko aloittaa kauden AHL:ssä, sillä seurajohto katsoi olevan parempi, että hän pelaa siellä sen sijaan, että hän olisi 13. hyökkääjä Detroitissa. Marraskuun ensimmäinen päivä on takaraja, jolloin Grigorenko voi halutessaan palata Venäjälle. Hänen suoritustasonsa Griffinsissä ratkaisee, miten pian hänet mahdollisesti kutsutaan ylös.

Valmentaja Mike Babcockin kommentteja päätöksistä voi lukea täältä:
http://redwingscorner.blogspot.com/

Grigorenkosta:

"We really like him. We want him to play for our NHL team. We've got to find a way for him to be the best player he can be as quickly as possible. There are a couple of options. One, he could stay here and practice and not get in (the lineup). The one we like better is him actually playing and then getting back here, getting his pace and his game. It's no good just sitting here. Now he's got to get his mind wrapped around that and embrace being (in Grand Rapids) or else you don't get better. Otherwise it's just a waste of time."
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Nyt kauden aloittavan kokoonpanon lopullinen muoto on varmistunut hyökkääjien osalta. Joukkueeseen ylsivät Matt Ellis ja Aaron Downey.

Tarkoittaa siis sitä, että Ducksia vastaan mennään seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Franzen - Datsyuk - Homer
Hudler - Zeta - Samuelsson
Cleary - Filppula - DRAPER
Drake - Kopecky - Maltby
(Downey, Ellis)

Lidström - Rafalski
Kronwall - Lilja
Lebda - Chelios
(Meech)

Hasek
(Osgood)
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Noilla mennään. Jos hiuksia halutaan halkoa, niin Franzen, Cleary ja Drake ovat vasempia laitoja. Iki-LW Maltby on hiidellyt jo viime kaudesta lähtien oikealla.

Datsjukista tehtiin muuten varakapteeni Zetterbergin ja Draperin rinnalle ja Chelios ei siten mahdu enää kapteenistoon.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Tarkoittaa siis sitä, että Ducksia vastaan mennään seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Franzen - Datsyuk - Homer
Hudler - Zeta - Samuelsson
Cleary - Filppula - Hudler
Drake - Kopecky - Maltby
(Downey, Ellis)

Nyt ollu Meikulla silmät ristissä tätä kirjottaessa kun Hudler on kahdessa kentässä..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nooh, Draper tai Hudler, melkein sama asia. :) Hieman muuten pisti repeilyttämään Veikkaajan NHL-liite, jossa Pavel Datsjukin pituudeksi ilmoitettiin 108cm. Tämä sitten vaikuttanut kaiken maailman keskiarvopituuslaskuihin. Lisäksi Brett Lebda on unohdettu kokoonpanosta, mutta sinne on saatu tungettua Brad Ference. Filppulasta oli lehdessä melkoinen hehkutusartikkeli ja olihan siinä mainiota juttua Valtterin kesätreeneistä ym. Jukka Jalosen ylistäviä kommentteja. Kaudelta on lupa odottaa kaikkea muuta todella paljon, paitsi niitä näkyvimpiä eli tehopisteitä.
 

M10

Jäsen
Nyt ollu Meikulla silmät ristissä tätä kirjottaessa kun Hudler on kahdessa kentässä..

Ehkä se on Jirin vanhempi veli Harri.

**

Tuo Downeyn sopimus Detroitiin oli kyllä mielenkiintoinen. NHL:n paras varjonyrkkeilijä, jolla ei ole hirveän lujaa viime vuosina mennyt. Tuntuu siltä, että mies elää aika paljon tuon Boulerice-highlightin varassa vieläkin. Toisaalta aika hyvä tiltti hänellä oli vast`ikään Roy:ta vastaan ja kyllähän Diesel "pound for pound" on NHL-tason tappelija. Providencen vuosien jälkeen odotukset NHL-uran suhteen olivat kuitenkin korkeammalla.

Downey on hyvällä asenteella varustettu joukkuepelaaja/harjoittelija, joka puolustaa omiaan tunnollisesti. Treenaa nyrkkeilysäkin kanssa, mihin on sujautettu paksu kuminauha pitäen siitä kiinni toisella kädellä ja huitoen toisella. Hauskan näköistä touhua, mutta varmaan ihan opettavaista.

Ihan hyvä, että Detroitilla on suojelijansa. Onko tämä nyt sitten Babcockin politiikkaa? Viime kaudella Norton ja nyt Downey, joka tosin pelannee (?) osan kaudesta Griffinsissä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Downey treenaaminen on todellakin hauskaa katsottavaa kuten Morrow totesi ja hyvä homma että mies sai paikan Detroitista. Kyllähän hänestä varmasti apua joukkueelle on ja toivottavasti mies ottaa sen 10 myllyä tällä kaudella. Tsemppaaja sekä sytyttäjänä kovaa luokkaa. Potkii muita perseelle kun sitä tarvitaan.

Tässä vähän kuvamatskua tuosta Downey treenaamisesta ja kyllähän näistäkin kahdesta clipistä huomaa että Downeyn uran kohokohta oli tuo Boulerice tyrmäys jne. Sitä hehkutetaan aina kun miehestä puhutaan. Onnenkantamoinen josta nousi suuri hype miehen kohdalla.

http://www.mediafire.com/?9madg3jnjn9
http://www.mediafire.com/?f5n2ocn1now
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
No niin nyt on se lapsus korjattu tuonne aikasempaan viestiin eli Draper tosiaan sinne kolmoseen Filppulan rinnalle. Pitäis vissiin hankkia elämä, ettei tarttis kirjoitella tänne palstalle keskellä yötä, kun tulee tommosia virheitä tekaistua.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Detroit Newsin sivuilla on harvinaislaatuinen juttu, seuran koko johtokaartin haastattelu. Omistaja Mike Ilitch, ensimmäinen hänen palkkaamansa henkilö (vuonna 1982) eli managerina toiminut Jim Devellano, nykyinen GM Ken Holland, apulais-GM Jim Nill sekä Scotty Bowman. Detroitin palveluksessa he ovat olleet yhteensä 101 vuotta ja kokemusta heillä on 25 Stanley Cup-sormuksen verran kun saavutukset muissa joukkueissa otetaan huomioon.

Masterminds of Hockeytown

Muutama ote haastattelusta:

News: Jimmy, the notion of starting from the ground up (in 1982) : That didn't give you pause?

Devellano: "I had a goal. I wanted to become a general manager. It was very, very important to me.
Now, the bad news was that the team was really in the Detroit River. I mean, really in the Detroit River. In a 21-team league (where 16 teams made the playoffs), this team had missed the playoffs in 14 of the previous 16 years. Now I don't know how you do that. But somehow they did."

News: Do you feel like, over time, once 'Hockeytown' was built, that the NHL took advantage of you to a certain degree?

Devellano: "Kenny Holland and I have been in the company of at least two general managers -- and I won't tell you who they are -- (who said), 'We can hardly wait until we have a salary cap so we're on a level playing field with you.' (They were) intimating that once the salary cap is in place, they're going to come and pass us. Well, one team missed the playoffs last year, now that they're on an even playing field, and the other just about caught us but didn't quite do it."

"But you know what? Isn't that how we feel about the Yankees? Don't we get tired of them -- we want to bring the Yankees down?
I'd just like to add one more thing about expansion. There's little doubt that Vegas is coming in (as an expansion franchise) -- it's about four years from now. And I truly believe (NHL commissioner) Gary Bettman will move us East at that time."

Ilitch: "Bettman has told Jimmy and I on two or three occasions that we're next."

Niistä kahdesta GM:ästä, jotka Devellano mainitsi, jälkimmäinen lienee Nashvillen David Poile. Jutussa käsitellään mm. Petr Kliman, Sergei Fedorovin ja Vladimir Konstantinovin loikkauksia ja niiden järjestelyitä. Ja pelin muuttumista vuosien aikana sekä kyseisten kiekkovaikuttajien ajatusmalleja, joiden avulla menestystä on tullut. Gary Bettmankin saa kuulla kunniansa. Ehdottomasti lukemisen arvoinen teksti, myös muillekin kuin vain Red Wingsin kannattajille.

edit: Tuo ylempi linkki oli oikeastaan kuin suppea tiivistelmä heidän suorapuheisesta haastattelustaan. Jos haluaa nähdä koko keskustelun, se löytyy täältä:

http://www.detnews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071002/SPORTS0103/710020414/1004
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ihan hyvä, että Detroitilla on suojelijansa. Onko tämä nyt sitten Babcockin politiikkaa? Viime kaudella Norton ja nyt Downey, joka tosin pelannee (?) osan kaudesta Griffinsissä.

En usko että Downey lähtee alas oikeastaan missään vaiheessa. Jos Grigorenko jossain välissä tuodaan ylös, niin Matt Ellis lähtee paljon todennäköisemmin farmiin, koska hänelle on siellä enemmän tarvetta.

Toinen vaihtoehto on sitten esim. Forsbergin kaappaaminen joukkueeseen joskus kauden aikana, jolloin Downey voisi lähteä alas. Mutta se on vielä liian pitkälle menevää spekulaatiota.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Ihan hyvältä näyttää muuten, mutta mielestäni Franzen ei kyllä ole ykköskentän miehiä, ainakaan minun mielestä. Mitäs mieltä muut tästä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös