Dallas Stars 03-04

  • 28 991
  • 191

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Kyllä nyt kulkee! Puolustava mestari kaatui vahvan matsin jälkeen 2-0. Dallasstars.comin kommentaattorihemmot tuntuivat kovasti kehuvan peliä. Lisäksi Erskine näytti ottavan voiton Marshallista, jippii. Tippettiltä näyttää sittenkin löytyvän taktisia jippoja. Suomalaisittain tämä näyttää vain hiukan kurjalta. Vanhan sanonnan mukaanhan voittavaa joukkuetta ei vaiheta. Tämän perusteella N.Kapasen tilanne vaikuttaa aika tukalalta. Miettinen pelaa tod. näk. melko pitkään farmissa, mikäli ei satu loukkaantumisia.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Philippe Boucher

tämä taitaa tehdä kipeää. Pahalta näyttää kieltämättä.
 

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Re: Philippe Boucher

Viestin lähetti Parker27
tämä taitaa tehdä kipeää. Pahalta näyttää kieltämättä.

on kyllä härskin näköinen. Säikähdyksellä taidettiin onneksi selvitä. Silmäleikkaus ja pari viikkoa sivussa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ihan kiinnostaa tuo Nummisen tilanne, että jos jollain ois tietoo miehen paranemisesta ja siitä kuinka kauan on vielä pois kentiltä, niin olisin kiitollinen.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nummisen tilanteesta ei oo kuulunut vähään aikaan mitään. Ilmeisesti ensi viikolla koipi kuvataan uudestaan ja samalla annetaan uusi toipumisennuste.

Sarjassamme Starsissa kuohuu osa XYZ: Puolustaja Bubba Berenzweig on asetettu pelikieltoon äijän häivyttyä Utah Grizzliesistä ilman lupaa. Ilmeisesti Andy-boy vetäisi herneet keuhkoon, kun ylös nostettiin tällä viikolla Jeff MacMillan eikä Hubba-Bubba...maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.
 

M10

Jäsen
Eipä jaksa kauheesti innostua Sloanin tulosta, saman kastin miehiä meillä on jo ihan tarpeeksi.
Veikkaanpa että farmiäijät Morgan ja MacMillan hakevat huomiota ensi yönä pudottamalla hanskat. (Avery-MacMillan, Morgan-Brennan?)
 

M10

Jäsen
Vancouver @ Dallas, 18.12.2003

Ensi yönä Dallas Stars saa vastaansa pelottavan kovan joukkueen, Vancouver Canucksin. Vierailijoilla on kasassa yksi Nhl:n parhaista ketjuista; Näslund - Morrison - Bertuzzi, jonka meno näytti hurjalta tuossa Colorado-Vancouver pelissä. Siinä riittää ihmettelemistä Dallasin alavireisellä joukkueella. Ihmettelyyn ei kuitenkaan ole Texasilaisilla varaa jos he mielivät voittaa, vaan jostain pitäisi löytää se itseluottamuksen taso jolla Dallas on ennenkin kärkijoukkueita kaatanut.
Toivoa otteluun Starsin kannalta luo Teppo Nummisen, Richard Matvichukin ja Aaron Downeyn paluu sairastuvalta. Puolustus joka on näyttänyt lähinnä Utah Grizzliesin peräpäältä aikaisemmissa ottelussa, saa siis aimo annoksen luotettavuutta takaisin. Dallasilta puuttuvat vielä luottopakki Philippe Boucher (silmävamma) ja suunsoittaja Steve Ott (selkä). Canucksin toipilaat ovat Matt Cooke (olkapää), Mats Lindgren (selkä) sekä maalivahti Johan Hedberg (ranne).
Joukkueiden kohtaaminen on ensimmäinen tällä kaudella. Viime kaudella Stars voitti neljästä kohtaamisesta kolme.

Dallasin suurin ongelma on tällä kaudella ollut maalinteko. Tätä kuvastaa hyvin se että Mike Modanolla on yhdeksän ottelun maaliton putki. Vancouver on tehnyt 30 maalia enemmän kuin Stars tällä kaudella. Se on paljon, kun pelejä on takana vasta juuri n.30. Joukkueiden parhaat pistemiehet ovat:
Dallas
Bill Guerin 16+11=27, 45pim
Jason Arnott 7+14=21, 26pim
Brenden Morrow 5+13=18, 49pim

Vancouver
Markus Näslund 16+21=37, 22pim
Todd Bertuzzi 8+24=32, 47pim
Brendan Morrison 12+15=27, 20pim

Edellä mainitut kolmikot ovat myös joukkueiden parhaat kentälliset.

Ensi yön ottelusta tulee siis todellinen testi Stars-joukkueelle. Oliko kolmen pisteen viikonloppu (Chi-pelit) enne tulevasta? Pystyykö Marty Turco pysäyttämään Vancouverin hurjan kolmikon? Saako Dallasin miljoonamiehet vihdoin hyökkäyspäässä ketsuppipurkin auki?
Vastus on ainakin hyvä mittari.

Epävirallinen ennuste:

Dallas - Vancouver 4-3

Starsille: Modano, Kapanen, Morrow ja Young
Canucksille: Bertuzzi, Keane ja Jovanovski

Ai niin, yksi tappelukin nähdään. Morrow vs. Allen (draw).
 

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Asiallinen matsi kylla tulossa. Toivottavasti tasta tulee Devils pelin toisto....tais olla viimeinen kunnon matsi Starsilta. Saa nahda mita tapahtuu pakkipareille...pysyyko Zubov - Sweeney yhdessa.

Zubov - Sweeney
Daley - Numminen
Matv - Klemm


Onko kellaan tietoa miksi Miettinen ei ole pelannut viimeiseen kolmeen matsiin UTAH:ssa? Loukkaantunut?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Näköjään Anakonda on telakalla olkapäävamman takia. Posia, että Matvichuk ja Numminen palasivat ruotuun.

"Antti Miettinen is in Dallas receiving treatment for a separated shoulder. He is out for at least a few weeks."

Pakkiparit yön voitto-ottelussa olivat

Zubov-Sweeney
Klemm-Matvichuk
Numminen-Erskine-Daley

Kolmosparissa Daley sai huomattavasti enemmän peliaikaa kuin Erskine, josta on kovaa vauhtia tulossa odd-man-out. Sweeney-Zubovin +3 oli pitkästä aikaa erittäin positiivista. Zubielle yli 26 minuuttia peliaikaa.

Modanon vaisut otteet jatkuvat edelleen. Painaakohan kapteenin C noin paljon?
 

Rinkeli #20

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.P.K ja A.Miettinen
Onko kellään tietoa ollaanko Miettistä tällä kaudella nostamassa vielä Starsiin. Veikkaaja(just se Arvaaja) sanoi että kutsu voi tulla yllättävänkin nopeasti maalintekopulmissa olevaan Starsiin. Anttia aina on jaksettu Utahin peliraporteissa kehua varsinkin mallikkaasta yv-pelaamisesta.
 

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Vaikea sanoa. En tieda milla kriteerilla Stars nostaa noita pelaajia. Utahin parasta pistemies Skaldea ei esim. ole viela nostettu ylos koko kaudella? Toivottavasti Antti paasee ylos ennen kuin tosi pelit alkavat. Kaveri kuuluu kylla taitojensa puolesta anariin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nilkkavaivainen Rob DiMaio laitettiin IR:ään ja tilalle nostettiin Antti Miettinen. Jospa se tästä lähtisi Antinkin pelit kulkemaan, kun joukkuekin näyttää alkukautta pirteämmältä.

Lisättäköön vielä sen verran, että toisen erän lopussa ja kolmannessa erässä nähtiin Starsissa suomalaisketju, kun Kapanen sai laidoilleen Miettisen ja Lehtisen.
 
Viimeksi muokattu:

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Kapasen ja Miettisen minuutit oli aika vahaiset...mutta jospa tanaan Edmonttonissa tulee lisaa vastuuta. Dallas pelasi todellakin pirteasti...jopa Modano taisteli kunnolla ...kerran jopa taklasi.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Joo, nyt kaksikolle tuli jääaikaa, mutta tulos ei ollut aivan odotetun mukainen. Kuten ei koko joukkueellakaan.

Kapanen 14:17 min, -2
Miettinen 12:24 min, -2
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Suomalaisketju jäällä..

NHL-historian ensimmäinen kokonaan suomalainen ketju nähtiin tänään jäällä Edmontonissa.

Valitettavasti ketju oli jäällä kahden takaiskumaalin aikana, vaikka sai pelattua joitakin aika hyviä tilanteita ensin Tommy Salon maalille.

Ketju pelasi pari vaihtoa yhdessä jo maanantaina Vancouverissa; yhden osittaisen vaihdon toisen erän lopussa ja kaksi lyhyttä vaihtoa yhdessä kolmannessa erässä. Silti, hienoa nähdä suomalaisketju NHL:ssä.

Dallasin pitkä pelikiertue painoi selvästi jaloissa; joukkue pelasi edellisenä päivänä Vancouverissa hyvän pelin eikä kahdeksan päivän ja viiden ottelun reissun viimeisellä etapilla enää jaksanut nousta - ja kotijoukkue käytti hyväkseen.

Silti Dallas Stars on menossa oikeaan suuntaan; joukkue on viime aikoina pelannut paremmin kuin kauden alussa.
 
Viimeksi muokattu:

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Vaikka Starsin peli paranee, Suomalaisittain ei nayta kovin valoisalta. Toki Numminen ja Lehtinen parantaa peliaan paiva paivalta. Mutta Kapasen ja Miettisen peli on sekaisin. Viimeksi eivat mahtuneet edes pelaavaan kokoonpanoon. Miettisen tie taitaa kulkea jalleen farmiin. Tata menoa Summanen saa loistavia vahvistuksia MM-kisoihin.

Mielenkiintoista nahda
-milloin Turco toimii luukkumiehena seuraavan kerran....nuoremmille ei anneta edes mahdollisuuksia?
-tekeeko Dallas kauppoja ennen siirtoajan umpeutumista?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vihdoinkin pelit paranevat, kun panokset kovenevat. Ennen viime viikonloppua, Stars oli voittanut läntisen konferenssin kovista joukkueista vain Vancouverin kahdesti, mutta nyt tuli tuplavoitot Bluesista ja tasuri Red Wingsejä vastaan.

Turcon työtaakka on hirveä! 49 pelattua ottelua tällä kaudella. (tosin muutamasta on joutunut vaihtoon kesken ottelun) Tugnutt on ollut kolme kertaa avauskokoonpanossa, viimeksi tammikuun 2. päivä Phoenixia vastaan, ja kun äijä on vielä loukkaantunut, ei helpotusta näy. Mike Smith on periaatteessa valmis kokeilemaan, mutta en usko, että tällä viikolla Ottawaa tai San Josea vastaan pääsee vielä puikkoihin. Ehkä lauantaina Phoenixissä.

Nuoremmille? Ei kai ikä ole tässä kysymys? Turco on vasta 28-vuotias ja joutui itsekin odottamaan Belfourin, Turekin ja Fernandezin jälkeen ennen kuin nousi kurkoksi. Tekeepähän nyt töitä palkankorotuksensa eteen! Kyllä 21-vuotiaat Smith ja Bacashihua (taas yksi nimihirviö) saavat näytön paikkansa sitten kun Turcosta "aika jättää". Smithin pituudeksi Utah Grizzliesin sivuilla ilmoitetaan muuten 6-4 ja painoksi 210, kun taas Starsin sivuilla 6-3 ja painoksi 189 . Oli miten oli, aika isokokoinen kaveri olisi tiedossa Turcon seuraajaksi.

Miettinen tosiaan saattaa olla lentolipun päässä Utahista. Tosin Youngin ja DiMaion vammat pitänevät miehen vielä toistaiseksi Dallasissa, mutta kun David Oliver pelaa hienoa pätkää ja Aaron Downeykin maalaa ennemmin kuin Antsa, niin saattaa olla hiljaista kokoonpanoon pääsyn suhteen.

MM-kisat? Ei maar, silloin pelataan Dallasissa pleijareita!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Dallas Morning Newsistä napattua:

Hicks said if the club continues to play well, Armstrong will have the option to add a player or two at the March 9 trade deadline.

"I'm not sure Doug feels we need to do that this year," said Hicks, whose team started the season with a $67 million payroll. "I think he feels the guys in the room are capable. But we're not giving up draft picks or good young players to add a veteran. We're committed to the future."

Eli aika hiljaista taitaa olla Starsin osastolla siirtomarkkinoilla tänä keväänä. Vaikka toisaalta, mikäpä joukkue ei aloittaisi neuvotteluja, jos toisen joukkueen omistaja ilmoittaa hyvissä ajoin, että "nuoria pelaajia tai varauksia ette ainakaan saa!" No, hyvä näin. Näillä mennään! Länsi näyttää kovin heikolta tällä kaudella joka tapauksessa. Ulmalan taktiikalla ensin jonon hännille ja sitten kiristetään.

-------
The Stars sent winger Antti Miettinen to their minor league affiliate Tuesday to clear a space just in case DiMaio is activated from injured reserve today. The Stars also swapped backup goalies, sending Mike Smith to Utah and bringing in Jason Bacashihua.

Eipä tarvitse sitten ensi yönä katsoa Anakondan otteita Senaattoreja vastaan. Young palaa ruotuun ja DiMaiokin kenties.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kaikenmaailman ininästä huolimatta, olipahan kerrankin viihdyttävä Dallasin ottelu +-kanavalla. David "Who??" Oliverin tiukka vire jatkuu, sillä äijä on nyt tehnyt pelaamissaan 12 ottelussa neljä maalia ja antanut kolme syöttöä.

Ottelu näytti jo toisessa erässä karkaavan käsistä, kun siihen asti hyviä niittejä ja nenänniistoja jakanut Steve Ott paukautti hurjalla vauhdilla takaviistosta Ottawan Curtis Leschyshynin naama edeltä laitaan. Taklaus oli suoraan sanottuna törkeä, enkä pitäisi kovinkaan vääränä parin ottelun pelikieltoa Ottille.

Peter Schaeferin läpizippi kyljellään vastaan liukuneen Turcon yli ja jatko ilmasta tyhjään maaliin oli loistava suoritus, mutta olipa myös Schaeferin mailan lapa omituisen näköinen vinkura, kun sitä pelikatkolla vaihtopenkillä näytettiin! Oppi on haettu ilmeisesti golfkentiltä.

Downeyn ja Neilin nyrkkienheilutus ei ollut mitään elämää suurempaa. Downeyllä ei tunnu balanssi eikä ulottuvuus riittävän isompia vastustajia kohtaan.

Kolmas erä olikin sitten pelkkää juhlaa! Zubovin keskialuelämäri lipui luvattoman helposti Lalimen suojista ja oman pakin mailan kautta lopulta maaliin.

Dallas nousi voitollaan lännen seitsemänneksi, mutta on pelannut useita kilpakumppaneitaan useampia otteluita. Perjantaina San Jose, johon eroa 6 pistettä.
 

Hamilton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mjaa..minun silmään Dallasin peli oli kyllä voittolukemista huolimatta aika karmeaa katsottavaa. Varsinkin yv:llä Dallasin pojilla oli todellisia vaikeuksia päästä edes alueelle. Vuorollaan alueelle yrittivät niin Modano, Zubov kuin Numminenkin, mutta kekkoa ei meinattu saada edes punaviivan yli tai jos saatiin, kiekko roiskaistiin mielikuvituksettomasti päätyyn Ottawan pakeille.

Ottelu ratkesi viimeiseen erään ja Lalimen haparointiin. Käsittämättömän epävarman oloinen veskari tuo Lalime, sijottui miten sattui ja sylki kiekkoja pitkin peliä. Ottelun käännekohtana voi pitää Modanon hirvittävää tykkiä 3.erässä yläbörsään. Sen jälkeen tuntuikin sitten Lalimelle uppoavan kaikki..esim. Zubovin lämäri ennen siniviivaa lirvahti suojista, jonka jälkeen Arnott pääsi tuikkamaan sisälle.

Ottawan yv oli sen sijaan komeaa katsottavaa, kiekko liikkui aivan eri tavalla kuin Dallasilla, siitä palkintona 2 yv-kassia, Hossan toimiessa kapellimestarina. Ja Schaeferin maali av:llä oli tosiaan tyylikäs zippi. Ottawalla oli myös paikka pari minuuttia ennen loppua tasoittaa peli 4-4:ään. Smolinskin onetimer maalin edestä kuitenkin vain yläputkeen.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Oikeassa olet, Hamilton, että Dallasin yv oli umpisurkeaa millä tahansa mittarilla katsottuna. Ainoa valopilkku tosiaan oli Modanon yläpesälämäri. Alivoimalla taas näkee, miten paljon Stars kaipaa Hatcheria. Winnipeg-Teppo ei saa edes havlatintapaista heinää maalin edestä nurin, vaan äijä saa vapaasti ohjata maalivahdinalueelta kiekon sisään! Ei olisi tapahtunut Daddyn aikoihin! Halvatun-Havlat olisi kädet ja selkä mustelmilla ennen kuin pääsisi 3 metrin päähän maalista.

Lähinnä tarkoitin tuolla viihdyttävällä pelillä 3. erää ja toisaalta vertasin sitä aikaisemmin kaudella nähtyihin Stars-otteluihin. Mutta toinen tykkää tyttärestä ja toinen ei. Enpä saanut pllua, mutta Stars voitti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös