Dallas Stars 2009-2010

  • 72 490
  • 251

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Mä näin unta, että Nigella Lawson siirtyi Dallasiin...

Ensi yönä Minnesota käväisee ottamassa pataan AAC:llä. Fistric ajelee Miettisen kylmäksi.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Urpo-Turco varmaan maalissa Wildia vastaan. Hoh hoijaa. Toivottavasti pelaa hyvin niin skoutit menee lankaan.

Hyvin ennustettu. 40 torjuntaa Turcolle ja makia 4-2 voitto. Tätä on terve maalivahtikilpailu, jollaista ei ole ollut sitten Smithin myynnin Tampaan. Turco pystyy olemaan hyvä maalivahti, mutta vaatii hyvän kakkosen, joka haastaa illasta toiseen.

Steve Ott otteli kahdesti Clutterbuckia vastaan ja vei molemmat nimiinsä. Etenkin jälkimmäinen oli matsi paikallaan, kun C-buck ajoi Richardsin pystyyn ehkä hieman kyseenalaisesti, tai ehkä kyynärpää oli kiinni vartalossa. Riippuu värilaseista.

Päivän emävale elikkäs tilasto:
Modano sen jälkeen, kun ei tullut valituksi USAn maajoukkueeseen on 16 ottelussa tehnyt 9+2=11 ja +/- 0, kun taas Morrow tultuaan valituksi 12 ottelussa 1+4=5 ja -3.
 

M10

Jäsen
Kovasti on Atlantassa huhuja että Lehtosen seuraava pelipaita olisi Dallas tai St. Louis....

Say it is so. Kärppä on kentis all-time suosikki-veskani ja loukkaantumishistoriasta huolimatta mies olisi enemmän kuin tervetullut ottamaan uuden alun uralleen juuri Teksasissa. Lehtonen-Auld: liigan isokokoisin veskarikaksikko?

**

Tärkeä voitto juu. Nyt pitäisi vaan enää oppia voittamaan vieraissa. 4/5 matsia ennen olympialaisia juuri tien päällä. Niistä pitäisi 2-3 voittaa lähes pakosti, kun Red Wings näyttää äityneen hiljattain kovaan vireeseen.

Modano ei ole enää tämän vuoden puolella juuri treenannut - ainoastaan pelannut. Näyttää sopivan nelikymppiselle, joka taitaa vielä rikkoa 20 maalin rajan tällä kaudella.

Miikkaeli, joka nähtävästi on alkanut taas saamaan pillua Willalta, jakaa muuten 24.sijan all time pistepörssissä nyt Guy LaFleurin kanssa. Lafleuri ei saisi enää pillua edes Ricki Lakelta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ken Hitchkock sai kenkää Columbuksesta. Marc Crawfordin näytönpaikan voisi sanoa olevan reilun parin pienen pelaajakaupan (puolustuksen vahvistus/maalivahdin vaihto uuteen) takana, mutta vieläkö näkisitte Hitchkockin (joskus) sopivan Dallasin penkin taakse uudestaan?
 

M10

Jäsen
Marc Crawfordin näytönpaikan voisi sanoa olevan reilun parin pienen pelaajakaupan (puolustuksen vahvistus/maalivahdin vaihto uuteen) takana, mutta vieläkö näkisitte Hitchkockin (joskus) sopivan Dallasin penkin taakse uudestaan?

Ei saatana. Hyvä koutsi, mutta en oikein lämpene näille uudelleenlämmittelyille. Ikäänkuin tulisi omille jälkiliukkailleen.

Sitä en kyllä epäile etteikö peliä hidastava ja puolustava pelityyli (a'la Tippett tai Hitchcock) sopisi taas Ribeirolle ja Morrow'lle paremmin. Kyllähän nuo miehet ovat olleet aika ihmeissään Crawfordin pelityylin kanssa, joka vaatii kamalaa vauhtia päästä päähän ja lyhyttä terävää vaihtoa.

Ei siinä. Ihmeissään on ollut oikeastaan koko jengi.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ei kaivata jännityksen mestaria täälläkään. Pahoin pelkään, että Kennyn fläppitaulun parhaat tuotokset on nähty viime vuosituhannella ja silloinkin käytössä oli yksi NHL:n kalleimmista joukkueista, ellei kallein. Oli siellä ainakin yksi miljardimies. Tämän jälkeen potkut Phillystä ja nyt sitten BJ:stä kertovat sen, että viimeinen pysähdyspaikka on Rangers, jos Fonziesta päästävät jossain vaiheessa irti.

Kauhulla olen tässä odotellut, että mitähän Brendan Wittille tapahtuu, läpäiseekö waiverit kunnialla, vai niinkö Joe N ottaisi paarman tuomaan varmuutta takalinjoille. Ilman partaa ei ole Wittillä mitään asiaa Stars-paitaan.

Mitä Lehtoseen tulee, niin varovaisen positiivinen ajatelma täältä sille ajatukselle. Mutta olisiko Waddell niin päissään, että Turcon huolisi vaihdossa? Aika paljon moonshinea pitäisi olla tiputellut. Lehtosella olisi vieläkin käsittämätön potentiaali, mutta prkl kun pitää olla kuin Samuel L Jackson Unbreakable-leffassa.
 

M10

Jäsen
Alkaa aika kriittinen viikko Starsille. Kolme vierasmatsia (CHI, CGY, PHO) ennen olympiataukoa. Noista pitäisi ottaa väh. 3p, jotta pysytään mukana kelkassa.

Hyviä ja huonoja uutisia loukkaantumisrintamalla. Fistric ja Ott loukkaantuneina eivätkä osallistu kiertueelle. Molemmat pelanneet vikan kuukauden aikana helvetin hyvin, mutta nyt siis Sawada ja Woyvitka toimivat stuntteina. Positiivinen uutinen on Ribeiron paluu kaukaloihin jo ensi yönä Chicagoa vastaan. Mies käyttää jotain erikoista kaulasuojusta tuon kurkkuvamman jäljiltä. Varmaan aika maltillisella peliajalla tulee alkuun operoimaan, mutta kyllähän Ribeiro tuo ylivoimaan valtavasti syöttötaitoa, oveluutta ja vaarallisuutta. Jos vaikka saisi Morrow'n kadonneen maalijyvän löytymään.

Erinomaisesti viime aikoina esiintynyt Turco saattaa pelata kaikki kolme matsia tällä viikolla ja lukuisten joukkueiden GM:t tekevät window shoppingia.

Tässä todennäköiset hyökkäysketjut ensi yön matsiin, joka myös ESPN:ltä tulee.

Eriksson-Richards-Neal
Lehtinen-Benn-Morrow
Brunnström-Modano-Petersen
Sawada-Ribeiro-Barch
 
Millainen suunnitelma Starsilla on maalivahtipelinsä suhteen tulevaisuutta silmällä pitäen? Turcoa on kaupattu jo pidempään, mutta eikai Alex Auld ole vastaus tähän kysymykseen, eihän? Haetaanko Turco-kaupassa jotain nuorempaa molaria tilalle tai molaria ylipäätään, jonka toivotaan nousevan Dallasin ykkösmaalivahdiksi moneksi vuodeksi eteenpäin?

Prospectiosastolla ei mitään järisyttävää ole tarjolla. 2006 4. kierroksella varattu Richard Bachman aloittelee ammattilaisuraansa ECHL:ssä. Tuskin hänestä on tulevaisuuden ykkösmaalivahdiksi, tai ylipäätään NHL-maalivahdiksi. Enkä tiedä onko Matt Climie sen lupaavampi nimi.

Eli onko Auld tällä hetkellä se nimi, jonka varaan pakettia rakennetaan vai haetaanko muualta ykkösnimeä?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tämä viikko tosiaan kertoo koko kevään ja Turcon tulevaisuuden. Jos Dallas saa 4-6 pistettä ja Turco on loistava (edellytyskin noille pisteille), kuka tietää mitä Nieuwy Turcon kanssa tekee. Kaikki vaihtoehdot treidistä jatkopahviin ovat mahdollisia. Jos taas jäädään alle 3 pisteen, on aika hylätä tämä kausi ja pistää Turco lihoiksi, edellyttäen ettei vaihdossa tarvitse ottaa jotain Jason Blakea palkkapusseineen. Salaisuus ei ole, että Hicksillä tai hänen yhtiöllään on talous kuralla, Texas Rangers ei mene kaupaksi ja tästä syystä kukkaron nyörit ovat olleet jo pitkään kiinni. Olympiatauon jälkeen voidaan kaupata ne miehet, joista jotain on mahdollista saada ja alkaa kääntää katse kesän vapaisiin agentteihin putkien väliin.

Ottin menetys umpisuolen takia on iso, vaikkei sen pitäisi olla, kun joukkueessa on kuitenkin Lehtistä, Morrow'ta, Nealia, Benniä ja Erikssonia laitettavaksi niihin paikkoihin, joissa Otter pelaa. Yllättävän tärkeäksi vaan tuntuu joukkueen menestyksen kannalta nousseen Steve-O.

Ensi yönä pitää herätä katsomaan Chicago-matsi. Jospa se tästä vielä iloksi kääntyisi.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mitkäs mahdollisuudet Francis Wathierilla on nyt saada peliaikaa kun Ott joutui sairauslomalle? Wathier sai kutsun ylös mutta hoitaako hän poppariosaston hommia vai pääseekö kenties kaukaloon?

Kyseessä kuitenkin aika mielenkiintoinen power forward joka on mielestäni pelannut hyvää kautta AHL:ssä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tämä viikko tosiaan kertoo koko kevään ja Turcon tulevaisuuden.

Eiköhän se Turcon tulevaisuus ratkea samalla kertaa, jos tämä Kari Lehtos - huhu pitää paikkaansa?

Kari Lehtonen --> Dallas

Ivan Vishnevsky + 4th rounder --> Atlanta.
 

M10

Jäsen
Jees, eli loistava treidi Joelta. Turcon aika Starsissa oli vääjäämättä ohi ja eiköhän mies jo siihen ollut henkisesti itsekin valmistautunut. Bob McKenzien mukaan Chicago ja Philadelphia ovat vahvimmin Turcon perässä. Uskon enemmän tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Kari Lehtonen on ehkä Suomen kautta-aikojen lahjakkain maalivahti, jonka upside on huikea. Parhaimmillaan liigan parhaimpia veskoja. Kuten kaikki tietävät, suurin kysymys kuitenkin on, miten Lehtosen paikat taas kestävät?

Lehtosen torjuntatyyli sopii Crawfordin run and gun-kiekkoon hyvin. Kärppä on selkeästi parempi suorien, kovasta vauhdista tulevien vetojen torjuja kuin Turco. Kaiken lisäksi Lehtonen, joka tuskin kesällä yli 3 millin sopparia (per vuosi) tulee Starsista saamaan, on aika low risk pelaaja palkankin suhteen. Jos Stars lähtee ensi kauteen kaksikolla Lehtonen-Auld, niin olen luottavainen.

Ivan Vishnevskiystä luopuminen ei tee kipeää lainkaan. Elitserienissä toistaiseksi pelaava Philip Larsen on omissa silmissäni jo nyt parempi prospekti. Vishnevskiyn viimeiset pari kautta AHL:ssa eivät ole tuottaneet sitä odotettua kehitystä. Aika paljon kertoo sekin, että Niskanen ja Woyvitka ovat koomailleet ylhäällä koko kauden eikä Iivanaa ole Showssa näkynyt.

Turcolla ei montaa ottelua Dallasissa ole jäljellä - jos yhtään. Toivottavasti hänestä saa vaikka Coburnin tai Timosen vaihdossa. Noita molempiahan on huhuttu kauppatavaraksi Phillyn suunnalta.
 

CGLN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Routasydän, #17 Wendel Clark, #8 Cam Neely, TML
Kari Lehtonen on ehkä Suomen kautta-aikojen lahjakkain maalivahti, jonka upside on huikea. Parhaimmillaan liigan parhaimpia veskoja. Kuten kaikki tietävät, suurin kysymys kuitenkin on, miten Lehtosen paikat taas kestävät?

Upside on huikea, mutta kuinka huikea on työmoraali? Puhtaasti spekuloin, mutta kuinka tämän ikäinen kaveri voi olla saikkua hakemassa koko ajan? Ja muistaakseni ei ollut ennen rapakon taakse siirtymistä alkuunkaan loukkaantumisaltis, korjatkoon heti jos joku paremmin tietää.

En tiedä lukeeko noissa pelaajasopimuksissa, että itsensä kunnossa pitämistä edellytetään ympäri vuoden, mutta Lehtosella on nyt aika osoittaa asia ymmärtävänsä. Tokikaan kyse ei välttämättä ole heikosta työmoraalista, jota itse epäilen, voi se olla huonoa tuuriakian. Mutta hyvänen aika, kaikkien suomalaisten rakastama lasipatsas Jari Litmanen ei ollut tuossa iässä likimainkaan noin usein sairastuvalla, ja se on jo aika hälyttävää.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Peukku tälle treidille. Hinta joka maksettiin, ei ollut liian kova. Vaikka Ivanilla onkin potentiaalia, on Dallasissa riittävästi tosiaan hyökkääviä pakkeja. Nyt tietysti on edellytyksenä se, että Lehtonen saa paikkansa kuntoon ja pysyy terveenä. Tähän on vaan pakko luottaa. Luultavasti kesällä Kärppä saa parin kauden jatkosopparin, jonka aikana on mahdollisuus nähdä, kestääkö paikat.

Turcolle toivotaan hyvää jatkoa jossain muualla. Timosen ottaisin minä päivänä tahansa tilalle.
 

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Upside on huikea, mutta kuinka huikea on työmoraali? Puhtaasti spekuloin, mutta kuinka tämän ikäinen kaveri voi olla saikkua hakemassa koko ajan? Ja muistaakseni ei ollut ennen rapakon taakse siirtymistä alkuunkaan loukkaantumisaltis, korjatkoon heti jos joku paremmin tietää.

En tiedä lukeeko noissa pelaajasopimuksissa, että itsensä kunnossa pitämistä edellytetään ympäri vuoden, mutta Lehtosella on nyt aika osoittaa asia ymmärtävänsä. Tokikaan kyse ei välttämättä ole heikosta työmoraalista, jota itse epäilen, voi se olla huonoa tuuriakian. Mutta hyvänen aika, kaikkien suomalaisten rakastama lasipatsas Jari Litmanen ei ollut tuossa iässä likimainkaan noin usein sairastuvalla, ja se on jo aika hälyttävää.

Starsin boardilla "joku Kärppää seurannut" totesi miehen olleen selkeästi surkeassa kunnossa kolmelle viimeiselle training campille tullessaan. Yleisestikin siellä puhutaan miehen ei-niin-innokkaasta treenaamisesta. Lahjakkuutta ja ainakin osin taitoa kiitellään kovin. Kunto ja pää eivät sensijaan kestä kiitosta.
 
Starsin boardilla "joku Kärppää seurannut" totesi miehen olleen selkeästi surkeassa kunnossa kolmelle viimeiselle training campille tullessaan. Yleisestikin siellä puhutaan miehen ei-niin-innokkaasta treenaamisesta. Lahjakkuutta ja ainakin osin taitoa kiitellään kovin. Kunto ja pää eivät sensijaan kestä kiitosta.

En minä ole kuullut miehen pään kestämättömyydestä. Eihän kaverilla ole hermoja ollenkaan. Mikä muuten onkin varsin hyvä ominaisuus maalivahdille. Kunnon suhteen ollaankin jo jäljillä. Lehtonen itsekin on useassa haastattelussa todennut ettei ole erityisen hullu treenaaja. Ja jos aina vähän luistaa venyttelyistä jne., niin ei oikeasti ole ihme, ettei paikat kestä. Joko mies on oppinut tässä viime vuosien aikana jotain tai sitten ei. Joka tapauksessa pirun lahjakas maalivahti ja Raskin ohella lahjakkain mitä meidän maasta on koskaan löydetty.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Toivottavasti Lehtoselle treidi tekee hyvää. Monelle pelaajalle on tehnyt. Nyt pitää ns. lähteä tyhjältä pöydältä, eikä vain ratsastaa sillä ykköskiekan varauksella. Toivottavasti Kärppä tajuaa, että jopa ura voi kohta olla vaarassa. Käsitykseni mukaan Lehtosen heikko treenimoraali on ollut jo monien tiedossa ihan hänen junnuvuosista lähtien, eli aika heikkoa on ollut scouttaaminen, jos se vasta nyt on selvinnyt joillekin tahoille. Se mitä Dallas nyt antoi Lehtosesta kuulostaa aika vähäiseltä, jopa yllättävän vähäiseltä, joten kovin pahasti ei voi Dallas mennä metsään. Lehtonen voi kuitenkin kunnossa ollessaan olla todella hyvä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Larsenista..

Philip Larsenista muutama sananen.

Tanski nousi viime kaudella väkisin Dahlénin "en peluuta nuoria"-systeemistä pelaavaan kokoonpanoon ja loppukauden hienoista otteista sitten palkinnoksi sopimus Starsin kanssa.

Kesällä miehen siirrosta oli vähän kaksijakoiset fiilikset, koska loppukausi oli ollut niin huikea, että odotin todella kovasti mitä mies saisi vielä Euroopassa kauden tai kaksi aikaa. Noh, Euroopassa kausi alkoi ja Larsen hyppäsi tuttuun intiaanipuseroon ja oli taas mukana kuvioissa. Hyvä uutinen jo entuudestaan kovalle puolustukselle. Kaikki oli valmiina nuoren tanskalaisen dominoinnille.

Toisin kävi. Ehkä itsellä nousi odotukset liian korkealla, mutta ei ole Larsen täyttänyt samoja saappaita kuin lähtiessään. Omassa päässähän Philipin pahimmat ongelmat on koko ajan ollut, mutta nyt tuntuu olevan kadoksissa myös se kiekollisesti helvetin luova Larsen. Pieni petraus omassa päässä, mutta sitten vastaavasti pieni notkahdus siinä kiekollisessa pelissä on tanskalaisen kauden kuvaus tällä hetkellä.

Mutta mutta. Äijä on vasta 20-vuotias ja pelannut jo 2005-2006 asti Ruotsissa miesten pelejä, joten luottavaisin suhteen silti olen tanskalaisen kehityksen kannalta. Erik Karlssonin tapaiseen nousuun en jaksa uskoa, että mies olisi vielä ensi kaudellakaan TOP6 puolustaja kamaa. Kokonaisuutta koko ajan hioen voi miehen urasta tulla varsin mittava myös änärin puolella.
 

Carcillo13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes
Yleisestikin siellä puhutaan miehen ei-niin-innokkaasta treenaamisesta. Lahjakkuutta ja ainakin osin taitoa kiitellään kovin. Kunto ja pää eivät sensijaan kestä kiitosta.

Jo A-junnuissa Lehtosen kunto oli ihan jengin huonoimpia. Lehtonenhan rakastaa jääkiekkoa yli kaiken, mutta tuo lihashuolto tai oikeastaan sen puute altistaa todella paljon loukkaantumisille. Ihmettelin jo aikoinaan, kun säilyi Suomessa aika hyvin ilman ihmeellisempiä loukkaantumisia. Lihashuoltohan on siitä ilkeä homma, että sen pitäisi olla kunnossa ihan junnuista asti eikä sitä korjailla kovin paljoa vanhoilla päivillä, kun jonkinmoinen pohja kuitenkin tehdään junnuna. Toisaalta Lehtonen on nyt kokenut aika paljon koviakin loukkaantumisia, joten eiköhän jätkä pikku hiljaa ala ymmärtää, kuinka tärkeää veskarille se oikeanlainen treenaaminen on.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Joka tapauksessa pirun lahjakas maalivahti ja Raskin ohella lahjakkain mitä meidän maasta on koskaan löydetty.

Itse olen toitottanut vajaan kymmenen vuotta että, Lehtonen on paras suomalainen maalivahti ikinä. En tosin enää parin viime vuoden aikana. :) Miehen potentiaali on kuitenkin huikea. Iso mies joka peittää hyvin mutta, omaa loistavat refleksit ja pelinluvun. Maisemanvaihto tekee tod. Karin uralle hyvää. Toivottavasti mies ottaa oppia ja rupeaa venyttelemään ja treenaamaan tosissaan. Karilla on edelleen kaikki palikat jotka tarvitaan NHL:n ykkösvahdilta jollei tuota terveyttä oteta huomioon. Kari on myös tulossa juuri maalivahdin parhaaseen ikään. Täyttää tänä vuonna 27. Esim. Hasek ja Kipperi tekivät läpimurtonsa juuri tuon ikäisinä. En yllättyisi ollenkaan jos, mies nousisi tähtikastiin (muuallakin kuin Dallasin tähdissä) seuraavana parina vuotena.
 

M10

Jäsen
Stars pelasi muuten aika hyvän pelin viime yönä Chicagoa vastaan, vaikka hävisivätkin jatkoajalla.

Ribeiro näytti tärkeytensä ja hänen paluu toi Starsin peliin heti lisäelementit luovuuden ja arvaamattomuuden. Morrow on valitettavasti edelleen ihan yössä. Mikäköhän helvetti sitä vaivaa? Kapulla on 2000-luvun pahin lamakausi menossa. No, kai sekin on inhimillistä..

Richardsin kenttä oli huikea läpi pelin. Osoituksena tuo loppuminuuttien tasoitusmaali, jossa Seabrook-Keith paria vietiin.

Harmi vaan, että Turcon loistotorjunnoista huolimatta ei rankkareista saatu sitä tärkeää lisäpistettä. Nealilla on pommin varmasti tämän kauden ennätys tolppalaukauksissa rankkareilla. Oliskohan niitä jo 6kpl?

Perkele sillä jatkoajan 4-3 yv:llä olisi pitänyt tehdä, mutta oli tosi mielikuvituksetonta yrittämistä. Aina Richardsille, joka lähetti löysän ohjurin maalille.

Calgary-Dallas ja Phoenix-Dallas ovatkin huikean tärkeitä pelejä ennen taukoa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Itse näin tosiaan vasta 2. erän lopulta eteenpäin ja Ribeiro oli kyllä jälleen oma juonikas itsensä. Voittomaali ei ollut kaukana jatkoajalla, mutta kongi pelasti Chicagon. Olisiko ollut puolesta sekunnista kiinni tai vähemmästäkin, kun kiekko ylitti maaliviivan.

Parker27:n kyselemä Wathier teki debyyttinsä ja pariin otteeseen näin kentälläkin, muttei ainakaan tähän hätään ihmeempää vaikutusta tehnyt.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
En ole ikinä ymmärtänyt Lehtosen hehkuttamista. Valitettavasti kaveri ei ole vaan onnistunut NHL:ssä siinä määrin kuin esim. Bäckström ja Kipru. Miten tämä laiska nuorukainen on sitten näitä parempi? Jos iästä haluaa puhuaa, niin tämmöisen hyvin piilotetun huippulahjakkuudenhan pitäisi nimenomaan nuorena näkyä. Esim. nuo Ruotsin lahjakkuudet tuntuu kuitenkin onnistuvan paremmin breikkaamaan.

Toivotaan kuitenkin Lehtoselle valoisampaa tulevaisuutta.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En ole ikinä ymmärtänyt Lehtosen hehkuttamista. Valitettavasti kaveri ei ole vaan onnistunut NHL:ssä siinä määrin kuin esim. Bäckström ja Kipru. Miten tämä laiska nuorukainen on sitten näitä parempi? Jos iästä haluaa puhuaa, niin tämmöisen hyvin piilotetun huippulahjakkuudenhan pitäisi nimenomaan nuorena näkyä. Esim. nuo Ruotsin lahjakkuudet tuntuu kuitenkin onnistuvan paremmin breikkaamaan.

Toivotaan kuitenkin Lehtoselle valoisampaa tulevaisuutta.
Hyvinhän Lehtonen on NHL:ssä onnistunut. Kannattaa katsella niitä pelejäkin. Mitään Bäckströmiltä pois, pelasi hän pari hyvää kautta täysin puolustavan Minnesotan takana (torjuntaprossa n. 0,92, paljon vetoja kaukaa). Lehtonen taas on pelannut sysipaskan Atlantan kanssa hyvin (torjuntaprossa n. 0,91, paljon läpiajoja, nopeita hyökkäyksiä yms. torjuttavana). En nostaisi Bäckströmiä Lehtosta paremmaksi maalivahdiksi näillä näytöillä, mutta luonnollisesti Kärpän loukkaantumiset antavat selkeän edgen Niklakselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös