Darts

  • 173 978
  • 1 701

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tasaista on, yhtään ei osaa vielä sanoa kumpi olisi niskan päällä… Bully Boylle kuudes setti ja peli tasan!
 

Spire

Jäsen
Ja sieltä Smith johtoon. Seitsemännessä setissä MvG johtaa legeissä 2-0, Smith kuitenkin vie loput kolme voittaen setin. Tilanne 4-3 Smithille, jolla vaikuttaisi olevan momentum tällä hetkellä puolellaan.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Camaan Smith! MvG:llä tärrää nyt pahasti ja nyt pitää vaan painaa kauas horisonttiin.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Smith on kyllä nyt lähellä... Yksi setti enää! MVG tällä hetkellä täysin aseeton.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Smith heittelee kylmän viileästi jo setin päähän mestaruudesta ja MvG kohtuu hukassa. Toisaalta van Gerwen kykenee ihmeellisiin asioihin tuolla, mutta vaikea uskoa hollantilaisen nousuun.
Hitto et tykkään Smithin tyylistä silloin kun flow-tila on päällä.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Huikea finaali! Kaksi loistavaa heittäjää ja Smith ansaitusti mestari ja nyt maailmanlistan kärkeen myös.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Oli ehkä huikein taso dartsmatsissa mitä oon ikinä nähny. Smithille täysin ansaittu mestaruus!
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Ai saatana mikä laji. Viime vuonna taisin ekat MM-kisat katsoa ja sitä myöden kovasti koukussa, aina kun turnauksia näkyi viaplayllä ne tuli katseltua ja varsinkin Smithin kelkassa tullut oltua, huikea heittäjä ja ansaittu mestaruus ja aiempi grand slam.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
On tuo MvG todella tyylikäs pelaaja varsinkin silloin jos häviää. Rehdisti sanoo, että parempi voitti ja sitähän se on ollut aina. Gerwen heitti kovan turnauksen, mutta Smith oli vain parempi finaalissa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Grand Slamin voitto avasi jonkun lukon Bully Boyn korvien välistä. Nyt ei enää juurikaan nähdä takakireää kiukuttelua kesken legin. Eihän se mikään hymypoika vieläkään ole, mutta selvästi paremmin pystyy nyt keskittymään oleelliseen. Pystiputki on nyt auki ja tuskin jää lyhyeksi.

Huikea finaali!
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oli kyllä uskomaton finaali, vaikka henk.koht olikin usko Smithiin jo ennen turnausta (jolle rahani betsasin). Pieni skeptisyys alkoi hiipiä turnauksen edetessä, kun Smithillä tuli pieniä nukahduksia turnauksen aikana, ja gerwen veti kuin robotti, mutta tuollaisella poikkaisuprosentilla Smith vie vielä monta pystiä! Ehdottomasti paras näkemäni darts-matsi vaikkei 13 eräistä nähtykään
 

Spire

Jäsen
Olipa onni, että valitsin nukkumisen finaalin katsomisen sijasta.. Prkl!
Olipa onni että valitsin finaalin katsomisen nukkumisen sijasta, nimimerkillä herätys klo 5.30 ja kirjoitan tätä viestiä silmät ristissä töistä.

Finaali oli kyllä huikea ja toivoin koko ajan Smithin voittoa. Grand Slamin voitto tosiaan aukaisi tunnelukkoja, luulenpa että olisi saattanut muuten tulla vaikeaa kohdassa jossa MvG sai kavennettua tilanteeksi 6-4. Nyt Smith veti ratkaisuleginkin kylmän viileästi heittäen ensin 2x 180 ja ylivoimaisessa pistejohdossa varmisteli itselleen D16, josta D8 ja poks.

Niin ja Smithin ysitikkainen oli paras legi jonka olen nähnyt.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Niin ja Smithin ysitikkainen oli paras legi jonka olen nähnyt.
Muistan joskus nähneeni juutuubista legin, missä molemmilla (Wright vs. Taylor?) oli ysin paikka, mutta piippuun jäi kummallakin. En nyt tähän hätään löytänyt todisteita. Mutta kuten Wayne Mardle suorassa lähetyksessä sanoi, voitte katsoa dartsia seuraavat 50 vuotta ettekä tule tuota enää todistamaan. Olisi toki kiva, jos on väärässä. Sanoi myös, ettei ole tuota urallaan ikinä heittäessään eikä selostaessaan nähnyt. Joten eiköhän tuossa tehty historiaa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Q Schoolia on nyt pari päivää lätkitty ja Kanteleelle tuli huomenna huilipäivä, kun pääsi tänään 8 joukkoon ja suora tiketti loppukarsintaan. Lujaakin heitti päivän avausmatsia lukuunottamatta, josta kuitenkin helppo voitto tuli.

Saksan karsintoihin osallistui 425 heittäjää, jokaisena kolmena alkukarsintapäivänä 8 parasta menee suoraan jatkoon. Näiden 24 seuraksi tulee 15 korttinsa vastikään menettänyttä (Bialeckia, Zonneveldiä ja sen sellaista) ja loput 89 paikkaa täytetään alkukarsinnan pisteillä. Paavo Myller on erinomaisissa asemissa parinkympin hujakoilla (harmillisesti eilinen runi katkesi hylkäämiseen taulusekoilun vuoksi) ja samaten Teemu Harju on jossain kuudenkympin tietämillä. Teemun eilinen runi katkesi alkuvaiheissa mainiosta pelaamisesta huolimatta. Jonas Masalin on sijalla 75, joten pari pinnaa ois varmaan hyvä varmistelu, mutta yksikin lisäpiste 128 joukkoon pääsystä huomenna saattaa jo riittää. Heikki Hyvönen ja Torbjörn Gustafsson ovat pidemmällä, mutta kasapäin pisteitä hankimalla toki kaikki viimeisenäkin päivänä tehtävissä.

Muita EU-karsijoita noteerasin eilen paluuta tekevän Corey Cadbyn verran; eka päivä hänellä meni vihkoon, mutta tänään paukutteli jo julmia lukemia ja suora paikka jatkoon. UK:n puolta en ole seurannut oikeastaan lainkaan, mutta jokavuotinen kestopuheenaihe Fallon Sherrock on kahden päivän jälkeen UK:n alkukarsinnan sijalla 36 ja tuolta pääsee 80 jatkoon order of meritillä. (Sen takia hieman vähemmän, kun uusintakorttilaisia siellä on 24.)

19 neljän jatkokarsintapäivän order of meritillä jaettavaa korttia jakaantunevat tänä vuonna EU 10-11 UK 8-9, kun UK:ssa oli ”vain” 371 osallistujaa. Jatkokarsinnan päivävoittajille tipahtaa automaattisesti kortti taskuun.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hieman keskiarvoja tämän vuoden Q Schoolista kahdelta ekalta päivältä:

UK eventit:
Event 1: 79.43
Event 2: 78.09

EU eventit:
Event 1: 74.16
Event 2: 73.91

Kaikki pelaajat average/first 9:
1. Slevin 96.01/105.50 (UK läpi ekana päivänä)
10. Wenig 90.70/96.75 (EU OoM #8)
100. Blandford 84.23/89.26 (UK OoM #82)

Suomalaiset average/first 9:
36. Harju 87.20/91.11
80. Myller 84.99/92.85
99. Kantele 84.30/91.73
234. Masalin 79.42/83.49
428. Hyvönen 74.13/88.88
574. Gustafsson 69.52/72.57
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Huomenna alkavissa Saksan jatkokarsinnoissa pelaavat 6 matkaan lähteneestä suomalaisesta 5: Kantele, Harju, Myller, Masalin ja Hyvönen. Hienoa ukkelit! Kortti neljälle päivävoittajalle sekä n. 10-11 parhaalle neljän päivän pisteiden perusteella. Nollista lähdetään 128 pelaajan voimin liikkeelle, ja ainakin ennen pisteitä on tienattu 64 joukosta lähtien pinna per voitto.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Van den Bergillä vaikea löytää motivaatiota Masters avauksessa nimetöntä philippiinoa vastaan. Haastaja oli tupla 20:n päässä voitosta, mutta missasi mahdollisuutensa.

Seitsemännessä legissä käsittämätön tilanne, kun VdB koitti poikkaista tupla-nelosella, mutta heittikin vahingossa triplan ja tippui takaisin 68:aan häviten lopulta oman syöttönsä.

No oli siellä vastapainoksi yksi 9-darter kanssa heiton päässä…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös