Columbus Blue Jackets 2020–2021 – ei tulta ilman savua

  • 426 020
  • 1 697

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Missä vaiheessa Bobia voidaan odotella pelaavaan kokoonpanoon?
Tän eilisen jutun mukaan on vielä Torontossa odottelemassa viisumiasioita, jotka pitäs viikon sisään ratketa.
Mutta jos verokkina käyttää New Jerseyn Aaron Delliä niin kaveri napattiin 18.1. waiverseista, 29.1. saapui Newarkiin ja kun tuli ns. julkisilla niin tais sitten joutua olemaan vielä viikon karanteenissa. Laine selvisi sillä 48 h kun yksityiskone kävi hakemassa eli matkusti yksin kuplassa. Jossain TSN:än klipissä oli maininta että jos pelaaja ajaa yksin autolla, niin se voidaan katsoa kupla matkustamisena jolloin tulisi vain se 48 h karanteeni. Google mapisin mukaan Torontosta Columbukseen on sellainen 7 tunnin ajomatka, eli ihan sellainen kohtuullinen reissu. Eli yli viikko tossa varmasti vielä menee. Hyvässä lykyssä 25.3. pelattavassa kotipelissä Carolinaa vastaan saatas olla jo mukana, mutta toivottavasti ainakin ehtii 27.3. alkavalle vieraskiertueelle mukaan.

Noista ensi vuoden pelaajista kun on puhetta niin kyllä mä sinne Nick Folignon jatkon laittasin. Pelaajan ja seuran moleminpuolinen arvostus nyt on silmiin pistävää. Johtajuus on nyt tärkeä osa joukkueurheilua ja Foligno on voittanut Mark Messier Leadership Awardin. Kekäläinen niin monessa haastattelussa puhunut kuinka tärkeää luonne ja johtajuus on pukkarissa siksi pidän joukkueen kapteenin jatkosopparia lähes varmana. Varmaan Foligno saa laajenusdraftin jälkeen jonkun 2-3 vuoden jatkon, jollain kohtuullisella liksalla ja NMC-pykälällä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tossa googlettelin että kirjoitetaanko jääkiekkolijan Oliver Bjorkstrandin sukunimi o:lla vaiko ö:llä, kun molempaa kirjoitusasua on tässä nähty. Selvisi että se kirjoitetaan o:lla. Johtuu siitä että Oliverin isä Todd Bjorkstrand on itseasiassa USA:lainen, ja on just näitä Minnesotan alueella syntyneitä joilla on skandinaaviset sukujuuret. Tunnetusti ääkösiä ei Jenkeissä harrasteta niin sieltä on sitten ne ö:n pisteet tippuneet sukunimestä veke. Todd oli sitten 80-luvun lopulla lähtenyt Tanskaan jääkikkoamattilaiseksi jossa on tenyt pitkän uran sekä pelaajana ja valmentajana. Faijan takia Oliverillia ja sm-liigassa nähdyllä broidi Patrickilla on myös USA:n kansalaisuudet.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Katoitko nyt ihan oikein Duboisin kauden/Winnipegin pisteet? Dubois on tehnyt kahdeksan pistettä kokonaisuudessaan ja joista 4 maalia uudessa seurassa.

Joo huolimattomasti katselin. Mutta hyvältä vaikuttaa edelleen :).
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Muutama pointti Columbuksesta n. 3 vuoden seurannan ja tällä kaudella livenä 6 ottelun verran katsoneena (highligsit + Athletic insiderit tietty katsoneena)

Ehkäpä olisi aika jo luopua Tortorellasta tämän kauden jälkeen. Puolustuspään valmentajana hän on ollut hyvä mutta hyökkäys on ollut todella organisoimatonta vuodesta toiseen. Mielestäni Columbuksessakin on ihan kiekolliseen syöttöpeliin kykenevä joukkue jos Keklu saa pätevän sen tyylisen koutsin. Nyky NHL:ssä pelkkä peruuttelu ei taida toimia muilla kuin Islandersilla? Ensi kauden kiekollisempi pelityyli sopisi paremmin ainakin Texierille ja Roslovicille.

Keklusta sen verran että vaikka Sihvonen kuinka huutelee niin Keklu on tehnyt hyvää jälkeä Columbuksessa. Keklu on selkeästi keskiarvoa parempi GM keskiarvoa huonommalla markkina-alueella. Diilit ovat hyviä ja ei ole maksanut mottipäisiä fanisoppareita jos kaveri ei ole oikeasti timanttia.

Tällä kaudellakin on vielä 30% tsäänssit pleijareihin jos Lankinen rupeaa edes vähän imuroimaan ja Khudobin jatkaa samaan malliin Dallasissa.

Ensi kaudelle:

2m/2y soppari Folignolle ja siirtyy samalla 3/4 ketjuun. Hyvä soppari luottopelaajalle joka potkii nuorisoa perseelle ja on luotettava omaan päätyyn.

Texierille ja Stenlundille maltilliset parin vuoden siltasopparit. Annetaan aikaa näyttää kehittymistä.

Grigorenkolle millin sopimus jos haluaa vielä yrittää. Potentiaalia on 3 ketjun ukoksi.

Lehtonen jos osaa yhtään pyörittää kakkos YV:tä niin parin vuoden maltillinen. Tällä kaudelle on kuitenkin annettava mahdollisuus näyttää osaamista Columbuksen huonolla YV:llä. Jospa osaisi myös vähän puolustaa.

Laineelle jos saisi reilun UFA vuosille menevän sopparin niin olisi hyvä. Voi olla että ei onnistu niin silloin vuoden-parin soppari ja lihoiksi. Välillä on niin surkea ja välillä upottaa sieltä mistä vain Ovechkin tai Stamkos saa tehtyä. Pakko kuitenkin luottaa että saa voitettua demoninsa päänsä sisällä ja osaa keskittyä joskus voittamisen kannalta oikeisiin asioihin.

Robinson (vai voisiko olla jopa Nyqvist jos olkapää on sökö?) tai Kukan lähtee Seattleen.

UFA markkinoilta pitäisi naarailla kakkospariin puolustajaa kun Savard myydään tai mittauttaa markkina-arvonsa ja Buffalosta tai San Josesta joku maksaa mottipäisen koska hieno parta.

UFA markkinoilta tarvittaisiin ykkössentteri ja muita ehdokkaita ei ole oikein tarjolla ilman treidiä kuin Nugent Hopkins? Nuge saattaisi lähteä 7 millisellä sopparilla Ohioon 5-6 vuodeksi. Eri asia on sitten mitä saa aikaiseksi kun nyt ei taida onnistua edes MCjeesuksen laidalla? Täällä on hamuttu Barkovia ykkösentteriksi kaudelle 22-23, mutta en kyllä keksi oikein syytä miksi tulisi. Rahalla ei saatu Pannariakaan.

Merzlikins laitetaan lihoiksi. Vastineeksi tulee puolustaja/sentteri/varauksia. Tarasov tulee Korpisalon varamieheksi.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
UFA markkinoilta tarvittaisiin ykkössentteri ja muita ehdokkaita ei ole oikein tarjolla ilman treidiä kuin Nugent Hopkins? Nuge saattaisi lähteä 7 millisellä sopparilla Ohioon 5-6 vuodeksi. Eri asia on sitten mitä saa aikaiseksi kun nyt ei taida onnistua edes MCjeesuksen laidalla?
Onhan RNH pelannut McDavidin laidalla ihan hyvin. Ylivoimalla taitaa olla parhaimmillaan ja aloituksissa ei muistaakseni hyvä. Mutta eipä hänestä varmaan ykkössentteriksi ole nytkään, kun ei se Edmontonissakaan onnistunut.
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund

Sawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensi kautta ajatellen, niin onko vapaille markkinoille tulossa muita 1-2 senttereitä kuin Nugent-Hopkins?
 

Sawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikestäkin kyllä saisi parhaiten tehoja irti laidassa, niin onko hänestä apua sentterivajeeseen. Danault sopisi tuohon Columbukseen, kun on sellainen kova työntekijä mutta ei tee mahdottomasti pisteitä.
 
Jotain veikkauksia että ensi viikon alussa voisi olla jo kentällä jos ideaalisti olisi kaikki kuplassa matkustukset jne.

Grigorenko tosiaan waiveriputkessa tällä hetkellä ja tuoreimmat huhut kertoo että Domi olisi poistellut somesta profiileistaan CBJ:n maininnan ja salapoliisit veikkailee että tämä tarkoittaa mahdollista seuran vaihtoa. Varmaan tänään kuullaan lisää?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets

NCAA:sta löytyi näemmä uusi sentteri.

"During the 2019-20 season, Dunne was a Third Team All-ECAC pick and won the league's Best Defensive Forward award."

Siinä sinitakkeihin uusi ja ennenkaikkea halpa nelossentteri, vähintään. Varmaan hyvä aloittamaankin jos on tuollaisen palkinnon pokannut? Jenner hoitanee kolmossentterin virkaa jatkossakin joten Riley Nashille voidaan sanoa kesällä hei hei!
 

-DD-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Grigorenko tosiaan waiveriputkessa tällä hetkellä ja tuoreimmat huhut kertoo että Domi olisi poistellut somesta profiileistaan CBJ:n maininnan ja salapoliisit veikkailee että tämä tarkoittaa mahdollista seuran vaihtoa. Varmaan tänään kuullaan lisää?

Domi voisi vaihtua Granlundiin tai Danaultiin, ja sitten vielä Elviksellä ja parilla taikasanalla vaihdossa RNH. Vieläköhän Laine mahtuisi ykköskenttään tämän jälkeen.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mikestäkin kyllä saisi parhaiten tehoja irti laidassa, niin onko hänestä apua sentterivajeeseen. Danault sopisi tuohon Columbukseen, kun on sellainen kova työntekijä mutta ei tee mahdottomasti pisteitä.
Ai vähän kuin Bryan Little?

Domi voisi vaihtua Granlundiin tai Danaultiin, ja sitten vielä Elviksellä ja parilla taikasanalla vaihdossa RNH. Vieläköhän Laine mahtuisi ykköskenttään tämän jälkeen.
Montreal varmastikin ottaa Domin kiljuen takaisin ja antaa vielä Danaultin vaihdossa:)
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Eikös Littlen ura ole ohi? Columbus tarvii hyviä senttereitä joukkueeseen. Laineesta riippumatta.
Tuo kuvauksesi Danaultista vaan istui melko täydellisesti Littleen, joka täällä palstalla on kirottu alimpaan helvettiin Laineen vieruskaverina. Se mies tosiaan teki töitä, aivan älyttömästi. Möyhi menemään kulmissa kun Laine odotteli taustalla josko se tarjoilu pelaisi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Savardista varausvuoroja, Domi+Elvis = sentteri? Nuo kaikki nippuun niin vastapalloon voisi saada pari pelaajaa, mielenkiintoisia aikoja elellään...
 
Miettinyt tuossa kun Columbus saanut Laineen myötä paljon uusia seuraajia niin voisi joku toimittaja tehdä jutun ”Näin keskustelet Laineesta ja Columbuksesta”. Sitten olisi listattuna seuraavia asioita:

- Columbus ryösti Jetsin! (Aina kun Laineja Roslovic tekee pisteitä)

- Laineha tuli Roslovicin kylkiäisenä tässä kaupassa. (Kun Roslovic tehnyt pisteitä mutta Laine ei.)

- Jets voitti selvästi treidin! (Valitaan sillloin kun Dubois tehnyt vähintään 1 pisteen ottelussa)

- Ei sovi Laine Columbukseen sitten yhtään. (Kun peli ei kulje).

- Columbus tarvitsee sentterin! (Kun peli on sekaisin.)

- Laine tulee lähtemään Columbuksesta. (Kun Laine on saanut rakentavaa palautetta.)

- Tortorellalle kenkää! (Kun valmentaja yrittää tehdä mitä sen kuuluu tehdä roolistaan.)

- Kekäläiselle kenkää! (Aina kun peli ei kulje.)

Mitäs vielä?
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Tuo kuvauksesi Danaultista vaan istui melko täydellisesti Littleen, joka täällä palstalla on kirottu alimpaan helvettiin Laineen vieruskaverina. Se mies tosiaan teki töitä, aivan älyttömästi. Möyhi menemään kulmissa kun Laine odotteli taustalla josko se tarjoilu pelaisi.
Missähän oon ennenkin nähnyt tämän tapahtuvan.
 
Savardista varausvuoroja, Domi+Elvis = sentteri? Nuo kaikki nippuun niin vastapalloon voisi saada pari pelaajaa, mielenkiintoisia aikoja elellään...

Kun noita alkaa riittävän monta niputtamaan samaan pakettiin, niin alkaa paketin value laskemaan. Eli ei missään nimessä kaikkea kauppatavaraa samaan pakettiin.

Savard siirtorajalla maksimi palkanpidätyksellä johonkin tulevaisuutta vastaan. Kesällä sitten isompaa treidiä sentterinmetsästyksessä toisen maalivahdin ja vaikkapa sen Domin tai jonkun muun ympärille. Toki UFA-markkinat sitten vielä erikseen ja mahdollinen laajennusdraftiin liittyvä kaupankäynti, jossa myös Kekäläisen kannattaa olla hereillä, kuten taisin kerran tänne kirjoittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös