Detroit - Calgary sarja

  • 24 472
  • 189

Lint

Jäsen
Viestin lähetti fiftyeight
Taitaa olla tämä Niemisen muorin poika syntynyt melkoisen onnellisten tähtien alla. Täysin puskista ensin NHL:ään, sitten Stanley Cup ja nyt oikeaan joukkueeseen siirto.

Onhan se varmaan noinkin, mutta mistä sitä tietää onko Ville juuri se pelaaja, joka teki silloin Coloradosta ja nyt Calgarysta sen "oikean" joukkueen. Kyllähän mies painaa sellasella vauhdilla ja asenteella pleijareissa, ettei Villen omaa panosta oman joukkeen hyvään pleijari menestykseen sovi unohtaa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ja aikaisintaan ensi yönähän selviää pääseekö Kipper pudottamaan seuraavaksi ex-työnantajansa, San Josen.
 

scholl

Jäsen
Hienoa, että Detroit putosi.
Seuraavaksi pitää saada San Jose jatkoon. NHL:ssä alkaa olla nyt kaikki todellakin kondiksessa, kun ärsyttävimmät jengit kuten NJ ja Detroit ovat katsomon puolella.
 

Voittaja

Jäsen
Nyt kyllä vituttaa ihan reippaasti, mutta sitähän tämä penkkiurheilijan elämä aina välillä on. No nyt on tämän kauden lätkäkausi kokonaan ohi, eipähän tarvi enään jännittää minkään joukkueen puolesta. On se käsittämätöntä, miten tuon tason äijät pelaa kaks peliä peräkkäin ilman maaleja, tosin onhan siinä vastustajallakin jotain tekemistä. Kuten jossain toisessa ketjussa taisin kehaistakin, niin Calgaryn joukkue on hyvin rakennettu nimenomaan pleijareita varten, ja se näkyy. Hyvää työtä seurajohdolta.

Detroitissa voisi tehdä pienen tuuletuksen seuraavalle kaudelle, sekä pelaajistoon että valmentajan paikalla.

Meikäläisen sympatiat on nyt Idässä, Philly tai Tampa.

Perkele
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti Voittaja
Detroitissa voisi tehdä pienen tuuletuksen seuraavalle kaudelle, sekä pelaajistoon että valmentajan paikalla.

Tämän olisi kyllä ulkopuolisen silmissä voinut tehdä jo aiemminkin. Että luulisi viimeistään nyt tapahtuvan. Aika paljon on dinosauruksia joukkueessa.
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Kipper on nyt sen verran kuuma maalivahti että Cup-finaaliin uskon tien vievän. Äijällehän voisi ruveta jo povaamaan Conn Smytheä, onhan Cup-finaalin hävinneenkin joukkueen maalivahti sen joskus voittanut. Ei ollenkaan liian aikaista spekulointia... =)
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Edelleen täytyy vain ihmetellä, miten tuo loukkaantuneiden poissaolo ei näytä vaikuttavan peliin mitenkään – päinvastoin. Kahdessa ensimmäisessä pelissä Flames ei tosin ollut Flames, vaan siltä puuttui tarpeeksi kova syke ja fyysisyys. Näytti vääjäämättä siltä, että kaverit alkavat olla puhki. Bullshit. Sieltä se oma vaihde vielä löytyi, jolla Detroitin puujalkaiset papat pudotettiin kyydistä.

Martin ”Eliminator” Gelinas nousi muuten kahdella jatkoaikamaalillaan ensimmäiseksi pelaajaksi, joka on ratkaissut kolme playoff-sarjaa jatkoajalla. Siihen päälle vielä syöttö ensimmäisen pelin jatkoaikamaaliin, niin eiköhän se riitä vastaamaan vaatimuksiin, joita allekirjoittanutkin esitti ennen pudotuspelejä. Vastaavalla tavalla huutoon vastasi ketju Nieminen-Nilson-Donovan. Kiprusoff lämpeni myös uskomattoman varmoihin otteisiin tälläkin kertaa ratkaisuvaiheessa. Onhan noita nimiä listata joukkueessa...

Kyllä tästä joukkueesta kuitenkin korkeimmalle nousee ehdottomasti Darryl Sutter. Äijä on yksinkertaisesti ihan kuningas, joka ei tunnu edes osaavan tehdä virhettä. Kaikki toimii: uskomattoman hyviä kauppoja, uskomattoman tehokas pelityyli ja loistavaa koutsausta. Julkisuudessa tiedot viiden vuoden suunnitelmasta ovat olleet vähän erityylistä kuin totuus. Darryl on ilmeisesti pistämässä pystyyn viisivuotista dynastiaa.

Nyt vaan Coloradolle voitto seuraavasta pelistä, että pääsee väsynyttä vastustajaa teurastamaan konferenssifinaalissi, huh, siis konferenssifinaalissa Calgary Flames.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Calgary oli joukkueista parempi se on sanottava. Detroit ei montaa kertaa saanut vietyä kiekkoa kuljettamalla alueelle ja ongelma oli nimenomaan nopeuden puuttuminen. Hyökkääjillä ei ollut aikaa pitää kiekkoa ja vahvasti tuntui että terveitä miehiä ei ollut tarpeeksi. Yzermanin, Hullin ja Thomaksen loukkaantumiset näkyivät liikaa (vaikka kaksi viimeistä kentälle raahautuivatkin), enkä usko että tuossa on koko lista, vaikka Chelios ja Langkin mainittaisiin, joten väitän että Detroit kärsi loukkaantumisista Calgaryä enemmän.

Detroitin ehdottomasti parhaat pelaajat olivat Schneider, Lidström ja Joseph ja heistä kukaan ei ole hyökkääjä, mikä myös näkyi lopputuloksessa. Hyökkääjistä Lang oli terävin, mutta ei hänkään yksin pystynyt ihmeisiin. Joukkue ei pärjää jos paras hyökkäysketju on McCart-Draper-Maltby. Datsuyk ja Whitney ei pystyneet tekemään itselleen tilaa, joten he ei juurikaan pystyneet joukkuetta auttamaan. Shanahan ja Hull olivat täysin näkymättömiä (jälkimmäisen varvasmurtuma on tiedossa).

Vastajoukkueen pelaajista Iginla on todella huikea. NHL:n toiseksi paras kenttäpelaaja Forsbergin jälkeen ja se ei ole vähän se.

No tämän vuotinen häviäminen (helvetin raatokärpäsiä odotellessa) ei niin harmita ollenkaan niin paljon kuin viime vuotinen. Calgary on sympaattinen ja hieno joukkue ja sen pelityyli oli kuitenkin kohtuullisen viihdyttäkää. Tiukka karvaaminen ja nopeat hyökkäyksiin lähdöt, sekä suoraviivainen maalille meneminen ovat sen aseet.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
NO HUH HUH!

Että Miikka Kiprusoff torjui sitten Calgaryn näköjään conf. finaaliin. Näin sitä pitää, kyllä mies nostaa ketaheitolla suomalaisvahtien asemaa NHL ssä uuteen uskoon.

Suoraansanottuna en olisi kaudenalussa uskonut että juuri Kipper on ylivoimaisesti paras vahti suomalaisita

Ja pari viimeistä ottelua vielä nolla pelejä, viimeyön ottelussa torjui 38 laukausta...

Greaat!!


Uutta lisää putkeen.

PS. tuon tason pelillä kun lähtee World Cuppiin niin Jeeeeeeees
;-)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HÍFK:n kannattajaa Kiprusoffin maagisuus ei yllätä. Kaikki yli 8v fanimme varmaan muistavat kenen torjunnoilla vietiin Nordikselta yksi "varma" mestaruus v. 1999. Se oli Kipper, joka silloin tuntui suorastaan riistävän nakkikattilan käsistämme.

Kiprusoffin uskoin nousevan lähes suoraan tähtiin myös NHL:ssä. Yllättävää on ainoastaan se, että Kiprusoffin läpimurtoon meni melkein 5v ja seuraa piti vaihtaa. Osoittaa ehkä sen, että maalivahtien taso on NHL:ssä edelleen kova.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mahtavaa Kipper ja Flames! Toki CuJokin pelas hyvin ja piti välillä Red Wingsiä pystyssä. Nyt pitäsi vaan Avsin hoitaa tuo San Jose.

PS: Henkka, sä oot hyvä häviäjä! 10 pistettä sulle!
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti dana77
Yzermanin, Hullin ja Thomaksen loukkaantumiset näkyivät liikaa (vaikka kaksi viimeistä kentälle raahautuivatkin), enkä usko että tuossa on koko lista, vaikka Chelios ja Langkin mainittaisiin, joten väitän että Detroit kärsi loukkaantumisista Calgaryä enemmän.
Hyvin mahdollista, mutta mielestäni se on hyvin pitkälti Flamesin pelisysteemin ansiota. Löytyykö tältä pallolta toista joukkuetta, jonka systeemi kestäisi Commodoren, Montadorin ja Evansin tasoisilla pelimiehillä? Hyökkäykseen löytyi syvyyttä Sutterin kauppojen ansiosta, mutta paljon erikoisosaamista silti menetettiin.

Toistetaan vielä kerran loukkaantumislistaa (anteeksi, kaikki), jossa on siis kolme kuudesta vakiopakista ja neljä top 6-hyökkääjää:
Lydman – Puolustuksen monipuolisin pelaaja, toiseksi paras yv-pakki. Melko kokenut.
Gauthier – Hurjasti taklaava mutta epävarma peruspakki. Melko kokenut.
Warrener – Ehkä joukkueen paras vastustajan parhaiden pelaajien vartioija. Kokenut.

Reinprecht – Joukkueen selvästi taitavin pelaaja, ylivoiman sielu. Kokenut.
McAmmond – Monipuolinen huippunopea kahden suunnan laituri/sentteri. Kokenut.
Simon – Vahva tilantekijä, kulmavääntäjä ja maalinedusmies. Kokenut.
Conroy – Monipuolinen kahden suunnan sentteri, joukkueen ykkössyöttäjä. Kokenut. Leuka paketissa ja (siksi?) pahasti pihalla ensimmäiset pelit.

Lisäksi odotellaan kauden jälkeen tietoa niistä pienemmistä loukkaantumisista, joita ei ole vielä paljastettu.Ainakin Yelle?

Sitten voikin toisaalta miettiä, olisiko Simonista tai Reinprechtistä ollut edes hyötyä tuohon neljän ketjun herhiläispeliin. McAmmondille tyyli kyllä sopii kuin golf-mailat Brett Hullille. Reinprecht on puolestaan totaalisen pehmeä, eikä suosiolla hakeudu kontakteihin. Simon taas on melko kankea. Ylivoimalla molemmille olisi ollut selvä paikka, ja itse asiassa Calgaryn yv olisi muuttunut kertalaakista vaaralliseksi, jos Simon olisi saatu maalin eteen ja Reinprecht pyörittämään peliä.

Jäikin edellsisessä viestissä kesken toive jatkovastustajasta. Luonnollisesti seitsemännen pelin jälkeen voitto menköön San Joselle. Flames-Sharks sisältäisi yksinkertaisesti niin paljon mielenkiintoisia elementtejä kentällä pelityyleineen ja sen ulkopuolella Sutter/Kiprusoff-linkkeineen, että pakkohan sitä on toivoa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Juu se siitä. Golfmailat kainaloon papat ja antakaa nuorempien sekä innokkaampien pelata.

Täydet onnittelut Calgarylle, parempi voitti. Pakko oli kyllä ihailla tuota Flamesin peliä, hetkeäkään eivät Detroitin taiturit saaneet rauhaa. Liian paljon alisuorittajia, kuten jo viidennen pelin jälkeen totesin. Datsyuk ja Zetterberg, kuten myös Hull, täysin pimennossa. Langin vaisuuden voi pistää sen loukkaantumisen(?) piikkiin, selkeästi Robert varoi kättään.
Grind-Line oli ainoa joka pärjäsi jotenkuten Flamesin prässissä, taitopelaajille suoranaista myrkkyä.

Mielenkiintoista nähdä, jos konferenssifinaalissa pelaavat kaksi joukkuetta isolla J:llä, San Jose - Calgary. Voisi Sutterillakin olla pientä koston makua suussa ko.parissa:)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hienoa Calgary. Aivan loistava temppu. Rehellisesti täytyy sanoa että vaikka toivoin Calgaryn voittoa Detroitista en silti uskonut siihen. Mutta onneksi kävi näin. Calgary Flames on todellakin joukkue isolla J:llä. Ja toivon kyllä että Kanadan joukkue menee vielä finaaleihinkin asti mutta se vaatii jo loukkaantumislistan pienenemistä.

Onneksi olkoon Calgary Flames.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Todella kova cup crazy näyttää Calgaryssa olevan päällä kun, pitkään kellarissa kitunut joukkue on Sutterin johdolla taistellut itsensä menestykseen. Seudulla menestystä osataan varmasti arvostaa kansan syvissä riveissä enemmän kuin vaikka Floridassa ja Anaheimissa näiden pelatessa finaaleissa.

Kipper on kyllä aivan uskomaton. Muu kuin Vezina-trophy kauden päätteeksi olisi huutava vääryys. Monta kertaa on ajatellut, että voiko tuosta enää parantaa, mutta kruunuksi vielä kaksi nollapeliä Detroitia vastaan. Menestyksestä onnittelut tietenkin myös kaikille muille Flamesin pelaajille, etenkin niille varamiehille, jotka ovat huikean hyvin paikanneet avainpelaajien poissaoloja.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kipru varmasti saisi Vezinan jos pleijarit laskettais mukaan äänestykseen. Mutta kun päätös on tehty jo runkosarjan perusteella niin en usko että Kipper sitä saa vaikka hyvin pelasikin runkosarjassa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän se Conn Smythe korvaa sen Vezinan, jos sama tahti jatkuu... ;)

Aikanaan Jukka Rautakorpi tolkutti tuosta kuinka vastustajalta pitää vielä tila ja aika, niin edellisottelun kaltaista näytöstä en ole miltään joukkueelta nähnyt. Red Wingsillä sitä tilaa ja aikaa ei todellakaan ollut hetkeksikään.

Loukkaantumisilla selittely on yleensä aika turhaa. Joukkueesta pitää löytyä uusia vastuunkantajia muiden tilalle, jos joku putoaa kelkasta. Silloin se on todellinen joukkue. Detroit onnistui tässä runkosarjan aikana hienosti, mutta pudotuspelissä oli Calgaryn vuoro tehdä se vielä vaikuttavammin.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Ihan mielenkiintoista vertailla nyt nähtyjen tulosten valossa joukkueiden palkkabudjetteja, jotka mainitaan Flamesien kotisivujen peliselostuksen ohessa. Detroitin pelaajabudjetti oli 75 miljoonaa dollaria, kun taas jatkoon menneen Calgaryn 36 miljoonaa dollaria eli yli puolet vähemmän. Näitä lukuja katselessa ei voi kuin ihailla Sutterin peluutusta ja ennen kaikkea loistavia hankintoja. Tässä vaiheessa kautta ei taida olla pienintäkään epäselvyyttä siitä kuka oli koko liigan paras ostos. Ei ole suinkaan Sutter ansioitta ehdolla Jack Adams Awardiin, kuten ei myöskään Kipper Vezinaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Palkkabudjetit nyt aina vääristyvät sen suhteen, mitä pelaajat ovat urallaan saavuttaneet. Kokeneilla pelajailla on ns. "ura-lisää." Red Wingsin runko on harvinaisen kokenut, mutta ei todellakaan rahassa mitattuna sen arvoinen. Calgarynkin palkkabudjetti tuosta alkaa kasvaa heti jos menestystä tulee. Tällä hetkellä se tietysti on pieni kun aiempia meriittejä ei kavereilla ole. Ero näiden isompien ja pienten joukkueiden välillä tulee sitten siinä että köyhemmät organisaatiot eivät saa pidettyä kaikkia näitä loistavia pelaajiaan, kun taas rikkaampi Detroit pystyy tekemään jatkosopimukset lähestulkoon aina kaikille omille miehille. Menestyksen myötä se budjetti sitten entisestään kasvaa.

Esim. Brendan Shanahan on 6,5 miljoonan mies, ja hänen palkkansa on ansaittu edellisillä saavutuksilla. Eihän se Selänteenkään palkka ole viimeaikaisia esityksiä vastannut, edellisten saavutusten ansiota sekin. Edelliset kaudet Shanahan on ollut varsin surkea, nyt pudotuspeleissä 41 laukausta ja 1 maali. Kohtalainen kokonaistilasto syöttöpinnojensa ansiota, mutta hänen olisi pitänyt olla se maalintekijä. ajaa röyhkeästi maalille ja pistää kroppansa likoon eika vain kytätä Hullin tapaan jatkuvasti one-timer-paikkaa.

Sen jälkeen kun Shanahanilta kysyttiin että "miltä se oikein tuntuu nostaa Stanley Cup pääsi päälle" ja Shanny vastasi että "mielummin nostan kaksoistyttäreni pääni päälle", niin silloin siitä sai jo signaalin että tällä kaverilla ei enää ole sydän täysillä hommassa mukana. Ja nykypäivänä se pitää olla, joka jätkällä. Shanny on löytänyt elämässään tärkeämmän asian ja se on hieno asia hänen kannaltaan. Silloin kuitenkin ura voittoa tavoittelevassa huippuorgaanisaatiossa pitää olla väistämättä ohi.

Yzerman, Hull, Thomas, Shanahan ja Chelios nettosivat viime kaudesta yhteensä 24,5 miljoonaa dollaria. Jos koko nippu lopettaa niin tuo n. 50 millin budjetti alkaa näyttää jo hivenen järkevämmältä. Omia "halpoja" nuoria (Grigorenko, Hudler, Kronwall) on kuitenkin nostettavissa rosteriin. Taitopelaajia vaan piruvie nämäkin. Jostain olisi saatava tätä kullanarvoista nuorta ryminä/herhiläisosastoa.
 
Viimeksi muokattu:

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Calgaryllä on palkkabudjetissaan vielä isoja tahroja Buttonin ajalta. Esimerkiksi Turekin naurettavalla reilulla neljällä miljoonallaan sekä iät ja ajat sitten loukkaantunut, ja viimeksi kaudella 00-01 pelannut, Brad Werenka puolellatoista miljoonallaan vievät aika suuren osan potista. Toisaalta Evans taisi pelata muutaman satasen pelikorvauksilla.

Jos ei Kipper saa Vezinaa playoffien perusteella, ei Sutterkaan Jack Adamsia saa pelaajahankinnoillaan. Palkintohan menee kauden parhaalle valmentajalle, ei GM:lle. Taitaakin Wilsonille lipsahtaa pysti runkosarjan perusteella. Toivottavasti konferenssifinaalissa nähdään kuitenkin, kenelle se koko kauden perusteella kuuluu.

Älkääpäs nyt vielä Kiprusoffille sitä Conn Smytheäkään jakako kahden sarjan jälkeen. Jos pysti veskarille on annettava, niin seuraavalla kierroksella saattaa vastaan asettua tilastojen valossa vielä kovempi kaveri, Jevgeni Nabokov. Siinä ratkaistaisiin paljon. Kipper on muuten NHLPA:n päivän pelaaja. Tosin tuohan ei ole mikään titteli, vaan joku satunnaisesti valittava pelaaja siellä vaan esitellään päivittäin.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Tuolta Hielon linkittämältä sivulta poimittua: "A young Calgary couple celebrated the birth of a baby boy on Sunday by naming him “Miikka” after the Flames’ sensational stopper."

Eli taitaa Kipper saadaa aikaan samanlaista vaikutusta Calgaryssa kuin Jari Litmanen joitakin vuosia sitten Amsterdamissa eli lapsia aletaan nimetä suomalaissankareiden mukaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ehkä nyt pakko vähän "dissata" Kiprusoffia, kun sitä kaikki tuntuu hehkuttavan ylivoimaisesti parhaaksi mokeksi. Yksi parhaista mies tietysti tällä hetkellä on, mutta kovempia kavereita löytyy ainakin pari kipaletta.

Nikolai Khabibulin 9 ottelua, 8 voittoa, 0.99GAA (!) 96,4 torj-%, 4 nollapeliä.

Evgeni Nabokov 10 ottelua, 7 voittoa, 1.37GAA, 94,7 torj-%, 2 nollapeliä.

Miikka Kiprusoff 13 ottelua, 8 voittoa, 1.92GAA, 93.1 torj-%, 3 nollapeliä.


Detroitillakaan ei ollut mitään ongelmaa maalin suulla:

Curtis Joseph 9 ottelua, 4 voittoa, 1.39GAA, 93.3 torj-%, 1 nollapeli.

Detroitin kaatamista tietysti nyt pidetään suurena urotekona, mutta siihen oli jonkinlaiset etukäteisvärinät jo ilmassa. Flamesin huima pelityyli vain tuhosi Wings-hyökkäyksen eväät täydellisesti.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti Henkka
Ehkä nyt pakko vähän "dissata" Kiprusoffia, kun sitä kaikki tuntuu hehkuttavan ylivoimaisesti parhaaksi mokeksi. Yksi parhaista mies tietysti tällä hetkellä on, mutta kovempia kavereita löytyy ainakin pari kipaletta.
Tervetuloa kerhoon vaan. Joka kerta sieppaa, kun joku mainitsee, että Kiprusoff yksin vie Calgaryä eteenpäin. Keskimäärin torjuntoja on 28 pelattua 60 minuuttia kohden. Vastaavasti Calgary on ampunut 60 minuuttia kohden n. 25,5 kertaa. Noin 60 prosentissa playoff-pelejä vastustaja on ampunut Flamesia enemmän laukauksia. Vertailun vuoksi Giguerella ja Anaheimilla lukemat olivat viime kaudella vastaavasti suunnilleen 30, 24 ja 14%, jolloin mielestäni voitiin puhua veskarin yksin voittamista peleistä, jos noin nyt väkisin halutaan sanoa.

Katsotaan joka tapauksessa, miltä tilastot näyttävät pelien päätyttyä. Khabibulinia ja Nabokovia ei ole vielä ihan samassa määrin testattu kuin Kiprusoffia.
 

Stock

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, HPK
Puuh ei kai tässä auta kun onnitella Calgarya jatkoon menosta. Jäi kyllä todella harmittamaan kun Niemistä ei laitettu levyiks mutta kerkiäähän sitä ens kaudellakin. Ei tässä kai auta kun unohtaa tää kausi, ja unohtaa se pohjanmaan kautta ;)
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Hielo
Vertailun vuoksi Giguerella ja Anaheimilla lukemat olivat viime kaudella vastaavasti suunnilleen 30, 24 ja 14%, jolloin mielestäni voitiin puhua veskarin yksin voittamista peleistä, jos noin nyt väkisin halutaan sanoa.

Ainahan voidaan kilpailua pitää siitä, että kuka löytää hienoimmat statsit, jotka sanovat mitä. Esim. Neljässä voittamassaan pelissä Detroitia vastaan Calgary teki yhteensä kaikki seitsemän maalia. Itseasiassa tähän vaiheeseen päästyään Ankat olivat tehneet 22 maalia voittamissaan peleissä. Flames on mättänyt kahdeksassa voittopelissä huimat 18 maalia. Kertaakaan Flames ei ole voittanut, jos sille on tehty yli kaksi maalia. Ankat voittivat jopa kaksi sellaistakin peliä. Joten kyllä melkein kehtaan sanoa, että samanlaisesta joukkueen kantamisesta on kyse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös