Detroit - Nashville sarja

  • 5 770
  • 51

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ensimmäinen peli Detroitille 3-1.

Oli kyllä mahtavaa katsoa taas jääkiekkoa SM-liigan jälkeen. Tässähän sai taklata, mutta mailalla estämisestä joutui boksiin. Mikä tässä konseptissa on niin vaikeaa SM-liigalle omaksua?
Varsinkin alussa nähtiin todella kovia niittejä, eikä kovistakaan osumista tarvinnut pelätä jäähyjä vaikka toista osapuolta olisi vähän sattunutkin.

Todellinen salama-alku Nashvilleltä, jonka jälkeen todella kurinalaista puolustamista. Rangaistuslaukaus tuli SM-liigaan verrattuna kevyesti, mutta näinhän sen pitäisi ollakin. Detroitin huikea rutiini käänsi kuitenkin pelin ja toi kuitenkin voiton. Lopussa Lang vielä todella nöyryytti Dunhamia ja predatorsin puolustusta, mahtavaa!

top4-Puolustajat saivat runsaasti vastuuta ja varsinkin Derian Hatcherin pehmeitä käsiä ja hellää kosketusta maalinedustapelissä oli ilo katsella pitkästä aikaa. Legace oli hyvä ja hyökkääjät onnistuivat kautta linjan.

Ensimmäisen erän loppupuolella tullut Nashvillen 2-0 maali oli muuten ihan täysi toisinto heidän 1-0 maalistaan...voihan Pena!

Onko Barry Trotz muuten jotain sukua Tie Domille?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Juu, huh mikä peli. Vaikean alun jälkeen homma kääntyi lopulta kotiinpäin.

Alussa Wings oli täysin unessa. Ekasta vaihdosta soi omissa ja seuraavassa Sullivanille rankkari. Hän epäonnistui laukauksessaan pahoin. Senkin jälkeen koko erä oli täyttä Predators-pyöritystä ja Wings sai ainoat puolittaiset paikkansa ylivoimissa. Yritys oli jotenkin haluttoman oloista. Maltby taklasi ottelun alussa Zidlickyn lasaretin puolelle. Playoff-hockey.

Toka erä oli jo tasaisempaa, mutta Vokoun esitti pari unelmapelastusta. Pakko myöntää että niiden jälkeen alkoi jo Gigueret pyöriä mielessä... 40min 0-1. Nashvillen 5 puolustajalla pelaaminen varmasti alkoi hyydyttää joukkueen peräpäätä.

Kolmanteen erään tuli sitten se normaalimpi Red Wings. Heti erän alkuun Steve Thomasin jäähyn loputtua Kris Draper pääsi puoliksi läpi ja ujutti kiekon Vokounin längistä sisään. Tämän jälkeen ottelu oli täysin Wingsin. Seuraavassa maalissa Robert Lang syötti kulmasta viivaan Schneiderille, joka laukoi ja Tomas Holmström ohjasi jälleen aivan ihmeellisellä tavalla maalin ohi menossa olevan kiekon sisään. Red Wings rauhottui tämän maalin jälkeen hieman ja Nashville lähti omaan vastamyllytykseensä. Muutama paikka tulikin, mutta maalit jäi tekemättä. Aivan lopussa Robert Lang pelattiin 1-1 tilanteeseen, jossa mies väänsi itsensä väkisin todennäköisesti pahasti väsähtäneen Mark Eatonin ohi ja veivasi kiekon uskomattomalla harhautuksella Vokounin ohi. Todella hieno maali ja ottelu oli ohi.

Manny Legace otti siis heti ensimmäisessä Playoff-pelissään voiton 24 torjunnalla. Alun nukahdusta lukuunottamatta mies oli hyvä, mutta silti muutamat seikkailut maalin takana meinasivat poikia vaaratilanteita. Voitto oli myös Dave Lewisille ensimmäinen pudotuspeleissä. Toivottavasti ei ihan ainoaksi jää.

Nashville on hyvä joukkue. Liikettä sieltä tuntuu löytyvän niin perhanasti. Sitä ei missään nimessä saa aliarvioida, kuten ottelun alussa näytti käyneen. Steve Sullivan varsinkin pitää ottaa jonkinlaiseen erikoisvartiointiin. Juuri koskaan en ole nähnyt noin surkeaa erää Red Wingseiltä, käsittämätöntä että se tulee pudotuspelivaiheessa. Voittamisen kulttuuria lopulta sitten löytyi, mutta seuraavissa otteluissa pitää olla hereillä alusta asti. Ehkä tämä nyt toimi hyvänä varoittavana esimerkkinä. Pikkasen huonoa tuuria lisää alkuun, esim. Sullivanin melkein vanhanaikainen sisään, niin turpiin olisi tullut.

Mathieu Dandenault pelasi sittenkin kolmosparissa Jiri Fischerin parina ja Steve Yzerman onkin ykköskentän oikeassa laidassa. Zetterberg pelaa keskellä ja Whitney siis vasemmalla. Loput kentät selviää jatkiksen pudotuspelipaketista.

Huvittavan näköisissä "polvihousuissa" pelannut Robert Lang näytti että mies osaa pelata playoff-pelejäkin. Kokonaisesitys ei ollut ihmeellisempi, mutta todellinen tahtomaali ottelun loppuhetkillä kirkasti osakkeita kummasti. 1+1 tehot, ei paha.

Nyt alkais koko Suomen Teemun kaikkien aikojen unelmajoukkueen matsi. Onneksi tuli nukuttua koko ilta varastoon. :)
 
Viimeksi muokattu:

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei ollut todellakaan vaikeuksia pysyä hereillä. Ekan erän alku tosin vaikutti pahimmalta painajaiselta. Toisessa erässä löin vetoa siitä tekeekö Detroit yhtään maalia ja kolmannessa tuli tuoppi ansaittua.

Ekassa erässä peli oli todella hermostunutta ja kiekko poltti lavassa ja mailaa puristettiin. Eka maali meni ehkä hieman Mannyn piikkiin, vaikka Lidas ei Hallia saanutkaan kiinni, ennen kuin mies laittoi kiekon maaliin ennätysajassa, joka hiukkasen harmittaa vieläkin. Nashville oli hyvällä asenteella alusta lähtien ja etenkin Sullivan (jonka olisi ottanut punasiipiin jo vuosia sitten Chicagosta) oli melkein pitelemätön. Erat taisi hiukkasen rauhoittua Hatcherin käsittelyn jälkeen, mutta koko saalistajalaumalla tuntui vauhtia piisaavan ainakin tarpeeksi karistaakseen papat kannoilta. Hatcher vaikutti todella hitaalta.

Toka erä oli jo hiukan parempi, vaikka oltiin tekemässä vastustajan maalivahdista sankaria jälleen kerran. Tuomarilinja oli erittäin tarkka kahvauksen ja maalivahdinhäirinnän osalta, vaikka jäi pari ilkeää poikittaista a´la Hatcher viheltämättä. Manny pääsi onneksi peliin erittäin hyvin mukaan alun maalista huolimatta ja piti joukkuetta pystyssä. Lang ja Shanahan loistivat poissaolollaan ja ylivoima oli melko onnetonta. Erätauolle mentiin vatsan ollessa kaksin kerroin kotona.

Kolmas erä alkoi melkein kuten ensimmäinen sillä erotuksella että osat vaihtuivat. Detroit antoi Nashvillelle oppitunnin siitä, että ottelu kestää 3 erää. Draper tuntuu jatkavan siitä mihin jäi ennen loukkaantumistaan ja Grind Line oli hyvin hereillä muutenkin. Lidström ja Chelios pelasivat jäätävän rauhallisesti omalla alueella ja näimme uuden tutkaparin hyökkäyspäässä: Dandy-Fisher (vai oliko se jo 2 erässä?). Oli miten oli, Lang tuli puskista ja syötti ensin tasurin ja latasi varmistavan 3-1 maalin aivan huikean akrobaattiesityksen jälkeen. Olin jo ihan varma että mies lentää perseelleen kun Eaton oli melkein ohitettu. Käsittämätön veivaus vielä loppuun ja taas mies oli palauttanut uskon hankinnan kannattavuuteen myös tulevaisuutta ajatellen (kuten myös Homer todisti, että 3v jatkodiili ei ollut sattumaa).

Saapas nähdä pelaako Cujo jo Detroitissa vai saako Manny toisen tilaisuuden. Toinen mielenkiintoinen seikka on se, haetaanko vauhtia Williams-Movers -kaksikosta vai annetaanko esim. Thomasin roikkua jne...
 

Rocco

Jäsen
...he requires massive reconstructive surgery on both legs to remove a knot from them...

Ei taida solmu (knot) olla millään tavalla lääketieteellinen termi.

Taisi juttu olla vaan hauskanpitoa kun "Lang veivasi Vokounin solmuun".
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Koko juttu on paskaa. Deleteä...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti Detroit91

Saapas nähdä pelaako Cujo jo Detroitissa vai saako Manny toisen tilaisuuden. Toinen mielenkiintoinen seikka on se, haetaanko vauhtia Williams-Movers -kaksikosta vai annetaanko esim. Thomasin roikkua jne...

Tuskin Cujo vielä pääsee kehiin, voittavaa maalivahtia kun ei... niin.

Nopeutta kentälle kaipaisi kyllä lisää. Thomas pelasi todella vähän kun ei mahdu erikoistilanteisiin ja Datsyukin kenttä pelasi paljon ylivoimaa --> vähän tasakentällisin. Kun kentälle osui Thomas, Hull, Hatcher ja Chelios samaan aikaan niin järkyttävän hidasta oli. Devereaux kehiin, eli Two kids and a goat parin vuoden takaa jälleen yhteen. Miehellä ainakin jalkoja riittää. Mowers taitaa olla jo farmissa, Williams ja Devs ovat varahyökkääjät. Jos Woolley tekee paluun pakistoon, niin Dandyn siirtämisellä saisi myös vauhtia hyökkäykseen.

Det - Nas 3-1 Highlights

Heikko tuo kooste, mutta Langin veivit siitä näkee hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
2. Peli

Peli siis päättyi 2-1, Detroit sai pari minuuttia ennen kolmannen erän loppua voittomaalin. Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia (lähteenä radio), ja kolmannessa paikoitellen kovaa Predators-painostusta.

Tähdet:
1st Lang
2nd Legace
3rd Vokoun

Eli maalivahdit molemmissa päissä kuulemma tehneet huippupelastuksia. Torjunnatkin tasan 28-28.

Eräs huomionarvoinen asia on aloitukset. Hyökkäyspään aloitusprosenteissa Detroit vie voiton selvästi (NSH 12%-DET 53%) ja puolustuspäässä yhtä lailla (NSH 47%-DET 88%). Seuraava peli tulee Canal-kanavalta, joten mielenkiintoista nähdä jatkuuko Detroitin ylivoima aloituksissa.

Kuitenkin Nashville voi lähteä kotipeleihin luottavaisesti, sillä kummassakaan aikaisemmassa pelissä joukkue ei ole ollut hätää kärsimässä Detroitin kanssa. Moni odotti selkeämpää Detroitin hallintaa, jota ei kuitenkaan ole nähty. Mikäli Nashville häviää kolmannen pelin, alkaa sarja olla aika selvää kauraa. Mutta mikäli voitot kaventuvat tilanteeseen 2-1, on neljäs peli jo huomattavasti tärkeämmässä asemassa.

Elämme edelleen mielenkiintoisia aikoja...
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Huolimatta siitä vaikka, Nashville voittaisi seuraavan matsin, en usko Predatorsin paukkujen riittävän koko sarjan kääntämiseen.
Detroit sai ne tärkeät ja kaivatut voitot, mitkä viime vuoden pleijareissa jäivät saamatta. Varmasti ISO apina karisi monen pelurin selästä.

Ja ei se Lang näyttäisi hyytyvän edes pleijareissa, hyvä Detroitin kannalta..

EDIT: Nashvillellä ongelmia
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Höh, on se kiekko jännää. Koko ottelusarjan paras peli Wingsiltä ja turpaan tuli 3-1. Torjunnat 41-18. Noh, näillä otteilla pitäisi vielä pari voittoa irrota, seuraava matsi on aika kriittinen ottelusarjan kannalta.

Hyviä ketjumuutoksia näytti Lewis tekevän pelin aikana. Zetterberg tuli Datsyukin ja Hullin vitjaan ja reilun erän päästä kiekko oli Hullin toimesta verkossa. Myös pitkään häirinnyt HIDAS Hatcher-Chelios -pari rikottiin ja homma tuntui toimivan paljon paremmin Hatcher-Dandenault, Fischer-Chelios -pareilla.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Näin epäreilu peli tämä joskus on. Vaikka Red Wings kuinka jauhoi peliä, niin saalistajat tekivät paikoistaan maalit (Hatcher sai tietenkin ekan maalin piikkiinsä).

No eiköhän tämä sarja hyvin pääty.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Huikea taistelu Vokounilta

Nashville oli terävä paikoissaan ja iski hyvällä prosentilla kiekot sisään, Detroit jauhoi (varsinkin 3.erässä) Predatorsin puolustuksen täysin sekaisin mutta ainoastaan Golden Brett pystyi iskemään kiekon uskomattoman ottelun pelanneen Vokounin selän taakse.

Pelin hienoin suoritus oli kun Martin Erat nöyryytti Detroitin Schneiderin maalin takana parilla hienolla maalirauta-kikalla, olisivatpa pedot vielä tehneet siitä maalipaikasta maalin niin tuota kikkailua saataisiin katsella uudestaan ja uudestaan. Virtuoosimaista kikkailua.

Sarja siis tilanteessa 2-1, mutta en näkisi että Detroitin papoilla olisi tällä hetkellä mitään hätään vaan tuollainen hallinta tuottaa aivan varmasti riittävät voitot ja se Vokoun ei millään pysty jatkamaan loputtomiin tänään nähdyllä tasolla. Joka tapauksessa Nashville otti heti ensimmäisessä pleijarisarjassaan ainakin yhden voiton eräältä suurimmista mestarisuosikeista.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Detroit vs Vokoun

Niinhän tuo peli lähinnä oli, varsinkin kolmannen erän pommituksissa Vokounin torjuessa Detroitin yritykset 22 kertaa ja päästäen ainoastaan Hullin riparin, jonka oli jo kerran torjunut.

Toinen erä oli minusta varsin ponneton esitys Detroitilta. Ei oikein missään vaiheessa tullut mistään mitään, kun taas 1. ja 3. erän esitystä ei tarvitse hävetä laisinkaan.

Ja mikähän sitä Hatcheria oikein vaivaa? Mies on niin saatanan kömpelön oloinen eikä sitä tuttua sikamaisuutta näy mailla eikä halmeilla. Derianin voisi pistää pressikatsomoon, ei Rivers voi olla yhtään huonompi.
 
Viimeksi muokattu:

Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis, Philadelphia. HIFK.
Smashville!

Tuli katsottua peli aivan alusta lähtien, eli myös 30minuuttinen ennakkolähetys. Nashville/Tennessee saa kaikissa lajeissa sympatiani (sillä se on tavallaan toinen kotini - niin usein siellä käyn), vaikkei peli(t) mitään kauneinta mahdollista olisikaan.

Kauhea fiilis porukoilla ennen matsia, vaikka katsojat ovatkin vielä ajoittain pahastikin pihalla pelistä. Mutta kyllä ne jo enemmän tajuavat, kuin aikaisemmin; Jossain vaiheessa taputettiin ja hurrattiin, jos kiekko lensi punaviivalta plekseihin "asti".

Kyllä se siitä lähtee. Tosiaankin 1. erän maalit olivat aikamoisia pommeja Detroitin myllytyksen alla. Hienoa, että saatiin Tennesseehen edes 1. playoff-voitto!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Re: Detroit vs Vokoun

Viestin lähetti Köpi

Ja mikähän sitä Hatcheria oikein vaivaa? Mies on niin saatanan kömpelön oloinen eikä sitä tuttua sikamaisuutta näy mailla eikä halmeilla. Derianin voisi pistää pressikatsomoon, ei Rivers voi olla yhtään huonompi.

Taitaa isolla miehellä tuo polvivammasta toipuminen viedä vielä normaalia pitempään. Vaikee hommahan tuo on, aika hulluahan se olisi tuon tason mies jättää pois, kun miehen pelituntuma samalla kuitenkin paranee ja jatkossa siitä on vain enemmän ja enemmän hyötyä. Riversillä en syrjäyttäisi, ennemminkin Woolleyllä. Mutta hänenkin pelivireensä on täysi kysymysmerkki. Paras vaihtoehto on todennäköisesti pitää mies kolmosparissa Dandenaultin kanssa sillä pienellä "Riversin" peliajalla.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Re: Smashville!

Viestin lähetti Gabriel
Tuli katsottua peli aivan alusta lähtien, eli myös 30minuuttinen ennakkolähetys. Nashville/Tennessee saa kaikissa lajeissa sympatiani (sillä se on tavallaan toinen kotini - niin usein siellä käyn), vaikkei peli(t) mitään kauneinta mahdollista olisikaan.

Kauhea fiilis porukoilla ennen matsia, vaikka katsojat ovatkin vielä ajoittain pahastikin pihalla pelistä.


Hockey's Futuren kesk.palstalla ovat kehuneet tuon ottelun yleisöä äänekkäimmäksi aikoihin. Jollain kaverilla korvat olivat soineet pitkään matsin jälkeen. Välittyikö tuo meteli tv:n kautta mitenkään? Tuliko tuo matsi muuten Canalilta?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hockey's Futuren kesk.palstalla ovat kehuneet tuon ottelun yleisöä äänekkäimmäksi aikoihin. Jollain kaverilla korvat olivat soineet pitkään matsin jälkeen. Välittyikö tuo meteli tv:n kautta mitenkään? Tuliko tuo matsi muuten Canalilta?


Tulihan se Canal+ kanavalta ja pitää sanoa että yleisö oli mahtavasti mukana pelissä. Ja kannusti kotijoukkuetta ja kyl täytyy sanoa että meteli tuntui kotisohvalla :-) Tunnelma oli jotain aivan mahtavaa.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Next game

Ens yönä olisi sitten parempi onnistuu Red Wingsiltä maalinteko. Jos Vokoun on taas niin hyvä, tai vastaavasti punasiipien viimeistely on niin heikkoa, että Nääsville voittaa toisen, voi iskeä taas detroitilla kammo, ettei me saada maaleja. Viimevuonna Giguire nousi puskista, nyt hyvästä Vokounista ei saa tehdä extra-kuumaa, joka johdattaa Nashvillen jatkoon. Pistetään 4.peli Detroitille 2-3. Shanahan,Yzerman ja Holmström!
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,ManU,jääkiekko,Brittifutis
Itekkiin katsoin tuon Nashville-Detroit pelin niin pakko myöntää että yleisö oli mahtavasti mukana. Joka taklauksen jälkeen hirveät kannustukset kotijoukkueelle. Varsinkin kun Jordin Tootoo oli kentällä niiin tuntu että yleisö oli vielä enemmän hereillä. Ja kyllähän tuo Tootoo sai muutamaan otteeseen hämmennystä aikaan Detroitin kokeneessa kaartissa. Varsinkin Chelios kävi kuumana yhdessä vaiheessa tähän taskurakettiin. Näyttää pojalla suu ja jalat käyvän kiitettävää tahtia peleissä.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Tootoosta...

Edellisessä pelissä Tootoo sai toisessa erässä normaalia enemmän peliaikaa, ja ainakin omasta mielestäni sekä yleisö että Nashville sai siitä lisää virtaa. Varsinkin yleisö rakastaa Tootoota, mikä tuli ilmi itse pelissä, sekä Nashvillen sivuston fanikeskusteluista.

Neljännessä pelissä näkisin mieluusti Tootoon roolin kasvavan, sillä tähän mennessä hänestä ei ole ollut muuta kuin hyötyä. Uskoisin että hän on Detroitin miehille jossain määrin inhottava pelaaja. Suu käy, jalat käyvät, ja mies on muita päätä lyhyempi. Eikä isompiaan kumartele.

Seuraava ottelu näyttää kyllä loppusarjan suunnan. Mikäli Nashville sai reilusti itseluottamusta voitostaan, ja Vokoun jatkaa varmoja otteitaan, voi sarjasta tulla yllättävänkin tiukka. Jos taas Detroit vie seuraavan ottelun, on viiden peli pelkkä muodollisuus.

Joten ensi yönä joutuu taas virittelemään nettiradion päälle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näköjään se Devereaux kaivettu esiin, mitä tuossa vajaa viikko sitten toivoin. Hyvä vain, enemmän nopeutta lisää hyökkäykseen. Tosin ihmetyttää miksi Hatcher-Chelios on palautettu taas yhteen. Tuttu paketti muuten.

Shanahan-Lang-Holmström
Whitney-Yzerman-Zetterberg
Devereaux-Datsyuk-Hull
Maltby-Draper-McCarty

Lidström-Schneider
Hatcher-Chelios
Fischer-Dandenault

Legace
(Cujo)

Nääsville:

Sullivan-Johansson-Walker
Hartnell-Johnson-Hall
Erat-Legwand-Orzagh
Stevenson-Zholtok-Tootoo

Timonen-Eaton
Bombardir-York
Hamhuis-Hnidy

Vokoun
(Mason)

EDIT:

Ei tässä ole mitään järkeä taas. Laukaukset Wingsille 9-24 ja maalit Näshvillelle 2-0. Ei nykykiekossa kannata olla aktiivinen osapuoli ja pelata jääkiekkoa jos meinaa voittaa. Vain virheiden välttäminen ja kyttäyspaska kannattaa. Tähän mennessä Detroit on tehnyt yhtä monta maalia kuin Anaheimia vastaan vuosi sitten, mutta hallinut otteluita paljon selvemmin. Ei se maalinteko oikeasti voi olla noin vaikeaa vaikka siellä joku Padzilla taas maalissa onkin.
 
Viimeksi muokattu:

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Onhan tämä ihmeellistä!!

Nashville pisti juuri 3-0 taululle, joten sarja taitaa tasoittua. Tosin viimeistä erää on vielä yli vartti jäljellä.

Torjunnat siis Detroitin hyväksi kahden erän jälkeen 24-9, ja ottaen huomioon että Nashville on pelannut muutaman yv:n (kuten Detroitkin) niin aika selvää on että Detroitin merkeissä on hallinta mennyt. Mutta mutta, kliseistä vanhin, maalit ratkaisevat.

Ja kun Tootoosta oli puhetta alussa, niin ensimmäisessä erässä ennen 1-0 maalia hän sai paljon peliaikaa (n.2,5min ekan kympin aikana), ja maalin jälkeen hän pääsi jäälle piipahtamaan hyvin lyhyen vaihdon pari kertaa toisessa erässä. Kolmannen kerran tultuaan jäälle toisen erän aikana, hän oli värkkäämässä maskia 2-0 maalissa. Selostajien mukaan Tootoolle olisi pitänyt joku syöttöpiste antaa maskin tekemisestä, sen verran tärkeä se oli maalin kannalta. Tosin selostajat ovat Nashvillesta ;)

Ja alkaa Vokounilla olla tällä hetkellä aika kovat torjuntaprosentit. Alkaakohan Detroitin pojille tulla viime vuosi mieleen pikkuhiljaa...?

edit: Jaaha, Wings vaihtoi CuJon maalille 3-0 tilanteessa. Ennakoiko tämä myös sitä, että 5. pelissä hän on aloittava maalivahti?

edit2: Tootoo kävi kentällä kolmannessa erässä, pääsi laukaisemaan ja hommasi Schneiderille 2min jäähyn (laitataklaus). Tootoo hommasi ottelussa 2 jäähyä Detroitille, ja avusti yhdessä maalissa hyvällä maskilla. Ei huonommin tuolla peliajalla (3:44). Torjunnat ottelussa 41-20 (16-3, 9-6, 16-11), ja peli on ollut tunteiltaan kuumempi kuin kolme aikaisempaa kohtaamista.

Sarja jatkuu siis Detroitissa, ja 6. pelihän tulee Canalilta kaikkien Detroit ja Nashville fanien iloksi. Saa nähdä jaksaako Vokoun pitää Nashvilleä pystyssä vielä yhden tai kahden voiton verran.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Täähän menee jännäksi

Ja se Vokoun jatkoi sitten samoja maagisia esityksiä mitä edellisessä pelissäkin ja Detroitin papat saattavat sittenkin olla tässä parissa vaikeuksissa. Joka tapauksessa tästä sarjastahan vaikuttaisi sittenkin tulevan vielä taistelu jatkoonmenijästä ja tällä esityksellä ja 2 otteluvoitolla Nashville on jo voittaja vaikka ei jatkoon itseään pystyisikään kampeamaan.

Aika uskomaton tulos noilla laukaus määrillä, Detroitissa on ilmeisesti otettu Suomesta konsultointiapua tuohon maalintekoon, sillä niin meidän maajoukkue-tyylistä tuo maalinteko sielläkin tuntuu olevan.

No eiköhän se Detroit silti ota ne tarvittavat voitot vaikka sitten kotikenttä edun turvin jos ei muuten.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Detroitilla kahdessa viimeisessä pelissä 83 laukausta ja 1 maali.

Kuulostaa ikävän tutulta..Torstai-yönä Joe Louis Arenalla on sitten pakkovoitto. Jos Nashville saa sarjan takaisin Gaylord Entertainment Centeriin johtoasemassa, se on sitten kiitos ja näkemiin.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Re: Onhan tämä ihmeellistä!!

Viestin lähetti Kyyberi
Alkaakohan Detroitin pojille tulla viime vuosi mieleen pikkuhiljaa...?


Taitaa tuo TSN-kanavan "asiantuntijan", Maggie-apinan, kirous nakuttaa siellä takaraivossa. Ko. apinahan "veikkasi" ainoana Wingsien putoavan viime vuonna (koko pudotuspeleissä vain yksi sarja väärin!) ja toisti tempun tänä vuonna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös