Viestin lähetti dana77
Detroitin yleisö on erittäin kriittinen omia kohtaan, jos tulokset eivät sitä miellytä. Silti Fedorov on mielestäni ansainnut saamansa huomion. Hän sai Wingseiltä paremman tarjouksen, mutta lähti silti Kalifornian lämpöön ilman mitään käsitettävää syytä.
Jos oikein muistan niin siinä tapauksessa Forsbergille buuatiin siitä syystä että hän oli Ruotsalainen, jota en oikein ymmärrä (jopa Salon kohdalla tilanne olisi eri). Minun mielestäni siinä on melko iso ero verrattuna näihin seuranvaihtajiin eli "joukkuen pettureihin", juudaksiin. Kyllähän NHL:ssäkin esim Claude Lemieuxille, Bryan Marchmentille ja vastaaville buuataan aina silloin tällöin (kun jotain on tapahtunut) tai jopa säännöllisesti. Ja myös esim. Detroitissa omille maalivahdeille buuataan jos he eivät ole onnistuneet (Madison Square Gardenissa tämä taitaa olla hyvinkin yleistä), mutta itse en ole kokenut että siellä vastustajan tähdille buuataan siksi että he ovat hyviä.Viestin lähetti Taito-Ojanen
Tuli tässä mieleen viime kevään keskustelut tuolla Maajoukkue-osastolla, jossa kovasti kiisteteltiin buuaamisesta. Pohjois-Amerikassa pelin arvostus on kuulemma aivan toista luokkaa, ja siellä hyviä pelaajia arvostetaan, vaikka he vaihtaisivatkin seuraa. Rob Blakelle buuataan edelleen Losissa, Selänteelle buuattiin tänä vuonna San Josessa ja Sergeille buuataan Detroitissa. Veikkaanpa, että Kariyalle buuataan Anaheimissa, kunhan siihen mahdollisuus tulee. Tässäpä sitä kiekkokulttuuria ja arvostusta parhaimmillaan.
Viestin lähetti dana77
Jos oikein muistan niin siinä tapauksessa Forsbergille buuatiin siitä syystä että hän oli Ruotsalainen, jota en oikein ymmärrä
NIPS...
Yleisesti ottaen on hieman naiivia väittää että automaattisesti Pohjois-Amerikassa pelin arvostus olisi jotain yli-inhimillistä, kun kolmasosa nykyisistä NHL-joukkueista ei ole saavuttanut teini-ikää. Katsomo-kulttuuri on siis suurelta osin melko uutta ja muodostamatonta.
Viestin lähetti JimmyMac
40-vuotias Steve Thomas iski St. Louisia vastaan Gordie Howe hat trickin. Ensimmäisessä erässä tappeli melkein puolet nuoremman Mike Dantonin (23 v.) kanssa. Kolmannessa erän alussa Thomas aloitti Red Wingsin nousun kaventamalla tilanteeksi 3-1. Lisäksi hän kirjautti syöttömerkinnän Pavel Datsyukin 4-3-maaliin. Nostan Thomasille hattua.
EDIT: Lisätään vielä, että Thomas valittiin ottelun 2-tähdeksi.
Näilläkin ihmisillä on kaiketi oikeus vääriin mielipiteisiinsä.Viestin lähetti Taito-Ojanen
Muistaakseni siinä ketjussa kuitenkin esitettiin juuri sellaisia kommentteja, että NHL on katsomokulttuuriltaan esim. täkäläistä "edellä", mitä se nyt sitten loppujen lopuksi tarkoittaakaan. En ole siitä kaikilta osin samaa mieltä, enkä buuausta en ylipäänsä kovinkaan paljoa arvosta.
Viestin lähetti Henkka
Eipä kaikkea tietenkään voi laittaa Stumpyn ansioksi, mutta loistava mies on ollut joka tapauksessa. Mies on todella vahva kulmavääntäjä ja äärimmäisen sitkeä pelaamaan tilanteet loppuun asti. Sopii loistavasti Datsyuk-Hull parivaljakon ketjuun työmyyräksi. Se ketju onkin ollut Wingsin tehonyrkki viime peleissä. Vitja on muuten ristitty uudella nimellä "Two goats and a kid". ;)
Itse pidän erityisesti tuosta ketjujen rakentamisesta worker-playmaker-sniper -tyyliin. Jokaisesta ketjusta pitäisi löytyä nuo roolit täyttävät miehet. Tuossa Thomas-Datsyuk-Hull ketjussa erilaiset pelaajatyypit oikein korostuvat ja hyvin tuntuu toimivan.
Viestin lähetti vlad
Mielenkiintoista nähdä kuinka Lewis rukkaa ketjuja Zetterbergin palatessa, hajoaako "two goats and a kid" -kolmikko? vai laitetaanko Zeta ykköseen Yzermanin ja Shanahanin kanssa. Jälleen muotoutuisi versin mielenkiintoinen ketjukokonaisuus...
(kiirus pukkaa päälle, myöhemmin lisää).
vlad#16.
Viestin lähetti Henkka
Ei jumankauta nyt ei kyllä naurata. Vaikka Losia vastaan tulikin jatkoaikavoitto Hullin historilallisella maalilla, niin Chelios jätti kentän tokan erän alussa. Cheliokselta ilmeisesti polvi hajosi törmäyksessä Michael Camallerin kanssa.