Corey Elkins HIFK:hon

  • 539 870
  • 1 375

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älä nyt kiirehdi. FW Kometsilla on peli vielä ensi yönäkin. Katsellaan pelaako Elkins ensin sen pelin ja mitä sitten tapahtuu. Ei tämä draamakomedia ole vielä ohi.

Mutta onko tässä mitään komediaa ollutkaan? Ainoastaan farmin farmien edustaja ei ole ollut hajuilla asioissa, jossain pikkukaupungin aviisissa.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ehkä, mutta Nybari tiedotti eilen, että "Elkins liittyy HIFK:hon välittömästi" ja Elkins pelasi tiedotteen jälkeisenä yönä ECHL-liigan pelissä. On tämä ainakin hauskaa komediaa, jos ei muuta.

Ja on muuten edelleen Kometsin rosterissa: Roster | Fort Wayne Komets


Seuraava Kometsin matsi vajaan viiden tunnin kuluttua.

Edit. Ja näyttäis että noita sivuja jopa päivitetään säännöllisesti, vaikka onkin joku em farmin farmi. Toisin täällä huipputason ammattilaisjoukkueessa...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä on katsokaas kysymyus loikkaamisesta samalla tavalla, kun Neuvostoliitosta ja Tshekeistä loikattiin aikanaan NHL:ään. Elkins nyt vaan sattuu loikkaamaan Suomeen. Ei siellä silloin valmentajilta kysytä tai sopimuksista välitetä.

Hienoa toimintaa, jos tämä reisille menee. Tämän hankinnan arvohan nousi sillä hetkellä, kun NHL ilmoitti lock outin loppuvan. Nythän Elkins on ihan käypää tavaraa, vaikka kaukana ykkössentterin tasosta tehopisteillä mitattuna ja ykkössentteriä HIFK:n joukkue huutaa, kun sellainen mitätön pikkujuttu pääsi Nybarilta unohtumaan.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä ECHL-valmentajan paikalliselle aviisille antaman kommenttin aiheuttama joukkopsykoosi vain alleviivaa Nybarin olleen täysin oikeassa.

Kyllä ja nämä muutamat viestit, joissa pohditaan huumorin keinoin, tarkoittaako "välittömästi" ja "loppukauden" itseasiassa välittömästi ja loppukauden, antavat uuden merkityksen VT:n käsitykselle joukkopsykoosista. Epäammattimaista tiedottamista, ei kai muuta.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Penailun makua, sanon minä..

- Hän on NHL-seura Anaheim Ducksin sopimuksen alaisena ja heidän pitäisi vapauttaa hänet siitä, jotta hän voisi lähteä. Ducksissa he ovat kuitenkin nyt todella kiireisiä työsulun loputtua, Sims sanoi.

- Olisi muutenkin kummallista, että hän olisi pelannut vielä kaksi ECHL-peliä, jos hän oikeasti olisi lähdössä. Niin voi tapahtua, mutta tässä vaiheessa hän on Anaheimin alaisuudessa ja hänet on määrätty meille pelaamaan, ECHL-seuran päävalmentaja jatkoi.


- Ei olisi yllätys, jos Elkins nostettaisiin pian takaisin AHL:n puolelle.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ja Suomikiekko sivuilta lisää vettä kiukaalle:

"- Olisi muutenkin kummallista, että hän olisi pelannut vielä kaksi ECHL-peliä, jos hän oikeasti olisi lähdössä. Niin voi tapahtua, mutta tässä vaiheessa hän on Anaheimin alaisuudessa ja hänet on määrätty meille pelaamaan, ECHL-seuran päävalmentaja jatkoi.

News-Sentinelin toimittajan Blake Sebringin mukaan ei olisi yllätys, jos Elkins nostettaisiin pian takaisin AHL:n puolelle. Elkins pelasi alkukauden Norfolk Admiralsin riveissä, jossa on oltu tyytyväisiä hänen tekemisiin.

Siirto HIFK:hon onkin siis saanut erikoisia piirteitä ympärelleen."

Mut eihän nää kukaan mitään mistään tiedä ku ovat jotain tuppukylän höpöttäjiä. Toisin kuin luotettavuuden perikuva töppö-tomppeli muutaman tuhannen kilometrin päässä...

Edit. toistoa, toistoa kun on niin hidas.
 
Viimeksi muokattu:

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä alkaa aika erikoiselta taas kuulostaa. Voi olla, että Elkins on tulossa, mutta mun mielestä "välittömästi" yleensä meinaa välittömästi eli Tässä ja Nyt, eikä "pian, mutta seuraava peli voi olla vielä liian aikaista". Nähtävästi Nybarilla on tuosta ilmaisusta erilainen näkemys.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No mulle kiekkoa ja mediaa aktiivisesti seuranneena tuo oli vain tiettyä retoriikkaa, jota toki jokainen voi tulkita haluamallaan tavalla. Ehkäpä lentoliput oli sunnuntai-illalle ja vielä ehti vetää pelin lauantaina esimerkkinä yhtenä lukuisista skenaarioista tässä tapauksessa. Ehkäpä välittömästi tarkoitti seuraavaa peliä, joka tosin saattaa tulla liian nopeasti jne..

Otetaan sen verran takaisin, että olisi ollut parempi tiedottaa kaverin vetävän vielä pari matsia echl:ää, jos tänäänkin pelaa. Jos tässä joku savuaa, niin se on siinä tapauksessa Elkinsin päässä: joko mies on retard tai agentti + Anaheimin organisaatio, koska käsittääkseni herra on heidän sopimuspelaajansa ja sieltä pitää myös tulla informaatiota HIFK:n suuntaan. En kerta kaikkiaan usko HIFK:n ilmoittavan sopimuksesta, jos sellaista ei ole ja tällöin vastuu menee ämerikän päähän. Jos sopimusta ei ole, niin on farssi. Jos mustaa valkoisella löytyy, niin vika on jossain muualla.
 

Stigu

Jäsen
Olisiko tässä kuitenkin niin, että Tomppa käyttää Der Zeitgukelia? Siis samaa Aikakuulaa, jonka avulla

- Dinot on siirretty alkuräjähdyksestä Tässä ja Nyt-päivään
- viime kaudella jengissä yksi henkilö oli samaan aikaan (meidän aikaa) sekä kehäraakki veskari, että untuvikko veskarivalmentaja
- IFK:n tiedotus ja johto elää samanaikaisesti Tässä ja Nyt-aikaa sekä -70-lukua
- IFK:n joukkue kentällä näyttää pysähtyneen ajan ja paikan suhteen

Tuo Zeitgukelin käyttö selittäisi sen, että Elkins pelaa sekä AHLää että SM-liigaa. Siis me vain koemme sen niin, todellisuudessa kaikki on silmänlumetta.

Äsken muuten hallilla pyöri Juhn AfGrannin näköinen mies.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Jos kyseessä olisi lähtökohtaisesti IFK:n ja SM-liigan kannalta tähtipelaaja, niin kyseistä penailua voisi katsoa ihan kiinnostuneena, mutta koska kyseessä on AHL/ECHL-pelaaja, niin tälläisestä penailusta tulee lähinnä vaivautunut olo. Ehkä parempi, että jäisi kotiin ja IFK odottaisi siirtorajaan asti nimekkäämpää sentteriä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos sopimusta ei ole, niin on farssi. Jos mustaa valkoisella löytyy, niin vika on jossain muualla.

Olen ihan varma, että tiedotetta väsättäessä oli vallalla luulo, jonka mukaan Elkins oikeasti siirtyy miehitykseen välittömästi. On itse asiassa melko koomista, että tuo ylipäätään lisättiin tiedotteeseen. Normaalisti olisi todettu, että HIFK on kiinnittänyt loppukaudeksi Elkinsin. HIFK/Nyba halusti välttämättä lisätä siihen "välittömästi" korostaakseen nopeaa toimintaansa. Jospa HIFK on tehnyt sopparin lockoutin voimassaollessa ja kun se purettiin, paperi muuttui arvottomaksi? Vaikka olisi ollut voimassa vain kuusi tuntia. Emmä tiedä, mutta aika isolla kädellä HIFK:ta nyt viedään. Kaikki tuntuu epäonnistuvan.

Juhan Af Grannin toivottaisin tervetulleeksi HIFK:hon koska tahansa. Mutta ehtiikö mies hommiin vai meneekö aika intergalaktisen liiton parissa Maan edustajana? Noin vuonna 1999 vanha kunnon Juhan kertoi, että viiden vuoden sisällä avaruusolennot paljastavat olemassaolonsa ja Maa kutsutaan intergalaktiseen liittoon. Näkisin, että Juhanilla olisi ainakin tiedottajan lahjoja. Nykyiset HIFK-tiedotteet ovat kovin värittömiä.
 

scholl

Jäsen
Jos kyseessä olisi lähtökohtaisesti IFK:n ja SM-liigan kannalta tähtipelaaja, niin kyseistä penailua voisi katsoa ihan kiinnostuneena, mutta koska kyseessä on AHL/ECHL-pelaaja, niin tälläisestä penailusta tulee lähinnä vaivautunut olo.

Nybarista on kasvamassa kyllä huikea hahmo. Ylittää pikkuhiljaa Penan saavutukset. Kun tämä meni puihin niin mikäköhän parsons/hurtaj sieltä nyt tulee tilalle jostain itävallan kakkossarjasta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nybarista on kasvamassa kyllä huikea hahmo. Ylittää pikkuhiljaa Penan saavutukset. Kun tämä meni puihin niin mikäköhän parsons/hurtaj sieltä nyt tulee tilalle jostain itävallan kakkossarjasta.

Kiistatta juuri näin. Tammikuun lopussa voimme jälleen odottaa jotain aivan huikeaa hätävaraa, mutta eikös nyt olisi juuri oikea hetki lähteä Afrikkaan lomalle? Tämä alkaa olla nyt niin riemastuttavaa komediaa, että tästä jotenkin osaa jo nauttiakin ja jotenkin semmoinen olo, että sieltä voi tulla joku jytkykin, enkä nyt tarkoita Patrik Huckoa etc.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kun tämä meni puihin niin mikäköhän parsons/hurtaj sieltä nyt tulee tilalle jostain itävallan kakkossarjasta.

Veikkaus, todennäköisin ensin: 1. Redenbach, 2. Hacker, 3. Hirso, 4. Loppi. HIFK rakastaa comebackeja.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Mitä? Onko Juhan.....

Olen ihan varma, että tiedotetta väsättäessä oli vallalla luulo, jonka mukaan Elkins oikeasti siirtyy miehitykseen välittömästi.......... Emmä tiedä, mutta aika isolla kädellä HIFK:ta nyt viedään. Kaikki tuntuu epäonnistuvan.

Juhan Af Grannin toivottaisin tervetulleeksi HIFK:hon koska tahansa.............Näkisin, että Juhanilla olisi ainakin tiedottajan lahjoja. Nykyiset HIFK-tiedotteet ovat kovin värittömiä.

......IFK:n uusi myyntipäällikkö, josta on ollut huhua liikkeellä? Siinä tapauksessa mahtava signaus. Kelpaisi ainakin minulle myös nettisivujen ylläpitäjäksi nykyisten puuhastelijoiden tilalle. Ehkä The Tiedotekin löytyisi ajallaan/paikallaan/tavallaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pitäisiköhän tänne avata ketju "Sentteri Corey Elkins HIFK:sta" ?

Oli kyllä mitäänsanomaton pelaaja; 0 peliä, 0+0=0, PIM 0min.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaus, todennäköisin ensin: 1. Redenbach, 2. Hacker, 3. Hirso, 4. Loppi. HIFK rakastaa comebackeja.

No ei nyt sentään, Nybondas ja IFK on saamieni tietojen mukaan nyt ihan oikeasti hereillä.

Siellä on oikeasti reagoitu tietoon jonka mukaan Bödker, Nielsen ja Larsen ovat loistavista otteistaan huolimatta päättäneet lähteä Lukosta tämän viikonlopun jälkeen. Nyt on isot verkot vesillä ja ymmärsin että myös ilman liigaseuraa vastikään jäänyt JYPin Peverley olisi Nybarin hankintalistalla.

Jos jostain syystä nämä liigassa tasonsa osoittaneet ja jengeistään hiljattain lähteneet nimimiehet eivät päädy IFK:hon vaan jonnekin esim. ulkomaiden sarjoihin, tilanne on hallussa ja b-suunnitelma valmiina nimittäin Jukka Seppo on kuulemma nähty aamutreeneissä pyörittämässä ykkösylivoimaa, Matias Loppi on puolestaan jo nähty lukuisissa stadin yökerhoissa ottamassa tuntumaa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuten jo aiemmin tuli todettua, Elkins teki Anaheimin kanssa sopimuksen kuluvalle kaudelle aiemmin - Löytyy sopimus-ja palkkatietoja ylläpitäviltä sivuilta. Nyt sitten NHL alkamassa ja kaveri saamassa mahdollisuuden taistella pelipaikasta - liian helppo yhtälö? No, katsotaan; toivon että mies HIFK:hon tulee ja merkitys nousi kertaheitolla NHL-työsulku päätyttyä.

PS: Joukkueenrakennusketjussa mahdolliseksi keikkamieskandidaatiksi nostamani Josef Straka menee sitten Lukkoon.
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pitäisiköhän tänne avata ketju "Sentteri Corey Elkins HIFK:sta" ?

Oli kyllä mitäänsanomaton pelaaja; 0 peliä, 0+0=0, PIM 0min.

Haha, täytyy sanoa että yksi hienoimmista vahvistuksista koskaan. Katsotaan nyt mitä tapahtuu. Ainakin mediassa tämä ollaan noteerattu, joten palstatilaa HIFK ainakin sai.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Nyt kannattaa miettiä pitääkö tämä paikkansa vai onko lopulta itse vain ulalla.

Käytinkin JOS-sanaa, koska en ole asioista palstatietoja ja lehtijuttuja paremmin perillä.

JOS HIFK on uutisoinut sopimuksesta ennenaikaisesti ja Elkins ei saavukaan Helsinkiin, niin se saa etenkin tämän aiemman kommentin valossa Nybondaksen näyttämään vähän huonolta.

"Jostain syystä kesken olleista neuvotteluista uutisoitiin laajasti viime viikonloppuna ja innokkaimmat puuhastelijat lisäsivät pelaajan nimen erilaisiin rekistereihin vaikka sopimusta ei ollut, emmekä näin ollen voineet mitään virallisesti vahvistaakaan. Toivottavasti tämä ei toistu, Nybondas kommentoi seuran verkkosivuilla."

HIFK:n sopimus varmistui, Nybondas tuohtuneena | Yle Urheilu | yle.fi

Mutta tosiaan, eiköhän HIFK:ssa olla asioista selvillä. Ammattilaisorganisaatio kuitenkin kyseessä.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mutta tosiaan, eiköhän HIFK:ssa olla asioista selvillä. Ammattilaisorganisaatio kuitenkin kyseessä.

On. Varsinkin valmennusjohtoa koskevissa asioissa.

Kyllä Elkins on ihan liigan mittapuullakin hyvä vahvistus. Toisaalta saman mittapuun mukaan Corey Locken piti dominoida liigakaukaloita tällä kaudella...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
magno: Nyt ei oikein auennut, miten Nyban Mathieu Perreault -kommentit liittyvät tähän Elkins-tapaukseen? Siis Nybahan oli oikeassa, MP tuli HIFK:hon. Jos Elkins ei nyt tule, niin ei tuosta Perreaultista mitään edeltäjää saa.
 

scholl

Jäsen
On. Varsinkin valmennusjohtoa koskevissa asioissa.

Kyllä Elkins on ihan liigan mittapuullakin hyvä vahvistus. Toisaalta saman mittapuun mukaan Corey Locken piti dominoida liigakaukaloita tällä kaudella...

Kori Koffiakin piti olla joskus kova sana kaljahyllyissä.

magno: Nyt ei oikein auennut, miten Nyban Mathieu Perreault -kommentit liittyvät tähän Elkins-tapaukseen? Siis Nybahan oli oikeassa, MP tuli HIFK:hon. Jos Elkins ei nyt tule, niin ei tuosta Perreaultista mitään edeltäjää saa.

No siinä on sellainen erikoinen seikka, että Nybari syyttää itse muita, että puhuvat keskeneräisistä asioista ja peräänkuuluttaa sitä, ettei saa toistua jatkossa. Ja nyt itse julkistaa keskeneräisen asian.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan tässä käynyt niin, että Nybari halunnut Redenbachin takaisin jengiin, kun sentteripula iski jälleen. No kolmatta kertaa (vuoden sisällä) ei viitsinyt uutta sopparia julkistaa tämän herran osalta, joten katsottiin joku aivan mitäänsanomaton nimi jostain farmin farmista ja julkaistaan Reden kolmas tuleminen Corey Elkins-nimen alla. No nyt sitten kävi nolosti, kun tieto pääsi valtameren yli ja siellä todellinen Corey Elkins on ihmeissään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös