Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Continental Cup

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana arska89, 14.05.2009 klo 18.20.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yllättävän kova on Puolan joukkue. Isäntäjoukkue jo ennen turnausta polskien iskukyvystä varoitteli. Eihän tuolla GHS Tuchyn joukkueessa kuitenkaan pelaa kuin kolme Tsêkkiä ja yksi Venäjän kansalainen. Loput kaikki Puolalaisia. Kertoneeko tämä nyt sitten sitä, että puolalaisen jääkiekkoilun taso olisi pienessä nosteessa? Olihan maa lähellä viime keväänä nousua MM-kisojen A-sarjaan. 20-kisoissa nousu I-A divisioonaan jäi kiinni enää maalierosta.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Viimeistä päivää viedään, tämän kauden kilpailussa ja kaiketi lähes kaikki on vielä auki. Käsittääkseni kolmella joukkueella on mahdollisuus yltää kuuteen pisteeseen, joten jos tällaiseen päädyttäisiin, niin katsotaankohan silloin kaikkien pelien taulukkoa, vai keskinäisten? Meinaa jos keskinäisiä pelejä katsotaan, niin tällä hetkellä näyttäisi seuraavalta.

  Rouen | 1 0 0 | 6-5 | 3
  Tychy | 1 0 1 | 7-7 | 3
  Herning| 0 0 1 | 1-2 | 0

  Eli jos Tychy voittaa tänään ensimmäisen pelin Asiagoa vastaan, joka on jo ulkona voittotaistelusta ja tämän jälkeen Herning voittaisi Rouenin 1-0. Olisivat Rouen, Tychy ja Herning kaikki kuudessa pisteessä ja keskinäisissä kolmessa pisteessä. Tuolla 1-0 voitolla kaikkien maaliero jäisi keskinäisissä tasoihin, sillä erolla, että Tychyllä olisi keksinäisissä seitsemän tehtyä maalia, Rouenilla kuusi ja Herningillä kaksi. Eli kaiketi puolalaisillakin olisi vielä mahdollisuus tämä voittaa? Tosin en varmaksi tiedä, miten tässä kyseisessä kilpailussa, tasatilanteessa toimitaan, mutta tuolla keskinäisillä pisteillä meneminen lienee kaikkein reiluin tapa voittaja ratkaista. Siis jos tasapisteisiin päädytään.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Puolalaiset hävisivät ottelunsa ja Rouen voitti omansa, joten ranskalainen Rouen voitti tämän vuotisen kilpailun. Täten lunastivat myös kaiketi paikan ensi vuoden jääkiekon mestareiden liigaan.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyseinen joukkue on kuitenkin Continental Cupin hallitseva mestari astuessaan CHL:ään. Eli hallitseva mestari joka tapauksessa, ja täten riittäisi pienempien maiden ainoaksi edustajaksi CHL:ssä. Continental Cup pysykööt "euroliigana" niille joukkueille/maille, jotka eivät IIHF:n rankingin perusteella pääse suoraan Mestarien liigaan.
   
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Taas olisi se aika vuodesta, kun continental cup alkaa. Ensimmäinen kierros pelataan ilmeisesti Sofiassa, Bulgariassa ja osallistujat ovat paikallisen Irbis-Skaten lisäksi Zeytinburnu Istanbul Turkista. Partizan Belgrad Serbiasta ja HC Bat Yam Israelista. Ensimmäinen kierros pelataan yksinkertaisena, neljän joukkueen lohkona ja voittaja etenee seuraavalle kierrokselle.

  Kauden 2016-17 Continental Cupin lohkovaiheet löytyvät IIHF:n sivuilta.
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cuppia on tosiaan tänä viikonloppuna pelattu ja vaikka viimeinen peli on vielä kesken, on voittaja jo selvinnyt ja toiselle kierrokselle jatkaa tällä kertaa turkkilainen Zeytinburnu Istanbul. Istanbulin joukkueessa on näköjään ollut suomalainenkin pelaaja mukana. Anton Peronmaa on näköjään merkkauttanut 2+5 pisteet.
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cupin toinen kierros pelataan ensi viikonlopun aikana. Eli jokaiselle joukkueelle tulee pelit perjantaihin, lauantaihin ja sunnuntaihin. Käytännössä toinen kierros siis pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Lohko B pelataan Jacassa, Espanjassa ja kotijoukkueen lisäksi lohkossa pelaa Notthingham Panthers Iso-Britanniasta, HK Liepaja Latviasta ja Zeytinburnu Istanbul Turkista. Lohko C pelataan puolestaan Tychyssä, Puolassa. Kotijoukkueen lisäksi tuossa lohkossa pelaavat DVTK Jegesmedvek Unkarista, Dunarea Galati Romaniasta ja Acroni Jesenice Sloveniasta. Selvyyden vuoksi Lohko A pelattiin siis jo aikaisemmin ja se oli siis käytännössä kilpailun ensimmäinen kierros, josta voittajana tähän vaiheeseen eteni turkkilaisjoukkue. Molemmista lohkoista voittajat jatkavat eteenpäin ja seuraava kierros pelataan marraskuun 18-20 päivä. Taas kahdessa eri lohkossa, Odensessa, Tanskassa ja Rittenissä, Italiassa. Finaaliturnaus pelataan tammikuun 13-15, mutta pelipaikkaa ei ole vielä päätetty.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisi kyllä hienoa, jos Liepaja pystyisi voittamaan Nottinghamin ja etenemään seuraavalle kierrokselle.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  IIHF:n sivuille oli lisätty video Continental Cupin 20-vuotisesta historiasta. Kohtuullisen pitkän iän on tämä aliarvostettu turnaus jo saavuttanut.
  20 years IIHF Continental Cup - YouTube

  Oli kyllä ihan nostalginen pätkä Jukka Voutilaisen rankkariharhautuksineen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 15.38
 10. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Löytyykö tuosta Jokerit-Lokomotiv-pelistä minkäänlaista videota mistään? Näkyikö sitä edes tv:stä aikanaan? Oon yrittänyt etsiä ties kuinka kauan.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään alkaisi Continental Cupin tämän vuotisen kilpailun kolmas kierros. Kierros pelataan kahdessa lohkossa. Lohko D pelataan Tanskan Odensessa ja paikallisten bulldogien lisäksi lohkoon osallistuu Angers Ducs Ranskalsta, HC Donbass Ukrainasta ja Notthingham Panthers Iso-Britanniasta. Lohko E pelataan puolestaan Italian Rittenissä ja paikallisen Ritten Sportin lisäksi lohkoon osallistuu Shakhtyor Soligorsk Valko-Venäjältä, Beibarys Atyrau Kazakstanista ja GKS Tychy Puolasta. Pelit alkavat tänään klo 17 ja jatkuvat klo 21. Lohkovaiheet pelataan läpi viikonlopun aikana ja viimeistään sunnuntai-iltana pitäisi olla tiedossa, miten lohkoissa on käynyt. Molemmista lohkoista kaksi parasta pääsee jatkoon, tämän vuotisen kilpailun finaalivaiheeseen, joka pelataan tammikuun puolessa välissä. Pelipaikka on vielä avoin. Voittaja kuittaa paikan ensi vuoden CHL:ään.
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ohhoh, eipä ole tainnut hetkeen brittiläinen joukkue esiintyä yhtä vahvasti Continental Cupissa, kun Nottingham on tänä viikonloppuna voittanut jo sekä Odensen että Angersin. Näin ollen plakkarissa siis paikka tammikuun finaaliturnauksessa.

  Edit. Ranskalaisjoukkueiden kahdeksan vuoden putki Continental Cupin finaalitunauksessa katkeaa tällä kaudella, kun Angers hävisi myös Odenselle. Nottingham sen sijaan on ensimmäinen brittiläisjoukkue finaaliturnauksessa sitten vuoden 2010.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2016 klo 19.57
 13. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental cupin kolmas kierros saatiin pelattua loppuun ja tämän vuotiseen finaaliturnaukseen etenivät italialainen Ritten Sport, tanskalainen Odense Bulldogs, iso-britannialainen Notthingham Panthers ja kazakstanilainen Beibarys Atyrau. Finaaliturnauksen pelipaikka selvinnee myöhemmin, mutta se siis pelataan tammikuun puolessa välissä. Voittaja kuittaa paikan ensikauden CHL:ään.
   
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tänään alkais tämän kautisen Continental Cupin finaaliturnaus. Turnaus pelataan Rittenissä, Italiassa ja osallistujia, kotijoukkueen Rittenin lisäksi ovat Notthingham Panthers (Iso-Britannia), Odense Bulldogs (Tanska) ja Beibarys Atyrau (Kazakstan). Neljän joukkueen turnaus, jossa viikonlopun aikana kaikki pelaa kertaalleen kaikkia muita vastaan. Voittaja kuittaa paikan ensi kauden CHL turnaukseen. Pelit alkaa tänään jo klo 17:00.
   
 15. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisi kyllä hienoa, jos kazakstanilainen Beibarys Atyrau voittaisi. Olisi varmaan aikalailla CHL:n kipurajoilla, ottaisiko se mukaan noin kaukaa idästä tulevan joukkueen. Atyrau tosin sijaitsee ihan läntisimmässä Kazakstanissa, eikä kauempana kuin esim. Ufa tai Magnitogorsk, joista pelasi joukkueet CHL:n ensimmäisellä kaudella 2008-09. Silti CHL:n johdossa toivotaan varmasti voittajan tulevan joko Tanskasta, Britanniasta tai Italiasta.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nottingham Panthers voitti ensimmäisenä brittijoukkueena tämänvuotisen Continental Cupin. Turnauksen viimeisessä pelissä kaatui isäntäjoukkue Ritten 4-1. Robert Farmer teki kaksi maalia, jälkimmäisen tyhjään ja Miika Wiikman torjui 36 laukausta.

  Kova saavutus Nottinghamilta.
   
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cup pärähtää taas käyntiin perjantaina ja ensimmäisessä vaiheessa toisensa kohtaavat

  Crvena Zvezda (Serbia, turnausisäntä)
  Zeytinburnu Istanbul (Turkki)
  Irbis-Skate Sofia (Bulgaria)
  Esja Reykjavik (Islanti).

  Turnaus pelataan tosiaan Serbiassa ja normaaliin tapaan nopeana viikonlopun rypistyksenä.

  Perjantai
  17:00 Zeytinburnu Istanbul - Irbis-Skate Sofia
  20:30 Crvena Zvezda - Esja Reykjavik

  Lauantai
  17:00 Irbis-Skate Sofia - Esja Reykjavik
  20:30 Crvena Zvezda - Zeytinburnu Istanbul

  Sunnuntai
  17:00 Esja Reykjavik - Zeytinburnu Istanbul
  20:30 Irbis-Skate Sofia - Crvena Zvezda

  Turnauksen voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle, seitsemän muun joukkueen seuraksi. Toinen kierros pelataan kahdessa lohkossa 20.-22. lokakuuta ja pelipaikkoina Riika, Latvia ja Brasov, Romania.

  Tämän kauden turnausohjelma iihf:n sivuilla.
   
 18. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ja niinhän siinä sitten kävi, että kotijoukkue vei turnauksen ja jatkaa seuraavalle kierrokselle. Eli siis se serbialainen Crvena Zvezda.
   
 19. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cup jatkuisi taas huomenna, toisen kierroksen osalta. Pelataan normaaliin tapaan nopeana viikonloppu turnauksena ja tällä toisella kierroksella on siis kaksi lohkoa. Lohko B pelataan Latviassa ja kotijoukkueen Kurbars Rigan lisäksi siihen osallistuu GKS Tychy (Puola), HC Donbass (Ukraina) ja Narva PSK (Viro). Lohko C pelataan Romaniassa ja kotijoukkueen Corona Brasovin lisäksi siinä pelaa Jegesmedvek Miskolc (Unkari), Txuri Urdin San Sebastian (Espanja) ja edelliseltä kierrokselta jatkoon päässyt Crvena Zvezda (Serbia). Jos joku ihmettelee, miksi on lohkot B ja C, niin lohko A pelattiin siis ensimmäisellä kierroksella, noin kuukausi sitten Serbiassa, jossa kotijoukkue siis voitti viikonlopun turnauksen.
   
 20. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olisi kyllä hienoa, jos Kurbads etenisi lohkostaan jatkoon. Tychy on ennakkosuosikki ja tulee olemaan kova vastus latvialaisille. Nykyisen Donbassin iskukyvystä on vaikea sanoa muuta kuin, että kaukana KHL-aikojensa tasosta vaikka Ukrainan liigaa suvereenisti johtaakin. Narvalaisille turnaus on mukavan raikas tuulahdus tylsän harmaan Viron mestaruussarjan taistojen vastapainoksi.

  B-lohkon isäntäjoukkue Kurbadsin riveistä löytyy useampikin tuttu latvialainen kuten Janis Sprukts, Martins Cipulis, Juris Stals, Jekabs Redlihs ja Suomi-sarjassa jäähykuninkuudenkin voittanut pistenikkari Gatis Gricinskis.

  Striimit otteluihin löytyy ainakin osoitteesta virusputnik.ee.
   
 21. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Nuo lohkot vaikuttavat aika tasapainottomilta. Ne on taidettu jakaa maantieteellisesti eikä joukkueiden tason mukaan? Tuntuu oudolta että kahden lohkon neljästä vähän paremmasta joukkueesta kolme pelaa Latviassa ja unkarilainen jengi yksin Romaniassa. Romanian isäntä taitaa tosin pelata myös tuota Unkarin liigaa, joten se ei ole verrattavissa puhtaisiin amatööriryhmiin. Lähinnä virolaisten kannalta tuo jako ei ole hyvä. Jos Donbass olisi vaihtanut paikkaa espanjan porukan tai Belgradin Punaisen Tähden kanssa, niin silloin Narvallakin olisi ollut enemmän pelattavaa. Mutta onhan se ymmärrettävää että tässä vaiheessa kootaan lohkot lähialueilta..

  Lainaus:
  Oliko tuo Kurbads-Tychy maailmalla pitkävedossa ja kertoimet siellä vieraille, vai mistä luit että puolalaiset olisivat suosikkeja vaikka kotietukin on latvialaisilla? Kurbadsilla on käynyt toki vähän joulu, kun noin moni huippupelaaja on päättänyt lähteä jäähdyttelemään samaan aikaan, mutta se ei poista sitä että he ovat jäätävän kovia ammattilaisia tuolla tasolla! Cipulis ja Sprukts ovat olleet hyviä Olympiakisoista lähtien ja Stals sekä J.Redlihs ovat olleet maajoukkueen peruspelaajia täyttäen paikkansa MM-tasolla. Sprukts pelasi hyvät MM-kisat vielä viime keväänä kun Bob Hartley houkutteli hänet takaisin peleihin! Gricinskis oli myös mukana MM-lierillä eikä hän ollut mitenkään huono ammattilaisten ja parhaiden junnujen keskellä näkemissäni peleissä. Hartley piti häntä leirillä yllättävän pitkään, taisi selvitä 2-3 rosterileikkausta.

  Puolalaisten kokoonpanoa on vaikea arvioida kun lähes kukaan ei ole käynyt edes kokeilemassa Puolan ulkopuolella. Maajoukkuemiehiä on joitakin, mutta jos suurin tähti on huippuhyökkääjä Paul Szczechuran veli Alex, niin se kertoo jotain kärjen eroista. Alex ei ole pelannut ”ammattilaisena” koskaan Puolan ulkopuolella. Kun Kurbadsin riveistä löytyy myös pienissä sarjoissa pelanneita menneiltä vuosilta enemmän tai vähemmän tuttuja nimiä kuten Hartmanis, Pecura, Straupe ja Porejs, niin en kovin pientä kerrointa alkaisi antamaan Puolan omista pelaajista koostuvalle ryhmälle vieraskentällä.

  En nähnyt itse ottelua, mutta Kurbads karkasi 5-0 johtoon ennen kuin vieraat saivat pari lohdutusosumaa. Pisteet jakautuivat tasaisesti. Ainoastaan sunnuntain ottelu osuu yksiin viikonloppuni kanssa, joten sitä voisi ehkä sitten vilkuilla toisella silmällä. Ikävää että tämä ottelu oli heti kärkeen. Yleensä ohjelma luodaan niin, että oletettu finaali on viimeisenä.

  Olisi hyvä jos Kurbads pääsisi tästä jatkoon, niin seuraavaksi vastaan tulisi ymmärtääkseni jo täysiä ammattijengejä. Kärkimiehet Cipulis-Sprukts-Stals olisivat edelleen kovaa valuuttaa noissa peleissä, mutta silloin materiaalin leveys tulisi jo vastaan. Spruktsin pitäisi käytännössä pimentää vastustajan tähdet ja iskeä kaupan päälle ylivoimalla tehot (hymiö). Ei toisaalta ole varmaa että isot nimet pelaavat joukkueessa enää talvella ja keväällä. Spruktsin kohdalla kyse on puhtaasti halusta artistisoppariin. Löytyykö enää intoa lähteä heikkoon pääsarjaan tai paremman maan divariin? Mutta myös Cipulis ja Redlihs saavat kyllä sopimuksen jonnekin jos vain ovat valmiita karsimaan tarpeeksi paljon maasta ja palkasta..
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Perustin arvioni puolalaisten parempaan menestykseen Continental Cupissa viime vuosien aikana. Sen verran vakuuttavasti ovat esiintyneet, että jo toinen kausi putkeen ovat kutsuttuna myös CHL:ään. Latvian liigasta ei ole vielä CHL:ään joukkueita kutsuttu, mutta Kurbadsin mahdollisen menestyksen myötä tilanne voi olla toinen ensi syksynä. Eilenkin Tychy oli laukonut Kurbadsia enemmän, mutta onneksi isännät voittivat.

  Toissa kaudella, kun Tychy raivasi tiensä finaaliturnaukseen asti, joukkueen parhaat pistemiehet olivat näitä samoja "Puolan ulkopuolella koskaan pelaamattomia" noubadeja. Puolalainen Jaroslaw Rzeszutko voitti tuolloin koko Continental Cupin pistepörssin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 15.19
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lohko B:n kotijoukkue Kurbads voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ja kun huomenna peli vielä lohkon jumbojoukkuetta vastaan, niin kaiketi varmistivat jo lohkovoittansa ja jatkoon menon. Lohkossa C onkin sitten tiukempaa ja homma ratkeaa huomenna unkarilaisen ja romanialaisen joukkueen kohtaamisella. Matsi alkaisi ilmeisesti Suomen aikaan 18:30
   
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Siellä on näköjään tullu näitä pelejä myös IIHF:n sivuilta. Ihme, etteivät sitten siinä etusivulla jaksa asiasta mainostaa. Ny olis menossa, sinänsä jo merkityksetön ottelu puolalaisen Tychyn ja ukrainalaisen HC Donbassin välillä.

  Edit. just meinas alkaa kähinä ja kaiken päätteeksi linjatuomari makaa maassa. Mahtaakohan tulla isompaa penalttia, ku eikös tuomareiden periaatteessa pitäisi olla koskemattomia?

  Edit2. hidastus kertoikin, että dumari menetti tasapainon ja kaatui oman jalkansa päälle. Eli ei kait ylimääräisiä kakkuja..
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Sehän on Continental Cuppia pelattu taas tämä viikonloppu (livetulokset.com). Kahdessa lohkossa kamppaillaan ja ratkaisevat ottelut käydään tänään. Aikaisemmissa vaiheissa lohkoista on vain voittajat jatkaneet, joten joissain tapauksissa sunnuntain ottelut ovat olleet pelkkä muodollisuus, mutta nyt molemmista lohkoista pääsee kaksi parasta jatkoon finaaliturnaukseen, joten jännättävää riittää vielä tänään. Päivän ottelut ovat:

  (D-lohko) 15:00 Sheffield (Iso-Britannia) - Kurbads (Latvia)
  (E-lohko) 17:00 Grenoble (Ranska) -Nomad Astana (Kazakstan)
  (D-lohko) 19:00 Rungsted (Tanska) -Yunost Minsk (Valko-Venäjä)
  (E-lohko) 21:00 DVTK (Unkari) - Ritten (Italia)

  D-lohkossa Yunost Minsk on jo kait varmistanut jatkopaikan, mutta Kurbads ja Sheffied vääntävät toisesta paikasta finaaliturnaukseen.

  E-lohkossa onkin sitten tasaisempaa ja kaikki joukkueet ovat kolmen pisteen sisällä.

  Finaaliturnaus pelataan 12.-14. tammikuuta

  Edit. siellähän näyttää olevan livestreamit peleistä.

  Tässä siis ensimmäisestä. (ja oletettavasti myös kolmas peli näkyy tästä samasta)

  Toisen ja oletettavasti neljännen pelin näkee täältä, mutta näyttääkin olevan maksullinen. Femman on yksi peli ja 25€ koko viikonlopun passi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2017 klo 17.27