Counter-Strike 2 (CS2)

  • 1 032 484
  • 7 269

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Asstralis on tainnut myös hinkata savuista läpi ampumisia loputtomiin. Ihan käsittämättömällä prosentilla osuvat savujen läpi vihuihin. Sama jo viime majoreissa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ovat kyllä käyttäneet aikaa tuohon hommaan huolella. Melkein voisi väittää, että ilman nuota Cr4zy oli tuon pelin jopa vienyt. Niin iso edge monella erällä Kustralikselle tuli.

Tosiaan ovat varmaan nakelleet servulla paikar savuista tukkoon. Sitten katsoneet linjat missä ovat itse ja missä yleisimmät vihun haastamislinjat ovat. Sitten eekun lipas pari sinne päin ja tulosta alkas syntyä. Aika moni nuista eilisistäkin savutapoista meni niin, että vihu oli niissä aika "normaali spotilla" johon Kustralis luotinsa sitten lähetti. Vaikka tuo karua onkin, niin pakko antaa propsit omistautumisesta. Että ovat nuita huolella hinkanneet.

Toki osassa käy ajotusten kanssa tuuriakin, mutta kun tuo savin läpi ampuminen on johdonmukaista. Kertoo se myös isosta määrästä toistoja. Astralis ei ehkä enää pärjää niin hyvin muuten, niin jokainen kivi on siellä kyllä tarkkaan käännetty ympäri.

Tänään jatkoon menijät voisivat olla G2, mouzesport ja cr4zy. Uskosin että tuosta päivän vikasta tulee melkonen trilleri ja kuulemma Olvarin flippaavan aivan täysin, mikäli tänäänkin selostamoon vielä kykenee saapumaan.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Olvarilla on vapaapäivä, eikä tuuraajajanarilla ole edes kommentaattoria mukana. Ei ole ihan niin hermeettistä tänään. Onneksi pudotuspelit menee tutulla selostajalla
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on HLTV:ssä näkyvissä noita pudotuspelipareja. Tai no yksi valmis siellä vasta on eli Vitality-Avangar. Encen kanssa samalla puolella nuo. Eri puolella jo jatkoon päässeet NRG ja Astralis.
 

Zohan

Jäsen
Muutama veikkaus nyt alkavista Majoreista:

- NRG semifinaaleihin
- G2 floppaa
- Complexity yllättää
- NIP ei voita otteluakaan
- NaVi voittaa majorin ja s1mple ei ole mvp
- ENCE TOP 8

NRG hyvällä matkalla kohti semifinuja. Luultavasti jopa suosikkeja voittamaan koko homman.

G2 otti turpaan bo3 Avangarilta ja Renegadesilta, joten aivan ansaitusti laulukuoroon. Farssi.

Complexity ei yllättänyt pelikentillä, mutta Ceo kenttien ulkopuolella kyllä.

NIP 0-3 ja oli niin paska, kun kuolleen organisaation pitääkin olla.

NaVi odotettua heikompi, mutta katsotaan loppuun asti. electronic ollut jengin mvp tähän asti.

ENCE otti sen TOP 8 spotin ja suht helposti, vaikka epäilijöitä oli enemmän kuin uskojia

***

On muuten todella kovat matsit tänään vielä jäljellä. mouse - Liquid ja Navi - cr4zy. Vain kaksi paikkaa jäljellä TOP 8.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Renegades jatkoon, joten mikäli nyt oikein tulkitsen tämän systeemin toimimista, vastustaja on joko Renegades, Mouz tai Crazy. Liquidin ja Navin rundien saldo on sen verta kova, että vaatisi jo tarkoituksellista 16-0 turpiin ottamista yhdestä kartasta ja 2-1 voitolla jatkoon menoa, jotta näistä jompi kumpi tulisin Encelle vastustajaksi.

Ja, jos tuosta nuo kaksi ennakkosuosikkia nyt lopulta jatkoon menee, tulee tuosta alaosasta kaaviota tosi kova. NRG, Astralis, Navi ja Liquid sillä puolen kaaviota ja toisella vastaavasti Ence, RNG, Vitality ja Avangars. Ei lainkaan paha asetelma, etenkin, kun henkinen mörkö Vitalityn kanssa selätettiin komeasti 2-0 voitolla jo aiemmin turnauksessa. Eikä Vitalityn peli ole tässä majorissa kovin hyvin saldon perusteella kulkenut. NIukasti challenger stagelta jatkoon ja Enceltä selvästi turpiin, vaikka aiemmin pelit menneet juuri pahasti toiste päin.
 

Zohan

Jäsen
Ei oo kyllä näin montaa ehdokasta ollut voittamaan Majoria varmaan koskaan tässä vaiheessa. Nyt on realistisesti 6 jengillä samanlaiset mahdollisuudet. ENCE, Vitality, NRG, Liquid, Astralis ja varauksin NaVi.. Kukaan ei erotu täydellisesti joukosta, vaikka ennen turnausta niin uskottiin.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Nyt pitäisi olla hyvät mahdollisuudet finaaliin kun kovimmat joukkueet on kaavion toisella puolella. Ensin Renegades ja välierissä Vitality tai AVANGAR. Ei tietenkään helppoja pelejä, mutta voisi olla paljon kivisempikin taival.

ENCE-Renegades torstaina klo 16
 
Melkein voisi väittää, että ilman nuota Cr4zy oli tuon pelin jopa vienyt. Niin iso edge monella erällä Kustralikselle tuli.

Oletpa keksinyt hassunhauskan sanamuunnelman.

Harmittavasti on perjantaina menoja ja jää mitä luultavimmin tuo Astralis - Liquid näkemättä. Kumpikaan ei kyllä vakuuttanut vielä tässä turnauksessa ja saa nähdä minkälaisen itseluottamus boostin jatkoonmenijä saa. Jos nyt oikein laskin niin edelliset 7 kohtaamista on mennyt Astraliksen hyväksi 4-3.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
En kyllä ehkä tuollaisena decider-mappina sitä itsekään haluaisi nähdä. Astralis on vähän tuollainen "rotta" jengi. Ensiksi hinkkasivat Nukea, kun juuri kukaan ei sitä halunnut pelata tai harjoitella muna huurussa ja nyt siirryttiin Vertigoon, kun Nuke ei enää toimikaan.
En kyllä ymmärrä, miten Astralis on "rotta"jengi sen takia, että panostaa uusiin karttoihin. Eikös se vähän tuon pelin pointti ole, että on hyvä tarpeeksi monessa kartassa? Jos vihu ei halua uutta karttaa pelata, niin bannia aina voi.

Vertigosta en sen tarkemmin osaa mielipidettä muodostaa, kun en ole yhtään propeliä sillä vielä nähnyt. Ilmeisesti vähän erilainen ja pienempi kartta, lähtökohtaisesti hyvää vaihtelua, mutta miten sitten käytännössä toimii?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vertigo käytännössä. Yritetään plänttiä savuilla toiselle pommille. CT yrittää tämän moloilla, kranuilla ja savuun ampumisella estää. Sitten CT heittää savut ja yrittää pommin purkaa. Jolloin taas terroristit molottaa, kranuttaa ja ampuu savuihin.

Joo samalla tavalla menee käytännössä muutkin, mutta. Tuossa mapissa ollaan aina siellä toisella pommilla kauheassa savutunnelissa jossa jokainen ampuu jokapuolelle toivoen osumia savuihin. Aivan jäätävää touhua.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vertigoa katselin parin matsin verran ja eihän tuo ole millään tapaa hyvää cs:ää. Ihan käsittämätöntä, että tuo kartta on map poolissa mukana. Kartta on ollut sieltä 1.3:sta asti (vai milloin nyt peliin tulikaan) ihan saamarin turha kartta.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
En kyllä ymmärrä, miten Astralis on "rotta"jengi sen takia, että panostaa uusiin karttoihin. Eikös se vähän tuon pelin pointti ole, että on hyvä tarpeeksi monessa kartassa? Jos vihu ei halua uutta karttaa pelata, niin bannia aina voi.

Vertigosta en sen tarkemmin osaa mielipidettä muodostaa, kun en ole yhtään propeliä sillä vielä nähnyt. Ilmeisesti vähän erilainen ja pienempi kartta, lähtökohtaisesti hyvää vaihtelua, mutta miten sitten käytännössä toimii?

En tiedä. Fiilis taitaa olla jäämistöä omasta "CS-urasta". 1.6 aikoihin kun Clanbasen etusivua tahkottiin, niin kyllähän se vitutti kun itseäni paskemmat vihut hinkkasivat jämämappeja ja osasivat juuri ja juuri sen verran pelata muita, että saivat grindailtua tarvittavat rundit voittoon (Clanbasessa ei pelattu mappivoitoista, vaan rundivoitoista, vaikka karttoja pelattiinkin aina kaksi). Vähän samaa kastia, kun 'hinaaminen' näissä samaisissa peleissä. Tämä ei toki koske Astralista siinä mielessä, että ovat edelleen maailman parhaita tiimejä, missä tahansa kartassa.

Eli toisin sanoen siinä ei ole oikeasti mitään vikaa, itseäni vain ärsyttää. :-)
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Tänään ne Major-playoffit sitten alkavat. Puolivälieräparit seuraavat:
To 16:00 ENCE - Renegades
To 19:30 Vitality - AVANGAR
Pe 16:00 NRG - NaVi
Pe 19:30 Astralis - Team Liquid

Meidän rakkaalle ENCElle sattui kaaviosta selvästi helpompi puoli. Renegadesia vastaan oli pitkään vaikeaa ja joukkue oli Vitalityn ohella ENCElle kryptoniittia, mutta viimeiset kolme karttaa ENCE on tämän päivän vastustajaa vastaan hoitanut kunnialla kotiin. Viimeisen seitsemän kartan aikana tässä otteluparissa on pelattu kahdesti Mirage, Train ja Inferno, ja sen lisäksi kerran Nuke. Odotettavissa on tänäänkin kolme noista neljästä kartasta Dust2:n ollessa myös mahdollinen, Overpassia ja Vertigoa ei tulla pelaamaan.

ENCE lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Renegadesin turnaus alkoi kahdella tappiolla, minkä jälkeen joukkue kairasikin kolme BO3:sta kotiin ja pääsi sillä playoffeihin. ENCE veti kaikki kolme peliä alkusarjassa kotiin suvereenilla esityksellä ja turnauksen kaksi tämän hetken parasta pelaajaa, allu ja sergej, veti vihua kilpaa turpaan. Renegadesin selkeät kantavat voimat olivat alkusarjassa Liazz ja jkaem.

Itse en näe ENCEn häviävän vieläkään turnauksen ensimmäistä karttaa, vedot on laitettu ENCEn suoralle 2-0-voitolle.

Sitten ei muuta kuin jännäämään, EZ4ENCE!
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Kartat:
1. Renegades removed Overpass
2. ENCE removed Vertigo
3. Renegades picked Mirage
4. ENCE picked Nuke
5. ENCE removed Inferno
6. Renegades removed Train
7. Dust2 was left over
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös