Darts

  • 225 684
  • 2 414

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Suomen World Cup -menestyksen historiaa tutkiskellessani törmäsin johonkin 2015 vaiheilla tapahtuneeseen episodiin, jonka seurauksena maajoukkuepelaaja Jarkko Komula sai Suomen liitolta jonkun mittaisen kilpailukiellon, ilmeisesti jo toistamiseen 2006 aikojen jälkeen. Mitä tapahtui? Kilpailukiellot ovat kuitenkin sangen harvinaisia.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mitenhän tämän kakkosrundin summeerais...Belgia-Saksa oli kova trilleri avausottelussa Huybrechts-Schindler! Aussit johtivat kumpaakin singelimatsia 3-1, mutta niin vain Kanada puristi molemmissa ohi. Wizardilta pari komeaa 126:sta silmästä vaan kun ei riittänyt. Suljovic varmisti kovalla tykityksellä Itävallan jatkopaikan.

Mutta mutta...Englanti lauluun! Ensin Smith ryssi avausmatsinsa ja sitten Crossin sinänsä oivallisella heittovireellä (keskari 106 ja risat) ei ollut mitään väliä koska O’Connor kepitti rapiat 115 keskarilla tokan matsin 4-1 ja Irlanti jatkoon. Oli tuossa ottelussa yhdeksän tikan jälkeen alle 100 taululla pikemminkin sääntö kuin poikkeus.

Petersen teki Uusi-Seelantia vastaan voitavansa mutta kun kaveri ei osunut niin eihän sille silloin mitään voi; tätä lukuunottamatta aika lailla odotetuilla tanssikuvioilla mentiin.

Huomenna sitten loput pelit. Kaavion yläosassa Irlanti-Itävaltaan kannattaa suunnata katseet ja samaten Hollanti-Kanada on ihan yllätysvalmis paketti. Murschell on kovassa kuosissa ja jos Long onnistuu kuten tänään, niin joutuu puukenkämiehet ihan heittämäänkin. Kaavion alapuolelta on vaikea nähdä minkään Skotlannin ulkopuolisen joukkueen pelaavan finaalissa.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Japani pääsi aika helpolla jatkoon, kun kiweistä ei ollut ihan riittävää vastusta. Villi arvaus, että muita semifinalisteja vastaan karaoke, eli laulukuoro olisi kutsunut. Asada heitti kyllä ihan hyvin, mutta Muramatsu ei ollut ihan parhaimmillaan. Riitti kyllä Puhaa vastaan tällä kertaa. Belgia-Skotlanti olikin sitten aika tyly matsi. Kaikki heittivät ihan raivona. Hurricane teki kaikkensa, mutta Anderson oli vain yksinkertaisesti kovempi. Ja kun Wright (110,29) mätti myös ihan kunnolla menemään Van den Berghiä (103,54) vastaan, niin paripeliä ei tarvittu. Tuota olisi kyllä mielellään katsonut pitempäänkin. Mainittakoon, että Belgian keskari 101,77 on tähän mennessä toiseksi kovin näissä kisoissa. Vain tuo skottien belgejä vastaan viskoma 105,35 on kovempi. Irlanti jatkoi niukasti 2-1 jatkoon, kun Suljovic piti Itävallan vielä mukana pelissä Lerchbacherin hävittyä Lennonille. Kanadan Murschell viskasi sitten ennakot romukoppaan ja hoiteli MvG:n. Jätkällä on kyllä kaunis heittotyyli. Long ei kyennyt päihittämään Wattimenaa, joten paripeliin mentiin. Siinä Hollannin pari oli vahvempi ja meni sinänsä odotetusti jatkoon.

Iltapeleissä sitten semit ja finaali. Yläpuolelta kaaviota Irlanti-Hollanti, alapuolelta Skotlanti-Japani. Jaksaako Irlanti vielä yllättää Hollannin? En löisi kaikkia roposiani heidän puolestaan, mutta onhan tuolla isompiakin yllätyksiä nähty. Jos O'Connor saa taas godmoden päälle, niin ei tuo nyt kirkossa kuulutettu ole. Japani nyt ei Skotlantia voita millään. Ollaan tylsiä ja veikataan finaaliksi Hollanti-Skotlanti.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
No olihan tuo Hollanti-Irlanti yhtä maalia. Tosin väärään päätyyn, riippuen miten asiaa ajattelee. Lennon pisti 131 ja 128 poikki ja peli 2-0, Hollanti köysissä eikä noussut. Lennonilla oli ns. pöljä päivä ratkaisupelissä. MvG:ltä otti kyllä turpaansa sitä ennen. Skotlantia vastaan siis finaali.

E. Siis ratkaisupelissä yhtä maalia, ei koko matsi.
 

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomen World Cup -menestyksen historiaa tutkiskellessani törmäsin johonkin 2015 vaiheilla tapahtuneeseen episodiin, jonka seurauksena maajoukkuepelaaja Jarkko Komula sai Suomen liitolta jonkun mittaisen kilpailukiellon, ilmeisesti jo toistamiseen 2006 aikojen jälkeen. Mitä tapahtui? Kilpailukiellot ovat kuitenkin sangen harvinaisia.

Ei ole tietoa, mitä on tapahtunut, mutta veikkaisin, että kuumakallena tunnettu Komula on käynyt hävityn matsin jälkeen vastustajaan käsiksi. Muistaakseni Sami Sanssi sai vastaavan tuomion muutama vuosi sitten.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kylläpäs oli maukas World Cup tänä vuonna! Kovatasoista heittämistä nähtiin useampaankin otteeseen ja myös kasakaupalla yllätyksiä. Formaatti toki sellaisia jossakin määrin mahdollistaa, mutta perinteisesti näissä on kuitenkin ennakkosuosikit ottaneet omansa ja yleensäkin miehittäneet kärkisijoja.

Murschellista on kyllä pakko tykätä. Kaunis tyyli, elää pelissä mukana ja heittää todella ennakkoluulottomasti. MVG nakkeli singelipelissään parikymmentä tikkaa tuplista ohi ja testamenttasi ottelun Murschellille, saivat hollantilaiset kuitenkin kasattua rivinsä parikamppailuun. Irlantia vastaan tuli sitten puukengille noutaja, kun Lennon katkoi kaukaa ja useasti.

Anderson ei ollut parhaalla tasollaan kuin aika ajoin, mutta riittävän tasainen kuitenkin päätyyn saakka Wrightin hoitaessa homman kotiin. Wright oli tänään aivan armottomassa vireessä mallikkaalla vähennyksellä, eikä myöskään antanut peruskatkoissa minkäänlaisia mahdollisuuksia. Irlannin jäbät ei heittäneet huonosti, mutta kyllä Skotlanti oli tämän vuoden karkeloissa kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Hieno turnaus kaikkinensa ja hienoa nähdä Andersonin ja Wrightin nostelevan kannua!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
@Leon olen ehdottomasti samaa mieltä tuosta Skotlanti-Belgia -ottelusta, tuota olisi kernaasti katsonut pidempäänkin. Samaten Andersonin ja Asadan kamppailu oli sangen viihdyttävä.

Maininnan arvoisia keskareita päätöspäivältä:

Skotlanti-Belgia -kvartsi kokonaisuudessaan 105.35-101.77 ja matsit Anderson-Huybrechts 100.41-99.99 sekä Wright-Van den Bergh 110.29-103.54.

Irlanti-Hollanti -semin ratkaiseva paripeli 100.20-90.84.

Skotlanti-Japani -semin avaus Anderson-Asada 100.48-100.16.

Finaalissa sekä Lennonin avausvoitto Andersonia vastaan että Wrightin ratkaisuksi jäänyt ottelu Lennonia vastaan liki 99 keskarilla.

Koko turneella erityisesti MVG jäi mieleen lähinnä siitä, että pelasi kaukana omalta normaalitasoltaan. Noinkohan alkaa kaikkien mahdollisten kyläkilpailuiden kiertäminen isojen skabojen ohessa painaa? Ysejä ei taidettu päästä edes kokeilemaan, lähimpänä taisi olla Schindler heittäen kahdeksannen tikan singeliin toisen kierroksen ottelussaan Huybrechtsia vastaan.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ysejä ei taidettu päästä edes kokeilemaan, lähimpänä taisi olla Schindler heittäen kahdeksannen tikan singeliin toisen kierroksen ottelussaan Huybrechtsia vastaan.
Nyt en muista kuka oli, mutta mun mielestä joku toisti tuon tempun. Oishan tuo ysi kiva nähdä muutenkin kuin youtubesta joskus.

MVG oli mulle jos ei nyt pettymys, niin ainakin yllätys, että oli ihan tavallinen kuolevainen. En ole äijän kovin fani, joten ei haittaa.

Finaalista sen verran, että Lennon oli hiukan epätasainen. Parhaimmillaan aivan pitelemätön, mutta välillä junnasi pelkkiä singeleitä. O'Connor ei taas jaksanut aivan päätyyn asti. Snakebite taas oli kaikissa näkemissäni matseissa tasaisen varma. En ole koskaan nähnyt heittävän noin hyvin. Varsinkin tuplissa oli melkein erehtymätön finaalissa. Jotenkin sellainen fiilis, että se O'Connoria vastaan laitettu 91 (25-T16-D9) käänsi tuon matsin. Jos en nyt ihan väärin muista, O'Connor oli jo tuplilla ja olisi hiukan karannut onnistuessaan. Juuri tuon jälkeen O'Connorin peli alkoi aavistuksen yskiä. Olisi ollut hiukan eri tilanne, jos paripeliin olisi menty Irlannin 2-0 johdossa.

Ja kun tuota Murschellin heittoa tuli ihasteltua, samaa pitää sanoa O'Connorista. Se on niin tasapainoinen, eleetön ja sulava. Tikka jää molemmilla hyvään asentoon tauluun. O'Connorista kommentaattori tiesi kertoa, että oli muuttanut heittoaan hieman pari vuotta sitten ns. ortodoksisempaan suuntaan. Mun silmä ei tosta kyllä löydä pienintäkään korjattavaa. Pitäsköhän kaivaa netin syövereistä jotain vanhempaa materiaalia ja hiukan vertailla.

Viasat taitaa nyt kesällä näyttää jälleen jotain kyläkilpailuja jostain huitsin nevadasta? Ainakin viime kesänä tuli Australiasta ja jostain muualtakin kisoja. Formaatti oli se, että sijoitetut 8 pelaajaa saivat vastaansa ilmeisesti paikalliskarsintojen kautta vastustajat. Isät vastaan pojat siis, mutta ainakin Kyle Andersonin muistan nähneeni ekan kerran vastaavissa skaboissa. Ihan ulkomuistista vedän, että tiputti silloin Peter Wrightin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Eihän tässä nyt Viaplaysta taida kuitenkaan kesällä eroon päästä, ainakaan ihan vielä. World Matchplay pelataan Blackpoolissa heinäkuussa ja turnauksena tuo on mielenkiintoinen juurikin pelimuotonsa vuoksi. Ensimmäisestä kierroksesta lähtien pelataan 10 voittolegiin saakka määrien kasvaessa kohti finaalia, joka pelataan 18 voitettuun legiin saakka. Lisäksi kalkkiviivoilla täytyy olla kahden legin ero, joka maksimissaan neljän ylimääräisen legin jälkeen ratkaistaan yhdellä äkkikuolemalegillä. Tämän mittaisissa otteluissa ehtii tapahtua matkan varrella jo yhtä sun toistakin. Gary Anderson lähtee kisaan hallitsevana mestarina.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tsekin avoimista pari irrallista juttua. Ensinnäkin, Gerwyn Price nakkasi toisella kierroksella yhdeksän tikan pelin, taisi olla vieläpä voittolegiin. Puolivälieriä puolestaan heiteltiin helleaallossa; lavalla oli mitattu lempeät saunalukemat 61 astetta jossakin vaiheessa päivää. Wizardia vastaan pelannut Mervyn King näytti matsissa ilmeisen huonovointiselta.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tsekin avoimista pari irrallista juttua. Ensinnäkin, Gerwyn Price nakkasi toisella kierroksella yhdeksän tikan pelin, taisi olla vieläpä voittolegiin. Puolivälieriä puolestaan heiteltiin helleaallossa; lavalla oli mitattu lempeät saunalukemat 61 astetta jossakin vaiheessa päivää. Wizardia vastaan pelannut Mervyn King näytti matsissa ilmeisen huonovointiselta.
Mistä sä tollasta kattelit? Tänään muuten alkaa Viaplayllä 22.00 World Series of Darts, US Masters Las Vegasissa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mistä sä tollasta kattelit? Tänään muuten alkaa Viaplayllä 22.00 World Series of Darts, US Masters Las Vegasissa.

PDC-kanavalle juutuubiin tulee noita pätkiä eri skaboista aika taajaan.

Olikos tää WSoD tupla-avauksella pelattava turnaus? Siihenkin formaattiin on joku joskus ysejä nakellut.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei ollut tupla-avaus, ihan normaali setti. Alkuun piti voittaa kuusi legiä ja sen jälkeen kahdeksan. Ekalla kiekalla ei nähty ylläreitä, paikalliset lähtivät kiltisti laulukuoroon sijoitettuja vastaan. Kovat luut tipahtivat kaikki kvartseissa. MvG hävisi M. Smithille, G. Anderson Pricelle, Cross Aspinallille ja Gurney Wrightille. Kaikki muut 6-8, paitsi Cross 5-8. Semeissä Smith näytti närhen munat Pricelle, 8-4. Aspinallin ja Wrightin matsi oli äärimmäisen tiukka ja tasokas. Aspinall finaaliin 8-7, keskarit 104,21 ja 102,10. Välillä näytti siltä, että Aspin pää ei kestä, mutta jostain löytyi uusi vaihde ja finaalissa sama meno jatkui. Tai oikeastaan finaalin alussa Asp pisti ihan kunnolla hulinaksi, 120-180-177 ja D12, moraalinen nine-darter, kun ekaan settiin sattui kumitikka. Pisti sen jälkeenkin vielä parit täydet tokan legin alkuun ja seuraavalla heitolla singeli ykkönen ja kaikkia alkoi naurattaa, heittäjiä myöten. Huvittavaa oli myös se, että Smith laittoi avausedun turvin 12 tikalla pox eikä Asp päässyt edes kokeilemaan. Meno ei hyytynyt missään vaiheessa finaalia, selvät 8-4 lukemat. Smihtilläkin yli 100 keskari, Aspilla jäätävä 106,70.

Alkukierroksista jäi lähinnä mieleen Pricen hyvä kunto. Smithiä vastaan ei sitten enää oikein kulkenut. Gurney näyttää yhä mahdollisimman happamalta, eikä se pelikään erityisen tasokasta ollut. Selostaja tiesi kertoa, että esikoisen syntymän jälkeen mielessä on muitakin asioita heittämisen lisäksi, eikä sellaista voittamisen pakkoa ole enää havaittavissa. Piti mukamas olla nykyään rennompi, mutta ei se siltä näyttänyt. Andersonilla vissiin jotain käsivammaa taustalla. Aspinallia tulee varmasti seurattua jatkossa tarkemminkin. Voittotili on jo avattu UK Openissa maaliskuussa ja nyt tämä, varmasti kova jatkossakin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kyllä vaan, kovatasoiset karkelot näytti olleen Vegasissa. Aspinallista kuullaan vielä paljon.

Tässä vielä nuo finaalin pari ekaa legiä: https://youtu.be/MXUv-hGRwPU

Huvittavana anekdoottina MVG antoi tässä hiljan ylimielisiä lausuntoja Michael Smithistä, että Smith ei ole henkisesti tarpeksi kova vaikka kykyjä piisaa aivan riittävästi. Smith sitten niputti puolivälierissä MVG:n ja heitti muutenkin laadukkaasti läpi koko turneen. Tottahan tuo on näin katsojan näkökulmasta, että Smith tekee itse heittämisensä itselleen todella vaikeaksi, mutta ei kai tuollaisia sovi nyt selän takana ääneen mennä sanomaan. Toivottavasti tuo tappio Smithiä vastaan hieman herätti todellisuuteen, että siellä on tosiaan vino pino kovia äijiä vaanimassa.

Finaalin jälkeisessä haastattelussa Smithiltä hieman piikkiä MVG:n suuntaan: https://youtu.be/FL7HeGe5uOU
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja korjaanpas sen verran, kun tuon @tinkezione linkkaaman pätkän vielä hehkuttelin, että se oli singeli 20, mikä tuli ekana "hutina" tokassa legissä. Naurattiko sitten se, että oli melkein 5 cm liian alhaalla vai yleensä se, ettei osunut enää triplaan, vaikea sanoa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Aspinallilta tosiaan 15 ”täydellistä” tikkaa finaalin alkuun: 60-60-kumi, 60-60-60, 60-60-57, 24 pox, 60-60-60, 60-60-60, jonka jälkeen jotain muuta ja Smith 130 pox 12 tikan tasoitukseen. Saapa nähdä, Aspinall voisi vaikka World Matchplayssa painaa uransa ekan telkkariysin.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
World Matchplay -kaavio on arvottu.

Ensimmäisellä kierroksella välittömiä herkkupaloja ovat Wade v De Zwaan sekä Aspinall v King. Mielenkiintoista myös seurata Euroopan Pro Tourilla tänä vuonna edukseen esiintyneiden Ian Whiten, Hollywood Dobeyn sekä Krzysztof Ratajskin otteita. Ratajski heitti myös World Cupissa omat osuutensa erinomaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ja taas mennään. Saksa oli paska maa kolmelle maailmanmestarille, melkein neljännellekin. Gary Anderson otti 4-6 pataansa Nico Kurzilta. Juu ei, en minäkään tiedä, kuka hän on. Hyvä matsi ja ihan ansaittu voitto saksalaiselle. Sen sijaan Max Hoppilta ja Martin Schindleriltä osasinkin odottaa vahvaa panosta. Hopp ei sentään laittanut Rob Crossia laulukuoroon, joutui taipumaan 6-4. Mainittakoon, että Crossin tupla% tasan 100, Hoppillakin 80. Keskarit Hopp kyllä vei 106,62 - 101,41, mikä tuskin kuitenkaan lohduttaa. Melkein ketä muuta vastaan tahansa Hopp olisi kyllä ollut jatkossa. Tuota matsia ennen Schindler sitten taas teki mahdottomasta mahdollisen. Ei MvG missään jäätävässä vireessä ole tosin ollut viime aikoina, mutta kun se matsi oli MvG:lle jo 5-1. Kolme voittotikkaa missasi ja se riitti, Schindler 6-5 jatkoon, kuten matematiikkanerot vamaan jo arvasivatkin. Keskarit molemmilla karvan päälle 91. Vikassa alkusarjamatsissa joku Gabriel Clemens laittoi jo ilmeisesti jäähdyttelevän van Barneveldin 6-3 kotimatkalle. Keskari Clemensillä yli 98, eli täysin ansaittu voitto.

Kvartseissa Wright-Kurz, Gurney-Wade, Schindler-Suljovic ja Cross-Clemens.

Sen verran turnauskaaviosta lunttaisin, että Saksan ykkösparin Hopp-Schindler lisäksi pelipaikan saivat Saksan Superliigan kuusi parhaiten rankattua heittäjää. Clemens heistä ykkönen ja Kurz kakkonen. Saksassa on aika kova taso nykyään ja varsinkin nuorten esiinmarssi on ilahduttavaa. Clemens on "jo" 35, mutta kolme muuta mainittua vasta 22-v.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Clemens sitten suivaantui, kun Barney ei muka ollut riittävän kova entinen maailmanmestari. Kelpaako Cross? No kelpaa se, kova päänahka, varsinkin kun Crossin keskari hiukan alle 106. Muut paikalliset tipahtivat sitten kvartseissa, vaikka ihan hyvin heittivätkin. Gurney ei heittänyt, valkopesun tarjosi Wade ja 8-0 nolla, mikä on tosi harvinaista tällä tasolla. Alle 75 keskari kertoo kaiken. Semeissä Wright oli liian kova Wadelle. Clemensille jälleen kova päänahka, kun viime vuoden voittaja Suljovic törmäsi German Giantiin. Finaalissa Clemens ei enää jatkanut jäätävää katkomista ja Wrightin rutiini riitti 8-6 voittoon. Paikkoja oli vielä tiukempaankin matsiin, hiukan taisi tilanne kuitenkin jännittää lopussa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täältä voisi löytyä ihmisiä, jotka ovat olleet paikan päällä dartsin MM-kisoissa? Olisi pari kysymystä:

Kuinka nopeasti (pöytä)liput menevät, eli kuinka kärppänä pitää olla klikkailemassa kun lippukauppa aukeaa? Ja kun päivissä on varmaankin eroja, niin kuinkahan kova menekki on odotettavissa pe-la-iltasessiolippuille, ennen joulua?

Myös ihan kaikki muutkin mieleen tulevat vinkit lippujen ostoon/ylipäätään koko reissuun liittyen otetaan kiitollisena vastaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kakkoskiekka vasta puolessa välissä World Matchplayssa ja siellä on kovia ukkoja, viime vuosien voittajia ja maailmanmestareita laulussa jo pilvin pimein. Chisnall, Price ja Aspinall jäivät jo avauskierrokselle. Eilen pelattu kakkoskierroksen eka puolisko oli tiukkoja trillereitä väärällään ja näiden seurauksena mm. kovassa vireessä oleva Mervyn King pudotti hallitsevan mestarin Gary Andersonin, ja kolminkertainen BDO:n maailmanmestari ja samalla World Matchplay -debytantti Glen Durrant lähetti kolminkertaisen PDC:n maailmanmestarin MVG:n lauluun. Kvartseihin näiden lisäksi tiensä selvittivät Michael Smith ja James Wade. Tänään sitten vuorossa kaavion alaosa.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Bunting ei yksinkertaisesti suostu häviämään, oli jo 4-9 tappiolla ja selvisi jo toistamiseen useammasta ottelutikasta jotka eivät Whitelle maistuneet. Gurneyn tuplat olivat pahasti hukassa, mutta rutiini riitti tiukkaan voittoon Keegan Brownista. Ratajski tuli hyvällä otteella matsiin Crossia vastaan ja oli jo tikan päässä 3-0 -johtoasemasta, mutta sitten Cross tapojensa mukaan käynnisti koneet lämmiteltyään ensin pari legiä ja voitti 9 seuraavaa legiä. Loppunumerot 11-5. Viimeisessä ottelussa Wright teki selvää jälkeä Whitlockista; ensimmäinen sessio 5-0 n. 106 keskarilla ml. 170 pox ja loppulukemat 11-2 keskarilla 103 ja risat. Viimeiseen legiin 8. tikka isoon kolmoseen, jota hyvässä hengessä nauroivat niin heittäjät kuin yleisökin. Olisikin ollut kaikkien aikojen matsi mikäli samaan otteluun olisi Wrightilta onnistunut sekä iso kala että ysi.

Kvartseissa jatkavat:
Durrant-Wade
Smith-King
Cross-Bunting
Wright-Gurney
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kvartsien ennakointia:

Durrant-Wade

Wade on ollut tasainen ja pystynyt kaivamaan seuraavaa vaihdetta tarvittaessa. Luulen, että tämä ei tule nyt kuitenkaan aivan riittämään huippuvireistä Durrantia vastaan. Durrant vie jatkolegeissä 18-16.

Smith-King

King on ollut turnauksen suuria yllättäjiä pystymällä heittämään absoluuttisella huipputasolla tasaisesti ja tuplilla mies on ollut pelottavan vahva. Smithin tuplamöröt nostivat taas edellisessä ottelussa päätään, ja luulen, että monissa liemissä keitetty King kykenee kyllä selviytymään Smithin todella kovasta tuloksenheittorallista kunnialla. King vie kolmen legin erolla 16-13.

Cross-Bunting

Cross on ollut kliininen, hyvää tulosta ja pelit menevät hyvin poikki. Bunting ei tule saamaan läheskään yhtä paljon mukanaroikkumismahdollisuuksia kuin edellisissä otteluissa, mutta koska tuloskuntonsa on ollut tasainen, pysyttelee menossa mukana johonkin rajaan saakka. Selvä voitto kuitenkin huippuvireiselle Crossille 16-9.

Wright-Gurney

Maailman tällä hetkellä ykköskunnossa operoiva Wright heittää Gurneyn suohon selvin numeroin. Gurneyn ensimmäinen matsi oli vakuuttava, mutta eilinen ottelunsa Brownia vastaan oli oikeastaan laskeutumista vastustajan tasolle. Wright ei muutaman viime viikon ja alkuturnauksen kunnon perusteella omaa mitään heikkouksia ja tämä kvartsi tulee olemaan vielä Crossinkin vastaavaa selvempi 16-4.

Semeihin ennakoitava Cross-Wright tulee olemaan koko turnauksen kovin matsi.
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Bunting näyttää olevan aika hidas käynnistyjä. Tuskin saa enää siimaa Crossilta, kuten kahdelta edelliseltä.

Oli ihan pakko tarkistaa faktat ja uskottava se on. Hän on vasta 34 ja heittää 12 g tikoilla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Onko Buntingilla jotain sähkötikkataustaa vai miksi se tuollaisilla 12-grammaisilla tikuilla heittää? Mun on jotenkin todella vaikea hahmottaa, miten tuollaisilla on mahdollista edes heitellä.

Samaa mieltä tulevasta ottelustaan Crossia vastaan, aika vähissä on siimat. Bunting on tähän mennessä voittanut molemmat ottelunsa tappioasemista pelkästään sillä, että on heittänyt tasollaan vastustajan rähmätessä. Kova kilpailija on kyllä, niin kuin tuollaisissa turnauksissa toki kaikki muutkin. Wattimenan esitys oli luokatonta luovuttaneen miehen nakkelua ja Cullenilla oli täydellinen ohipäivä mutta muutoin tänä vuonna on nähty varsin esimerkillistä tikkakamppailua. Suurin osa otteluista on mennyt 10-8 tai 11-9 tai tiukemmaksi, mikä kertoo kärkipelaajien ja karsinnoissa pärjänneiden tasaisuudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös