Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Continental Cup

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana arska89, 14.05.2009 klo 18.20.

 1. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Ehdottomasti hyvä asia. Lisää kansainvälisiä pelejä. Tämä on sellainen asia, jonka voisin hyvin adoptoida jalkapallosta. Ja muistanko ihan väärin, vai voittiko Jukurit tämän kyseisen kilpailun jonain kautena? Ehdottomasti pitäisi saada jokin järjestelmä, jolla näistä huippumaista saataisiin toisenkin tason joukkueita mukaan. Niille joukkueille voisi olla todellinen piristysruiske pieni Euroopan reissu.
   
 3. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Jukurit sijoittui muistaakseni neljänneksi parina kautena. Jokerit voitti tuon kyseisen turnauksen vuonna 2003. Muuten turnaus on ollut lähinnä slovakkien, sveitsiläisten ja venäläisten juhlaa.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tämän kauden Continental Cup polkaistaan käyntiin tänään Serbiassa, jossa mittaa toisistaan ottavat isäntämaa Serbian, Bulgarian, Espanjan ja Viron mestarit. Ja mikä parasta - myös striimiä on tarjolla, eli eksoottista lätkää luvassa.

  Suomalaisjoukkueita ei tänä vuonna ole mukana, sillä Vaasan Sportilla taisi jäädä viime vuonna isännöimästään turnauksesta kohtuullisen paha maku suuhun. Noh, tämä ei ainakaan omaa mielenkiintoani alenna, koska mukana on kuitenkin paljon mielenkiintoisia joukkueita ympäri Eurooppaa.

  Ensimmäisen kierroksen striimit:
  sportuzivo.tv :: OFK BEOGRAD

  Ja koko turnauksen aikataulu & lohkojaot:
  2014 Preliminary
   
 5. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Mielenkiintoinen turnaushan tämä on, ei siinä. Jotenkin vaan tuntuu pöllöltä tämä joukkueiden valinta tähän turneeseen. Alkuroundit pelataan muutaman ison maan kakkossarjojen ja heikompien maiden ykköstiimien välillä ja lopputurnauksessa mukaan heitetään KHL-joukkue Donbass Donetsk. Viime vuonnahan Donbass veti aika murskaavasti sitten lopulta tuon lopputurnauksen. Miksi yksi jättiläinen pitää laittaa persraiskaamaan lilliputtien turnaukseen?

  KHL-joukkueille taas lisää kansainvälisiä meriittejä.
   
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Pilaa oikeastaan täysin koko turnauksen idean. Liekö haluavat nostattaa turnauksen arvoa, kun mukana on jopa KHL-joukkue.
   
 7. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Toisaalta eikö Donbass Donetsk ole ihan perinteinen joukkue Continental Cupissa? Eikö joukkue ole osallistunut turnaukseen ennen KHL-statustaankin?
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Totta. KHL-hahmotelmani oli väärä, mutta silti Donbassin olisi voinut jättää turnauksen ulkopuolelle KHL:ään liittymisen myötä.
   
 9. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Pienen tutkimustyön tulos: Continental Cupiin on perinteisesti osallistunut Ukrainan liigan mestari. Ukrainalaisjoukkue on tullut mukaan kaudesta 2008-09 lähtien kolmannelta kierrokselta. Kaudella 2007-08 Ukrainan mestari ei voinut osallistua turnaukseen (syytä en selvittänyt), joten ATEK Kievin tilalle tuli kroatialainen Mladost Zagreb. Tuolloin Ukrainan edustaja olisi aloittanut turnauksen toiselta kierrokselta.

  Professionalnaya Hokkeinaya Liga (PHL), Ukrainan kansallinen sarja

  Kaudella 2008-09 Continental Cupiin osallistui 2008 Ukrainan mestari Sokil Kyiv. (Donbass Donetsk ei osallistunut Ukrainan liigaan)
  Kaudella 2009-10 Continental Cupiin osallistui 2009 Ukrainan mestari Sokil Kyiv. (Donbass Donetsk tippui puolivälierissä)
  Kaudella 2010-11 Continental Cupiin osallistui 2010 Ukrainan mestari Sokil Kyiv. (Donbass Donetsk tippui puolivälierissä)
  Kaudella 2011-12 Continental Cupiin osallistui 2011 Ukrainan mestari Donbass Donetsk. (Donbass Donetsk pelasi VHL:ssa)
  Kaudella 2012-13 Continental Cupiin osallistui 2013 lopputurnauksen isäntäjoukkue Donbass Donetsk. (Donbass Donetskin ensimmäinen KHL-kausi)
  Kaudella 2013-14 Continental Cupiin osallistuu 2013 hallitseva Continental Cupin mestari Donbass Donetsk. (Donbass Donetskin toinen KHL-kausi)

  Kauden 2011-12 Continental Cupiin Donbass Donetsk siis oli ansainnut paikkansa voittamalla maansa mestaruuden. Samalla kaudella Donbass kuitenkin siirtyi pelaamaan Venäjän kakkosliigaan eli VHL:n. Donbass sijoittui VHL:n runkosarjassa kolmanneksi, mutta hävisi välierissä. Samalla kaudella Continental Cupin Super Finaali pelattiin Rouenissa Ranskassa. Finaalissa tapahtui "Le Miracle de Rouen" - Rouen Dragons voitti Donbassin maalein 5-2.

  Kauden 2012-13 Continental Cupin Super Finaali oli määrä järjestää Donetskissa, Ukrainassa, Donbassin toimiessa isäntäjoukkueena. Samalla kaudella Donbass kuitenkin siirtyi pelaamaan KHL:n. Olettaisin, että turnauksen isäntäkaupungit valitaan jo hyvissä ajoin - todennäköisesti jopa ennen kuin oli tietoa Donbassin liittymisestä KHL:n. Näinpä KHL-joukkue Donbass Donetskilla oli "vapaalippu" Continental Cupin lopputurnaukseen - samoin kuin hallitsevalla mestarilla Rouen Dragonsillakin. Finaalissa ukrainalaiset saivat hyvityksen edellisvuodesta ja revanssin ranskalaisista: Rouen kaatui maalein 7-1, ja Donbassista tuli hallitseva Continental Cupin mestari.

  Kauden 2013-14 Continental Cupin Super Finaali järjestetään tammikuussa 2014 jälleen Rouenissa, Ranskassa. Rouen Dragons on lopputurnauksen isäntänä jo ainakin kolmatta kertaa: myös tammikuussa 2009 ja tammikuussa 2012 lopputurnaus on ollut Rouenissa. Lopputurnaukseen ovat jo selvittäneet tiensä "vapaalippulaiset" isäntäjoukkue (Rouen Dragons) ja hallitseva mestari (Donbass Donetsk). Näille kahdelle nyt sitten haetaan tanssipartnereita tuohon lopputurnaukseen. Näillä kahdella kaudella - kun KHL-joukkue Donbass Donetskilla on ollut "vapaalippu" lopputurnaukseen - Continental Cupiin ei ole myöskään osallistunut muita Ukrainan edustajia.

  Olen itsekin sitä mieltä, että kyllähän tuo on aivan väärä paikka mille tahansa KHL-joukkueelle. Toisaalta en kyllä näe, että tuolla mitään "vilppiä" oltaisiin tehty missään välissä. Kyllähän Donbass Donetsk paikkansa ansaitsee tuolla lilliputtien joukossa. Uskoisin kuitenkin, että jos/kun Donbass jyrää tällä kaudella Continental Cupin mestariksi, niin eivätköhän he luovuta paikkansa kauden 2014-15 lopputurnaukseen esimerkiksi finaalivastustajalleen. Tai sitten yksinkertaisesti IIHF tekee sen päätöksen. Hallitsevana mestarina kauden 2014-15 lopputurnaukseen pääsee Donbassille hävinnyt finaalivastustaja sekä luonnollisesti tuleva turnausisäntä. Uudeksi ukrainalaisedustajaksi valitaan Ukrainan kauden 2013-14 mestarijoukkue, ja se saa aloittaa Continental Cupin kolmannelta kierrokselta.

  Näin uskoisin sen menevän!
   
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tallinna Viiking Sport jatkoon puhtaalla pelillä. Ensi kierroksella vastustajat ovatkin huomattavasti kovempaa luokkaa, kun vajaan kuukauden kuluttua Britanniassa vastaan asettuvat Nottingham Panthers, HYS Haag ja Dinamo Juniors Riika.
   
 11. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Toisin meni, koska Tallinna ei syystä tai toisesta päässyt osallistumaan. Tilalle nostettiin lohkokakkonen, eli espanjalainen Bipolo Vitoria-Gasteiz. Jatkoon tuosta lohkosta eteni jokseenkin odotetusti Nottingham Panthers.

  Toisessa lohkossa käytiin tiukkoja ja vähämaalisia pelejä, jatkoon eteni unkarilainen Dunaujvarosi Acelbikak. Jotenkin odotin että Csikszereda Romaniasta olisi vienyt tuon lohkon jopa selvästi, mutta niin vain kävi että romanialaiset hävisivät jopa Krakovalle.

  Turnaus jatkuu marraskuun lopulla. Britit saavat vastaansa Asiagon italista sekä Venäjältä ja Kazakstanista Toros Neftekamskin ja Yertis Pavlodarin. Vaikea sanoa sen tarkemmin kun itäjoukkueet eivät mitään sano.

  Unkarilaisille vastaan luistelee Sönderjyske, Stavanger Oilers ja Neman Grodno. Valko-venäläisistä ei mitään tietoa, mutta uumoilen norjalaisten tai tanskalaisten menevän eteenpäin.
   
 12. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Oli viisumiongelmia. Eipä niitä ajoissa laitettu hakuun ja yli puolet joukkueesta ei olisi päässyt matkaan. Tuntuu että virolaisessa jääkiekkoelämässä sattuu liian usein näitä aivan älyttömiä vastoinkäymisiä.

  Tallinnan Stars olisi varmaan antanut hyvän vastuksen brittijoukkueelle. Joukkue on hankkinut täksi kaudeksi pari kentällistä uusia pelaajia Venäjän ja Valko-Venäjän sarjoista. Joukkueen tulevaisuuden tavoitteena on vaihtaa pelaamaan parempaan liigaan.
   
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Offtopic, mutta viime viikolla Viiking Sportin ja HC Panterin kotihallissa paloi pukuhuoneet, joiden mukana myös joukkueiden varusteet. HC Panter aloittaa kautensa tänä viikonloppuna viikon viiveellä, mutta Viiking Sportilta on peruttu myös tämän viikonlopun ottelu. Todellakin ihmeellisen paha karma leijuu Viron kiekkoilun yllä.

  Edit. Näköjään molempien joukkueiden ottelut on nyt peruttu ainakin 11.11. asti. Yllättävän nopeasti Panter olisikin saanut uuden varustuksen kasaan.
   
 14. kenttiensankari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Ketterä, Cracovia
  Lainaus:
  Cracovialla oli juuri ennen turnausta ja turnauksen aikana vahva putki ja otteet olivat hyvät. Aika lähellä olivat mennä jatkoon kun ottivat voitot kahdesta ekasta pelistä, mutta ei sitten kuitenkaan riittänyt kun vikassa matsissa tuli pataan. Olisi ollut hienoa nähdä pelien jatkuvan mutta ei tällä kertaa.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cup alkaa taas ensi kuussa ja lohkorakenne löytyy muunmuassa IIHF:n sivuilta. Kilpailu pelataan neljän viikonlopun aikana, kuudessa lohkossa ja oletettavasti niinkuin viimekin vuonna, kuitannee tämän kilpailun voittaja paikan myös mestareiden liigaan, kaudelle 16-17.
   
 16. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental cupin toinen kierros alkaisi huomenna (livetulokset), perjantaina ja kyseinen kierros pelataan kahdessa lohkossa, kaiketi viikonlopun aikana. Lohko B pelataan Miskolc nimisessä paikassa, Unkarissa ja paikallisen joukkueen lisäksi ko. lohkossa pelaa Latvian, Slovenian ja Espanjan edustaja. Lohko C pelataan puolestaan Puolassa, Tychyssä. Siellä paikalliset saavat vieraita Iso-Britanniasta, Romaniasta ja Serbiasta. Ja jos jotakuta jää ihmetyttämään, niin Lohko A pelattiin siis jo ensimmäisellä kierroksella..

  Edit. Ilmeisesti ensimmäisen kierroksen voittaja CSKA Sofia on ajautunut talousvaikeuksiin, eikä siten kykene osallistumaan tälle toiselle kierrokselle. Heidän paikkansa meni serbialaiselle Partizanille (iihf.com).
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2015 klo 20.10
 18. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Belgradilla tulee tänään todella kiire. Heikko ensimmäinen kierros kotikaukalossa, vasta kolmannelta sijalta kahden ensimmäisen joukkueen kieltäydyttyä jatkopaikasta mukaan tälle rundille ja heti vastaan Puolan liigan ykkönen Tychy. Puolalaisilla 19 ottelun jälkeen 15 voittoa ja 4 tappiota. Alkaa vedonlyönnistä tarjottu -15,5 maalin tasoitus tuntua melko paperilta, jos Tychyä kiinnostaa pelata edes vähän. Luultavasti Milan Lukovic serbialaisilla joka pelissä maalissa kuten avauskierroksella ja hän ei yksinään pitkään kestä. Lukovic on pienikokoinen ja melko huono liikkumaan eli hitaiden pakkien lomasta heitetyt poikittaissyötöt löytävät hyvällä prosentilla tiensä A) omalle hyökkääjälle ja B) maaliin. Ainakin nyt alkaneet molempien lohkojen ottelut ovat live-vedossa ja samaa sopii toivoa illan otteluista. Teurastusta odotellessa.

  Avausotteluissa odotetusti slovenialainen Acroni Jesenice johtaa espanjalaista CH Jacaa 3-0 ja Coventry Blaze 2-0 romanialaista Dunarea Galatia. Jacan maalilla Espanjan maajoukkuekassari Ander Alcaine kohtalaisessa pommituksessa kun ensimmäisen erän jälkeen vedot Jesenicelle 16-3, mutta peli vain 1-0. Toisen erän ekaan vitoseen pari maalia lisää ja matsi on taputeltu.

  Edit. Coventrylle 4-0 ja Jaca kaventanut 3-1.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2015 klo 17.35
 19. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Niinhän siinä kävi, että Belgradilla ei ollut palaa ei sitten edes vähää alusta. 29 sekunnin jälkeen peli 1-0 ja ainoastaan 2.39 oli pelattu kun tilanne oli jo 5-0. Lopulta ottelu päättyi Tychyn täydellisiin murskajaisiin lukemin 26-0 laukausten maalia kohti ollessa 91-8. Toivottavasti ottivat riittävästi liukuvoidetta mukaan.

  Coventrylle melko helppo 7-2 voitto. Oma sarja ei ole lähtenyt erityisen hyvin käyntiin kun 8 ottelun jälkeen kasassa on 7 pistettä ja ainoastaan kaksi joukkuetta on takana sarjataulukossa. Huomenna Coventry kohtaa päiväottelussa Belgradin ja voisi odottaa, että jälleen kahdetkympit paukkuu rikki. Saavat hyvää maalintekotreeniä ja itseluottamusbuustia kun kauden alku ollut hankala.

  Toisessa lohkossa CH Jaca hävisi saappaat jalassa Ander Alcainen hyvien suoritusten jälkeen ainoastaan 1-3 Jesenicelle maalia kohti suuntautuneiden laukausten mennessä slovenialaisten eduksi 38-16. Ainoan maalin baskimaalaisille teki aikaisempina kausina Ottawan yliopistossa pelannut Pol Gonzales, jonka isä Frank on ollut 70-luvulla Espanjan ensimmäisen maajoukkueen kapteeni. Nykyään Frank on maan jääkiekkoliiton presidentti ja IIHF:n valtuuston jäsen, eli kova kiekkosuku kyseessä.

  B-lohkon isäntä Miskolci hävisi niukasti 1-2 latvialaiselle Mogo Rigalle vaikka vedot menivät Miskolcille selvästi 41-23. Latvialaisten headcoachina on muuten Olegs Sorokins. Miskolcin penkin takana apuvalmentajana on Jukka Kontsas ja puolustuksesta löytyy Ilveksen A-nuorissa 7 vuotta sitten pelannut Jarkko Leppänen.
   
 20. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cupin kolmas kierros alkoi tänään kahdeksan joukkueen voimin ja pelattaneen tässä viikonlopun aikana. Tämän jälkeen kilpailuun ei tule enää lisää joukkueita, joten joku näistä kahdeksasta kuittaa paikan, ensi kauden jääkiekon mestareiden liigaan. Kolmas kierros pelataan kahdessa lohkossa, eli lohkossa D ja E. Ensimmäisessä lohkossa pelaavat kazakstanilainen Yertis Pavlodar, latvialainen Mogo Riga, tanskalainen Herning Blue Fox ja italialainen isäntäjoukkue Asiago. Toisessa lohkossa pelaavat valkovenäläinen Shakhtyor Soligorsk, ukrainalainen HK Kremenchuk, puolalalinen GKS Tychy ja ranskalainen isäntäjoukkue Rouen Dragons. Kummankin lohkon kaksi parasta etenee finaaliturnaukseen, joka pelataan tammikuun alussa. Molemmista turnauksista otteluohjelmaa, yms mm. livetulokset.com sivustolla.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Continental Cupin viimeistä päivää viedään ja vaikka kaksi ottelua on vielä kesken, niin jos sijoitukset ratkeavat tasapisteissä keskinäisiin peleihin, on jatkoon päässeet joukkuet jo varmistuneet. Lopputurnaukseen etenee tanskalainen Herning, italialainen Asiago, ranskalainen Rouen ja puolalalinen Tychy. Lopputurnaus pelataan tammikuun alussa ja sen saanee isännöitäväkseen jokin neljästä jatkoon pääseestä joukkueesta, mutta isäntää ei ole siis vielä päätetty.
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Lopputurnaus pelataan tulevana viikonloppuna Ranskan Rouenissa. Olisi kyllä mielenkiintoista, jos puolalaisjoukkue pystyisi Continental Cupin voittamaan. Tähän en kuitenkaan usko, vaan voiton vienee joko tanskalainen Herning Blue Fox tai turnauksen isäntäjoukkue Rouen Dragons.

  Voittajalle on tiedossa jälleen pääsy ensi kauden CHL:ään, mikä on oivallinen palkinto turnausvoiton lisäksi. Mielestäni alemmille sijoille jäävillä ja aiemmilla kierroksilla jo pudonneilla "pikkumaiden" joukkueilla ei pitäisi olla enää mitään asiaa CHL:ään villien korttien myötä (edes markkinointimielessä). Näin ollen Continental Cup säilyttäisi todellisen merkityksensä pienempien maiden porttina CHL:ään, ja tällä kaudella CHL:ssä esiintyneitä joukkueita Britanniasta ja Valko-Venäjältä ei ensi kaudella Mestarien liigassa nähtäisi. Kyseisten maiden mestarit kun eivät selviytyneet edes Continental Cupin lopputurnaukseen. Britannian joukkue ei itse asiassa päässyt edes toiseksi viimeiselle kierrokselle(!), joten CHL:n portit pysykööt briteiltä kiinni niin kauan, kunnes pystyvät saavuttamaan "nousun" Continental Cupin voittamalla. Valkovenäläisten paikka CHL:ssä oli ansaittu juurikin tällä tavoin.

  Ensi vuonna CHL:n joukkueet tulisivat siis näistä maista/liigoista:

  Suomi
  Ruotsi
  Sveitsi
  Tshekki
  Saksa
  Itävalta
  Slovakia
  Norja
  Continental Cupin voittaja
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta esittämäsi malli voisi pahimmillaan aiheuttaa sen, ettei nämä maat, joita on nyt nähty CHL:ssä, halua lähettää osallistujiaan Continental Cupiin. Jos siis syntyy pelkoa siitä, että yhden joukkueen tyriminen voisi sulkea portteja muilta joukkueilta. Ja onhan siinä sekin, että Continental Cupin voiton kautta, kyseisestä voittajamaasta tulisi kahden kauden takainen mestari, eikä se viimeisin voittaja. Vaikka kiekko ei ole kaiketi kauhean suosittua Ranskassa ja Iso-Britanniassa, niin kyllä ainakin omasta mielestä 48 joukkueen joukkoon mahtuu hyvin kaksi joukkuetta, kummastakin maasta. Ovat kuitenkin aika isoja markkinoita, jos tuo joskus lähtee oikein isolla pyörällä pyörimään. Toki voisihan sitä mahdollisesti harkita jotain sellaistakin vaihtoehtoa, jossa lohkopelit pelattaisiin ikäänkuin kahdella tasolla ja ylemmän tason lohkoista pääsisi kaksi jatkoon ja alemman tason lohkoista yksi. Silloinhan nuo alemman tason lohkot voitaisiin nähdä ikäänkuin karsintoina, pienemmille maille ja toisaalta siellä pelattaisiin myös paljon tasaisemmin.
   
 24. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  2,5€ striimiä olisi näköjään tarjolla ainakin ensimmäisestä ottelusta, joten varmaan näyttävät kaikki. Siinä on hetkisen ilmaista previewta ja sitten lävähtää hinta esiin. Näkyi myös, että kokonaiset 255 katsojaa. Jos tollaisista rahoista on kyse, niin miksi näitä ei voisi näyttää ilmaiseksi? Vai tarviiko hammaslääkäri näistäki peleistä 500-1000€ per peli. Pelejä on kaiketi kuusi, eli tuollaisten summien takiako kannattaa laittaa maksumuurin taakse piiloon?
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Puolalaiset onnistuivat ensimmäisessä pelissä voittamaan tanskalaiset, joten katsotaan nyt, miten tässä käy. Ja toisaalta jos ranskalainen joukkue tämän kilpailun voittaa, niin pääseekö ensi vuoden kisaan kolme joukkuetta Ranskasta, vai meneekö villikortti Continental Cupin osalta sitten seuraavalle joukkueelle.