Dallas Stars 2022–2023 – mitä nyt?

  • 311 726
  • 1 464

Kuka Stars-prospekteista pelaa eniten pelejä NHL:ssä kaudella 2022–2023?

  • Mavrik Bourque

    Ääniä: 13 11,7%
  • Wyatt Johnston

    Ääniä: 41 36,9%
  • Logan Stankoven

    Ääniä: 29 26,1%
  • Antonio Stranges

    Ääniä: 14 12,6%
  • Kukaan vaihtoehdoista ei saa pelejä NHL:ssä

    Ääniä: 14 12,6%

  • Äänestäjiä
    111
  • Poll closed .

M10

Jäsen
Muutenkin mua välillä ihmetyttää tuo Robertsonin olemus oman joukkueen maalien jälkeen, välillä näyttää ettei voisi vähempää kiinnostaa kun oma joukkue tai vaikka kun itse tekee maalin. Selkä suoraksi ja vaivaantuneet fist pumpit kavereiden kesken ja thats it.

Oppinut kapteenilta?
 

M10

Jäsen
Ensi yönä sitten Devils vastassa. Jos Stars pelaa samalla tasolla, kun Penguinsia vastaan, niin otetaan 2 pistettä.

Mutta päivät ei ole veljiä keskenään...

Denis Gurianov oli ihan pirteä Pensiä vastaan. Ryan Suter teki taas huonoja ratkaisuja enemmän kun Heiskanen 15 otteluun, enkä edes liioittele. Seguinilta odotan tasonnostoa. Vähän on ollut nihkeää miehen meno viimeiset ottelut ja #91 jahtaa peliä vaihdosta toiseen. Tekisikö hyvää ketjunvaihdos?

Robertsonilla oli Penguins-pelissä melkoinen miesvartiointi päällä. Vähän se tuttu rentous puuttuu muutenkin nyt otteistaan, ja nämä kaksi asiaa on selvästi huiman mediahuomion aiheuttamaa. Tuon kanssa pitää pystyä elämään. Ei sillä, hemmetin monta maalipaikkaa ykkösketju viime yönä rakensi, mutta Robo ei päässyt juuri edes vetopaikoille.

Oettinger oli todella solid, mutta uskon Wedgewoodin aloittavan ensi yönä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Samaa mieltä Seguinista. Parempaan pitäisi pystyä.

Sellainen huomio tuli tehtyä Gurianovista, että kaverin itseluottamus näyttää olevan välillä tosi heikkoa. Kiekon saatuaan esim. ylivoimalla, lähtee syöttö lavasta vähän hätäisen näköisesti lähimmälle miehelle virheitä välttäen, kun taas ykkösketjun jäbillä, Heiskasesta nyt puhumattakaan tuntuu olevan kaikki maailman aika ja itseluottamus pitää kiekkoa siihen saakka, että ovat katsoneet sen parhaan syöttölinjan ja -paikan ja vasta sen jälkeen painavat syöttönappia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

M10

Jäsen
Kahden aika väsyneen joukkueen kohtaaminen päättyi ilahduttavaan Starsin voittoon. Erittäin solid ottelu puolustamisen kannalta, ei päässyt Devils hirveän monelle laatupaikalle ja Wedgewood hoiti loput.

Kiviranta on ollut helkkarin hyvä tällä kaudella. Tekee todella vahvaa työtä luistelun ja peliälynsä ansiosta. Inhottava vastustaja, kun voimaa ja tasapainoa on valtavasti pieneksi mieheksi. Kiekko pysyy myös hienosti lavassa, mitä ei voi sanoa Denis Gurianovista, joka menettää pelivälineen 90% varmuudella aina kun yrittää riplailla puolustavaa pelaajaa. Todella köykäinen kaveri monella tapaa.

Starsin yksi vahvuus, mistä ei kauheasti täällä ole puhuttu, on aloitukset. Ei löydy yhtäkään heikkoa lenkkiä tuolta osastolta. Päinvastoin. Glendening, Seguin, Faksa, Benn, Hintz ja Pavelski ovat keskivertoa parempia aloittajia ja tämä on iso voimavara Starsille etenkin vieraissa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
2 pinnaa tarttui matkaan New Jerseyssä, ja vaikka laukaukset menikin Devilsille, niin ainakin minusta Starsilla oli enemmän laadukkaita maalipaikkoja. Tästä huolimatta Wedgewood oli kyllä Starsin ykköstähti. Hienoa, että Starsilla on kaksi otteluiden ryöstöihin kykenevää kassaria.

En tiedä, mutta minusta tuo Gurianov saa nyt jokaisen kentän pelin sekaisin, missä on vaan tällä kaudella pelannut. Hetkittäisiä valon pilkahduksia, mutta muutoin sitä hiihtelyä ja pelkäämistä miltein kokoajan. Niinkuin @NIN tuossa onkin todennut, että itseluottamus täysin kateissa. Kolmannen erän puolivälissä Dellandrean hypättyä pariksi vaihdoksi Bennin ja Johnstonin vitjaan, niin jostain kumman syystä kentän peli parani huomattavasti. Samoin kuin Seguin kentän pelaaminen on ollut parempaa Dellandrean kanssa kuin Gurianovin. Vika kymppi meni poppareilla.

Näinköhän Tufte olisi seuraavassa irti? Riippuu varmasti paljon siitä, että miten kipeää Faksan polvi otti Gravesin lämäristä ottelun lopussa.

Suter pelasi ihan mukiinmenevästi. Sai syöttäriä ja blokkasi varman maalin, mutta voi hyvä jumala, kun joutui luistelu skaboihin Devilsin vikkelien kavereiden kanssa, niin Suter jäi kuin tikku paskaan.

Vähän posiakin. Ai, että et tykkään tosta Mason Marchmentista. Vaikka kaveri näyttää, niin flegulta, mutta yhtäkkiä vetelee kavereita täysin pystyyn tai voittaa kiekon tavoittelu tilanteet joukkueelleen. Isokokoinen pystyy suojaan kiekkoa, tekemään peliä ja tänäänkin sai palkintoa maalin muodossa, vaikka nyt tyhjiin tekikin.

Seuraavana To-Pe yönä palataan sitten Washingtonissa. Pieniä viilauksia ehkä kokoonpanoon, mutta muutoin samalla taistelu/peli-ilmeellä liikenteeseen, niin hyvä tulee.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Suter tosiaan torjui yhden varman maalin, siitä ehdottomasti plussaa, kun kerta raippaakin on annettu. Siinä kohtaa tilanne oli vielä 0-0 ja matsi olisi voinut hyvinkin kääntyä Devilsille. Hyvin toimitti Suter myös kiekon maalia kohti, mistä Dellandrea sitten ohjasi 1-0.

Faksalle myös iso peukku. Teki varmasti kipeää, mutta niin vaan tsekki pisti kroppaa likoon ja hidastuksen perusteella osui erittäin kipeään, suojaamattomaan paikkaan.

Vastustajan maalissa Schmid otti muutaman aivan jäätävän kopin. Dellandrean ja Hintzin maaleille ei voinut mitään. Myös Wedgewood oli hyvä.

Se on aina tyylikkäintä pistää kiekko tyhjän maalin yläkulmaan, vai mitä Marchment?
 

M10

Jäsen

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Aikamoinen taisteluvoitto ja loistavaa maalivahti pelaamista, sillä Otteri kyllä ryösti nyt Starsille pisteet 45 torjunnallaan.

En voi mitään, mutta silmäni itkevät kyllä verta nähdessäni Gurianovin pelaamista. Yhtä hyvää vaihtoa seuraa usein kahdeksan täysin susi vaihtoa. Kolmannessa erässä Bennin ja Johnstonin peli parani silmissä, kun Marchment lyötiin heidän ketjuunsa.

Ehkä la-su yönä Tufte pääsee irti Carolinassa.
 

M10

Jäsen
En voi mitään, mutta silmäni itkevät kyllä verta nähdessäni Gurianovin pelaamista.

Täysin sama täällä. Meinasin toisessa erässä heittää televisiota kaukosäätimellä, kun ärsytti niin valtavasti Gurianovin pelaaminen. Miten voi olla niin ultrahuono kikkailija? Menettää kiekon jokaikinen kerta. Se, että ei tehnyt läpiajosta maalia, on ihan inhimillistä. Mutta se kaikki muu tekeminen, voi kristuksen v*ttu. Todella surkea kiekollinen pelaaja, ja tämän myötä myös vaarallinen omalle joukkueelleen. Gurianovilla on taito tehdä jokaisesta ketjusta huonompi ja pelaajista ympärillään huonompia. En ymmärrä, miten Petersonia tai Blumelia pidetään farmissa.

Mutta joo. Koko muu joukkue on tikissä ja vaikka tietyillä yksilöillä (Robertson, Seguin) on nyt vaikea kausi menossa, voittoja tulee silti, koska tuo pelin rakenne on niin hienossa kuosissa ja puolustajat pelaa ällistyttävän hyvin kiekottomana ja kiekollisena.

Niin ja sitten on Jake Oettinger. Ihmettelen, jos ei ole Vezina-ehdokas jo tänä vuonna.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars pelasi kaksi kotiottelua ja yhden vierasottelun Chicago Wolvesia vastaan. Kaikki ottelut päättyivät Texas Starsin voittoon lukemin 5-2, 6-1 ja 3-6.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Riley Tufte (Thomas Harley ja Rhett Gardner)
2-0 Curtis McKenzie (Marian Studenic ja Jacob Peterson)
3-2 Riley Barber (Thomas Harley ja Matej Blümel)
4-2 Fredrik Olofsson (Riley Tufte ja Rhett Gardner)
5-2 Curtis McKenzie (Fredrik Karlström ja Ryan Shea) Tyhjä maali

Matthew Murray torjui 17 laukausta 19 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijä ja syöttäjät:

1-0 Ben Gleason (Riley Tufte ja Rhett Gardner)
2-0 Riley Damiani (Mavrik Bourque ja Jacob Peterson)
3-0 Riley Barber (Alex Petrovic ja Tanner Kero)
4-0 Marian Studenic (Tanner Kero ja Riley Barber) Ylivoimamaali
5-0 Jacob Peterson (Riley Damiani ja Ben Gleason) Ylivoimamaali
6-1 Fredrik Karlström Ylivoimamaali

Matthew Murray torjui 22 laukausta 23 vedosta.

Kolmannen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

0-1 Jacob Peterson (Riley Damiani ja Mavrik Bourque) Ylivoimamaali
1-2 Riley Barber (Riley Damiani ja Matej Blümel)
1-3 Mavrik Bourque (Thomas Harley)
3-4 Rhett Gardner (Justin Ducharme ja Fredrik Olofsson)
3-5 Marian Studenic (Oskar Bäck ja Ben Gleason)
3-6 Mavrik Bourque (Fredrik Karlström ja Alex Petrovic) Tyhjä maali

Matthew Murray torjui 19 laukausta 22 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssin 25 pelatun ottelun jälkeen:

1. Riley Barber (25) 14+11 = 25 (0)
2. Tanner Kero (24) 5+15 = 20 (+4)
3. Matej Blümel (17) 7+10 = 17 (+1)
4. Riley Tufte* (21) 7+9 = 16 (+10)
5. Rhett Gardner (25) 3+13 = 16 (+15)
6. Curtis McKenzie (24) 8+7 = 15 (+4)
7. Marian Studenic (24) 7+8 = 15 (+5)
8. Ben Gleason (23) 5+10 = 15 (+1)
9. Jacob Peterson (18) 6+8 = 14 (+2)
10. Will Butcher (25) 2+12 = 14 (+6)
11. Alex Petrovic (24) 7+6 = 13 (+12)
12. Riley Damiani (21) 4+9 = 13 (-5)
13. Thomas Harley (25) 4+9 = 13 (+3)
14. Fredrik Karlström (21) 5+6 = 11 (0)
15. Mavrik Bourque (24) 4+7 = 11 (+1)
16. Fredrik Olofsson (24) 4+7 = 11 (+9)
17. Oskar Bäck (24) 0+11 = 11 (+4)
18. Ryan Shea (23) 1+8 = 9 (+11)
19. Jerad Rosburg (12) 0+3 = 3 (-1)
20. Antonio Stranges* (5) 0+2 = 2 (-1)
21. Joseph Cecconi** (12) 0+2 = 2 (-1)
22. Justin Ducharme (3) 0+1 = 1 (0)

Michael Karow ei ole avannut vielä pistetiliään.

Maalivahdit:

1. Rémi Poirier (1)* torjuntaprosentti 93,5
2. Anton Khudobin (14) torjuntaprosentti 91,7
3. Matthew Murray (12) torjuntaprosentti 89,8
4. Adam Scheel* (1) torjuntaprosentti 50

* Pelaaja ei ole kokoonpanossa.
** Pelaaja kaupautta toiseen joukkueeseen.

Seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi kotipeliä Rockford Icehogsia vastaan 20-21.12. Teen näistä raportit joulun jälkeen joko 26.12 tai 27.12.
 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Täysin sama täällä. Meinasin toisessa erässä heittää televisiota kaukosäätimellä, kun ärsytti niin valtavasti Gurianovin pelaaminen. Miten voi olla niin ultrahuono kikkailija? Menettää kiekon jokaikinen kerta. Se, että ei tehnyt läpiajosta maalia, on ihan inhimillistä. Mutta se kaikki muu tekeminen, voi kristuksen v*ttu. Todella surkea kiekollinen pelaaja, ja tämän myötä myös vaarallinen omalle joukkueelleen. Gurianovilla on taito tehdä jokaisesta ketjusta huonompi ja pelaajista ympärillään huonompia. En ymmärrä, miten Petersonia tai Blumelia pidetään farmissa.

Minun mielestä Stars voisi yrittää kaupata Gurianovin vaihdossa esim. Ducksin Maxime Comtoisiin. Comtoisillakin ollut hankala kauden aloitus niin, jos ei muuta saa, niin ainakin tilaa palkkakattoon 912,500 dollarin verran.
 

M10

Jäsen
Minun mielestä Stars voisi yrittää kaupata Gurianovin vaihdossa esim. Ducksin Maxime Comtoisiin. Comtoisillakin ollut hankala kauden aloitus niin, jos ei muuta saa, niin ainakin tilaa palkkakattoon 912,500 dollarin verran.

Antaisin tuohon lisäksi vielä alemman varausvuoron. Comtois on ihastuttanut aina U20 kisoista lähtien fyysisyydellään. Olisi loistava lisä centralin koviin vääntöihin. Vähän sellainen mitchwoodmainen järkäle, joka osaa pelatakin.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Antaisin tuohon lisäksi vielä alemman varausvuoron. Comtois on ihastuttanut aina U20 kisoista lähtien fyysisyydellään. Olisi loistava lisä centralin koviin vääntöihin. Vähän sellainen mitchwoodmainen järkäle, joka osaa pelatakin.

Oikeassa olet, että Starsin pitäisi ehkä maksaa joku myöhäinen pickki Gurianovin kylkeen. Stars myös tarvitsee fyysisyyttä hyökkäykseensä, kuten myös totesit. Varmasti lähempänä trededeadlinea alkaa tulla hyviäkin tulevan kesän ufa-kaloja tai miksei rfa-ukkoja markkinoille. Se on kuitenkin varmaa, ettei Dallas voi millään pitää Gurianovin kaltaista hiihtelijää enään kevään peleissä kokoonpanossa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ei kyllä saa Robokaan tuosta tilanteesta kehuja. Muutenkin mua välillä ihmetyttää tuo Robertsonin olemus oman joukkueen maalien jälkeen, välillä näyttää ettei voisi vähempää kiinnostaa kun oma joukkue tai vaikka kun itse tekee maalin. Selkä suoraksi ja vaivaantuneet fist pumpit kavereiden kesken ja thats it. No Starsilla menee kai ihmeen hyvin kun tällainen asia vaivaa :D





Tuosta tuli muuten katsottua Robertsonin tän kauden 20 ekaa maalia, niin kyl kaveri lähtökohtaisesti ihan riemuitsee noista osumistaan. Tyhjiinlaittamisissa ja 5-0/5-1 osumissa ei kauheasti tuulettele. Ei kannata antaa asian vaivata.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hieno nousu jälleen kolmannessa erässä, jonka jälkeen turhauttava tappio. Tärkeä piste kuitenkin matkaan, vaikka Otterin kanssa olisi saattanut tulla enemmänkin. Starsilta hyvää vieras pelaamista. Seguinin kenttä oli vaisu, vaikka maalin räppäsikin. #34 poppareilla kiitos ja Tufte kehiin tai joku muu kiitos.

Mainittakoon vielä, että Pavelskille tuli huimat 1200 peliä täyteen ja ohjurimaalilla sitä juhlikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös