Mennäänkö väliaikaisesti Venäjälle?

  • Ei mennä

    Ääniä: 290 82,9%
  • Mennään, jos se on ainoa vaihtoehto pelaamiselle

    Ääniä: 60 17,1%

  • Äänestäjiä
    350

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kimurantti tilanne tosiaan Jokereilla viruksen kanssa. Pietariin siirtyminen taitaa olla monelle Jokerien kannattajille liikaa. Karanteenirajoitusten noudattaminenkin lienee todella haastavaa Suomen puolellla pelattavissa otteluissa, joissa olisi yleisö mukana. Teoriassa on kuitenkin mahdollista eristää pelaajat yleisöstä vaikka jonkunlaisella pleksikotelolla ja tehdä sille oma ilmanvaihto.

Pääkaupunkiseudulla asuvien pelaajien pitkäaikainen eristäminen on vieläkin vaikeampaa. Iso kysymys on mitä tehdä pelaajien perheiden ja läheisten kanssa? Pitäisikö pelaajien eristää itsensä läheisistään vai ottaisivatko läheiset suurentuneen riskin tartunnasta ja tulisivat mukaan eristykseen? Kyseeseen voisi tulla vanhan "punakoneen" tyyppiset toimet, missä pelaajat eläisivät eristyksessä läheisistään tai läheisten kanssa. Kaikille pelaajille tämä ei varmasti olisi tarpeeksi hyvä vaihtoehto ja joukkueen muuttuminen olisi todennäköistä joiltain osin. Joukkueen väliaikaisena eristystilana voisi toimia ehkä joku lähellä oleva saari tai laiva.

Rajan yli jos pitäisi majoittua, niin Suursaari voisi olla teoriassa aika mielenkiintoinen vaihtoehto. Saari on tosin kohtuu kaukana (n. 100km Helsingistä) ja vaatisi paljon työtä saada kaikki toimimaan (nyt tosin paikasta löytyy jo armeijan hotelli ja helikopterikenttä). Aikanaan saari on ollut lomakohde ja ehkä Jokerien avulla sitä voisi jälleen siihen suuntaan osin kehittää?

Alla HS:n juttu paikasta:

 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt mitataan KHL:ää. Jokerit on pyytänyt aloituksen lykkäämistä:Jokereilla taitaa olla merkittävimpiä osia ja silti ollaan liikevaihdossa alle isojen liigajengien.
Onko jotain faktaa tästä? Jos konsernit jätetään pois ja keskitytään jääkiekkopuoleen, niin Jokereiden liikevaihto on taitanut olla suurinta Suomessa kahtena vuonna peräkkäin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Sillä mitä Jari on asiasta mieltä, ei ole mitään merkitystä. Se kuka maksaa, myös päättää. Eli tässä tapauksessa venäläiset.

Ei kai kukaan tosiaan ole niin sinisilmäinen, että kuvitteli Kurrilla olevan jotain päätäntävaltaa tähän asiaan? Venäläiset kantavat taloudellisen riskin, joten jos he haluavat Jokereiden pelaavan Pietarissa, siellä Jokerit myös pelaa.
Ai niin kuin kevään pleijareissakin?
 

Tuamas

Jäsen
Nyt mitataan KHL:ää. Jokerit on pyytänyt aloituksen lykkäämistä:
Onko jotain faktaa tästä? Jos konsernit jätetään pois ja keskitytään jääkiekkopuoleen, niin Jokereiden liikevaihto on taitanut olla suurinta Suomessa kahtena vuonna peräkkäin.
Kah, käsi ylös virheen merkiksi.

Viimeinen tilinpäätös jonka olin Jokereilta lukenut, olikin vanhempi kuin muistin (4/2017), ikä ei tule yksin.

No, pointtia se ei muuta mihinkään. Jokerit kerää sarjan isoimpia lipunmyyntituottoja ja silti liikevaihto kattaa vasta nyt yli puolet toiminnan kustannuksista.
 
Åja.

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos tuosta Kurrin haastattelusta pitää jotain päätellä niin ykkösvaihtoehtona on tietysti sarjan aloituksen siirtäminen mutta Venäjälle muuttokaan ei ole pois suljettu vaihtoehto mikäli tilanne sitä vaatii. Vaikea uskoa että Jokerit jättää mieluummin kauden väliin vaikka fanit ei Venäjälle muutosta tykkääkään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Sinänsä KHL on sarjana käytännössä vähiten suoraan riippuvainen COVID19-rajoituksista, koska koko sarjassa ei taida olla yhtäkään joukkuetta, jolle lipunmyynti näyttelisi merkittävää osaa tulovirroista.
Tuskin on vähiten riippuvainen ko. rajoituksista. KHL:n ongelmana on ainakin runkosarjan pelaaminen useiden valtioiden alueella, ja tämä tekee sen haavoittuvaisemmaksi kuin jokin kansallinen sarja, kuten Liiga Suomessa. KHL on riippuvainen esimerkiksi Suomen matkustusrajoituksista: ei venäläisiä joukkueita Suomeen, piste. Sen sijaan Liigan pelaamista tämä ei estä, vaikka muut rajoitukset vaikuttavatkin myös Liigaan

Jokereilla taitaa olla merkittävimpiä osia ja silti ollaan liikevaihdossa alle isojen liigajengien.
Näinhän se ei ole, ja tähän tulikin jo oikaisu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Jos tuosta Kurrin haastattelusta pitää jotain päätellä niin ykkösvaihtoehtona on tietysti sarjan aloituksen siirtäminen mutta Venäjälle muuttokaan ei ole pois suljettu vaihtoehto mikäli tilanne sitä vaatii. Vaikea uskoa että Jokerit jättää mieluummin kauden väliin vaikka fanit ei Venäjälle muutosta tykkääkään.
Sellaisen kuvan sain itsekin, että vaihtoehto Venäjällä pelaamisesta ei ole poissuljettu Kurrin mukaan, mutta ykkösvaihtoehto on pelaaminen Helsingissä ja sarjan aloituksen siirtäminen. Muita vaihtoehtoja sitten pohtivat.

Jos KHL ei siirrä sarjan aloitusta ja Venäjän koronatilanne olisi kuten ennenkin ja Suomen matkustusrajoitukset Venäjältä voimassa, Jokerit saattaa pelata ainakin osan kautta Venäjällä.

Miksi? Rahoittajalla on varmasti oma näkemyksensä ja se tulee olemaan sama näkemys kuin KHL:n taustalla olevilla poliittisilla voimilla Venäjällä. Jos esimerkiksi kautta ei haluta MM-joukkueen leirityksen väitetystä syystä siirtää, se alkaa kuten on ennakkoon päätetty. Taustalla lienee myös NHL:n pyöriminen mm. venäläissä telkkareissa.
 

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Seattle Kraken
Voisi minun puolestani aito Jokerit palata jotakin kautta Liigaan, vaikka sitten eri hallissa ja eri nimellä, mutta Liiga-Jokereiden ns. historialla, tuttuna vastustajana. Voisi tämä muovinen nyky-Jokerit sitten pelailla KHL:ää, vaikka siirtyä Pietariin kokonaan. Olisi erittäin mieluisaa saada vanha vastustaja takaisin, ja Jokerit -kannattajat osaksi Liiga -yhteisöä jälleen. Itselläni ei mitään kaunoja ole, harmittaa, että yksi mielenkiintoinen organisaatio lähti sarjaan, joka ei itseäni kiinnosta oikein yhtään.

Olisihan se saamarin hienoa, että Jokerit -fanit saapuisi junat täynnä Tampereen uuteen areenaan. :)
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Ja kuinka sinä tiedät tämän?

Se ei ole realismia että Jokerit pelaa liigassa 2020-21. Mutta sitä missä Jokerit pelaa kolmen tai viiden vuoden päästä ei tiedä tällä hetkellä kukaan. Tämän syksyn tapahtumilla voi olla siihen merkittävä vaikutus. Vaihtoehdot KHL, Liiga, Suomen alasarjat ja ei missään ovat kaikki mahdollisia.
Liigaan paluuta ei ole mietitty edes. Yksi iso vastoinkäyminen tuskin kääntää vaakakuppia kerralla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Paluu Liigaan ei ole nykyisten omistajien intressi. Suomalainen osakeyhtiö Harjavallassa (40 %) on venäläisessä omistuksessa. Enemmistöomistaja Kurri (60 %) on KHL:n hallituksen jäsen ja KHL:n kasvot länteen. Olisi melkoinen tappio KHL:lle, jos Jokerit jäisi pois, koska Jokerien menestys KHL:ssä on pyritty kanavoimaan sekä KHL:n vahvistamiseen että KHL:n laajentamiseen länteen. Laajentuminen ei ole onnistunut mm. Venäjän valtion rikollisten toimien vuoksi laajentumisesta keskustelleissa valtioissa. Periaatetasollaan muut perinteiset länsimaat eivät ole halunneet päästää KHL:ää sisälleen. Sitä pidetään monella tavalla vaarallisena.

Itse kannatan edustusjoukkueen paluuta läntisen Euroopan sarjoihin, koska Jokerit on täältä lähtenyt ja täällä pelannut muutamat viime vuoden pois lukien. Mutta niin kauan kun KHL ja Venäjä haluavat peluuttaa Jokereita KHL:ssä, joutuu siihen varautumaan, että niin myös käy. Hyppääminen ulos on kuitenkin aina mahdollista ja varsinkin erilaisten kriisien aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mä en jaksa uskoa, että Jokerit lähtisi pelaamaan venäjälle pidemmäksi aikaa. Jos koronan taantumiselle, toimivan rokotteen saamiselle tai muuten vaan rajoitusten keventämiselle löytyisi joku järkevä aikataulu, niin silloin kauden voisi aloittaa ehkä pitkällä vieraskiertueella, kuten kerran aikaisemminkin. Kotipelien pelaaminen jossain muualla, kuin Stadissa on mun listoilla poissuljettu vaihtoehto ja vastustan kaikkea sen suuntaista.

Kuten sanottua, isoin ongelma on tällä hetkellä siinä, etteivät venäläispelaajat pääse maahan, ainakaan ilman 14 vrk karanteenia. Jos matkustusrajoituksia kevennetään idön suuntaan, niin ongelma ratkeaa. Toinen vaihtoehto voisi ehkä olla se, että pelaaminen stadissa ja välitön poistuminen laskettaisiin keikkaduuniksi ja matkustaminen sen varjolla sallittaisiin. Ehkä tämän tiimoilta voitaisiin nähdä jotain erityisjärjestelyjä, kuten suljettua reittiä lentokentältä Arenalle ja takaisin. Jos Jokerit matkustaa venäjälle, niin ehkä jotain vastaavia käytäntöjä olisi hyvä olla voimassa myös siellä.

Jos venäläiset oikeasti ajattelisivat pelaajien turvallisuutta, niin ainakin läntistä konferenssia pitäisi pelata vain Suomessa. Helsinki voisi olla Bobrov-divisioonan kupla-kaupunki. Ehkä toinen kupla voisi olla Riikassa. Pelaajat mestoille, 2vko harjoitusleiri karanteenissa, esim. Vierumäellä, tai muissa vastaavissa paikoissa ja sitten kuplaan sisälle.
 
VÄLIKAUSI!

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Suursaari takaisin Suomelle!
Kyllä sinne kiekkokaukalo mahtuu ja ravinteli.
Jokerit hoitaa. Norilsk Nickel säätää julkikuvaansa kansainvälisesti parempaan päin.

Ai niin, ne vierasjoukkueiden pelaajien karanteenit.
Perskeles, eihän homma toimikaan.
Tai siis uusinta perskeles, Venäjällä covid-tauti on varmaan hyvin hanskoissa. Ei mitään hätää, kaikki pesevät sormiaan jatkuvasti.
 
and hey, let's be carefull out there!

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Kuten sanottua, isoin ongelma on tällä hetkellä siinä, etteivät venäläispelaajat pääse maahan, ainakaan ilman 14 vrk karanteenia. Jos matkustusrajoituksia kevennetään idön suuntaan, niin ongelma ratkeaa. Toinen vaihtoehto voisi ehkä olla se, että pelaaminen stadissa ja välitön poistuminen laskettaisiin keikkaduuniksi ja matkustaminen sen varjolla sallittaisiin. Ehkä tämän tiimoilta voitaisiin nähdä jotain erityisjärjestelyjä, kuten suljettua reittiä lentokentältä Arenalle ja takaisin. Jos Jokerit matkustaa venäjälle, niin ehkä jotain vastaavia käytäntöjä olisi hyvä olla voimassa myös siellä.
Aikamoisia poikkeuksia tehtäisiin tuossa skenaariossa yhden jääkiekkojoukkueen takia. Ain't gonna happen.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
Aikamoisia poikkeuksia tehtäisiin tuossa skenaariossa yhden jääkiekkojoukkueen takia. Ain't gonna happen.
Mä luulen että siellä on nyt strategia päällä, että levitellään informaatiota miten nyt parhaillaan koitetaan kaikin keinoin miettiä näitä tällaisia ratkaisuja, vaikka hyvin tietävät, ettei tuollaiset skenaariot tule kuuloonkaan jolloin tuollaisen suunnitelman edistämiseen on täysin turha käyttää aikaa ja resurseja. Ain't gonna happen. Sitten kun sellainen päivä koitaa, että on julkisesti kerrottava pelataanko vai ei, niin voidaan hokea "Me halutaan vaan pelata eikä vaan ollut muuta vaihtoa kuin siirtää kotipelit toistaiseksi Venäjälle. Ollaan muskettisotureita" -lätkäjargoniaa.

Pidän siis todennäköisempänä sitä, että neukkunarrit pelaavat slobolandiassa himapelinsä ennen kuin jättävät kauden kokonaan väliin. Kyse lienee lähinnä ylimääräisestä korvauksesta sekä vakuutuksista. Pelaajat sekä toki myös taustahenkilöt haluavat varmuudella lisäkorvauksen siitä, että he leireilisivät Putinin mailla x-aikaa. Tämä tuskin on ongelma, sillä rahaa on venäläisten taskuissa. Lisäksi seura tarvitsee henkilöstölleen uudet vakuutussopimukset jotka kattavat vierailun Venäjälle näinä aikoina, sillä keväällähän kausi stoppasi - Ei KHL-"Jokerien" päätöksellä vaan - vaakuutusyhtiön ukaasiin. Heillä on ollut kesä aikaa vaihtaa vaikkapa johonkin venäläiseen vakuutusyhtiöön ja luulisi että tämä on laitettu kiireenvilkkaa kevään jälkeen kuntoon KHL:n Pasilan officella.

Veikkaisin, että Pietarissa tai Moskovassa on jo käynnissä rakennusoperaatio jossa KHL-"Jokereille" valmistellaan leirikeskusta johonkin hotelliin tai vastaavaan kompleksiin KHL-"Jokerien" antamien ehtojen pohjalta, että miten haluavat siellä majoittua, harjoitella, viihtyä jne.
 
The Smashing Pumpkins • The National • Tool • Rammstein • Sigur Rós • Alice In Chains
-----
khl tappaa seurasi. "Jokerit on vedetty vessanpöntöstä alas" - Jukka Kohonen, toimitusjohtaja. 18.9.2018.

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mä luulen että siellä on nyt strategia päällä, että levitellään informaatiota miten nyt parhaillaan koitetaan kaikin keinoin miettiä näitä tällaisia ratkaisuja, vaikka hyvin tietävät, ettei tuollaiset skenaariot tule kuuloonkaan jolloin tuollaisen suunnitelman edistämiseen on täysin turha käyttää aikaa ja resurseja. Ain't gonna happen. Sitten kun sellainen päivä koitaa, että on julkisesti kerrottava pelataanko vai ei, niin voidaan hokea "Me halutaan vaan pelata eikä vaan ollut muuta vaihtoa kuin siirtää kotipelit toistaiseksi Venäjälle. Ollaan muskettisotureita" -lätkäjargoniaa.

Pidän siis todennäköisempänä sitä, että neukkunarrit pelaavat slobolandiassa himapelinsä ennen kuin jättävät kauden kokonaan väliin. Kyse lienee lähinnä ylimääräisestä korvauksesta sekä vakuutuksista. Pelaajat sekä toki myös taustahenkilöt haluavat varmuudella lisäkorvauksen siitä, että he leireilisivät Putinin mailla x-aikaa. Tämä tuskin on ongelma, sillä rahaa on venäläisten taskuissa. Lisäksi seura tarvitsee henkilöstölleen uudet vakuutussopimukset jotka kattavat vierailun Venäjälle näinä aikoina, sillä keväällähän kausi stoppasi - Ei KHL-"Jokerien" päätöksellä vaan - vaakuutusyhtiön ukaasiin. Heillä on ollut kesä aikaa vaihtaa vaikkapa johonkin venäläiseen vakuutusyhtiöön ja luulisi että tämä on laitettu kiireenvilkkaa kevään jälkeen kuntoon KHL:n Pasilan officella.

Veikkaisin, että Pietarissa tai Moskovassa on jo käynnissä rakennusoperaatio jossa KHL-"Jokereille" valmistellaan leirikeskusta johonkin hotelliin tai vastaavaan kompleksiin KHL-"Jokerien" antamien ehtojen pohjalta, että miten haluavat siellä majoittua, harjoitella, viihtyä jne.
Todella hyvä kirjoitus! Jotenkin noin se kuvio todennäköisesti menee tulevina aikoina. Eli idealla "antaa koiran päättää, kunhan tossa hihnassa kuitenkin pysyy".

Kurrilta oikeastaan aika turha haastattelua edes hakea tässä vaiheessa. Tämän päivän HS:ssa sellainen kuitenkin oli, mutta mitäs hän siihen sitten sanomaan.
Katotaan... toivottavasti... keskitytään omaan... Siinäpä ne mitä kommentoitavaa on. Ohjeet tulevat idästä kyllä, mutta siihenkin varmaan hetki menee.
 
Viimeksi muokattu:
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään Satakunnan Kansassa oli Jesse Joensuusta iso juttu. Siinä Jesse kommentoi myös Jokerien tilannetta. Itse Jesse oli valmis lähtemään minne vain, mutta myönsi monelle pelaajalle sen olevan aika iso juttu. Muttei uskonut kuitenkaan minkäänlaiseen kapinaan pelaajien puolelta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Tänään Satakunnan Kansassa oli Jesse Joensuusta iso juttu. Siinä Jesse kommentoi myös Jokerien tilannetta. Itse Jesse oli valmis lähtemään minne vain, mutta myönsi monelle pelaajalle sen olevan aika iso juttu. Muttei uskonut kuitenkaan minkäänlaiseen kapinaan pelaajien puolelta.
Maksumuurin takana, joten jouduin tyytymään vain tähän:

Ei siinä tarvitse olla kuin kymmenen minuuttia hallilla ja pukukopissa, niin muistaa, ettei tässä ole mitään muuta kotiseuraa koskaan ollutkaan
Tarkoitti Ässiä.

Kyllä mä ymmärrän Joensuun ajatukset. Mutta väkisinkin ne kertovat myös KHL-Jokereista jotain. Jokereissa ollaan työssä, ei muuta.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Tarkoitti Ässiä.

Kyllä mä ymmärrän Joensuun ajatukset. Mutta väkisinkin ne kertovat myös KHL-Jokereista jotain. Jokereissa ollaan työssä, ei muuta.
Sehän nyt on selvää että kotiseura on se rakkain. Niinhän se pitääkin olla. Niin minusta se kertoo sen että Jokereissa asiat hoidetaan viimeisen päälle ja täällä on hyvä olla. Tuskinpa se Jessekään täällä muuten jatkaisi vuodesta toiseen. Puhumattakaan jostain Nellistä joka saisi työstään muualla paljon enemmän mitä Jokereista. Siihenkin on syy miksi hän Jokereissa pelaa. Ihme itkua taas.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Sehän nyt on selvää että kotiseura on se rakkain. Niinhän se pitääkin olla. Niin minusta se kertoo sen että Jokereissa asiat hoidetaan viimeisen päälle ja täällä on hyvä olla. Tuskinpa se Jessekään täällä muuten jatkaisi vuodesta toiseen. Puhumattakaan jostain Nellistä joka saisi työstään muualla paljon enemmän mitä Jokereista. Siihenkin on syy miksi hän Jokereissa pelaa. Ihme itkua taas.
Kyllä mä tämän ymmärrän. En vaan itse asettelisi sanojani koskaan noin, että Ässät tulee hetkessä mieleen ja en pelaa Jokereissa Ässiä vastaan yms. Joskus SM-liigan aikaan ennen vuotta 2000 olisi tullut kova palaute faneiltakin. Ei Jokereissa oltu töissä vaan siksi, että haluttiin olla Jokereissa. Ja se kuului kyllä ja näkyi menestyksessäkin, kun joukkue oli yhtenäinen joskus vuosikaudet.

Mutta oikeassa olet siinä mielessä, että niihin aikoihin ei ole paluuta. Raha ratkaisee, mutta ei toki kaikilla kuten kirjoitatkin. Arvostan Joensuun työtä silti.
 
Kyllä mä ymmärrän Joensuun ajatukset. Mutta väkisinkin ne kertovat myös KHL-Jokereista jotain. Jokereissa ollaan työssä, ei muuta.
Ihan loogista. Toki täytyy muistaa, että Joensuu on kiekkokartalla jonkinlainen poikkeus tuon kotiseuturakkautensa kanssa. Enkä missään nimessä siis sano sen olevan mitenkään huono juttu.

Olisi joku päivä kiva nähdä Jokereiden omista kasvateista koottu KHL-joukkue, mutta se nyt ei tietenkään ole mitenkään realismia.
 
RELEASE THE KRAKEN
Ei Jokereissa oltu töissä vaan siksi, että haluttiin olla Jokereissa. Ja se kuului kyllä ja näkyi menestyksessäkin, kun joukkue oli yhtenäinen joskus vuosikaudet.
Siksihän KHL:ssä Jokereita on mukava seurata. Helsingin Jokereiden sisäinen vaatimustaso oli heikkoa Liiga-aikoina pl. Keklun aika. Helppo paikka rahastaa. Silloin, kun Wadet, Linnut ja Ströbät pelasi, niin seuraikoneilta tuli vaatimustaso mihin muiden oli vastattava. Muuten lensi hiuksista vittuun.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Siksihän KHL:ssä Jokereita on mukava seurata. Helsingin Jokereiden sisäinen vaatimustaso oli heikkoa Liiga-aikoina pl. Keklun aika. Helppo paikka rahastaa. Silloin, kun Wadet, Linnut ja Ströbät pelasi, niin seuraikoneilta tuli vaatimustaso mihin muiden oli vastattava. Muuten lensi hiuksista vittuun.
1990-luvun alkua juuri tarkoitin. Ja sitä, että pelattiin omassa sarjassa enemmän tai vähemmän rakkaita vihollisia vastaan ja se kiinnosti oikeastaan kaikkia. Mutta nämä ovat muistoja, ja jätän tähän.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sori mutta mä en vaan näe tuota skenaariota, jossa Jokerit pelaa kotiottelut Pietarissa tms. Mistä yleisö? Ei kai Jokeritkaan sentään niin kiinnostava jengi ole Venäjällä.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy