Darts

  • 171 758
  • 1 699

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Just näin. Nytkin toimii niin. Mainostauon lopussa alkaa koko ohjelma alusta. Viime vuoden samsung seiskasarjan qled.
Ai hitsi, en jaksanut katsoa koko mainoskatkoa. Nyt on myöhäistä kokeilla uudelleen. Ei tee millään muulla lähetyksellä samaa?

Ja sitten tuohon finaaliin. Vähemmän yllättäen MvG ja GP vastakkain. GP löysi semeissä god moden aina välillä, mutta sitten taas palasi maan pinnalle. Dobey roikkui hyvin mukana, mutta lopulta Price oli varmempi katkoissaan. White oli taas White eikä päästänyt MvG:tä helpolla. Liika on kuitenkin liikaa hänellekin. Molemmat parit 11-8. FInaalia en saanut ihan täydellä intensiteetillä seurattua, jälkilähetyksenä katselin. Aina välillä tuli kelatessa mentyä liian pitkälle ja suoraan mainoskatkoon tai jotain. Olin kuitenkin näkevinäni, että GP hiukan psyykkaili välillä hidastaen tahtia ja vaihtoi heittopaikkaa tikkojen välillä korostetun hitaasti. Loppupuolella tuo keekoilu sitten loppui ja molemmat keskittyivät voittamaan matsin. Loppu olikin aika jännä. Tilanteessa 10-9 MvG:llä jäi 77 alle ja GP:llä 137, missä pääsi yrittämään kahden teemun katkaisua. Jäi niukasti alle toinen ja MvG sössi myös kaksi tikkaa D10:stä. Jännitys oli GP:lle liikaa ja päästi MvG:n vielä heittämään, kolmannella D5 ja hurjat tuuletukset päälle. Hyvässä hengessä veljet halailivat, eli mitään skismaa ei näyttäisi noiden välillä olevan. Päinvastoin, näyttivät melkeinpä bestiksiltä matsin jälkeen. Price vaikuttaa muutenkin hiukan vapautuneemmalta nykyään ja jopa hymyilee matsien aikana. Voipi olla, että nää veijarit nähdään vastakkain finaaleissa aika useasti lähiaikoina.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ally Pallyt on arvottu. Marko Kanteleella ekalla kiekalla vastaassa William O’Connor ja jos siitä selviää niin kakkoskiekalla sit Gerwyn Price.
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ally Pallyt on arvottu. Marko Kanteleella ekalla kiekalla vastaassa William O’Connor ja jos siitä selviää niin kakkoskiekalla sit Gerwyn Price.
Price ollut kyllä hirmuisessa iskussa viime aikoina, mutta toivotaan yllätystä siihen paikkaan. Paljonkohan Kanteleen voittokerroin vedonlyönnissä, jos tuon eka matsinsa voittaa?
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Alkaa Kantele olla kisakunnossa. Eilisessä Tallukka Cupin finaalissa Viinikka kaatui finaalissa lukemin 6-2 ja äijien keskarit olivat nasakat 102.36 - 95.50. Tikkamäärät vielä erikseen 13,14,17,15,14,13 - 15,13. Vähän ehti pariin erään hinkata tuplaakin ettei heti samalla vuorolla mennyt poikki.

Ally Pallyn pelimuoto on kyllä aivan murhaa, kun noita paras viidestä eriä vaihtelevalla aloitusedulla pitää ensimmäiselläkin rundilla naarata se 3 kappaletta himaan. Minimissään tästä selviää toki 9 legillä, mutta useimmiten kai mennään sinne 16 legin tietämille sillä erotuksella, että hirveän montaa legiä ei voi jäädä perään missään vaiheessa. Pitää löytyä tasaisuutta. Toisaalta tässä alkuvaiheessa on vielä yllätysmomenttia tarjolla kun tokakin rundi on samalla tapaa paras viidestä erästä.

CAMA MAKE
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Perjantaina mennään! Viaplaylta näkyy ja avaussessio polkaistaan käyntiin klo 21 Suomen aikaa.

Sessioissa pelataan kolme 1. kierroksen ottelua ja yksi 2. kierroksen ottelu. Myöhempinä päivinä nämä pikku hiljaa lomittuvat, mutta avauspäivänä luonnollisesti avausmatsin voittaja pääsee vielä session viimeiseen otteluun hallitsevaa mestaria vastaan.

Jelle Klaasen - Kevin Burness
Kim Huybrechts - Geert Nentjes
Luke Humphries - Devon Petersen
Michael van Gerwen - Klaasen/Burness

Erityisesti tuota Humphries-Petersen -matsia odotan innolla.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kisat käynnissä. Kertokaas miksi MVG heittää ekana päivänä ja vastassa ekalla kierroksella pelinsä voittanut Klaasen?
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kisat käynnissä. Kertokaas miksi MVG heittää ekana päivänä ja vastassa ekalla kierroksella pelinsä voittanut Klaasen?

Perinteisesti hallitseva mestari heittää avauspäivänä. Sijoitetut ukkelit pääsevät suoraan kakkoskierrokselle ja ensimmäisenä päivänä kakkoskierroksen matsin vastustaja otetaan päivän ekasta pelistä. Huomenna sitten iltapäiväsession vikassa pelissä Wattimena v Humphries/Petersen ja iltasession vikassa pelissä Cross v Huybrechts ja tästä eteenpäin vastaavalla systeemillä aiemmin ensimmäisen kierroksen voittajia kunkin session kakkoskierroksen peliin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
SPOILERS AHEAD

Enpäs tiennyt, että MVG:n kauna Klaasenia kohtaan on noissa mitoissa, ettei kätelläkään ottelun jälkeen voi. MVG aloitti ottelun todella huonosti ja lähellä oli ettei toiselle tauolle menty Klaasenin 2-0 -johdossa. Naulasi sitten 170 pox kuitenkin sopivaan paikkaan.

Ja tuo vihahan juontaa juurensa vuoteen 2012, jolloin aineiden vaikutuksen alaisena ollut Klaasen lähetti kuvia meisselistään silloin 15-vuotiaalle jotain autismin kirjoa sairastavalle tytölle, joka nyt sattuu olemaan MVG:n vaimon sisko. Klaasen sai pienet rapsut ja vähän yhdyskuntapalvelua. Taisi tuo historia mennä MVG:llä tunteisiin, kun aloitti ottelun sellaisella raikkaalla reilun 80 keskarilla ja oli hyvin lähellä, ettei tilanne ollut tosiaan jo 2-0 Klaasenille, joka heitti todella hyvin.

Muissa otteluissa sattui ja tapahtui sopivasti. Huybrechts oli isoissa vaikeuksissa hyvin heittänyttä Nentjesiä vastaan, mutta Nentjesin laskuvirhe neljännen erän loppupuolella (jätti 169) meni sen verran ihon alle, että muutama huono heitto liikaa jätti Huybrechtsille paikan tasoittaa ottelu. Ratkaisuerä meni sitten rutiinilla Huybrechtsille, vaikka Nentjes saikin itsensä takaisin kasaan.

Humphries oli Peterseniä vastaan aika ajoin vaikeuksissa, mutta raapi hurjia katkoja oikeisiin paikkoihin, mm. 160 melkoisen ratkaisevassa erässä, jossa ei ollut siihen mennessä mitään palaa.

Hieno ensimmäinen päivä ja päivän paras matsi oli kuitenkin sitten tuo Huybrechts-Nentjes.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Enpäs tiennyt, että MVG:n kauna Klaasenia kohtaan on noissa mitoissa, ettei kätelläkään ottelun jälkeen voi.
Vai että tuollainen tarina. Ihmettelinkin jo, että menikö se kättely multa ohi ja kelasin varmuudeksi vielä takaisin.

Sulla kun tota taustatietoa löytyy, mikä mahtaa olla Humphriesin syy käyttää yhdessä tikassa erilaista kärkeä? Kahdessa uritukset ja yksi sileä. Joskus aiemminkin jo kiinnittänyt tuohon huomiota. Kai sillä nyt vara- tai vara-vara-tikat tuolla tasolla löytyy, jos yhden kärki pitää vaihtaa just ennen peliä. Mua ainakin kiusaa, jos yksi tikka tuntuu kädessä erilaiselta kuin muut.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Huh huh, mikä trilleri tuo Wattimena-Humphries! On Luke kyllä kova jäbä. Ratkaisuerän viimeisillä jatkopalloilla Wattimena murtaa, Humphries kuittaa 12-tikkaisella ja nappaa keskusta-aloitusedun turvin shootoutista 13 tikalla voiton. Kovaa heitettiin muutenkin, keskarit Wattimena 95.14, Humphries 97.70.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tää Mark McGeeney onkin uusi tuttavuus kun vastikään BDO:n puolelta Duzzan tapaan loikannut, mutta kaveristahan on pakko tykätä. Heittää hyvin, tyylikkäästi, walk-in biisinä Metalingus ja tärkeimpänä kaikista, taustalta nousi peukku ylös kun Williams oli osunut kahdella ekalla triplaan 160 poxiin. Se on aina herrasmiehen merkki.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Siellä on legenda pelaamassa uransa päätösturnausta ja Young katkoo legit ja ensimmäisen erän hiljaisuudessa. :D Varmaan ensimmäinen kerta, kun Ally Pallyssa ollaan hiljaa. RVB heitti täydet heti ekaan legiin ja pääsi yrittämään erän mittaan paria isoa katkoa mutta tuplat on kyllä pahasti hakusessa. Jännä, miten noi isot ja erikoisetkin haut menee vanhasta muistista mutta tupla on keskellä isoa singeliä. Noh. Eiköhän tämä tästä vielä jahka Barney saa tunteet tasoiteltua.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mitähän aktuaalista kettua sitä tuli tänään nähtyä. Ensin Barney jäätyy (sinänsä riittävän hyvin heittäneelle, keskareissa tosin liki 10 pinnan ero Barneyn hyväksi) amerikkalaiselle, joka ei luonnollisesti edes ymmärrä kunnioittaa legendaa (vrt. Cross/Taylor) ja sitten Huybrechts valkopesee Crossin pihalle. Cross voitti KAKSI (2) LEGIÄ. Tuli kyllä kolmoserään aika nasakkaan paikkaan Huybrechtsin 152 pox mutta kyllähän Cross oli tuossa matsissa aivan umpisurkea. Olkapään liikkeestä päätellen yliyrittämistä oikein isolla kauhalla. Paljon on kahteen päivään mahtunut ja kisat on vasta alussa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sulla kun tota taustatietoa löytyy, mikä mahtaa olla Humphriesin syy käyttää yhdessä tikassa erilaista kärkeä?

Enpäs osaa kyllä yhtään sanoa, enkä huomannut tänäänkään kiinnittää tuohon mitään huomiota. Pitää seuraavassa matsissa yytsäillä.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Barneyn tippuminen harmittaa, olisi toivonut että mies pääsee pitkälle. Oliko ura tässä?

Miten muuten peleissä määräytyy aloittaja?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Cross oli kyllä aivan kuutamolla. Tupla löytyi yhtä hyvin kuin mulla viikkokisoissa.

Tässä vaiheessa on vielä hauska, kun tulee itselle täysin uusia tuttavuuksia baanalle. Mutta siitä enemmän spoilerin sisällä.

Kiinan Zong aloitti hyvin Kyle Andersonia vastaan, mutta sitten hukkasi vireensä jonnekin ja Anderson toipui 0-2:sta 3-2 voittoon. Ei siinä tainnut Kiinan pojalla oikeasti olla saumoja, kun kohtalaisesti sujuneet vähennykset vaihtuivat alle keskinkertaiseen tasoon.

Irlannin Ciaran Teehan näytti taas närhen munat Ross Smithille. Alussa hiukan jänskätti, mutta kun sai heittonsa kuosiin, Smithin valopilkuksi jäi 12-tikkainen, jossa oli vielä 7 tikan jälkeen kiinni 9-tikkaisessa. Todella mielenkiintoinen heittäjä tuo pitkänhuiskea nuorukainen.

Dolanin ja Kumarin peli piti jättää katsomatta, kun mä en vaan voi katsoa sitä Dolanin naamaa, kun se heittää. Joillain pitäisi olla naamaripakko telkkaripeleissä. Toivottavasti en pilaa kenenkään dartsin katseluja, mutta onhan se kieli vaan niin kammottava, kun se pilkistää joka heitolla. Onneksi White ja Labanauskas pääsivät nyt kehiin, voi taas katsoa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jonkinkokoinen ylläri tuli iltapäiväsession viimeisessä matsissa, kun Darius Labanauskas pisti Ian Whiten kohtuullisen hyvätaoisessa matsissa 1-3 pihalle. Iltasession mielenkiintoisin matsi on James Richardson vs. Mikuru Suzuki. Ja se ei ole Richardsonin syy.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Jonkinkokoinen ylläri tuli iltapäiväsession viimeisessä matsissa, kun Darius Labanauskas pisti Ian Whiten kohtuullisen hyvätaoisessa matsissa 1-3 pihalle. Iltasession mielenkiintoisin matsi on James Richardson vs. Mikuru Suzuki. Ja se ei ole Richardsonin syy.

Ei tullut Labanauskasin mahdollisuudet Whitea vastaan ensimmäisen kierroksen matsinsa jälkeen yllätyksenä, tosin numerot olivat kyllä selvemmät kuin ajattelin. Tuon vireen kun pitää, niin yllättävän pitkälle saattaa olla asiaa.

Suzuki muuten voittaa tuon matsin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Ei tullut Labanauskasin mahdollisuudet Whitea vastaan ensimmäisen kierroksen matsinsa jälkeen yllätyksenä, tosin numerot olivat kyllä selvemmät kuin ajattelin. Tuon vireen kun pitää, niin yllättävän pitkälle saattaa olla asiaa.

Suzuki muuten voittaa tuon matsin.

Ei Suzuki voittanut. Oli kyllä huono eilisissä eilisissä katkoheitoissa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ei voittanut Suzuki, mutta oli kyllä hieno nousu 2-0 tilanteesta. Viimeisessä legissä heitetty 24 pistettä vei lopulta mahdollisuuden päästä heittämään tuplaa. Parhaat checkoutit 151, 106 ja 101, joten todella hyvin Suzuki pelasi kaikkiaan.

Illan viimeisestä ottelusta sitten Michael Smith kotimatkalle, Woodhouse pöllytti maailmanlistan nelosta 3-1. Ottelu jäi näkemättä myöhäisen ajankohdan takia. Mukavasti tullut isoja yllätyksiä tähän mennessä turnausta, kuten nähtiin viime vuonnakin.

Tänä iltana sitten mielenkiintoa riittää, kun Marko Kantele ja William O'Connor taistelevat paikasta toiselle kierrokselle. Sormet ristiin että Kantele pystyy O'Connorin kepittämään! Tuosta kun jatkopaikan lunastaa niin toiselle kierrokselle luvassa helppo vastustaja, kun Gerwyn Price odottelee vastustajaansa...

Illan viimeisessä ottelussa vastakkain Gary Andersson ja Brendan Dolan. (@Leon ei taida tätä ottelua valvoa?)

Mielenkiinnosta kyselen, kun @tinkezione ja @Leon ilmeisesti pitkään lajia harrastaneet, minkälaisilla keskiarvoilla tikat tauluun osuu?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös