Columbus Blue Jackets 2020–2021 – ei tulta ilman savua

  • 425 976
  • 1 697

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tässä kun CBJ peliä katsoo niin ehdottomasti Paten ketjukaveriksi tämä ranskan antautuja Texier. Erottuu selkeästi luovimpana ja taitavimpana hyökkäyspään osaajana sinitakkien hyökkääjistä. Ainakin tässä pelissä ja onhan hän pelannut vahvan alkukauden. Columbuksen versio Kyle Connorista, jos näin voi sanoa, jonka kanssa Patella löytyi kemiaa.

Domin pitää parantaa, jotta pystyy ykkössentterin paikan täyttämään.

Texier - Domi - Laine
Foligno - Roslovic - Bjorkstrand
Jenner - Koivu - Atkinson
Foudy - Nash - Stenlund/Robinson

Kokeilun arvoiset ketjut mielestäni.
 

Gemondo

Jäsen
Kokeillanpa itsekin:

Texier - Jenner - Laine
Foligno - Roslovic - Björkstrand
Domi - Koivu - Atkinson
Foudy - Nash - Bemström

YV1
Foligno
Laine - Björkstrand
Werenski - Jones

YV2
Jenner
Bemström - Texier
Atkinson - Del Zotto/Gavrikov
 

Johnnie

Jäsen
Kokeillanpa itsekin:

Texier - Jenner - Laine
Foligno - Roslovic - Björkstrand
Domi - Koivu - Atkinson
Foudy - Nash - Bemström

YV1
Foligno
Laine - Björkstrand
Werenski - Jones

YV2
Jenner
Bemström - Texier
Atkinson - Del Zotto/Gavrikov

Jaa että kärkiketjujen sentteriksi hommattu Domi isketään kolmosen laitaan ilman yv-aikaa?
 
Jahans. No heitetään.

Texier - Domi - Laine
Grigorenko - Roslovic - Björkstrand
Foligno - Koivu - Bemström
Foudy - Jenner - Atkinson

Domin pitää saada mahdollisuus kokeilla. Ei tehdä sitä mitä Montreal teki.
Atkinson muutoin 3 ketjuun mutta mielestäni Bemström ansaitsisi mahdollisuuksia enemmän.
Folignolla ja Koivulla uskon jostain syystä olevan sellaista kapteenien välistä kemiaa.
 

Gemondo

Jäsen
Jaa että kärkiketjujen sentteriksi hommattu Domi isketään kolmosen laitaan ilman yv-aikaa?

No ihan sitä samaa mietin itsekin, mutta en mä vaan näe mitä annettavaa Domilla olisi A) sentterinä B) ylivoimalla tai C) kahdessa kärkiketjussa.

Valitettavasti, sillä Domi on aina kuulunut omiin suosikkeihin.
 
Huudellaan vieraisiin pöytiin. Kysyn heti että onko tiedossa missä Roslovic itse haluaisi pelata , keskellä vai laidassa ?

Roslovic-Domi-Laine
Atkinson-Texier-Bjorkstrand
Jenner-Koivu-Foligno
Foydy-Bemström-Grigorenko
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Tätä Laineen saapumista kun nyt on yön yli sulatellut niin entistä paremmat vibat.

Keklu hommasi yskään yskänlääkettä eikä mitään yrttiteetä.

Cbj on päässyt paikoille ja luonut noin yleensä ihan riittävästi paikkoja, mutta viimeistely ollut surkeaa. Pate osaa viimeistellä. Umpisurkea yv saa nyt kaivattua tekohengitystä. Vaikka Pate vain seisoskelisi siinä b pisteellä niin hänen läsnäolonsa aukaisee tilaa muille. Kyllä sieltä se lätyn syöttäjäkin löytyy.

Jotenkin koko jengi tuntui vapautuneemmalta Tampa pelissä. Voi olla harhakin ja johtua ihan oman vitutuksen häviämisestä Duboisin mukana.

Nyt tän voi kai sanoa jo ääneen (ihan ilman katkeruutta); Pierre-Luc Dubois on ylihypetetty.

Syynä lähinnä tuo ikä, asema nutuissa ja hyvin mennyt PO sarja Torontoa vastaan. Onhan pojalla kykyjä, mutta aika paljon pistän Tortun systeemin piikkiin. Dubois ei missään vaiheessa ole ollut mikään ketjun dynamo, joka tekisi Barkovin tapaan jostain Sean Bergenheimistä ykkösketjun laiturin, vaan kyse ollut selviytymisestä. Dubois selviytyi ykkössentterin roolista, koska parempia ei ollut ja Tortun systeemi mahdollisti selviytymisen.
Duboisilla on ihan hyvä laukaus ja poika on erittäin vahva kaksinkamppailuissa isona ja nopeana, mutta ei hän mikään pelintekijä ole. Ei Dubois olisi lättyjä Paten lapaan syötellyt. Johtajan ominaisuuksista on puhuttu, ne hävisivät tämän kiukuttelukeissin myötä. Erittäin epäammattimaista.
Erittäin mielenkiintoista miten PLD tulee käsittelemään asemansa Winnipegin 2-3 sentterinä.
Mielenkiinnolla seuraan myös miten PLD suoriutuu sentterin velvoitteestaan tuon Winnipegin puolustuksen edessä.

Olen vieläkin nuijalla päähän lyöty; miten Dubois ja 3rd rounderi vaihtui Laineen Pateen ja Rosloviciin. Tämän vaihdon tekisin 99 kertaa 100:sta.

Roslovicia olen salaa haaveillut jo pitkään, oman kylän poika tuo organisaatioon...no vähän samaa kuin Pate toisi Tapparalle. Paikkauskollisuutta.

En epäile hetkeäkään etteikö Laine tulisi Tortun kanssa toimeen. Niinkuin Torttu on sanonut, hän on erittäin selkeä ja helposti luettavissa. Torttu on kovanluokan ammattilainen ja osaa käsitellä myös näitä "spesiaaleja" pelaajia, esim. Panarin ja Gaborik.

Tortulla on menossa viimeinen vuosi sopimuksestaan ja on täysin mahdollista että yhteistyö ei jatku tämän kauden jälkeen. Keklu kuitenkin rakentaa jengiä jo pitkälle tulevaisuuteen. Ehkä Keklulla on jo tiedossa kuka on penkin takana ensi kaudella. Voi olla että se on Torttu, ehkä joku muu. Tämä on kysymys mikä näyttää organisaation suunnan pitkälle tulevaisuuteen. Iso riski on sekä Tortun jatkamisessa että vaihtamisessa toiseen.

On se Keklu vaan ihme mies ja luotto sen kuin kasvaa näiden viimeaikaisten liikkeiden myötä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Torttu on kovanluokan ammattilainen ja osaa käsitellä myös näitä "spesiaaleja" pelaajia, esim. Panarin ja Gaborik.
Panarinin kanssa ei tainnut olla mitään ongelmia, mutta eikös Gaborik lähtenyt aikoinaan Rangersista nimenomaan siksi, ettei jaksanut Tortorellaa enää? Toki pelasi tämän alaisuudessa myös tehokkaimman kautensa koskaan.

Niin tai näin, en itsekään usko että Patella ja Tortsilla olisi mitään ongelmia keskenään. Columbuksesta tuli myös yhdessä illassa rutkasti mielenkiintoisempi jengi, vaikkakin aina olen sympannut heitä Kekäläisen aikakaudella. Kaikesta tekemisestä paistaa se, ettei haluta jämähtää keskinkertaisuuteen ja nyt ollaan selvästi oikealla tiellä.





Tässä Tortsin pressi ja huomionarvoista on se, kuinka mies ei pysty olemaan hymyilemättä aina kun puhuu Laineesta.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tajua, miten Tortsista voi olla pitämättä. Harvinaisen rehellinen äijä. Kun katsoo miten Columbus on ulosmitannut potentiaaliaan viime vuosina, niin taitaapa pelaajatkin pääasiassa pitää hänestä.

Kai ne pelaajat tykkäsi myös Jortikasta, vaikka ulospäin vaikuttaakin aika haastavalta henkilöstä?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Harmittaa toi valmentajien maskipakko. Tortsin nollasta sataan nanosekunnissa on aina yhtä viihdyttävä tapaus. Nyt sitä ei oikein pääse näkemään.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tässä Tortsin pressi ja huomionarvoista on se, kuinka mies ei pysty olemaan hymyilemättä aina kun puhuu Laineesta.

Ihan nättiä kun puhuu Duboisin yhteydessä miten hakee joukkueen etua eikä keskity tiettyihin yksilöihin ja suunnilleen seuraavaksi kertoo hymy naamalla katselleensa Laineen tuoreimman highlights-siivun.

Herrojen puhelukin vaikuttaisi miellyttäneen Tortorellaa. Varmaan mennytkin seuraavasti:

"Tässä John Tortorella, tervetuloa Columbus Blue Jacketsiin"

"Täs o Patrik Laine. Aattelin ilmoittaa et tuun tekemään helvetisti maaleja, antamaan hyviä passeja ja hoitamaan takakarvauspuolenkin. Pistähän ukko ketjut kuntoon"
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
En ole tyytyväinen mutten oikeastaan pettynytkään. Aika näyttää mitä tapahtuu. Barkov olisi loistava laastari syntyville haavoille mutta kesällä on jo niin paljon tekemistä muiden sopimusten kanssa että tuskin senttereitä täällä nähdään ennen kuin taas sellainen draftataan.

Laine ollut omainhokki ensimmäisestä NHL-pelistään lähtien. Myönnetään että Jatkoaika ja Iltalehti ollut tässä merkittävänä tekijänä mukana. Mutta saapahan ylivoima vihdoin jotain uutta.


Mietin tuota missä päin Roslovic tällä hetkellä on? Jos se sattuisi jo valmiiksi olemaan kaupungissa ja karanteeniprotokollaa yms. on noudatettu niin onhan tuo mahdollista saada kokoonpanoon aikasemminkin.
Roslovic on ollut jo pitkään Columbuksessa. Treenannut itse asiassa jo Nationwidella pitkät siivut AAA Blue Jacketsin kanssa. AAA on myös Roslovicin kasvattajaseura. Silti työvisaa joutunee odottamaan normaalin protokollan mukaan.

Johansen - Jones
Dubois - Laine

Toki Kekäläinen on taas ilman ykkössentteriä, mutta hattu päästä miten on hoitanut nämä hankalat tilanteet.

Jones oli loistava treidi, mutta tämä jälkimmäisen näkee aika lailla vuoden päästä. Laine kun jättää jatkosopimuksen allekirjoittamatta niin treidin saantipuoli muuttuu rumaksi. Edelleenkään ei pitäisi olla mahdollista yhden kiukuttelijan keinuttaa kokonaista joukkuetta tällä tavoin kuten Drouin ja Dubois ovat tehneet. Älkää draftatko D-alkuisia kanadanranskalaisia.

Kekäläinen varasi lopulta kakkosena 2016 ja kaupanpäälle sai NHL-kelpoisen hyökkääjän. Ihan ok.

Ja vielä niin oman pojan kuin vaan voi. Harva muistaa että Jack Roslovicin odotettiin olevan tulevaisuuden tähtipelaaja ja varattiin ykköskierroksella. Vielä on aikaa ja sopimus on todella hyvä.

Saa nähdä miten Columbuksen fanituotemyyti ja Tampereen postijakelu kestää tämän siirron.

Heh, viime viikolla näin jo yhden takin sekä toisella lippiksen Finlaysonilla. Pitänee etsiä uusi suosikki joka olisi yhtä UG kuin Jackets ennen Lainetta.


Loppuun vielä Dubois antoi haastattelun pois lähtiessään ja jälleen kysyttiin mikä tämän aiheutti. Dubois ei tietenkään vastannut kysymykseen ja Tortorellasta kysyttäessä totesi että tiesi mihin joutuu kun Tortorellan kanssa tekee työtä. Oli puhunut ennen ensimmäistä kauttaan St.Lousin sekä Lecavalierin kanssa (sacreblöö). Ei kuulemma ole kuin arvostusta Tortorellaa kohti ja oli loistava johtava sekä valmentaja. Muiden valmentajien jäädessä etäiseksi Tortorella noudattaa eri filosofiaa. Ja syy siirron pyytämiseen ei ollut päävalmentaja.

Sitten täälläkin olevat vaihtoehdot on
-liian vähän mainostuloja
-liian pieni kaupunki
-joukkueen nationalistit ja uusnatsit

Ehkä se joskus elämäkerrasta sitten selviää.
 

susi

Jäsen
Hienosti pelattu tilanne Kekäläiseltä. Kuten Torts totesi haastattelussa niin pahaan paikkaan Keklu laitettiin mutta uskoisin väittää että selvisi tilanteesta silti voittajana. PLD oli aikanaan Kekulta loistava varaus ns. vähän puskista ja Dubois sai loistavat näytönpaikat ja ison roolin mm. Panarinin viereltä. Isokokoinen, vahva, sentteri ja hyvä laukaus kaverilta löytyy, kuinka aidosti pystyy olemaan ketjunsa tai koko joukkueen dynamo on sitten vielä hieman epäselvä.

Trediin jälkeen PLD:tä viitattiin Kanadan mediassa Anze Kopitariin verrokkina. Itse ehkä noissa odottamissa olisin vielä hieman skeptisempi koska aivan samankaltaista kahden suunnan tekemistä tai pelintekemisälyä en ole vielä nähnyt. Enemmän PLD:n vahvuus omaan silmään on ollut suoraviivaisuus ja laukominen. (Toki arviot eivät perustu niin mittavaan määrään pelejä kuin mitä nähnyt esim. Laineen pelejä). Muistettava on kuitenkin esim. se, että Laine laittoi 18-vuotiaana tulokkaana tiskiin enemmän A) maaleja ja B) pisteitä mihin PLD ei vieläkään ole pystynyt. Ja ylipäätään Laineella kolmena kautena enemmän pisteitä kuin Duboilla vielä kertaakaan. Toki en sano etteikö tähän vaikuttaisi myös joukkueiden kokonaismaalimäärät jotka varmasti CBJ:lla ovat olleet heikommat.

Laineen pistekeskiarvo urallaan 0,82 per ottelua ja maaleja 0,46 per ottelu. PLD vastaavat selkeästi heikommat 0,67 pistettä per ottelu ja 0,28 maalia per ottelu. Laineen osalta on myös arvostelua tullut että ei olisi kokonaisvaltainen pelaaja ja lähinnä YV-roolissa hyvä. Toki ylivoimaroolissa onkin erinomainen mutta 5 vs 5 pelin arvostelu ei kyllä täysin ota tuulta allensa. Esim. viime kauden 63 pisteestä vain 16 tuli ylivoimalla eli ts. 5 vs 5 pelissä loput 47 pistettä noin 0,69 pistettä per peli keskiarvolla joka siis edelleen on enemmän kuin PLD koko uran piste per peli avg. Toisaalta toisinpäin, Laine on urallaan tehnyt 52+33 ylivoimilla pistekeskiarvon ollessa 0,28 per ottelua missä vastaavasti PLD 9+25 jolla pääsee vaivaiseen 0,14 per ottelu tahtiin. Loppuyhteenvetona voisi todeta lähinnä, että siinä missä Laine on ollut erittäin tehokas ylivoimapelaajana, on pystynyt tehoihin hyvin myös 5 vs 5 pelissä. PLD:n osalta ei voitane nostaa samankaltaisesti vahvuuksia esille. Toki edelleen jos saa roolin Jetsien ykkösylivoimasta, odottama on että CBJ aikaiset yv-tehot merkittävästi paranevat. (Ylläolevat pistekeskiarvot on laskettu runkosarjan tilastoista, pudotuspeleistä PLD:lla hieman parempi 0,73 vs 0,67 piste per peli).

Columbusta on tullut seurattua viime vuosina erityisesti sen johdosta että arvostan paljon Kekäläisen tekemisiä ja että joukkue on oikeasti Joukkue isolla J:llä. Jetsit ja etenkin Maurice siellä valmentajana jo alkoi olemaan aika puuduttavaa katsottavaa. Scheifele-Wheeler hyvävelikerhon kanssa ei Laineella tuntunut myöskään kemiat oikeen täysin pelaavan vaikka Laine maaleja ja pisteitä saikin hurjalla tahdilla aikaan. Wheelerin kommentit Laineesta olivat mielenkiintoisia, ehkä osittain kemiat eivät toimineet koska Wheeler kapteenina ja RW-roolissa oli valmentajan hierarkiassa ja arvostuksessa Laineen edellä.

CBJ:ssä Laineella on nyt sauma nousta All-Star tasolle ja selkeäksi hyökkäyksen itseoikeutetuksi liiderimieheksi jonka nimellä ja numerolla CBJ tullee saamaan hyvät hillot fanipaitamyynneillä etc. Tehtävä ei toki tule olemaan helppo, koska toisin kuin Winnipegissä, niin Columbuksessa tekeminen lähtee puolustustamisesta ja taidollisesti hyökkäystehoa ja tukea ei niin paljon ole kuin mitä Jetseillä. Silti Laineella on kaikki mahdollisuudet nousta siihen rooliin missä esim Panarin oli Columbuksessa aikanaan.

Uskon myös Laineen olevan valmis pidempään jatkosopimukseen Columbuksessa. Tämä siksi että organisaatio aidosti haluaa saada näyttöjä tiskiin sen osalta että pystyy sitouttamaan myös tähtitason kavereita UFA-vuosien alle. Ja toisin kuin Winnipegissä, tämä organisaatio tuntuu aidosti uskovan Laineen kykyihin. Ja toisaalta uskon Laineen myös luottavan täysin Kekäläiseen. Myös Laineen osalta luulen että tässä vaiheessa halutaan rauhoittaa tilanne ja olla menemättä välimiesneuvotteluiden kautta UFA:ksi mikä olisi väistämättä tapahtunut Winnipegissä jos sinne olisi jäänyt. Arvelu on että kevään aikana julkistetaan sellainen 5-6 vuoden jatko 10-11M cap hitillä. Sen jälkeen on vielä pelivuosia jäljellä arvioida tilanne uudelleen ja tehdä seuraava pitempi soppari esim. UFA:na.

CBJ osalta olisi toki erittäin hienoa jos pystyisivät myös lukitsemaan Seth Jonesin jatkosopparin alle mutta se tulee olemaan erittäin vaikeaa koska ei ole NHL-joukkuetta joka ei olisi kiinnostunut kaverista.

Laineen ja Tortorellan yhteistyön suhteen en olisi yhtään huolissani, todennäköisesti tilanne paljon rehellisempi kuin mitä oli Winnipegissä --> OnsideWithJouni kommentit Twitteristä

Mielenkiintoista nähdä miten Torts kasaa joukkueen kun mukaan liittyvät niin Laine, Roslovic kuin Koivu. Monia vaihtoehtoja varmaan ilmassa. Tähän asti erityisesti Texier on säväyttänyt peliesityksillään hyökkäyspäässä ja puollan myös sitä kokeilua olisiko ranskalaisesta tutkapari Laineelle. Kolmanneksi linkiksi esim Boone Jenner tekemään arvokasta duunarityötä. Texierillä (kuin myös Domilla) vielä tekemistä kahden suunnan pelaamisen suhteen niin se vähän hankaloittaa tilannetta. Tässä ehdotelmassa Texieria aletaan tosissaan ajamaan PLD-tilalle sentteriksi ja Jenner edelleen voisi tarvittaessa stuntata sentterin roolissa ja aloituksissa. Myös kaksikko Jenner ja Björkstrandt ovat aloittaneet kauden vahvasti ja kavereiden roolia ei kannataisi ainakaan pienentää.

Jenner/Texier-Texier/Jenner-Laine
Foligno-Domi-Atkinsson/Bjorkstrandt
Grigorenko-Roslovic-Bjorkstrandt/Atkinsson
Nash-Koivu-Stedlund/Robinson/Foudy

Hieman samalla kaavalla mutta Jennerin sijasta myös vahvasti pelanneelle ja uuden sopimuksen tehneelle Bjorksrandtille isoa roolia. Tässä vaihtoehdossa myös Laine ottaisi tuon LW-roolin ja kysymysmerkkinä lähinnä Texierin kykeneminen pelaamaan täysin sentterin roolia.

Laine-Texier-Bjorkstrandt
Foligno-Domi-Atkinsson
Jenner-Roslovic-Grigorenko
Nash-Koivu-Stedlund/Robinson/Foudy

Jos Koivu pystyy vielä pelaamaan isommassa roolissa voisi ketjut muotoutua esim seuraavasti ja jos halutaan antaa Roslovicille iso näytönpaikka (toki tämän ketjun omanpään pelin suhteen olisi hieman varauksellisia ajatuksia).

Texier-Roslovic-Laine
Jenner-Domi-Atkinsson/Bjorkstrandt
Foligno-Koivu-Bjorkstrandt/Atkinsson
Grigorenko-Nash-Stedlund/Robinson/Foudy

Kolmas vaihtoehto sitten kasata ykkösketju Domin ja Laineen ympärille. Toki tässä yhtälössä Domin pitäisi pystyä selkeästi ottamaan isompaa roolia kun vielä jäänyt hieman statistin rooliin (0+2, -4 ja peliaika 14.51 vs Texier 3+2, -1 17.29). Yksi vaihtoehto voisi olla siirtää Laine vasemmalle ja yrittää saada myös Atkinsson herätettyä ja kaveria palauttaa toissakauden tehojen tasalle (41 maalia ja 69 pistettä). Foligno taasen voisi ottaa Roslovicin oppiinsa tässä vaihtoehdossa kolmosketjussa.

Laine-Domi-Atkinsson
Jenner-Texier-Bjorkstrandt
Foligno-Roslovic-Grigorenko
Nash-Koivu-Stedlund/Robinson/Foudy

Muistettava myös että rosterista löytyy sitten myös vielä aikanaan Nyquist, toki paluu kokoonpanoon vasta runkosarjan loppuviikkoina mutta jolla vielä sopimusta vielä tämän kauden jälkeen pari vuotta jäljellä. Eli ts. nyt tehty kauppa paikkasi myös tätä Nyquistin poissaoloa kun PLD tilalle tuli kaksi pelaajaa, niin sentteri kuin laituri.

Tiistaina kokoonpanossa tosiaan näillä näkymin ainakin Koivu, Roslovic jos ei vielä tiistaina niin uskoisin että viimeistään torstaina toisessa Florida-ottelussa. Laine sitten mahdollisimman pian mutta ei vielä välttämättä ensi viikon peleihin.
 
Viimeksi muokattu:

susi

Jäsen
Tortorellan ja PLD keskinäisistä suhteista ehkäpä jotain voi kertoa tuo Tortsin vastaus toimittajan kysymykseen "Oletko tavannut/jutellut PLD kanssa kaupan jälkeen?".

Torts: "No".
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Columbuksella on nyt rosterissaan iso määrä laitureita, joista osa stunttaa keskellä kun kärkisenttereitä ei ole. Tällaisia ovat mm. Domi, Texier, Jenner ja kohta myös Roslovic. Kuka tietää, ehkä esim. Roslovic todistaa olevansa pätevä kakkossentteri sinitakeille, mutta jos nyt oletetaan että hän on kuitenkin laituri ja laitetaan Columbuksen sopimuspelaajat hyökkääjien osalta omille luontaisille pelipaikoilleen depth chartin omaisesti niin kaikkien ollessa terveenä epätasapaino laitureiden ja sentterien osalta on silmiinpistävä.

LW Domi (L)
LW Texier (L)
LW Nyquist (L)
LW N.Foligno (L)
LW Jenner (L)
LW Foudy (L)
LW Robinson (L)
LW Grigorenko (L)

RW Laine (R)
RW Bjorkstrand (R)
RW Atkinson (R)
RW Bemström (R)
RW Roslovic (R)
RW Stenlund (R)

C Koivu (L)
C R.Nash (R)

Oletan että viimeistään tulevalla offseasonilla Kekäläinen pureutuu tämän epäsuhdanteen paikkaamiseen ja toki siinä vaiheessa ollaan viisaampia senkin suhteen onko Domi jatkossa sentteri NHL tasolla vai ei ja löytääkö esimerkiksi Texier tai Roslovic itsestään sisäisen sentterin Mikko Koivun isällisessä opissa.

Mielenkiintoista olisi toki nähdä jo kesken kauden treidiä jolla saataisiin puhdas sentterismies sinitakkeihin vaihdossa vaikkapa laituriin. Huhuissa senttereistä ovat olleet aikaisemmin milloin Danault ja milloin Kerfoot, mutta tiedä sitten saisiko treidillä kunnon sentteriä kuitenkaan. Näistä kun on pulaa ympäri liigan. Luotto Kekäläiseen on kuitenkin 100% - In Jarmo we trust!
 

susi

Jäsen
Danault on tietojen mukaan tosiaan kieltäytynyt Montrealin tarjoamasta 5v ja 5M sopimuksesta ja tekenee sopimuksen UFAna muualle. Voisi olla hyvä haku Kekäläiselle ensi kausiksi. Jos Montrealilla on mahdollisuus menestyä tällä kaudella en usko TD-kauppaan.
 
Tortorellan ja PLD keskinäisistä suhteista ehkäpä jotain voi kertoa tuo Tortsin vastaus toimittajan kysymykseen "Oletko tavannut/jutellut PLD kanssa kaupan jälkeen?".

Torts: "No".

Varmasti noiden välit viilenivät viime päivien käänteiden ja Duboisin joukkueen päälle kusemisen myötä, mutta en usko tuon olleen syyn siirtopyyntöön. Dubois on ollut Tortorellan luottopelaaja siitä lähtien kun nuori kanukki tuonne varattiin. Jotain muuta tuossa tapahtui ja olisi mielenkiintoista jonain päivänä kuulla mitä.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Varmasti noiden välit viilenivät viime päivien käänteiden ja Duboisin joukkueen päälle kusemisen myötä, mutta en usko tuon olleen syyn siirtopyyntöön. Dubois on ollut Tortorellan luottopelaaja siitä lähtien kun nuori kanukki tuonne varattiin. Jotain muuta tuossa tapahtui ja olisi mielenkiintoista jonain päivänä kuulla mitä.
Jotain spekulaatiota on myös ollut siitä, kuinka Jacketsin pukukopissa on esim Werenski ja Jones (ja muutama muu) Qanon salaliittoihin uskovia Trump -faneja, ja tällä olisi ollut jotain tekemistä asian kanssa.

Tämähän on tietty juuri sitä mitä sinä vihaat, ihan täyttä arvailua, mutta olisihan se kiva olla kärpäsenä katossa tuossa pukukopissa.

Varmaan monen tekijän summa, uskon siihenkin kun Dubois sanoo että haluaa pelata jossain missä kiekko on #1.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Varmasti noiden välit viilenivät viime päivien käänteiden ja Duboisin joukkueen päälle kusemisen myötä, mutta en usko tuon olleen syyn siirtopyyntöön. Dubois on ollut Tortorellan luottopelaaja siitä lähtien kun nuori kanukki tuonne varattiin. Jotain muuta tuossa tapahtui ja olisi mielenkiintoista jonain päivänä kuulla mitä.

Dubois oli vasta kesällä ostanut miljoona-asunnon Columbuksesta, että jotain siellä tapahtui joka muutti suunnan.

Heitetään nyt oma arvaus:

Viimeinen niitti Pierre-Lucille oli kun näki palaverissa Korpisalon Paavo Väyrynen-kahvimukin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tainnut Dubois jättää kovin hyvää perintöä Columbukseen. En ole kuullut, että miestä olisi vielä kiitelty Columbuksen suunnalta ja toivotettu onnea jatkoon. Keklultakin kysyttiin, että oli varmaan katkeransuloista joutua luopumaan omasta ykköskierroksen varauksesta. Sanoi vaan, että "Not bittersweet at all" ja kertoi Laineen olleen Columbuksen listalla Dubois'n edellä ja olisivat antaneet paljon, jos olisivat saanet vaihdettua kolmannen varausnumeron kakkoseen. Dubois sai siis vielä piilovittuilua osakseen kiitoksien ja onnentoivotusten sijaan siis :D
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Columbuksella on nyt rosterissaan iso määrä laitureita, joista osa stunttaa keskellä kun kärkisenttereitä ei ole. Tällaisia ovat mm. Domi, Texier, Jenner ja kohta myös Roslovic.

On tuo kyllä melkoista, kun juuri Domi-kaupan aikaan Keklu puhui että saisi nyt vihdoinkin sentterit osumaan paremmin kohdilleen. Kautta menee muutama peli ja joutuu kauppaamaan PLDn mäkeen. Taas vielä syvemmässä kuopassa tuon asian suhteen.

EDIT:

Niin, ja kauppasihan se sen Wennbergin myös.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös