Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 177 871
  • 807

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tuo siirretyn rangaistuksen aikana tehty maali oli yksi maukkaimmista aikoihin. Kraken pyöritettiin näännyksiin, Pavelskilta upea syöttö ja Duchene sai nautiskella tyhjiin. Kelpaa!
Se oli kyllä hieno pyöritys. Taisi olla kiekko 1:19 yhtäjaksoisesti Kraken-päädyssä ennen maalia, hieman meinasi Seattlen viisikkoa hapottaa juosta kiekon perässä.

Dallasin ylivoima on ollut nyt hetken aikaa sitä vastoin melkoisen mielikuvituksetonta kuraa. Hine, Miro ja Robo leipovat kiekkoa viivan tuntumassa, mutta maalilla painivat Benn ja Pave eivät saa kiekkoja ohjattavaksi, kun yleensä ohjautuu sivuun jo kärkimiehestä. Tuurilla menee joskus maalivahdille saakka, yleensä ei. Vähän vaihtelua tarvitsisi.
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Mikähän se master plan Bourquen ja Stankovenin kanssa muuten on? Selvästi ensi kaudelle näitä taidetaan ajatella, sopimus loppuu Pavelskilta, Duchenelta ja Smithiltä.
 

M10

Jäsen
Mikähän se master plan Bourquen ja Stankovenin kanssa muuten on? Selvästi ensi kaudelle näitä taidetaan ajatella, sopimus loppuu Pavelskilta, Duchenelta ja Smithiltä.

Tuskin mitään kausitavoitetta olisi, milloin pojat tuodaan NHL:ään, vaan seurataan kehitystä maltillisesti. Tämä kausi on toki osoittanut, että ovat käytännössä jo NHL-valmiita, mutta cap tilanne on mikä on.

Ensi kaudesta. Jotenkin jaksan uskoa, että Pavelski jatkaisi vielä kauden jollain yhden vuoden ja yhden miljoonan sopimuksella, mihin sidottu bonuksia. Toki jos tulee joku paha loukkaantuminen tai Stanley Cup kesällä 24, niin tilanne on eri. Pelillisesti on edelleen erittäin käyttökelpoinen pelaaja, vaikka liike on jo kankeaa. Tai no. Centralin ykkösjengin paras pistemies, eli ehkä vähän enemmän kun käyttökelpoinen pelaaja. Hall Of Fame kutsuu jonain päivänä.

Duchene pelaa niin mahtavaa kautta, että tulee saamaan ison sopparin jostain muualta. En millään jaksa uskoa, että Dallasiin jäisi tämän kauden jälkeen, vaan tilaa raivataan Bourquelle ja Stankovenille.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi kotipeliä Grand Rapids Griffinsejä vastaan. Ensimmäisen ottelun Texas Stars voitti jatkoajan jälkeen lukemin 4-3 ja toisen ottelun Texas Stars voitti puolestaan numeroin 6-2.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-1 Mavrik Bourque (Logan Stankoven ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
2-2 Mavrik Bourque (Logan Stankoven ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
3-3 Mavrik Bourque (Derrick Pouliot ja Curtis McKenzie)
4-3 Mavrik Bourque (Logan Stankoven)

Rémi Poirier torjui Texas Starsin maalilla 26 laukausta 29 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-1 Mavrik Bourque (Logan Stankoven ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
2-1 Artem Grushnikov (Matej Blümel ja Oskar Bäck)
3-1 Ben Berard
4-1 Scott Reedy (Logan Stankoven ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
5-2 Fredrik Karlström (Matthew Seminoff) Tyhjä maali
6-2 Nicholas Caamano

Rémi Poirier torjui Texas Starsin maalilla 35 laukausta 37 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 24 pelatun ottelun jälkeen:

1. Mavrik Bourque (26) 13+24 = 37 (+10)
2. Logan Stankoven (26) 14+21 = 35 (+13)
3. Curtis McKenzie (26) 5+18 = 23 (+6)
4. Matej Blümel (26) 12+10 = 22 (+7)
5. Derrick Pouliot (25) 5+17 = 22 (+6)
6. Oskar Bäck (26) 4+16 = 20 (+9)
7. Fredrik Karlström (26) 10+9 = 19 (+10)
8. Antonio Stranges (24) 6+7 = 13 (-2)
9. Riley Damiani (26) 5+7 = 12 (-7)
10. Nicholas Caamano (26) 7+4 = 11 (+1)
11. Kyle McDonald (19) 7+3 = 10 (-7)
12. Alex Petrovic (25) 1+9 = 10 (+4)
13. Michael Karow (26) 2+6 = 8 (+9)
14. Christian Kyrou (24) 1+7 = 8 (+3)
15. Scott Reedy (11) 5+2 = 7 (+2)
16. Chase Wheatcroft (17) 2+5 = 7 (-1)
17. Lian Bichsel* (16) 1+6 = 7 (-2)
18. Matthew Seminoff (24) 1+4 = 5 (+2)
19. Artem Grushnikov (20) 1+1 = 2 (+5)
20. Gavin White (17) 0+2 = 2 (+5)
21. Ben Berard (8) 1+0 = 1 (0)

Maalivahdit:

1. Matthew Murray** (13) torjuntaprosentti 90,8 prosenttia
2. Rémi Poirier (13) torjuntaprosentti 90,5 prosenttia

* Pelaaja siirtynyt pelaamaan SHL:ään
** Pelaaja ei kokoonpanossa

Seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi vieraspeliä Manitoba Moosea vastaan 29.12 ja 31.12.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tullaanpas ny sit ulos kaapista ryminällä: Thomas Harley, I love you!

Reilu vuosi sitten nuorukainen joutui vielä hakemaan farmista vauhtia ja kypsymään Nillin kasvattamossa, mutta kun kaveri loppukaudesta palasi nippuun, niin sieltä tuli pelimies eikä mikään virheitä pelkäävä mikkihiiri. Kyky haastaa kiekollisena hyökkäyskolmanneksella on Miron luokkaa, mutta maalintekotaito on Harleylla parempi. Hitto mikä kultakimpale tuosta on tullut.
 

M10

Jäsen
Olipahan taas mahtava jääkiekko-ottelu. Kaksi huippujengiä pelaa voittaakseen eikä taka-askelia oteta. Canucks on kyllä todella väkevä joukkue kaikkien osa-alueiden osalta ja Zadorov on tuonut puolustukseen kokoa, näköä ja veteraanipresenssiä. Tuo jengi voi olla jokerikortti lännen pleijaritaisteluissa keväällä, en ihmettele, vaikka menisivät pitkällekin. Toki pudotuspeleissä menestyminen vaatii alkuun aina oman oppimisprosessinsa (1-2 pettymyskevättä), mutta hyvältä näyttää Canucksin pelaaminen. Inhottava vastus, kun taitoa ja fyysisyyttä löytyy sopivassa suhteessa.

Dallasin pelin ydin on kunnossa ja sillä näitä pisteitä kairataan illasta toiseen, joskus hyvällä ja joskus huonollakin pelillä. Viime yönä esitys oli todella hyvä. Kaikki neljä kenttää pelasi pirteästi ja puolustuksessa parhaat pelaajat oli taas parhaita pelaajia. Miro on pelillisesti tuon joukkueen selkeä kapteeni. Ihan päällikkö illasta toiseen.

Ei voi kun onnitella Jim Nilliä hänen kultaisesta kosketuksestaan. Pitkään kypsytetty Thomas Harley on nyt sitten noussut kaikessa hiljaisuudessa loistavaksi top-4 puolustajaksi, joka ratkaisee yksittäisiä otteluita joko itse tai pelintekotaidoillaan. Omassa päässäkin hommat hoituu sijoittumisella, isolla kropalla sekä jäätävän sulavalla luistelulla. Upea tarina, mikä kertoo, että maltti on valttia. Harley johtaa puolustajien maalitilastoa yhdessä Quinn Hughesin kanssa. Tämä on Heiskasellekin hieno juttu, koska Harleyn hyökkäystehot vähentää sitä henkistä taakka Mirolta, että koko hyökkäyspään tehoilu olisi pakiston osalta ainoastaan hänen harteillaan.

Oletteko huomanneet, että DeBoer on enemmän ja enemmän alkanut peluuttamaan Heiskasta ja Harleyta yhdessä? Signs of things to come.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Oletteko huomanneet, että DeBoer on enemmän ja enemmän alkanut peluuttamaan Heiskasta ja Harleyta yhdessä? Signs of things to come.
Jep, kyllä on pantu merkille. Etenkin tuntuu, että usein hyökkäyspään aloituksissa saattaa olla Heiskanen ja Harley parina.

Suterille tulee muuten muutaman ottelun päästä 1400 matsia täyteen (1393 and counting), mikä on jäätävä määrä. Oli miehestä mitä mieltä tahansa, niin varmasti kuitenkin on hyvä esikuva jo ihan kokemuksensakin vuoksi nuoremmille.
 

M10

Jäsen
Suterille tulee muuten muutaman ottelun päästä 1400 matsia täyteen (1393 and counting), mikä on jäätävä määrä. Oli miehestä mitä mieltä tahansa, niin varmasti kuitenkin on hyvä esikuva jo ihan kokemuksensakin vuoksi nuoremmille.

Kyllä ja Suter pelaa edelleenkin erittäin hyvällä tasolla siihen nähden, että on noin järkyttävä määrä pelejä alla. Toki vielä satakunta pleijaripeliä päälle. En muuten koskaan ole ymmärtänyt, miksi pudotuspelejä ei lasketa noihin kokonaisottelumääriin.

Suter on nyt vähän väärässä paikassa, kun on ykkösparissa, mutta ei Stars tuon takia otteluita ole kertaakaan hävinnyt. Kiekottomanahan Suter pelaa erittäin jämäkästi ja varmasti. Oikeastaan aika täydellinen kolmosparin NHL-puolustaja vielä 1-3 vuotta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Kuka muuten vartaloharhautti 1-1 tasoituksessa? Entäs kuka piti viivan 3-3 tasoituksessa? #4. Massiivisia juttuja teki taas Herra Heiskanen.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa




Tämän listauksen mukaan Dallasilla on kolmanneksi helpoin jäljellä oleva otteluohjelma ja Winnipegillä puolestaan viidenneksi helpoin. Jos tää toimii minkäänlaisena indikaattorina, tullaan keväällä näkemään kiihkeä taistelu Centralin voitosta Starsin ja Bonesin Jetsin välillä. Onneksi ollaan hallittu keskinäisiä.

Coloradon voisi kuvitella putoavan jossain vaiheessa kärjen kyydistä, sillä heillä on puolestaan neljänneksi vaikein ohjelma edessä, ja ovat dropanneet jo paljon ns. helppoja pelejä kuten hiljattain Chicagoa vastaan.

Nashville saattaa tosin olla viel villikortti. Ovat olleet viime aikoina vahvassa nousussa eivätkä ole hävinneet vielä kertaakaan jatkoajalla tai rankuilla. Noh tunnin päästä mitataan Nääsvillen todellinen vire. Voitolla Dallas joulutauolle Centralin kärjessä. Simple as that.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
On tää vaan sitkee nippu. Koutsi pisti toka erässä ketjut uusiksi ja vaikka Nashvillen kaverit ja Saros blokkasi laukauksia kymmenittäin, sieltä vaan rinnalle ja ohi. Upea tiimi.
 

M10

Jäsen
Kova ja tasainen peli. Tykkään tuosta Starsin itseluottamustasosta. Kaikesta näki, että uskoa löytyy ja ote ei herpaantunut. DeBoer laittoi ketjut uusiksi mikä herätti hyökkäyksen eloon.

Tekee todella hyvää Craig Smithille tuo maali, vanhassa kotikaukalossa. Näytti maistuvan.

Hakanpään lämäri oli saletisti yli 100mph. Huikea loppu perkele.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Siis jumalauta, yksi unohtumattomimpia voittoja mitä olen saanut kunnian tämän jengin fanina kokea. Sanoinki jo tuolla hfboardsin puolella että viimeks tunsin Dallasin fanina tällasta euforiaa ku Benn varmisti Art Rossinsa. Mikä oli myös Nashvillea vastaan.

Ja siis Craig Smith ja Jani Hakanpää, siin on kyl kaks niin unsung heroes ku voi ikinä olla. Uskomaton matsi! Rakastan tätä jengiä ja sen sitkeyttä. Eniten comeback voittoja koko liigassa.

Jim Nill ansaitsee hemmetisti krediittiä Duchenen hankinnasta mutta DeBoerille kuuluu kunnia ton jengin psyykkaamisesta vaikeilla hetkillä. Stars ei luovuta. Ikinä.

Hyvää Joulua @heketsu88 @NIN @M10 @Pedretti @Benn @Alamummo @Leon ja kumppanit!
 

M10

Jäsen
Hyvää Joulua täältäkin kaikille tasapuolisesti. Muistakaa levätä joulun pyhinä, että jaksatte sitten painaa keväällä ja toivottavasti kesäkuussakin.

Tuo määrä, mitä Dallas on kyykyttänyt Nashvilleä tässä viime vuosina (pleijarit, Winter Classic ja nyt tämä), on kyllä melkoinen. Jos joukkueet kohtaa pleijareissa, niin voi vaan kuvitella sitä Predatorsin motivaation ja suoranaisen vihan määrää. Sama muuten Wildin suhteen.
 

Jass0

Jäsen
Oli muuten ensimmäinen kerta liigan runkosarja historiassa, että ottelun tasoitus ja voittomaali tehtiin viimeisellä viidellä toista sekunnilla.



Katselin juuri viimeisen 20 sekuntia katsomosta, kun ei napannut eilen livenä katsoa.
Mietin siinä, että mikä on todennäköisyys tuollaiselle, että 16 sekuntia ennen peliä maalin tappiolla ja siinä ajassa vielä tulet rinnalle ja ohi, ilman mitään jatkoaikoja.

En ole tuollaista nousua ennen nähnyt, enkä varmaan tulee enää koskaan näkemäänkään.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Joulun kunniaksi Stars tarjoili huiman draaman kaaren ja voiton. Tästä on hyvä lähteä hyvillä mielin viettämään pyhiä.

Oikein iloista joulunaikaa kaikille kanssakirjoittajille!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jestas että osui oikealle miehelle tuo lopun tasoitus. Smith on raatanut pyyteettömästi koko kauden, mutta tainnut lähinnä kilautella tolppia tekopaikoissa. Muutenkin tuo nelosketju on raudanluja nippu juuri tuossa muodossa, mutta maalintekovoimaa löytyy lähinnä Faksalta. Ovat pistäneet useasti pitkät pyöritykset vastustajien päätyyn. Nyt taisi tosin vain Smith olla kentällä tasoittamassa pelin. Mutta voittomaalissa taisi olla muutkin kentällä. Uskomaton nousu!

Hyvää joulua kaikille Stars-faneille.
 

Vogoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL
Jani Hakanpään yllättävän aktiivinen peli hyökkäyspäähän palkittiin ansaitulla joululahjalla. Ottelun aikana yllätyin, enpä laukoopas Hakanpää nyt aktiivisesti. No, lopussa kiitos seisoi. Oli pakko tarkastaa tilastoista montako laukausta Hakanpää lähetti. Tilastot kertoi, että neljä ja kauden isoin lukema.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli muuten ensimmäinen kerta liigan runkosarja historiassa, että ottelun tasoitus ja voittomaali tehtiin viimeisellä viidellä toista sekunnilla.



Eli pleijareissa on vissiin sitten tultu. No, sielähän se ei harmita samalla tavalla...
Huikee nousu kun tuli muistaakseni onnistunut purkukin vikalla minuutilla ja Heiskanen lähti nostamaan hyökkäystä maalintakaa kun 32 sekunttia jäljellä ja kaksi maalia takana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös