Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 180 085
  • 821

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

M10

Jäsen
Dadonov sivussa alavaratalovamman (murtuma) vuoksi ilmeisesti pidempään. Veteraanipelaajalla tuo voi tarkoittaa vaikka loppu runkosarjaa.

Elikkä jaahas, olisiko se sitten #11 tai #22 ylös ja debyyttihommat? Toki Dellandrealle tämä on erinomainen mahdollisuus myös.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nyt oli statement-voitto erittäin laadukkaasta Carolina Hurricanesista. Todella viihdyttävä peli, jossa Dallas nappasi kerta toisensa jälkeen johdon itselleen ja vei vakuuttavasti kaksi pistettä. Dellandrealla oli huippupaikkoja hattutempulliseen, mutta ei vaan saanut sisään. Toivottavasti onnistuu piakkoin, ettei kohta ole käsissä taas yksi matiasjännmark.

Merkillepantavaa oli myös Hakanpään todella fyysinen peli. NHL.comin mukaan 9 taklausta, jotka eivät olleet mitään silittelyjä. Hakanpää näytti jotenkin syttyvän eka erässä Pavelskin ja Druryn aloitusnahistelun jälkeen ja sen jälkeen laidat ryskyivät komeasti.

Marchmentilla on menossa 7 ottelun pisteputki. Duchenen saapuminen - kuten usein on jo todettu - on ollut todella hieno homma ja saanut Mushin ja Seguinin uuteen lentoon. Hintzille ja Robolle komeat maalit joten uudelleenkasattu ykkönen on mainiossa vireessä myös.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kolme vierasottelua: kaksi ottelua Rockford Icehogsia vastaan ja yhden ottelun Milwaukee Admiralsia vastaan. Ensimmäisen ottelun Rockford Icehogsia vastaan Texas Stars voitti jatkoajan jälkeen numeroin 3-2, toisen ottelun Milwaukeen Admiralsia vastaan Texas Stars hävisi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen luvuin 2-1 ja kolmannen ottelun Rockford Icehogisa vastaan Texas Stars hävisi jatkoajan jälkeen luvuin 3-2.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

0-1 Logan Stankoven (Curtis McKenzie ja Mavrik Bourque)
1-2 Kyle McDonald (Curtis McKenzie ja Mavrik Bourque) Ylivoimamaali
2-3 Riley Damiani (Fredrik Karlström)

Matthew Murray torjui Texas Starsin maalilla 27 laukausta 29 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijä ja syöttäjät:

1-1 Logan Stankoven (Mavrik Bourque ja Christian Kyrou)

Matthew Murray torjui Texas Starsin maalilla 20 laukausta 21 vedosta.

Kolmannen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

0-1 Matej Blümel (Oskar Bäck)
0-2 Logan Stankoven (Gavin White ja Mavrik Bourque)

Rémi Poirier torjui Texas Starsin maalilla 27 laukausta 30 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 41 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (44) 23+31 = 54 (+7)
2. Mavrik Bourque (44) 16+36 = 52 (+4)
3. Curtis McKenzie (44) 8+27 = 35 (-2)
4. Matej Blümel (44) 19+15 = 34 (+8)
5. Derrick Pouliot (43) 6+22 = 28 (+6)
6. Fredrik Karlström (44) 13+14 = 27 (+9)
7. Oskar Bäck (44) 5+21 = 26 (+6)
8. Riley Damiani (44) 10+11 = 21 (-8)
9. Antonio Stranges (39) 8+11 = 19 (-4)
10. Kyle McDonald (33) 12+6 = 18 (-10)
11. Nicholas Caamano (36) 9+6 = 15 (0)
12. Christian Kyrou (38) 4+11 = 15 (+5)
13. Alex Petrovic (42) 3+12 = 15 (+1)
14. Michael Karow (44) 3+8 = 11 (+10)
15. Gavin White (34) 0+10 = 10 (+4)
16. Matthew Seminoff (42) 3+5 = 8 (+3)
17. Scott Reedy (12) 5+2 = 7 (+1)
18. Chase Wheatcroft (22) 2+5 = 7 (-2)
19. Lian Bichsel* (16) 1+6 = 7 (-2)
20. Artem Grushnikov (38) 1+4 = 5 (+1)
21. Ben Berard (17) 1+3 = 4 (+5)
22. Kevin Mastrodonato (9) 2+0 = 2 (-3)

Maalivahdit:

1. Rémi Poirier (24) torjuntaprosentti 90,3 prosenttia
2. Matthew Murray (21) torjuntaprosentti 90,3 prosenttia

* Pelaaja on siirtynyt pelaamaan SHL:ään

Seuraavaksi Texas Stars kohtaa kotonaan Iowa Wildin 16.-17.2.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Nyt tippui vuorostaan Lundkvisti Lauzonin päätiltin myötä. Benn kävikin kolmannessa erässä kuittaamassa tuon taklauksen, kun kolasi Lauzonin seinille. Tätä sitten McCarron halusi käydä kostamassa Bennille. Jännä sinänsä, kun Benn ei tiputellut rukkasia. Itse ottelussahan Predsillä ei ollut mitään palaa Starsin käsittelyssä.
 

M10

Jäsen
Vuoren varmaa tekemistä Starsilta illasta ja viikosta toiseen. Jokainen ketju pystyy maalintekoon, neloskenttä ollut helvetin hyvä läpi kauden.

Oettinger ollut oma vahva itsensä All-Star -pelin jälkeen. Ehkä tuo starbojen kanssa hengailu teki hyvää. Täytyy myös muistaa, että Oettinger oli pitkään saikulla, joten olisiko viimein saanut itsensä 100% kuntoon?

Dellandrealta melkoinen kuti yläriman alle. En mitenkään jaksa uskoa, että Stars hankkisi ketään hyökkäykseen deadlinella. Hyökkäysrosteri on kenties liigan laajin ja laadukkain. Puolustukseen toki tarvitaan se kokenut isäntä luutimaan. Se on selvä.

Nyt hallussa Centralin kärkipaikka neljän pisteen erolla Avsiin. Kotietu olisi hyvä omistaa mahdollisimman pitkälle keväälle.
 
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga, Leijonat, U20,
On kyl ylivoimaisesti laajin hyökkäyskalusto ja vielä pari aika kovaa paikkaajaa farmissa siihen päälle. Kuka laitetaan lihoiksi?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
En mitenkään jaksa uskoa, että Stars hankkisi ketään hyökkäykseen deadlinella. Hyökkäysrosteri on kenties liigan laajin ja laadukkain. Puolustukseen toki tarvitaan se kokenut isäntä luutimaan. Se on selvä.
Jep ja Lundkvistin loukkaantuminen antaa kenties hyvän tekosyyn hankkia se puuttuva rightin pakki luutimaan. Tanev sopisi kuvaukseen ja ensi kesän ykköskiekan varaus saisi mielestäni mennä, jos ja kun mennään all in, mutta samalla mentäisiin palkkakaton yli käsitttääkseni, joten kai siinä olisi pakko joku pelaaja dumpata. Calgary kun ei ole kuuluisa siitä, että makselisi pelaajien palkkoja sen jälkeen kun liekkipaita on riisuttu. Ketä muita Stars voisi tavoitella puolustusta vahvistamaan?
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ketä muita Stars voisi tavoitella puolustusta vahvistamaan?

Rightin pakeista mm. Phillyn Sean Walker, Nashvillen Alexandre Carrier ja Arizonan Matt Dumba on markkinoilla. Phillyllä taisi olla First round pick pyyntinä tuosta Walkerista. Sit onhan tuolla markkinoilla Barrie ja DeAngelo, jotka ei palvele Starsin tarpeita sitten pätkääkään.

Leftin pakeista on Hanifinia ja jälleen kerran Chycrunia huhuissa, mutta nämä taitavat sitten jo maksaa enempi.

Phillyn kanssa voisikin koittaa kauppaa hieroa, jossa Scott Laughtonikin siirtyisi Texasiin päin. Tällöin olisin ainakin valmis maksamaan kovempaakin valuuttaa. Bourque ja Stankoven omissa silmissä ainoat koskemattomat prospektit.
 
Viimeksi muokattu:

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Pitäkää lorttona, mut mul on ollut jo kauan mancrush Steeleen, Mushiin ja Dutchyyn. Elättelen toiveita ensi kaudesta, että #95 jäisi Texasiin punaisella lapulla.
 

M10

Jäsen
Pitäkää lorttona, mut mul on ollut jo kauan mancrush Steeleen, Mushiin ja Dutchyyn. Elättelen toiveita ensi kaudesta, että #95 jäisi Texasiin punaisella lapulla.

Steel on aika saman tyyppinen pelaaja habitukseltaan kuin Max Domi. Pieni ja pippurinen, eikä pelkää mitään. Steel on kokonaisvaltaisempi pelaaja mitä Domi, jonka hyökkäystaidot ehkä ovat hieman paremmat. Steelin hyvä puoli on se, että hänet voi laittaa nelos- tai kakkosketjuun ja tulosta tulee. Kiekottomana erittäin hyvä terrieri.

Seguin - Duchene - Marchment on ollut kyllä ällistyttävän hyvä ketju koko kauden. Suurin syy siihen, että Stars on NHL:n kolmanneksi eniten pisteitä kerännyt joukkue. Marchment on keskinkertaisen viime kauden ja huonon tämän kauden alun jälkeen nostanut pelin tasoa ihan uudelle levelille. Erikoinen pelaajatyyppi (vähän kuin Jason Robertsonkin). Vaikea löytää verrokkipelaajaa. Marchment on ajoituksen mestari hyökkäyspäässä. Osaa ajoittaa liukumisensa ja riistot todella hyvin. Ulottuvuutensa ansiosta on vittumainen vastustaja, joka osaa myös mennä ihon alle. Pleijareissa isossa roolissa eikä vähiten viimeistelytaidon ja fyysisyytensä ansiosta.

Seguin, jolla tulee pian 1000 ottelua täyteen, on ollut aivan jäätävän pirteä läpi kauden. Todella työteliäs pelaaja, joka isossa roolissa alivoimallakin. Tämä on hieno nähdä. Ja Seguinin viimeistelytaidon tietää kaikki. Sieltä voi lävähtää vielä 30 maalia tällä kaudella helpostikin.

Duchene ollut toki tähtipelaaja vuosikausia, mutta en tajunnut sen olevan noin hyvä. Ihan mestari kiekollisena. Tekee välillä mitä haluaa.

Kun miettii, että siellä on vielä 20-vuotias supertalentti Johnston, joka jo nyt on vakiintunut 2-ketjun laatuhyökkääjäksi, sekä koko ykkösketju, niin onhan tuo Starsin hyökkäys ihan naurettavan kova. Ei ihmekään, ettei AHL:n kaksi parasta hyökkääjää mahdu edes poppareille.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Pitäkää lorttona, mut mul on ollut jo kauan mancrush Steeleen, Mushiin ja Dutchyyn. Elättelen toiveita ensi kaudesta, että #95 jäisi Texasiin punaisella lapulla.
Jos olisin mies, voisin sanoa itsestäni samaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi kotiottelua Iowa Wildia vastaan. Texas Stars voitti molemmat ottelut lukemin 6-4 ja 3-2.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Kyle McDonald (Logan Stankoven ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
2-0 Mavrik Bourque (Curtis McKenzie)
3-0 Derrick Pouoliot (Matej Blümel ja Oskar Bäck)
4-2 Matej Blümel (Fredrik Karlström)
5-4 Derrick Pouliot (Fredrik Karlström ja Matej Blümel)
6-4 Fredrik Karlström (Alex Petrovic) Tyhjä maali

Matthew Murray torjui Texas Starsin maalilla 33 laukausta 37 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Chase Wheatcroft (Mavrik Bourque ja Logan Stankoven)
2-1 Fredrik Karlström (Matej Blümel ja Oskar Bäck)
3-1 Logan Stankoven (Mavrik Bourque ja Riley Damiani)

Rémi Poirier torjui 24 laukausta 26 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 46 pelatun ottelun jälkeen:

1. Logan Stankoven (46) 24+33 = 57 (+9)
2. Mavrik Bourque (46) 17+38 = 55 (+7)
3. Matej Blümel (46) 20+18 = 38 (+11)
4. Curtis McKenzie (46) 8+28 = 36 (-1)
5. Fredrik Karlström (46) 15+16 = 31 (+13)
6. Derrick Pouliot (44) 8+23 = 31 (+6)
7. Oskar Bäck (46) 5+23 = 29 (+10)
8. Riley Damiani (45) 10+12 = 22 (-9)
9. Kyle McDonald (35) 13+6 = 19 (-12)
10. Antonio Stranges (41) 8+11 = 19 (-6)
11. Alex Petrovic (44) 3+13 = 16 (+5)
12. Nicholas Caamano (36) 9+6 = 15 (0)
13. Christian Kyrou (40) 4+11 = 15 (+6)
14. Michael Karow (46) 3+8 = 11 (+11)
15. Gavin White (36) 0+10 = 10 (+4)
16. Chase Wheatcroft (24) 3+5 = 8 (-1)
17. Matthew Seminoff (44) 3+5 = 8 (+3)
18. Scott Reedy (12) 5+2 = 7 (+1)
19. Lian Bichsel* (16) 1+6 = 7 (-2)
20. Artem Grushnikov (40) 1+4 = 5 (+2)
21. Ben Berard (17) 1+3 = 4 (+5)
22. Kevin Mastrodonato (11) 2+0 = 2 (-3)

Maalivahdit:

1. Rémi Poirier (25) torjuntaprosentti 90,4 prosenttia
2. Matthew Murray (22) torjuntaprosentti 90,3 prosenttia

* Pelaaja on siirtynyt pelaamaan SHL:ään

Seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi vierasottelua Grand Rapids Griffinsejä vastaan 21.2 ja 24.2 sekä yhden vierasottelun Rockford Icehogsia vastaan 22.2.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dadonov LTIR:lle ja Blümel kutsuttu ylös paikkaamaan Dadonovin poissaoloa.




Shapiro kuitenkin spekuloi, että kyseessä olisi LTIR capspacen maksimaalinen hyödyntäminen ja Blümel lähetettäisiin alas takaisin jo tänään ja tilalla ylös kutsuttaisiin pakki. Tätä teoriaa tukisi Derick Pouliotin penkittäminen Texas Starsin viimeisimmästä ottelusta.



 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Shapiro kuitenkin spekuloi, että kyseessä olisi LTIR capspacen maksimaalinen hyödyntäminen ja Blümel lähetettäisiin alas takaisin jo tänään ja tilalla ylös kutsuttaisiin pakki. Tätä teoriaa tukisi Derick Pouliotin penkittäminen Texas Starsin viimeisimmästä ottelusta.
Eli Nisse on hiukan pitempään myös sivussa? Meinaako Pouliot ohittaa Hanleyn nokkimisjärjestyksessä? Leftihän sekin on, luulisi Nillin puhelimen käyvän jo kuumana rightin pakin naaraamiseksi, oli Nisse pelikunnossa tahi ei. Siellä on kuitenkin ikkuna tällä hetkellä hiukan raollaan. Reilut pari viikkoa olisi vielä aikaa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Eli Nisse on hiukan pitempään myös sivussa? Meinaako Pouliot ohittaa Hanleyn nokkimisjärjestyksessä? Leftihän sekin on, luulisi Nillin puhelimen käyvän jo kuumana rightin pakin naaraamiseksi, oli Nisse pelikunnossa tahi ei. Siellä on kuitenkin ikkuna tällä hetkellä hiukan raollaan. Reilut pari viikkoa olisi vielä aikaa.

Siellä Hakanpää tipahti viime pelissä "upper bodyn" takia myös kokoonpanosta. Lundkvist on aivotärähdys protokollassa tällä hetkellä. Eli viidellä terveellä pakilla mennään tällä hetkellä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Siellä Hakanpää tipahti viime pelissä "upper bodyn" takia myös kokoonpanosta. Lundkvist on aivotärähdys protokollassa tällä hetkellä. Eli viidellä terveellä pakilla mennään tällä hetkellä.
Ai no sitten. Molemmat rightit siis sivussa. Jos se nyt jotain haittaa.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel

M10

Jäsen
Hienoja juttuja Mirolle ja nuorelle perheelle. Todella puskista tuli tämä.

Mitenkään liittymättä tähän tapaukseen; tuossa about 10kk sitten istuin parina iltana Heiskasen tyttöystävän vieressä katsomossa Dallasissa. Mukavan oloinen tyyppi, katsoi peliäkin välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös