Darts

  • 172 220
  • 1 699

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Barney pelaa helvetin hyvin. Yli 103 keskari.
Silti seteissa 0-3 takana ja joutuu venymään melkoisiin urotekoihin edes pitääkseen syöttönsä.

Kertoo jotakin tästä ihmelapsesta!
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Barney pelaa helvetin hyvin. Yli 103 keskari.
Silti seteissa 0-3 takana ja joutuu venymään melkoisiin urotekoihin edes pitääkseen syöttönsä.

Kertoo jotakin tästä ihmelapsesta!
Juurikin tämä. Barney pelaa sillä tasolla että riittäisi vaikka mihin. Littler pelaa niin, että MvG tällä hetkellä ajattelee että ohhoh.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Barney on kyllä aina niin symppiksen oloinen. Tänään ei hyväkään peli riittänyt. Mutta hienoa kyllä nähdä, mihin asti tuo 48-vuotiaan näköinen 16-vuotias näissä kisoissa kykenee. Ja varmaan myös jatkossa. Ei sillä, Littlerkin vaikuttaa ettei kusi ole ainakaan vielä hattuun asti ehtinyt.
 

Nick Neim

Jäsen
Jos oli jo Andersonin ja Dolanin matsi jäätävä alkuillasta, niin sitä ollut tämä Humphriesin ja Cullenin matsikin. Paras ottelu mitä olen varmaan koskaan todistanut. Kannatti todellakin valvoa.

Cullenin puolesta harmittaa kyllä suuresti.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt oli ihan uskomaton loppu. Hermot ei meinanneet kummallakaan kestää vaikka muuten tikat napsu hienosti oikeille paikoille. Cullen suli pari kertaa ja kyyneleet silmissä kotiin.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Mä alan seurata shakkia. Ei tätä perkele hermot kestä! Hitto mikä ilta!
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Uskomattoman hieno matsi kahden tällä hetkellä tasaisen heittäjän välillä. Lopun jännitys tuntui kutkuttavasti kotikatsomossa asti, vaikka lopetusten ulkopuolella viskoivat yli satasia tuosta noin vaan. Hieno laji ja loistava lopetus tälle illalle!
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Voidaanko laittaa Cool Hand ja Rockstar vaan suoraan finaaliin revanssia varten?

Vittu että käy sääliksi Cullenia, voittaja voittaa aina mutta nyt jäi fiilis ettei tekis mieli lähettää häviäjää kotiin. Ei voi olla tiukempaa marginaalia enää tällä tasolla dartsissa.

Yks parhaista darts-otteluista ikinä. Todellinen titaanien taisto. Ja kuten jo sanottiinkin, niin Anderson v Dolan oli jo aiemmin illalla täysin henkeäsalpaava tappelu. Koita tässä nyt mennä nukkumaan saatana.

Edit: ja lisätään nyt Littler vielä. Luke the Nuke on todellakin real deal. Otetaas yks päivä happea ja sit kasapäin nitroja valmiiksi puolivälieriä varten. IF YOU LOVE THE DARTS STAND UP
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Harmittaa kyllä isosti Cullenin puolesta. Siinä oli monta saumaa ratkaista ja alkuunkin tosi kiva 2-0 johto oli, mutta niin se vaan kääntyi.
Humphriesilla tuplaukset 19/54 ja Cullenilla 17/50. Prosenttiyksiköissä 1,19 % ero Humphriesin hyväksi. Keskiarvot Humphries 99,23 ja Cullen 98,66.
Molemmilla 12kpl 180 heittoja.

Voiko tiukempaa enää olla? Huikeimpia pelejä mitä on tullut nähtyä!
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikea ilta Dartsia takana. Huh huh.. Nuori poika voi vielä mennä pitkälle jo näissä kisoissa.

Olipahan lopetus, toivoin tylsää peliä jonka ääreen nukahtaa, mutta nyt sykkeet on edelleen korkealla ja mietin, että mitä tuli äsken nähtyä. Lajia parhaimmillaan ja pahimmillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös