Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 206 002
  • 913

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Laitetaan tänne kiinnostuneille mielenkiintoinen juttu Wyatt Johnstoniin liittyen.

Hauska lukea, että McDonnell ei itse uskonut Johnstonin nappaavan vielä paikkaa viime kauden rosterista:
"Afterward, Nill asked McDonnell if he thought Johnston could play in the NHL in 2022-23.

“I go, ‘I don’t think so, Jim. He’s got to get a lot stronger. In my opinion, he’s probably got to go back,’” McDonnell said. “Then the rest is history.”"

Vähän samaan aihemaailmaan liittyen hyvä Mark Lazaruksen kirjoitus The Athleticissa


They hung their hopes on a rising prospect still playing in Finland named Roope Hintz, they caught a bit of good fortune in the draft lottery to move up from eighth to third, and they went out and had the draft of a lifetime.
Miro Heiskanen. Jake Oettinger. Jason Robertson.

“It saved the franchise,” Nill said. “It gave us new life.”
It was only the beginning.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Starsin draftaaminen oli monta vuotta kuraa. Sit alkoi napsua. Mielenkiintoista nähdä onko Nill & co. kräkännyt koodin tosissaan vai onko käynyt hyvä mäihä viime aikoina?

Jos Stars pystyy vähäisillä pickeillä löytämään kultaa, Nill jatkaa fiksuja treidejä ja Stars on vetävä UFA kohde voi olla pitkä Stanley Cup ikkuna edessä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jotenkin vain alkaa taas pienen tauon jälkeen antipatiat Ryan Suteria kohtaan kasvamaan. Hyvä, että ensi kaudeksi löytyy sopimus, voi hyvä jumala sentään. Onneksi Tanevikin meni rikki, niin saadaan perkele Lundkvistikin tuonne kaukaloon pelkäämään.

Ja pappa Pavelskikin löyti itsensä villasta, kun peliä ruvettiin ratkomaan.


En tiedä, että mikä tuon hyvän alun jälkeen oikein tuli. Tuliko sitä kuuluisaa hyvän olon tunnetta vähän liikaa puseroon vai mitä? Tuo ylivoimakin on saatava vain toimimaan. Tällä hetkellä tuntuu, että noilla huolimattomilla syötöillä saadaan tuo kaverin alivoima näyttämään vaan entistä paremmalta.
 

stonec_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suter, Petrovic ja Lundkvist vastaan Draisaitl ja McDavid jos Tanev nyt on sivussa taas. Tuosta kolmikosta yhdenkään ei pitäisi pelata NHL:ssä tai Suter korkeintaan kutospakkina.
 

M10

Jäsen
En tiedä, että mikä tuon hyvän alun jälkeen oikein tuli. Tuliko sitä kuuluisaa hyvän olon tunnetta vähän liikaa puseroon vai mitä? Tuo ylivoimakin on saatava vain toimimaan. Tällä hetkellä tuntuu, että noilla huolimattomilla syötöillä saadaan tuo kaverin alivoima näyttämään vaan entistä paremmalta.

Ei siinä mun mielestä ihmeitä tapahtunut. Oilers tuli hyvällä höyryllä, ansaitusti tasoihin ja mielestäni peli oli Dallasilla 2-2 tilanteessakin ihan hyvän näköistä. Tuo Thomas Harleyn pelaaminen Oilersin voittomaalissa oli kyllä heikkoa. Ei saanut kiekkoa maalille asti viivapakkina ja sitten vähän meeeh puolustaminen kun Oilersilla 2-1 hyökkäys. Siitä maali ja täysi momentum kotijoukkueelle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tossa matsissa meni Starsilta melkein kaikki muu pieleen, paitsi ekat viisi minsaa. Etiäpäin.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Jotenkin vain alkaa taas pienen tauon jälkeen antipatiat Ryan Suteria kohtaan kasvamaan.
Sen verran kompattava, että katoin pitkästä aikaa Dallasin matsia ja ihmettelin kuinka kujalla Suter pelissä usein oli. Muuten jätän isommat analyysit toisille, kun tässä vasta hyppää tosissaan pleijarijunaan katselemaan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
ei tämä Tanevin tilanne kyllä hyvältä näytä.
Jotenkin on kaikesta huolimatta sellainen fiilis, että jollei se jalkapöytä/nilkkaluu/mikä lieneekään aivan luusiruina ole ja estä luistelussa tarvittavaa ponnistamista, on Tanev sen tason elukka, että olisi ensi yönä askissa mukana. Panokset on korkeimmat mahdolliset ja isoin palkinto 6 voiton päässä.

Jollei ole mukana, niin sitten vaan next man up ja nyt tosiaan mitataan sitä Starsin paljon mainostettua leveytt.
 
Suosikkijoukkue
Pata, Salama

DeBoer sanoo olevansa optimistinen Tanevin pelaamisen suhteen.

"Dallas Stars coach Pete DeBoer confirmed after morning skate that defenseman Chris Tanev (lower body) will be a game-time decision for Game 5 against the Edmonton Oilers on Friday. DeBoer said he is ‘optimistic’ about his status."
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Bichselille kerrottu, että pelaa, jos Tanev ei kykene. Nyt viimein voitaneen todeta, että Lundkvistin päivät ovat nyt hyvin todennäköisesti Stars nutussa luetut.
Joo ei tartte olla kummoinenkaan jääkiekkotietäjä, jotta tuon hoksaisi. Sääli, poika varmaan yritti kaikkensa.

Tanev pelaa vaikka yksijalkaisena. Kahdella rikkinäisellä muutaman vaihdon vähemmän. Bichsel olisi muuten mielenkiintoista nähdä jäällä jo näissä kekkereissä, mutta onhan siinä riskinsä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Näin ennen kolmannen erän alkua voitaneen todeta, että Starsin erikoistilanne pelaaminen on kääntymässä turmioksi tämän sarjan osalta.

Lisäksi Dallas on ollut aika hajuton ja mauton koko pelin ajan. Toki Edmontonilta on ollut jämptiä vieras pelaamista, mutta jotenkin odottaisi enempi tunnetta ja ryskettä kun kerta koti kaukalossa pelataan.

Vaikka nyt näyttää erittäin pahalta, niin toivottavasti jätkät heräisi unesta ja tämä sarja vielä kääntyisi Starsille.
 

M10

Jäsen
Kävikö sitten kuitenkin niin, että Vegas ja Avs -sarjat ole niin vaativia ja kuluttavia, että se on syynä hengettömyyteen ja suoranaiseen väsymykseen konferenssin finaaleissa?
 

nevins

Jäsen
Sama laulu, kun viime kaudella. Hienoja hetkiä pitkin kautta ja uusia tulokkaita joukkueeseen, mutta nyt edes ne ei lohduta. Onhan tässä ollut kokoajan fiilis pitkästä kaudesta ja finaaliin menosta. Ei riittänyt Oilersia vastaa ja maalinteon vaikeus iski vastaan.

Kyllähän kovat sarjat vei varmasti mehut ja ilman loukkaantumisia ei varmasti säästytty. Pakisto kävi ohkaiseksi loppua kohden ja iso kuorma näkyi tietyissä suorituksissa. Toinen oli ettei Johnstonille tullut apuja muilta ketjuilta.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Pettymys päällimmäisenä mielessä kaudesta. Pleijareissa voitot kahden edelliskauden mestareista, mutta bensa loppui sitten öljymiehiä vastaan. Älytön dominointi Game 6 Oilersia vastaan, mutta maalit ratkaisee ja niitä ei oikein kukaan Starsista pystynyt tekemään vikoissa matseissa. Erikoistilanteet ratkaisi tämän sarjan. Vastaava esitys olisi ollut kiva nähdä vitospelissä, mutta kotona jostain syystä peli ei lähtenyt toimimaan. Noh, Floridan vuodelta tämä haisee joka tapauksessa. Dallasille kannu sitten 2025.

Olikohan Pavelskin ura siinä? Pelasi parhaan pelinsä tässä viimeisessä kutospelissä, mutta tulosta ei tullut. Runkosarjassa vielä ihan ok, mutta pleijareissa ei enää riittänyt. Todella harmillista, jos tällainen legenda jää ilman kannua.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tuota Starsia olisi tarvittu game 1 lähtien. Paitsi erikoistilanteissa. Sääli, ettei 5 vs. 5 tällä kertaa riittänyt.

Isommassa kuvassa joukkueen heikkoudet hiukan korostuivat ja vahvuuksia ei pystytty kaivamaan esiin. Jos ei dominoida fyysisesti, se pitää kompensoida taidolla ja/tai vauhdilla. Nyt jäi hiukan piippuun.

Olisi Pete nyt edes vetänyt all-in hyökkäyksen suhteen, kun kuitenkin veti Bourquen mukaan. Nelosketjun jämäminuutit ei ole se, miksi hänet sinne nostettiin. Daddy tai Pavs poppareille, jos hyökkäysvoimaa haluttiin lisää. Kolmas lenkki neloseen Faksa, jos on kasassa, Smith/Ty muussa tapauksessa.

Ei toi runko silti kaipaa isoa myllerrystä. Pakisto on se, mihin Jimin pitää taikoa contender-tason lisäystä.
 

nevins

Jäsen
Olikohan Pavelskin ura siinä? Pelasi parhaan pelinsä tässä viimeisessä kutospelissä, mutta tulosta ei tullut. Runkosarjassa vielä ihan ok, mutta pleijareissa ei enää riittänyt. Todella harmillista, jos tällainen legenda jää ilman kannua.
Kyllä se vaikutti siltä ja pelin jälkeiset haastattelut kopista(Benn, Seguin)oli melko tunteelliset, kun kyseltiin Pavelskista.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Pakisto on se, mihin Jimin pitää taikoa contender-tason lisäystä.
Samaa mieltä tästä. Tanev oli puolustussuuntaan kahdessa eka sarjassa hyvä. Mutta valitettavasti on kiekon kanssa täysin hyödytön. Tiedän, ettei ole suosittu mielipide täällä, mutta kun ei skillit riitä kiekolliseen peliin, niin sitten pitäisi vaan pistää kiekko plekseistä pihalle. Suter oli kaksi ekaa sarjaa riittävän hyvä kolmospariin, kolmannessa ei riittänyt lähellekään ja maksoi muutamalla paskajäähyllä paljon. Lundkvist ei päässyt enää Oilers-sarjassa kentälle, kun valmennuksen usko loppui ja sitä ennen pelasi naurettavia minuutteja. Heiskanen joutui pelaamaan toiseen suuntaan naurettavia minuutteja ja kyllä bensan loppuminen alkoi lännen finaalisarjan edetessä näkymään. Lindell pelasi paremmat pudotuspelit kuin vuosi sitten, toki rinnalla pelasi koko ajan parempi pelaajakin. Harley oli yllättävän epävarma pudotuspeleissä pelattuaan hyvän kauden. Petrovic saapui pelastajaksi Avs-sarjan viimeiseen peliin ja pelasi roolinsamukaisesti ihan ookoo. En näe kuitenkaan, että olisi NHL-tason pelaaja.

Ei mulla ole tuohon ehdottaa parannuksiakaan, mutta on se vaan nähty, että tuo pakisto ei riitä.

Jäätävä pettymys. Tuhlattu mahdollisuus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Toi ykköspari on Starsin probleema. Harleyn ongelma taisi olla liian isot odotukset ja pitkä kausi yhdistettynä liki Miro-minuutteihin. Esa tai Suter olisi niihin minuutteihin kyennyt, mutta kätisyys haittaa kummallakin. Lisäksi Esa on kiekollisesti varovainen, Suter taas liian hidas ja Nisse on jo nähty (ei tule tekemään forslingeja). Harleykin on lefti, mutta edelliskauden näytöillä nousi Miron pariksi. Alkukauden jopa edistyneet tilastot muistaakseni rakasti tuota pakkiparia. Pleijareissa viimeistään Harley meni jotenkin lukkoon ja pakiston kiekollinen osaaminen näytti olevan täysin Miron varassa. Ja niin se oikeastaan olikin.

Mun mielestä optimiratkaisu on siirtää Tanev Miron pariksi. Kakkoseen Harleylle Tanev-kopio. Tai jos oikein herkutellaan, oisko se Pesce ehjä ja saatavilla? Ainakin on UFA. Ei kyllä merkkauttanut kuin kaksi peliä nyt pleijareissa. Uhka vai mahdollisuus? Mutta tuon profiilin kaveria toi pakisto huutaa. Jos fantasiaa nyt jatkaa, niin Pesce menisi suoraan ykköspariin ja Tanev kakkoseen. Realisti taas näkee jonkun hiukan matalamman profiilin rightin top4-rooliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

M10

Jäsen
Samat vibat kun kesällä 2000. Ei Stanley Cupia = iso pettymys. Monellehan konferenssin finaali olisi mestaruus, mutta ei Dallasille. Paras Dallas nähtiin Vegasia ja Coloradoa vastaan.

Onneksi ensi vuonna ollaan vähintään yhtä hyviä. Bicsheliä ja Bourqueta sisään isolla kädellä. Myös Lundqvistia.

Hintzille bounce-back vuosi, Taneville jatkoa. Johnston nousee supertähdeksi.

Pavelskille iso kiitos, mutta näkemiin. Toki näkisin puolen vuoden levon ja tammikuisen sopparin keväälle ihan mahdollisena. Last hurrah.

Hyvä valmentaja, voittava maalivahti. Nälkää riittää ja se tulee näkymään 24/25.
 

Big But

Jäsen
Suosikkijoukkue
nhl
Just olin tulossa tuota Pesceä ehdottamaan vapailta, niinkuin tuossa yllä ehdotettu. Suter pitää saada ulos ja riittäkö Hakanpään jalka enää tässä tahdissa?
 

nevins

Jäsen
Samat vibat kun kesällä 2000. Ei Stanley Cupia = iso pettymys. Monellehan konferenssin finaali olisi mestaruus, mutta ei Dallasille. Paras Dallas nähtiin Vegasia ja Coloradoa vastaan.

Onneksi ensi vuonna ollaan vähintään yhtä hyviä. Bicsheliä ja Bourqueta sisään isolla kädellä. Myös Lundqvistia.

Hintzille bounce-back vuosi, Taneville jatkoa. Johnston nousee supertähdeksi.

Pavelskille iso kiitos, mutta näkemiin. Toki näkisin puolen vuoden levon ja tammikuisen sopparin keväälle ihan mahdollisena. Last hurrah.

Hyvä valmentaja, voittava maalivahti. Nälkää riittää ja se tulee näkymään 24/25.
Koko aamun ryvennyt mieli maassa niin pakko nostaa hattua @M10 kyvylle nostaa positiivisia asioita esille tulevaan ja tällä edes hieman parantaa fiilistä.

Stars pelaajat saivat osumaa varmasti tämän runin aikana ja sen huomasi kyllä pelaajista.

Pakisto kaipaa lisää osaamista, mutta niin kaipaa joukkue yhtä kunnollista hämmentäjää jolla saataisiin enemmän tunnetta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pakisto kaipaa lisää osaamista, mutta niin kaipaa joukkue yhtä kunnollista hämmentäjää jolla saataisiin enemmän tunnetta.
Hyvä pointti tuo hämmentäjä. Siellä ei ole oikeastaan kuin Benn tuijottelemassa ja Marchment rottailemassa. Benn ei ole enää pariin vuoteen ollut fyysinen pelote, eikä sitä ole Marchmentkään. Joku Bennettin tyyppinen rouhija tekisi kyllä hyvää. Mitään Rempeä on tuonne kaipaa maskotiksi. Ei Stars kaipaa tunnetta, sen sijaan Stars kaipaa jonkun, joka saa vastustajan pois tolaltaan. Tämän päivän jääkiekossa ei voita se, joka tahtoo ihan kauheasti. Nyt voittaa se, joka saa vastustajan tekemään virheitä.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Vituttaahan tämä, mutta ei Stars tämän ottelusarjan voittoa ansainnut. Oilersin YV ja AV edessä Stars oli ihan kädetön ja hyökkäyssuuntaan DeBoerilta ei löytynyt Oilersin puolustuksen purkin avaajaa.

Ilman Tanevia lento olisi tyssännyt jo Vegasiin.

Tässä mietteitä tulevaan:

- Jos Pavelskin tehottomuutta ei selitä loukkaantuminen niin ei jatkoon. Jos menee osittain loukkaantumisen piikkiin niin vuosi ja miltsin jatkopahvi ja maks 60 peliä runkosarjassa pienemmässä roolissa jotta riittää löpöä keväälle.

- Taneville ehdottomasti jatkopahvi.

- Duchenelle voi rustata jatkoa jos cappiin mahtuu ja herra haluaa sorvata kohtuullisen sopparin. Kysyntää tämän kauden näytöillä varmasti riittää jos hän haluaa saada rahakkaan sopparin.

- Suterin pahvin ulososto. Jos cappiin ei tartte tilaa niin ehkä miehen voi jättää seiskapakin rooliin, mutta ei missään nimessä voi olla top6.

- Top4 raitin pakki pitää löytyä. Tämä vapauttaisi Miron vahvalle puolelle ja toisi syvyyttä pakistoon jolla saisi kuormaa vähemmäksi sekä vähän kykyä sietää loukkaantumisia. Nyt jos ykskin Heiskanen-Tanev-Harley-Lindell nelikosta ois tippunu remmistä ois homma ollut saman tien siinä.

Jos ens kauden alussa pakisto ei näytä about tältä niin Nill on epäonnistunut:
Heiskanen - Tanev
Harley - [treidi/UFA]
Lindell - Lundqvist/Bichsel
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös