Conan O'Brien

  • 452 949
  • 1 818

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Twite kirjoitti:
Niin, siis tuliko se tarja-laulu eilen subilta vai ei?
Tuli. Ja tulee huomenna iltapäivällä uusintana.
 
salla kirjoitti:
Tuli. Ja tulee huomenna iltapäivällä uusintana.

Sisältää laulun ja mainoksen lisäksi 7 minuutin koosteena kertauksen Conanin tähänastisesta Halos-buffauksesta.

Joka on siis sattumaa.

7 minuuttia julkisuutta muuten vaikeasti tavoitettavalle kohderyhmälle juuri presidentinvaalien toisen kierroksen yhteydessä - sattumalta.

Kehotan kiinnittämään huomiota erityisesti sankarimme vilpittömyyteen hänen sanoessaan "sattumalta saimme tietää että Suomessa on juuri presidentinvaalit" tjtknspn.

Jos Conan O'Brien joskus ilmoittaa käytetyn autonsa myyntiin eBayhin niin minä taidan jättää ostamatta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Special Guest kirjoitti:
Jos Conan O'Brien joskus ilmoittaa käytetyn autonsa myyntiin eBayhin niin minä taidan jättää ostamatta.
Tajuatko edes itse, miten uskomaton kaveri olet? Sääli, että menin äänestämään toista siellä Jatkoajan hauskin kirjoittaja -äänestyksessä. Olisit nimittäin ihan suvereeni voittaja.

Tälläiset piristää muuten niin ankeaa sunnuntaipäivää mukavasti.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Special Guest kirjoitti:
Jos Conan O'Brien joskus ilmoittaa käytetyn autonsa myyntiin eBayhin niin minä taidan jättää ostamatta.

Conan ei taida luopua Ford Tauruksestaan mistään hinnasta.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Ja taas mennään...

Conan tyrmäsi Lapin kullan
Suomalaisten suosikkiolut maistui tv-tähden suussa 50 vuotta vanhalta kinkkukastikkeelta.
Vittuako sille nyt lapparia on pitänyt juottaa...

- Ohjelman assistentti kertoi, että he miettivät tauon pitämistä Suomi-jutuissa, Kivelät paljastavat Iltalehdelle.

Syykin on selvä.

- Amerikkalaiset ja erityisesti kanadalaiset ovat kai tulleet jo kateellisiksi suomalaisten saamasta huomiosta.
Vai niin. No tauko noista jutuista alkaisi kyllä maistua jo minullekin.

http://www.iltalehti.fi/2006/01/24/200601244003082_vi.shtml
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvä, että "Benny" kertoi eilen (siis Subilla eilen) vihdoin Conanille, että Halosen kannatus on tullut ryminällä alaspäin viime aikoina. Eipä pääse paukuttelemaan liikaa henkseleitään "kampanjansa" vaikutuksista.

Ja kyllä. Suomi/Taarza-läpän 'parasta ennen'-päivä meni umpeen jo viikkokaudet sitten.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Minusta ei mennyt, eikä tule ikinä menemään. Mahtava läppä ja toivon että nähdään vielä monta Tarja/Suomi-sketsiä. Todella mahtavan hyvää huumoria, joka naurattaa joka kerta aivan täysillä. Hyvä Conan!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mikähän sen "Bennyn" oikea nimi oli? Saattoi sanoa vaikka Pentti, eihän se mihinkään kuulu ilman mikrofonia.

Suomi/Halonen-sketsit alkavat tosiaan jo olla nähty. Ihan hauskaa ollut, mutta rajansa kaikella. Toivottavasti ne loppuvat kuin seinään tämän viikon jälkeen niin Special Guest saa lisää "todisteita" siitä että Halosen taustajoukot ovat ostaneet koko shown mainostarkoituksiin.

Ja oli muuten melko väsyneet alkuvitsitkin eilen, tai sitten itse olin liian väsynyt.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
En ole varmasti koskaan saanut yhtä hyvä nauruja jatkoajassa kuin tämän ketjun ja nimimerkki Special Guest kirjoituksia lukemalla. Olisi mielenkiintoista saada tietää onko kyseinen kirjoittaja trolli (mikä on 90% varmaa), vai voiko joku todellakin olla noin huumorintajuton.
Jos nimimerkki on tosissaan, muuttuu juttu entistäkin huvittavammaksi ;)
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
PeteX kirjoitti:
Conan tulee Suomeen ulvomaan:

Ulvonnan SM-kisat kalskahti ja pahasti, mutta kyseessä onkin näköjään ihan vakavasti otettava tapahtuma. Conan voisi tuoda sopivasti meininkiä, että ei mene liian vakavaksi.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
pernaveikko kirjoitti:
Ulvonnan SM-kisat kalskahti ja pahasti, mutta kyseessä onkin näköjään ihan vakavasti otettava tapahtuma.
"Mirja Pyykön korunäyttely, alastonkuvia Saimi Nousiaisesta". Onko toi totta? Ja jos on, niin ei kai tuollaisia ihmiskarkotteita kannata mainosmateriaalissa mainita?
 

Donald_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit
Twite kirjoitti:
"alastonkuvia Saimi Nousiaisesta".
Jos tuollaista joskus joutuu näkemään, niin voi olla että joutuu kaivamaan silmät päästä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Saimihan näyttää upealta ja eittämättä Conan punapäätoverina bongaa Nousiaisen kameran eteen ja kainaloonsa festareiden tiimellyksestä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tuollaiseen susitapahtumaanhan Saimin alastonkuvat kuuluvat jos johonkin. No, saapatan Conan ainakin riittävästi materiaalia showhunsa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
CNN International liittyi sitten mukaan uutisoimalla Conanin ja Tarjan "suhteesta". Conan mm. kertoi että Tarjan nimi kuuluu lausua "Tarza" ja että hän aikoo haastaa Tarjan oikeuteen nimen väärin lausumisesta (tjsp.). ;)
 

Dipsz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muovikuoriin pakattu HK'n sininen
MTV3 kirjoitti:

Amerikkalainen talkshow-isäntä Conan O’Brien hehkutti ensimmäisessä Suomen presidentinvaalien jälkeisessä lähetyksessään Tarja Halosen vaalivoittoa. Tämän lisäksi Conan ilmoitti olleensa ratkaiseva tekijä Halosen uudelleenvalinnan takana.

Conan kehui lähetyksessä omaa vaikutusvaltaansa Suomessa ja kommentoi Halosen olevan voitostaan velkaa hänelle. Kiitokseksi Haloselle tarjoamastaan avusta Conan haluaisi muutaman, omien sanojensa mukaan pienen, vastapalveluksen.

Ensinnäkin Conanin mukaan olisi perusteltua, jos Helsinki-Vantaan lentokenttä nimettäisiin Conan O’Brien International Airportiksi. Kohtuullista olisi myös, jos Conan saisi kasvonsa paikallisiin seteleihin.

Conan esitti myös, että Suomen valtion rajat voisi piirtää uudelleen hänen päänsä ja kasvojensa muotoja seuraten. Viimeisenä nöyränä vastapalveluksena Conan heitti, että Suomen nimi tulisi muuttaa Conelandiaksi.

Subtv esittää tiistaina Yhdysvalloissa nähdyn jakson perjantaina 3. helmikuuta.

Late Night with Conan O’Brienin Halos-mania alkoi viime syksynä, kun Conan ilmoitti ohjelmassaan näyttävänsä aivan Tarja Haloselta. Koska Conanin omien sanojen mukaan on mukavaa näyttää Suomen presidentiltä, hän päätti tukea Halosen uudelleenvalintaa omilla vaalimainoksillaan.

Conan O’Brien saapuu työryhmineen Suomen vierailulle helmikuussa tarkoituksenaan kuvata materiaalia huippusuosittua ohjelmaansa varten.

Äskeinen linkki siis samaan juttuun
 

JanJ

Jäsen
Conanissa oli yhtenä iltana ihan helmi nörttisketsi, kun nortti kirjoitti googleen hakusanaksi google... tietokone räjähti. Nyt kirjoitettuna se tuntuu typerältä mutta ohjelmassa se toimi.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Lainaus:

"Talk show -juontaja Conan O'Brien kertoo Suomen-vierailullaan tunnelmistaan myös täkäläisille toimittajille. Jenkkijulkimo pitää lehdistötilaisuuden Helsinki-Vantaan lentokentällä saapuessaan Suomeen lauantaina.

Ennen lehdistöä O'Brien haluaa kuitenkin tavata lentokentällä faninsa. Fanitapaaminen pidetään VIP President -rakennuksen ulkopuolella kello 15:n jälkeen..."

"...O'Brien pistäytyy kuvausmatkalla Suomessa ajalla 11.-15. helmikuuta. Hänen mukanaan saapuva työryhmä on kasvanut 18-henkiseksi."

Lähde: Iltalehti


Hitto kun asuu täällä perähikiän provinssissa ja matkaa seutulan lentokentälle on se yli 200km, olisi kyllä muuten voinut lähteä bongaamaan töyhtöpään ihan huumorilla, sen verta vankkumatta olen jo useamman tovin ukon edesottamuksia töllöttimestä tsuumaillut.

Mielenkiinnolla kuitenkin jään seurailemaan, mihin kaikkialle miestä suomessa viedään, neljän päivän visiitillä sentään ehtii jopa jotain nähdäkin. Tässä voisikin heittää ilmoille kysymyksen kaikille jatkoaikalaisille, että mitä itse haluaisitte Suomesta mitään tietämättömälle jenkille näyttää? Lappia? Turkua? Hui!!! Jos sitä lappia sitten kuitenkin. ;D
 

scholl

Jäsen
Tulee mieleen nämä Hessu Reijosen surullisen kuuluisat urpojen Suomeen roudaamiset. Erityisen hauska oli se, kun jotkut pertit lauloivat kentällä Viceguy, viceguy, you are such a niceguy ja viceguy vaan vittuili jurrissa takaisin. Nyt voisi suomalaiset käydä pieneen vastaiskuun ja vittuilla punikki-conanille ja vaatia Lenoa.

Tai saattaahan siinä käydä päinvastainenkin ja isot määrät nykyisen presidentin kannattajia lähtee heiluttamaan innoissaan SAK:n lippuja lentokentälle.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
scholl kirjoitti:
Nyt voisi suomalaiset käydä pieneen vastaiskuun ja vittuilla punikki-conanille ja vaatia Lenoa.
Hei toi on hyvä! Mennään porukalla seutulaan ja tivataan Conanilta "Hei kuka sä oot? Onks sitä Lettermania jo näkyny?"

No vitsi vitsi. Mainio tyyppihän tuo Conan on, vaikka suomalainen näköiskappaleensa ei olekaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös