Detroit Red Wings 2003-04

  • 70 434
  • 675

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todella paha tilanne Red Wingseillä. Jos ei elpymistä tapahdu, niin kohta joutuvat käymään pelaajaostoksilla. Pahukset.

Mutta.

Minut löi ällikällä eräs asia. Curtis Joseph NOSTETTIIN joukkuen vahvuuteen FARMISTA! Mitä ihmettä? On tullut kyllä seurattua aika nihkeesti asiaa, mutta silti ei voi olla äimistelemättä. Joseph farmissa? Jo on aikoihin eletty... ilmeisesti ukko on tyytynyt asemaansa mukisematta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Niin, Cujo pudotettiin farmiin ja siinä oli ideana miehen käyttäminen jälleen waiverseissa, jos joku vaikka nappaisi hänet "ilmaiseksi" sieltä. Kukaan ei kuitenkaan häntä sen järjettömän palkan takia huolinut, mutta parasta on antaa miehen pelata vaikka sitten farmissa. Hasek ja Legace olivat molemmat kunnossa, joten Cujo oli pakko pudottaa alas. Legacea ei voi, sillä hänet joku olisi varmasti napannut waivereista. Joseph on todellakin ollut tilanteessa varsin ymmärtäväinen ja haluaa vain päästä pelaamaan.

Pelaajaostoksille tuskin joukkue lähtee, suurempi huoli miesten riittävyyden suhteen taitaa olla farmijoukkueessa tällä hetkellä(ylös on nostettu 4 hyökkääjää, 2 puolustajaa ja 2 maalivahtia). Tähän asti farmista nostetut miehet ovat olleet paikkansa väärti, sillä joukkue on menestynyt viime viikkoina varsin hyvin. Nyt loukkaantuneiden määrä tosin kaksinkertaistui, joten on se jo pieni ihme jos tuo ei ala vaikuttaa negatiivisesti Wingsin esityksiin.

Alkuv*tutuksesta toivuttua tätä melkein jo odottaa mielenkiinnolla. Muutama nuorukainen pääsee isompaan rooliin ja osa tekemään debyyttinsä NHL-tasolla. Lisäksi koko joukkue on nyt täysin Pavel Datsyukin harteilla ja nyt mies punnitaan sen suhteen että pystyykö hän kantamaan joukkuetta yksin. Detroitin tulevaisuuden kannalta tämä on varsin tärkeä seikka.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Teoria Detroitin loukkaantumissumaan: vanhoilla kääkillä ei paikat kestä! No niin, leikki sikseen. Onhan tuo aika kovalla kädellä loukkaantumisbugi käynyt harventamassa ja etenkin nimimiehiä, mutta toisaalta Detroitin nippu on niin täynnä tähtiä, että ehkä tilanne näyttää nyt vain normaalia vakavammalta. Tavallisesta NHL-joukkueesta, kun menisi randomilla 9 ukkoa telakalle, olisi puolet väkisinkin joeaverage-tasoa. Sitä paitsi, aikas hyvinhän tuolla joukkueella näyttää loukkaantumisista huolimatta menevän. Lippuja sitten vasta puolitankoon ja mustaa ylle, kun olette tappioputkessa, kuten meirän pojaat.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Henkka

Lisäksi koko joukkue on nyt täysin Pavel Datsyukin harteilla ja nyt mies punnitaan sen suhteen että pystyykö hän kantamaan joukkuetta yksin. Detroitin tulevaisuuden kannalta tämä on varsin tärkeä seikka.

Varsin varhaisessa vaiheessa uraansa pavel joutuu näinkin haastavan urakan eteen mutta parempi nyt kuin vaikkapa keväällä. Oivallinen näytönpaikka Pavelille ja samalla tulee miehen henkinen kestävyyskin puntaroitua tavallista paremmin.

Oikeastaan odotan itsekin varsin suurella mielenkiinnolla sitä kuinka Pavel tilanteesta selviää, varmaan hän itsekin tietää tehtävän haasteellisuuden ja sen mitä häneltä odotetaan. Sama pätee puolustuksessa entistä enemmän Lidströmiin, mutta hänellä taasen on kokemusta tällaisestä urakoinnista joten eiköhän hän klaaraa hommansa hyvin, toivottavasti vaan paikat kestää hänellä.

Justus, vaikka heititkin teoriasi ilmoille leikilläsi, täytyy tunnustaa, että samainen asia on käynyt mielessäni. Ehkäpä siinä on hitunen tedenperää. Tärkeintä on, että keväällä paketti on taas kasassa ja kesällä nostellaan kannua.

vlad#16.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miksi näin tapahtuu?

Tämä mies on mitä todennäköisimmin osasyy nykytilanteeseen:

http://www.nhl.com/laceemup/lockerroom/detroit.html
http://www.detroitredwings.com/gameday/trans_full.asp?PressReleaseID=34

John Wharton lähti joukkueesta viime kauden jälkeen "siiviilihommiin". Edelliset 11 vuotta mies vastasi Red Wingsin kuntovalmennuksesta ja monet vuodet tuli ihmeteltyäkin joukkueen uskomatonta kykyä pysyä pääosin terveenä. Pahoja epäonnisia loukkaantumisia on tietysti väistämättä tapahtunut, mutta muihin porukoihin verrattuna kuitenkin varsin vähän.

Toinen syy on varmasti tämä ikäasia. Whartonin alaisuudessa vanhukset vielä pärjäsivät, mutta ei enää. Ja taas on vuosi kaikilla mittarissa lisää. Tosin onhan loukkaantuneiden listassa noita nuoriakin kavereita, mutta kaikki ei aina olekkaan niin yksiselitteistä. Lisäksi NHL.ssä tuntuu olevan tällä hetkellä melkoinen loukkaantumiskierre muillakin, joten se varmaan pahiten pystyy iskemään nyt juuri vanhahkoon Red Wings-joukkueeseen. Syynä näihin yleistyneisiin nivusvammoihin on pidetty erittäin huonoa jäätä joissakin halleissa.

Eräs syy varmasti on se, että tällä kaudella on pelattu enemmän kolmella ketjulla, nelosta ei ole käytetty niin paljon kuin ennen. Enemmän rasitusta avainmiehille siis, ei hyvä. Ja miksi näin on sitten tehty, niin syynä on juuri ollut loukkaantumiset, nelosketjuun ei ole riittänyt tarpeeksi tasokkaita miehiä ja siten loukkaantumisista ja rasituksesta on tullut melkoinen vierivä lumipallo. Tilanne on vaan pahentunut koko ajan.

Tähän on hyvä kiteyttää viidettä kautta Tapparan voimavalmentajana toimivan Jaakko Kailajärven sanat: "Kunnossa oleva pelaaja ei loukkaannu." Jokainen Tapparalainen varmasti muistaa miten kirvesrinnat meni koko Rautakorven episodin käsittämättömän vähillä loukkaantumisilla ja nosti kaiken lisäksi monen polvivaisen pelaajan kovaksi liigatekijäksi (mm. Kuki, Mäkinen).

Myös nämä Montrealin ja Los Angelesin "epäonniset loukkaantumiset" vuodesta toiseen pistän ihan kylmästi kuntovalmentajien ja fysioterapeuttien piikkiin. Asioita ei ole organisaatiossa osattu hoitaa oikein, kun sama toistuu vuodesta toiseen. Yksittäistapauksissa epäonni on oikea sana, massaloukkaantumisissa en usko näin olevan. Asioille on aina syynsä, ne eivät vaan tapahdu.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näillä mennään:

Draper-Datsyuk-Hull
Shanahan-Mowers-Miller
Maltby-Williams-Devereaux
Bootland-Hudler-Rivers

Lidström-Dandenault
Fischer-Schneider
Woolley-Kronwall

Cujo

Buffalo johtaa 1-0. Tilanteessa Cujo oli hukannut mailansa ja maalin takaa vedetty kiekko näytti pomppaavan oman pakin mailsta sisään. Maali merkattiin Daniel Brierelle.

EDIT:

Datsyuk tasoitti. Mies nousi kiekon kanssa keskeltä, syötti vasemmalle Draperille, joka pisti takaisin maalin eteen ja Datsyuk ohjasi syötön sisään.

EDIT2:

Ja samantien 2-1 johtoon. Maltby pääsi iskemään Datsyukin syötöstä täysin vapaana maalin edestä. Hyvin näyttää Paveli joukkuetta kantavan.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
BUF - DET 2-7

Näillä mennään, sanoisi eräs toimitusjohtaja.

Mutta ei mene huonosti, ei.
Datsyuk 2+1, Draper 1+2, Devereaux 1+1, Schneider 1+1, Hudler ja Maltby tehoilivat. Ja toivottavasti ei enää ketään sairastuvalle.

Ensi yönä sitten Chicago, voittoa lähdetään hakemaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kai mun kohta pakko kääntää kelkka ja sanottava että Datsyuk on ihan paska. Lähettäkää se vaan sinne Minnesotaan vaihdossa johonkin kiukuttelevaan Slovakiin, jos se ei yksinään kelpaa niin saatte vielä Yzermanin ja Zetterbergin väliin. Ei vaan huikea suoritus Detroit Red Griffinsiltä voittaa Buffalo 7-2 ja kuten olen sanonut Datsyuk on ihan huikea pelaaja. Nyt kun vastuuta tulee enemmän niin pisteitäkin tulee enemmän, tosin mies oli jo viime kaudella huikea tehopisteistä riippumatta. Sama olisi koskenut Fedoroviakin... nyyh.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Voe helekkari!

Näköjään syvälle juurrutettu Detroitiin tuo voittamisen kulttuuri vaikka kokoonpanossa pyörii kaikenmaailman Lawn Mowerseja ja Moody Riversejä. Huikeeta peliä Buffaloa vastaan. Tosin Sabres ei ehkä niitä kaikkein kovimpia joukkueita ole tällä hetkellä vaikka toki potentiaalia siinäkin joukkueessa olisi. Näköjään seuraavana Detroit saa skalpeerata Mustahaukat. Harmi että Hasek on paskana, olis ollut käyttöä fantasy-liigassa..
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti dana77
Kai mun kohta pakko kääntää kelkka ja sanottava että Datsyuk on ihan paska. Lähettäkää se vaan sinne Minnesotaan vaihdossa johonkin kiukuttelevaan Slovakiin, jos se ei yksinään kelpaa niin saatte vielä Yzermanin ja Zetterbergin väliin. Ei vaan huikea suoritus Detroit Red Griffinsiltä voittaa Buffalo 7-2 ja kuten olen sanonut Datsyuk on ihan huikea pelaaja.

Vertauksena Pavelin viime kausi runkosarjassa: 12+39 = 51, nyt saldona 14+17=31 tähän mennessä. Piste per peli tahti, ei paha.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Re: BUF - DET 2-7

Viestin lähetti Köpi
Näillä mennään, sanoisi eräs toimitusjohtaja.

Mutta ei mene huonosti, ei.
Datsyuk 2+1, Draper 1+2, Devereaux 1+1, Schneider 1+1, Hudler ja Maltby tehoilivat. Ja toivottavasti ei enää ketään sairastuvalle.

Ensi yönä sitten Chicago, voittoa lähdetään hakemaan.

Niin sanoisi eräskin kotoisen liigamme toimitusjohtaja..

Täytyy todeta, että huikeaa peliä vajaamiehistöiseltä joukkueelta. Voittoa hiljaa mielessäni elättelin mutta että tällainen murskavoitto. Uskomatonta!

Tämän pelin perusteella Datsyuk kantoi vastuun erinomaisesti, jopa niin hyvin, että kyllähän kokoonpanosta voidaan seuraavaan peliin pudottaa vielä yksi vakiomies pois - vaikkapa Draper!

Hienoa kuitenkin nähdä maalien jakautuneen noinkin monen pelaajan harteille, Hudler mukavana yllätyksenä joukossa. Olikos kyseessä nyt hänen uran ensimmäinen NHL-ottelu ja heti maali, pitää udella kun muistamaton olen.

vlad#16.

edit: Muistamaton olen, ei ollut Hudlerin ensimmäinen ottelu mutta ensimmäinen maali kylläkin. Hienoa!
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Uskomaton lopputulos kyllä. Näköjään ihan sama ketä siellä pelaa, se 7 maalia vaan hakataan taululle. ;D

Loistavaa venymistä koko porukalta. Kaikesta päätellen joukkueessa vallitsee erittäin hyvä henki ja näyttämisen meininki. Ja kun tuota nyt tarkemmin ajattelee, niin puolustus ja maalivahti kuitenkin on edelleen paperilla (ja näköjään kentälläkin) huippuluokkaa ja hyökkäyksestä löytyy maagisessa vireessä oleva Datsyuk. Tärkeintä on peräpään pitäminen, sen jälkeen hyökkäykselle jää avaimet ratkaista ottelut. Ja mitä vielä painottasin on se, että nämä AHL-miehet ovat tällä kaudella pelanneet voittavassa joukkueessa eli ovat yksinkertaisesti hyviä pelimiehiä. Menestyksen myötä itseluottamus on ollut korkealla. NHL-tasolle nouseminen ei ole ollut sen takia ehkä ihan niin suuri harppaus.

Ps. Oli kyllä tosi mukava katsella New Jerseyn ja Islandersin nolla-nollaa, ei varmaan tarvitse sanoa että nukkumatti tuli kesken pelin. Detroit olisi taas tarjonnut viihdettä koko rahan edestä, sanoo Canalin omistavat Wings-vihaajat sitten mitä sanovat. Onneksi näin sentään nuo Datsyukin värkkäämät ensimmäiset maalit joita näytettiin pelitauoilla.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Henkan kommentteihin Canal plus-peleistä voin yhtyä. Piti ihan nauhoittaa kooste NJ-NYI-pelistä siinä toiveessa että erätaoilla olisi jotain katsottavaa (onneksi on).

Pitää vielä Pavelin hehkuttamisesta nostaa esiin asia, joka on minusta tärkeä. Pavelin 2+1 syntyi Griffinsin kolmen ensimmäisen maalin aikana, eli ne ratkaisivat pelit. Sen jälkeen Buffalokin varmasti joutui avaamaan peliään ja muut saivat maalinsa "helpommalla". Oman subjektiivisen mutu-käsitykseni mukaan Pavelin maaleista suuri osa on näitä tärkeitä avaus-, tasoitus- tai voittomaaleja.

Pitää vielä Tappara faneille valehdella että Buffalo olisi ollut ihan eri tason vastus jos maalissa olisi ollut treeneissä luistimen viillon kaulaansa saanut Noronen. Ai niin nyt minä vahingossa paljastin ettei se ollut totta - ei pitäisi kirjoittaa näin nopeasti tällä kirjoituskoneella samalla kun katsoo televisiosta mitä on kirjoittanut.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
CuJo...

...nähtävästi torjui aika hyvin viime yönä. Pelaakohan mies vielä ensi yönnä, vai saakohan Wings Mannyn jo maaliin?

Uskomatonta miten joukkue pelaa hienosti tuolla miehistöllä...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eipä torjunut Cujo enää toista peliä kovin mairettelevasti. Jatkoaikamaali oli käsittämätön imaisu. Hienosti jätkät nousivat tappioasemasta kahteen kertaan ja kukas muu siellä taas järkkäsi maaleja kuin Pavel Datsyuk. Shanahanin tasoitus tuli ilman maalivahtia, Pavel syötti oikeasta laidasta jään poikki kauas vasemmalle b-pisteelle, josta Shanny veti patentti one-timerinsa suoraan verkkoon. Veto tosin lähti aika löysästi mutta upposi kumminkin. Kokoonpano oli sama kuin Buffaloa vastaan(kts. kommenttini ylempää).

Datsyukin edelliset ottelut:

Chicago 1+1 tappio
Buffalo 2+1 voitto
Los Angeles 1+0 voitto
Toronto 0+0 tappio
St. Louis 1+1 tasuri
Anaheim 2+2 voitto
St. Louis 0+0 voitto
NY Islanders 0+3 voitto
Edmonton 0+2 voitto
Washington 0+0 tappio
Minnesota 1+1 voitto

11 ottelua 7+11=18 pinnaa. Pinna vähemmän kuin Forsbergilla (11ott 5+14=19) ennen loukkaantumista. Painotan tässä nyt sitä, että Datsyuk on kantanut viimeiset pelit joukkuetta loukkaantumisten takia yksin. Ei ole ollut Fedorovin tai Yzermanin ketjua, jonka takaa pääsee vähän "puskista" yllättämään. Yksin jäätyään on moni mies hyytynyt, sillä jokaiselta joukkueelta löytyy osaava jarrukenttä pelaamaan yksittäiset huippumiehet pois. Mutta jos olet tarpeeksi hyvä, sekään ei riitä, sen tämä jätkä pikkuhiljaa alkaa osoittaa. Tähän vois heittää ne jotkut vähemmän legendaariset sanat, että miettikääpä sitä. :)
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tosiaan, varsin vakuuttavaa työskentelyä Pavelilta, samalla hän on jatkanut tiiviisti nousuaan entistäkin lähemmän NHL-pistepörssin kärkeä - ollen nyt jo viides.

1 MARKUS NASLUND VAN: 28 15+21=36.
2 ILYA KOVALCHUK ATL: 30 18+17=35.
3 ROBERT LANG WAS: 29 15+20=35.
4 ALEX TANGUAY COL: 28 9+26=35.
5 PAVEL DATSYUK DET: 31 15+18=33.

Enpä olisi uskonut viimek auden perusteella, että hän näinkin huikean nousun tekee aivan pörssin kärkeen. Olihan hän viimekaudellakin hyvä mutta tuolloin hän pääsi kuitenkin hivenen puskista tulemaan, nyt hän - aivan kuten Henkka totesi - kantaa joukkuetta itse eteenpäin. Hän on joukkueen moottori! Ei tässä tilanteessa tietty voi muitakaan pelaajia unohtaa mutta kyllä mielestäni Datsyukin panos on melkoinen. Toivottavasti jaksaa jatkaa loppuun saakka samalla tahdilla. Tiedä vaikka joku päivä näkisimme hänet pistepörssin keulilla, olisihan se hienoa!

Hienoa Pavel, hienoa!

vlad#16.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kova tahti Wings-tähdillä.

Harvat pelikuntoisen Wings-tähdet ovat todellakin esiintyneet edukseen viimeaikoina, paljon kehuttu Pavel Datsyuk tietty ykköstähtenä, mutta hyvää tukea hän on saanut mm. seuraavilta hemmoilta:

Brett Hull: seitsemän maalia yhdeksässä ottelussa.
Brendan Shanahan: kuusi maalia yhdeksässä ottelussa.

Schneider, maali ja kahdeksan syöttöä kuudessa ottelussa; Woolley, kuusi syöttöä kuudessä matsissa.

Eikä sovi unohtaa Kris Draperia, joka on paukuttanut kauden kuluessa jo 12 maalia, kolme vähemmän kuin uransa ennätys. Joten uusi ennätys tällä kaudella on saletti jollei mitään loukkaantumisia tapahdu.

Erikoista on kuitenkin se, että Lidström on ainoa joka ei ole kyennyt mässäilemään pisteillä, vain yksi piste viimeisessä kymmenessä ottelussa - sekin syöttö.

Joukkueen hyvät ottelut näkyvät myös maalisarakkeessa, viimeisessä yhdeksässä ottelussa siipirikkoinen Wings on takonut 41 maalia, koko kauden saldon ollessa 107. Vakuuttavaa menoa tiimiltä!


Jatkuuko hulabaloo Capseja vastaan? Uskoisin, että Hawks tappion sisuunnuttamana joukkue tulee tiukalla asenteella matsiin antamatta juurikaan mahdollisuutta valmentajaa vaihtaneelle Caps-tiimille. Huomioitava on kuitenkin se, että kokoonpanosta puuttuu edelleen pitkä listä pelimanneja:

"D Chris Chelios (knee), G Dominik Hasek (groin), D Derian Hatcher (knee), F Tomas Holmstrom (shoulder), G Manny Legace (knee), F Darren McCarty (back), F Steve Thomas (knee), F Ray Whitney (groin), C Steve Yzerman (groin), F Henrik Zetterberg (leg)". (lähde: det. free press).

Vastaavasti Capseilta näyttää puuttuvan jokunen äijä, mm. Nylander.

vlad#16.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Zetterberg ottaa osaa jo lämmittelyyn tänään ja hänen paluunsa tapahtuu todennäköisesti maanantain ottelussa. Onneksi miehen vamma on tyypiltään sellainen, että paluuaikataulu voi pitääkin paikkaansa. Nivusvaivaisten Yzermanin ja Whitneyn tilanteet ovat kuitenkin (ärsyttävän) epävarmoja. Paluu voi tapahtua heti tai vasta kolmen viikon päästä.

Niklas Kronwallin debyytistä on kantautunut hienoa juttua joka suunnalta. Ruottalainen pelasi Woolleyn parina ja Lewis kehui miehen olleen joka kerta sijoittunut oikeen niin kiekollisena kuin ilmankin aina kun hän vain sattui sinnepäin katselmaan. Esitys oli vakuuttava, nimenomaan virheettömyys suurinpana tekijä.

Hieno juttu Datsyukista:

http://www.freep.com/sports/redwings/wcorn12_20031212.htm

Ja ehkä vielä hienompi juttu Vladimir Konstantinovista:

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A60863-2003Dec12.html
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näillä mennään tänään:

Draper-Datsyuk-Hull
Maltby-Mowers-Shanahan
Devereaux-Williams-Dandenault
Bootland-Hudler-Miller

Fischer-Schneider
Lidström-Woolley
Kronwall-Rivers

Cujo

Eka erä 1-1. Jagr vei Capsit ensin johtoon, mutta tasoituksen värkkäsi jälleen Pavel Datsyuk, Draper tekijänä ja Hull toinen syöttäjä. Laukaukset Wingsille 12-4.

EDIT:

Uskomatonta se vaan on. 2-1 Brendan Shanahan juuri ylivoiman päätyttyä, syöttäjä joku ihmeen Pavel Datsyuk ja Brett Hull.

3-1, lämäri ylivoimalla, Pavel Datsyuk, ei syöttäjiä. Mitähän tässä on oikeen tapahtumassa? :)

Hull epäonnistui tämän jälkeen rankkarissa. Toka erä lopussa.

EDIT2:

4-1 Jason Williams Devereaux'n syötöstä.

5-1 Pavel Datsyuk, syötöt Miller ja Kronwall.

Nicklas Lidström on nyt pudotettu ykköspakin paikalta ja Mathieu Schneider on uusi ykkösmiehemme. Lidström on luultavasti ollut puhki liian pelaamisen takia, miehen peliaika putosi nyt 23 minuuttiin. Schneider raatoi sekuntia vaille 30 minuuttia. Lidströmillä 0+1 edellisestä 10 pelistä, vaikka joukkue on mättänyt maaleja tolkuttomasti. toivottavasti peliajan pudottaminen saa miehen jälleen normaaliin vireeseen.

Datsyukille tänään 2+2 tehot ja pistepörssin kärkipaikka. Edelliset 12 peliä 9+13=22. Tämmöinen 8. kierroksen varaus meillä pelailee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Blu€$
-Pavel datsyuk ja jumala pelasi jääkiekkoa, kumpi voitti?
-ööh, jumala varmaan?
-Väärin, Pavel Datsyuk on jumala

Tollanen hauska puujalka sunnuntai aamua piristämään.
En nyt ihan muista miten toi alkuperänen vitsi menee mutta, kyl se ton tapanen oli (waynes worldista)
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Henkka
Näillä mennään tänään:

Draper-Datsyuk-Hull
Maltby-Mowers-Shanahan
Devereaux-Williams-Dandenault
Bootland-Hudler-Miller

Fischer-Schneider
Lidström-Woolley
Kronwall-Rivers

Cujo

...

Datsyukille tänään 2+2 tehot ja pistepörssin kärkipaikka. Edelliset 12 peliä 9+13=22. Tämmöinen 8. kierroksen varaus meillä pelailee.

Ei jumankekka, tuota kokoonpanoa kun katselee niin luulisi vähintäänkin joukkueen ottavan joka matsissa päihin. Uskomatonta venymistä joka jannulta, ja eritoten yhdeltä uudelta "kuninkaalta".

Lidströmin lamakausi hitusen ihmetyttää mutta kentien taustalla piilee väsyminen. Eihän tämä normaalia Lidasta ole, että kymmeneen otteluun saalistetaan vain yksi tehopiste - sekin syöttö. Voihan se olla, että monin vuosien uurastaminen vaatii nyt veronsa. Toivottavasti pieni kevennyt peliminuuteissa palauttaa herran entiselle tasolleen. Kevääseen on onneksi vielä aikaa.

Kuinkahan pitkään Datsyukin lento oikein jatkuu? Mikäli pitkälle talveen ja keväälle saakka niin tiedä vaikka hän kamppailisi tasaväkisesti Hart'in voitosta - tai itseasiassa kamppailee, pienenä täsmennyksenä. Uskomaton kultakimpale, täytyy tunnustaa.

vlad#16.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Viestin lähetti Henkka


Datsyukille tänään 2+2 tehot ja pistepörssin kärkipaikka. Edelliset 12 peliä 9+13=22. Tämmöinen 8. kierroksen varaus meillä pelailee.

Pieni korjaus, taitaa Datsyuk olla kuitenkin 6.kierroksen varaus. Mutta eihän asiaa miksikään muuta, Detroitin parhaat varaukset tapahtuvat kierroksilta kolme eteenpäin. Sieltä on otettu Lidström (3.), Kozlov (3.), Fedorov (4.), Datsyuk (6.), Zetterberg (7.), Holmström (10.), Konstantinov (11.). Kannattaako Detroitin käyttää ollenkaan noita ensimmäisiä kierroksia, kauppaa ne vaan muualle kun ei ne kumminkaan onnistu...

Mutta tosiaan toi Datsyuk melkoisessa iskussa tällä hetkellä. Kauden alussa oli kovat odotukset Datsyukkiin, mutta silloin ei vielä löytynyt kauheita tehoja. Nyt onkin sitten ääni kellossa muuttunut.
 

Viljo

Jäsen
Muistelen nähneeni Datsjukin Venäjän A-maajoukkueen mukana monessa Euro Hockey Tourin turnauksessa. Silloin kiinnitin huomioni Datsjukin näppäryyteen, mutta mitenkään ylivoimainen pelaaja hän ei Euroopassa ollut. Datsjuk ei tainnut koskaan pelata Venäjän nuorten maajoukkueissa. Joten aika puskista Datsjuk on tullut huipulle.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti vlad
Ei jumankekka, tuota kokoonpanoa kun katselee niin luulisi vähintäänkin joukkueen ottavan joka matsissa päihin.
Älä muuta sano. Mutta siitä huolimatta voisin (Flamesin edustajana) vaihtaa päittäin joukkueiden ykkösketjut. Tarjolla olisi siis voitokkaaksi todistettu (Josh) Green-Yelle-Iginla. Tervetuloa Flames-otsikkoon tarkkailemaan muita vahvistuksia. Suhteellisuudentajua hei, pliiis.

Kauan kaipaamanne tappio on muuten luvassa 26. helmikuuta. Malttia, malttia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sekotin tosiaan Datsyukin varaushommat, mies oli Wingsin 8. varaus sinä vuonna mutta siis 6. kierroksella.

Se terve rosteri näyttää sitten jos semmoinen joskus vielä tällä vuostuhannella tulee niin tältä: (ketjut ja pakkiparit ovat itse hahmottelemani)

Shanahan-Yzerman-McCarty
Thomas-Datsyuk-Hull
Whitney-Zetterberg-Holmström
Maltby-Draper-Dandenault

Lidström-Hatcher
Fischer-Schneider
Woolley-Chelios

Hasek
Legace

Kolme ensimmäistä hyökkäysketjua roolitettu worker-playmaker-sniper -tyyliin ja pakkipareissa hemmetin tasokas kiekollinen-varmistava -parivaljakko jokaisessa. Maalilla Dominaattori, jonka tilannetta en edes osaa kuvitella tuon puolustuksen takana.

Dandenault jää puolustuksesta ulos Woolleyn loistavien esitysten takia, joten nostetaan mies hyökkääjäksi ja näin Grind-lineen lisää luisteluvoimaa ja vielä entistä kovempi vastakarvaus. McCartystä saadaan kulmavääntäjä ykköseen.

Shanahan-Yzerman, Datsyuk-Hull, Whitney-Zetterberg, Maltby Draper tulevat olemaan todennäköisesti sellaisia parivaljakoita, jotka pysyvät yhdessä ja näitä muita palikoita heidän kesken vaihdellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös