Darts

  • 172 282
  • 1 699

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mitäs meillä on jäljellä tänään? Dolan - Anderson, van Barneveld - Littler ja Humphries - Cullen. Ja sitten ollaankin kvartseissa.

Kaavion ylöosassa:
Dobey - Cross
Dolan/Anderson - van Barneveld/Littler

Kaavion alaosassa:
MvG-Williams
Humphries/Cullen - Chisnall

Dobey - Cross on kyllä äärimmäisen tasainen pari. Jos hyötyi Dobey Smithin lievästä alamäestä, niin kyllä hyötyi Crosskin Claytonin vastaavasta. Ei voi siis 4. kierroksen matsin perusteella antaa edgeä kummallekaan. Jos sellainen on aseella uhaten pakko ennustaa, Cross on mun mielestä henkisesti vahvemmassa vireessä. Onhan se ärsyttävä, mutta ei tässä tyylipisteitä jaeta. Andersonin pitäisi hoidella Dolan, mutta niin piti Gerwyn Pricenkin. Dolanilla on aika kovat kilpailuhermot, joten rumasta heittotyylistä huolimatta ei voi pitää rupuheittäjänä. Ja kun Andersonille tulee joskus niitä mustia päiviä, niin jätetään takaovi joka tapauksessa auki. Tuo konkari vastaan junnu onkin sitten matsi, minkä jätän ennustamatta. Ajattelin vain nauttia katselusta.

MvG on jyrännyt tähän mennessä kaikki vastustajansa ja niin tekee nytkin. Humphries - Cullen riippuu sitten ihan siitä, pystyykö Humphries pitämään Cullenin pois katkopaikoista. Cullen on todella varma tuplissa, joten niitä paikkoja ei kannata antaa. Joka tapauksessa veikkaan, että sen parin voittaja voittaa Chisnallinkin. Chizzyllä on ollut loppujen lopuksi aika helppo tie tähän asti, mutta nyt vastus kovenee kertaheitolla. Minusta Chizzyn tekeminen ei ole ollut sillä tasolla, mitä hän on aiemmin syksyllä esittänyt. Se Chizzy haastaisi MvG:nkin.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jaahas, siinä meni Littlerin mahdollisuudet, kun Gary Neville lähetti United-spiritiä....

Tuossa aiemmin joku pohti samaa kuin mäkin Smithistä, kun voitti mestaruuden viime vuonna. Olisi luullut lähtevän, mutta ei. Dobey oli eilen hyvä ja on noussut kyllä yhdeksi voittajasuosikiksi turnauksen aikana.

Andersonilla on kyllä hieman vaikeaa nyt.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kun ne tuplat kiusaa, noin voi käydä. Ei heittänyt Ando nyt tasollaan. Dolan heitti. Hyvin piti kyllä hermo.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Mulla on takki ihan tyhjä tuon äskeisen matsin jälkeen! Ja vielä ois pari tulossa.. :)
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Melkoinen viilipytty on Dolan. Ei paljon Andersonin noususta hätkähtänyt. Dolanin vaimo-oletettu ei ollut ihan niin viileä, näytti vähän jännittävän. En toki ihmettele, muakin jännitti.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Meillä lapsetkin tuli ihmettelee kun kohta 16v poika on lavalla... Yksi lapsista on samanikäinen ja sanoi että näyttää itse aika lapselta Luken rinnalla.
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Andersonin putoaminen harmittaa, mutta nyt on edessä itselle se illan todellinen herkkupala. Littlerin aika on vasta edessä, joten toiveissa on nyt Barneveldin voitto. Siitä Dolan kumoon ja välieriin, kunnon tarina käyntiin. Barneyllä tuskin enää montaa vuotta jäljellä kun kerran ehti lopettaakin jo, toki tuolloin taisi johtua enemmän mielenterveyssyistä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Meillä lapsetkin tuli ihmettelee kun kohta 16v poika on lavalla... Yksi lapsista on samanikäinen ja sanoi että näyttää itse aika lapselta Luken rinnalla.
Tämä laji ei kohtele pelaajiaan kovin armollisesti; harvan heittäjän ikä yllättää ylöspäin. Ainoana poikkeuksena varmaan Pikachu, joka näyttää Littleriä nuoremmalta, vaikka lähes tuplat mittarissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös