Columbus Blue Jackets 2011-12

  • 46 393
  • 82

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Milloin alkaa päitä putoilemaan Columbuksessa? Kahdeksan peliä takana ja tilillä ainoastaan yksi piste. Prospal jo aiemmin tällä viikolla ilmaisi turhautumisensa, ja vaati joukkuekavereiltaan parempaa asennetta ja kovempaa työntekoa. Ei hyvältä vaikuta Columbuksen tilanne tällä hetkellä, tosin Wisniewski on nyt pelikieltonsa kärsinyt ja palaa kehiin seuraavassa ottelussa. Josko se sitten sytyttäisi sinitakit?

Mutta jos siirtoja alkaa tulla, niin alkavatko ne GM:n potkuilla, valmentajan vaihdoksella vaiko pelaajakaupoilla? Kauaa tuota nykyistä menoa ei varmasti katsella, ei kesän suurten satsausten jälkeen ja kun joukkueen palkkakustannukset ovat maksimissa. Tulosta vaaditaan joukkueelta, ja muutokset ovat vääjäämättömiä jos suunta ei vaihdu ja nopeasti.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
0-7-1

Hiljaiseksihan se vetää. Tämän vuoden piti olla se THE kausi. Sesonki, jolloin marssitaan pudotuspeleihin ja haetaan se ensimmäinen voitto. Joukkueeseen on satsattu enemmän kuin koskaan; puolustukseen on hankittu kiekollista osaamista, Steve Mason on herännyt tulokaskauden tasolleen ja Rick Nash on viimein saanut vierelleen ykkössentterin. Bullshit.
Puolustus on koko alkukauden kärsinyt kovista loukkaantumisista ja viivapeloitteemme Wisniewski on ollut pelikiellossa. Tyutin ei ansaitse megasopimustaan ja Russell on edelleen järkyttävä omassa päässä.
Steve Masonin tekemisistä heijastuu järkyttävä epävarmuus eikä torjuntatyyli näytä yhtään istuvan tämän tekemisiin. Tämä heijastuu kenttäpelaajien tekemisiin vähintään yhtä järkyttävästi, kun koko ajan saa pelätä että meneekö jälleen omiin.
Hyökkäyspeli on, kuten arvata saattaa, aivan karmeata. Carterista ei ole ollut selkeäksi johtohahmoksi vaan Nashin vierellä ja muissa ketjuruleteissa on nähty köykäinen ja pehmeä täytepelaaja. Pelinkäsitys miehellä on erinomainen, mutta jokin ei vaan kohtaa. Voin vain kuvitella mitä Carterin pään sisällä liikkuu kun Flyers marssii ylöspäin taulukossa leveän materiaalinsa ja voittavan maalivahdin kanssa. Nyt Carter on sivussa joten vastuunkantajille on tilausta.
Nyt olisi Brassardilla jälleen tilaisuus näyttää epäilijöilleen! Siihen porukkaan olen itsekin vajonnut kauden alettua tällä tavalla.
Jottei olisi liian negatiivinen viesti niin todetaan että Prospal on ollut vahvistus. Kun huhut siirrosta Ohioon alkoivat niin kirosin ääneen. Peluri joka on 36-vuotias, pahan loukkaantumisen läpikäynyt ja osittainen kiekkokiertolainen ei kuulostanut kovinkaan houkuttelevalta. Mutta tehokas kaveri kyllä on. Mutta tosin seurassa alle kymmenen ottelua pelanneena on myös ehtinyt jo avautumaan medialle joukkueen heikoista otteista. Mutta ei Prospalia tästä voi syyttää. Kyllä jokaisella on tunteet pinnassa ja kaikkia vituttaa.
Rick Nash on matkalla kohti uransa ennätyspisteitä,mutta nyt kaivataan niitä maaleja. Tässä joukkueessa tuskin tulee vuosiin olemaan toista todellista maalinsylkijää, joten tässä tilanteessa niitä maaleja kaivataan. Ihan vain taloudellisten panostusten vuoksi.

Täytyy myös vielä mainita viikonlopun Ottawa-matsista sen verran että oli elämäni toiseksi suurin järkytys jääkiekon saralla tuloksellisesti. Edelle menee vain Ari Vallin vuonna 2004, mutta se ei ole tämän ketjun asia.

Tänään vastassa "rakas" Red Wings kotiluolassa. Trendin mukaisesti vastustaja peluuttaa kakkosmolariaan, joten jälleen on paikka iskeä. Howard on sen verran vakuuttava tällä kaudella ollut, joten sangen ystävällistä antaa myös Sinitakeille mahdollisuus voittoon. Myös Wisniewski pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa runkosarjassa. Apua toivottaisiin ainakin ylivoimaan, joka on edelleen melko kehnoa. Toivottavasti tänään on kotijoukkueella sihti kunnossa.
Linkki Youtubeen. Videolla Detroit-faneja Nationwide areenan katsomossa.

Suurin mielenkiinto on illan yleisömäärässä. Ohiolaiset ovat urheilun ystäviä, mutta jossain välissä tulee uskollisuudessakin raja vastaan. Toivottavasti rivalry saa fanit saapumaan paikalle.
Tappion sattuessa uskoisin että Arniellin on aika väistyä.

Loppuun vielä kiitos B-Jacketille ketjun hengissä pitämisestä. Kirjoituksiasi on aina ilo lukea. Toivottavasti pystyn itse vielä joskus vastaavaan.

I´ll carry the flag.
 
Viimeksi muokattu:

lapaluu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets, JYP, Denver Broncos
Columbus Blue Jackets - Läpsyttelyä jo vuodesta 2000

Ensiksi haluan pyytää arvon palstatovereilta anteeksi etten ole osallistunut tämän kauden puintiin ollenkaan. Mutta silloin kun ei ole mitään järkevää sanottavaa, on parempi pitää turpa kiinni. Ja näin olen toiminut.

Sen verran mitä olen työni ohella päässyt seuraamaan (4 peliä tällä kaudella) on sanottava että urheiluklisee "eteenpäin on menty" ei kuvasta millään tavalla tämän hetken Columbusta. Joukkue on tällä hetkellä täynnä pieniä ja vähän suurempiakin pettymyksiä eikä valoa tunnelin päässä taida näkyä.

Tähän voisi eritellä kaikenlaisia syitä miksi tämänhetkinen record on niinkin murheellinen, mutta ongelmakohdista kirjoittaminenkin tuottaa niin syvää masennusta, että parempi on antaa yksittäisten asioiden olla. Fakta on se että koko organisaatio on yhtä mikkihiireä merihädässä ja jopa tulevaisuus seuralla saattaa olla vaakalaudalla.


Eilinen Anaheim-voitto saattoi olla kaikessa ironisuudessaan paha asia. Tällä voitolla sekä valmennusjohto että johtoporras saa lisäaikaa toimintaansa vaikka on selvää, että tuolla tavalla ei NHL-tasolla kovinkaan monia pelejä voiteta. En aio kuitenkaan kaataa johtoportaan tai valmennukseen niskaan koko lastia. Tässä sopassa on oma roolinsa myös pelaajilla ja tuntuu että ammattiylpeys olisi osalta pelaajista kateissa.


Tässä kohtaa on toivottava Disney-maailmasta tuttua ihmettä, että jokin kytkimen kääntö saa koko organisaation kurssin kääntymään 180 astetta oikeaan suuntaan.

I carry the flag, to the end...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jokohan viimeöinen pohjanoteeraus riitti, ja valmennus lähtisi vaihtoon? Ei taida tässä tilanteessa muukaan auttaa. Ensin valmennus vaihtoon, ja sitten pelaajavaihtoja. Vermette, Russell, Brassard ja kumppanit kaupaksi. Mason myös jos jostain löytyisi niin epätoivoinen joukkue, että huolisi tämän. Vaikuttaa nimittäin vahvasti tämän sukupolven Jim Careyltä, yhden kauden tähdenlennolta.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Tuolla Ducks osiossa jo vähän pähkäilin treidiä Nash <-> Ryan. Columbuksen fanit ja joukkuetta seuraavat osaavat varmaan tarkemmin kertoa onko Nashin otteissa ja elekielessä näkynyt turhautuminen kuinka paljon ja onko ylipäätään mahdollista että Columbus treidaisi tähtipelaajansa muualle? Maisemanvaihto saattaisi ainakin Ryanille tehdä hyvää ja maalintekopotentiaali on molemmilla pelaajilla lähes sama.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Anton Vermette voisi olla aika hyvä treidikapula, sillä äijässä löytyy potentiaalia kyllä. Luulisi Jackets tuolla heidän ykkösellään saavan jotakin aikaiseksi, mutta ei näköjään pahemmin.

Eiköhän Nashilla tule se sama mittari täyteen, kun Kovylla Thrashersin aikaan, kun oltiin vain hänen varassa. Jokainen pelaaja haluaa sitä menestystä, ja kyllä sitä paljon haluaisin Nashillekkin. Jackets voi olla rakas seura hänelle, mutta on hänellä varmasti käynyt mielessä myös seuran vaihto.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Uusia GM-kandidaatteja sitten ehdotellaan eri lätkäsaiteilla. Ilmoille on heitetty sellaisia nimiä kuin John Ferguson Jr., Craig Button, Ron Hextall ja Dave Nonis. Buttonin huhuilu vaikuttaa maalaisjärjen perusteella hyvin kaukaa haetulta vaihtoehdolta, taisi Button jossain todeta ettei mitään yhteydenottoja hänen ja Columbuksen välillä ole ollut. Sama homma Hextallin kanssa, Kingsin GM Lombardi myös varmisti että kukaan ei ole hänelle asiaan liittyen soittanut.
Kyllä tässä tuollaisten satsausten jälkeen GM on ehkä vaan pistettävä surutta ulos kun tulos on ollut suoraan sanottuna paska. Eikä noista yllä esitetyistä oikein kukaan houkuttele.

Oma suosikkini GM:ksi olisi ollut viime vuonna Atlantassa hyviä liikkeitä tehnyt Rick Dudley, mutta hänkin näkyy olevan nykyään Toronton palkkalistoilla. Ennen Atlantaahan Dudley oli Chicagon mestrijoukkuetta luomassa apulais-GM:nä. Mitäköhän Kekäläisen Jarmo tuumisi jos Blue Jackets tarjoaisi tänä syksynä paikan GM:nä, sillä sitähän Jarmo lähti Euroopan kautta hakemaan ja jos Columbus tarjoisi niin jättäisikö lupaavalta vaikuttavan Jokeri-projektinsa?
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Vihdoinkin tapahtui koko kauden odotettu liike. Paljon olisi sanottavaa, mutta sanat eivät riitä kertomaan.
Tuli jälleen valvottua viime yöt ja katsottua länsirannikon vierailut Kingsejä ja Duckseja vastaan. Molemmat pelit olivat karseata taaperrusta eikä kehitystä ole koko kautena tapahtunut. Jopa Rick Nash näyttää väsyneeltä. Carter ei tällä pelillä ole todellakaan NHL-tason ykkössentteri ja Umberger viettää enemmän aikaa jäällä kontillaan kuin pystyssä pysymiseen. Wisniewski on ihan pätevä kiekollinen pelaaja, mutta huonompi omaan päätyyn kuin Anton Strålman. Vaikkakaan James ei peleihin osallistunut. Mutta silti; kaikki on paskaa tällä hetkellä tässä organisaatiossa.
Arnielin ulostus oli oikea vaihtoehto vaikka kaikki onkin tältä kaudelta jo hävitty. Päävalmentajan pallille nousseen Todd Richardsin suhteen ei ole mitään odotuksia, mutta annetaan hänelle omasta puolestani vapaat kädet. Kausi menee jo nyt ennätys heikosti, sillä nykyisellä pistekeskiarvolla Blue Jackets kerää oman seurahistoriansa heikoimmat pisteet.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kauden ainoa valopilkku Vinny Prospal on yllättäen tehnyt vuoden jatkosopimuksen Ohioon! Vinny tuntui olevan otettu mahdollisuudesta kun Columbus antoi tilaisuuden pelata viime kauden jälkeen, joten kaikesta näkyi Prospalin halu auttaa organisaatiota tässä vaikeessa syöksykierteessä. Lisäksi hänen lapsensa ovat nyt kouluikäisiä ja tilannetta helpottaa paikkakunnalle jääminen. Caphit ei omiin silmiini osunut.

edit. Palkasta osui silmiini "As is club policy, terms were not disclosed."
 

Ferris

Jäsen
Kauden ainoa valopilkku Vinny Prospal on yllättäen tehnyt vuoden jatkosopimuksen Ohioon! Vinny tuntui olevan otettu mahdollisuudesta kun Columbus antoi tilaisuuden pelata viime kauden jälkeen, joten kaikesta näkyi Prospalin halu auttaa organisaatiota tässä vaikeessa syöksykierteessä. Lisäksi hänen lapsensa ovat nyt kouluikäisiä ja tilannetta helpottaa paikkakunnalle jääminen. Caphit ei omiin silmiini osunut.

edit. Palkasta osui silmiini "As is club policy, terms were not disclosed."

Palkka on 2,5 milliä ja sopparissa on NTC. Lisäksi on tehty herrasmiessoppari siitä että uran jälkeen Prospal jatkaa organisaatiossa muissa töissä. Nämä tiedot allaolevasta artikkelista.

Prospal Signs Extension | BlueJackets Xtra
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Columbuksen aloituskokoonpano kauden viidennessä kohtaamisessa Chicagoa vastaan.

Umberger - Brassard - Nash
Prospal - Carter - Letestu
Vermette - Påhlsson - Dorsett
Russell - MacKenzie - Gillies

Tyutin - Johnson
Wisniewski - Moore
Savard - Lebda

Mason
(York)

Allen York vaihdettiin maalin suulle toisessa erässä Patrick Kanen 4-1 maalin jälkeen. York on muuten pelannut vain yhden kokonaisen ottelun tällä kaudella ja senkin nimenomaan Blackhawksia vastaan. Blue Jackets yritti hyvin ensimmäisessä erässä, mutta sitten puhti tuntui loppuvan ja tulos oli tälle kaudelle tyypillinen joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Tsemppiä kaikille Jackets-faneille! Muistan vielä liian hyvin Chicagon loputtoman rämpimisen aikaan, miltä tuntui seurata syvissä vesissä taapertavaa joukkuetta. Ja SM-liigan puolelta tietysti on tuoreempaakin kokemusta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Pelonsekaisin tuntein treiditakarajaa odotellaan.

Oma toive olisi päästä Vermettestä, Masonista, Påhlssonista sun muista loukkaantumisherkistä turhakkeista eroon ja hankkia niillä tulevaisuutta tai hyvää maalivahtipotentiaalia niin paljon kuin mahdollista.

Vaikka B-Jacketin toive toteutui ja Vermette läks Phoenixiin niin veikkaan ettei tuo vastine (2nd round pick, 5th round pick, McBackUp) tyydytä ketään muuta kuin GM Howsonia. Siinä kun UFA-pakeista saadaan parempia vastineita (2nd + 3rd / 2nd + Geoffrion) niin Howson saa vain 2nd + 5th paketin pitkän sopimuksen omaavasta Vermettestä.

Pelottaa Columbuksen puolesta ajatuskin Nashin treidaamisesta. Lopulta varmaan lähtee 1st + 2nd round pakettiin joukkueelta minkä varaukset ovat sieltä väärästä päästä.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Tuo vastinehan on oikeastaan varsin hyvä jyrkässä laskusuunnassa olevasta, ylihintaisesta kolmosketjun pelaajasta, jonka kallista sopimusta on jäljellä vielä kolme täyttä kautta. Ei ollenkaan huono kauppa Howsonilta.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Pelottaa Columbuksen puolesta ajatuskin Nashin treidaamisesta. Lopulta varmaan lähtee 1st + 2nd round pakettiin joukkueelta minkä varaukset ovat sieltä väärästä päästä.

Ken Holland kuuntelee... Eiku helvetti, sehän kauppas jo 1.kierroksensa pois. No, Howson varmaan tyytyy pakettiin Emmerton+2nd&3rd, koska onhan Nash jo parhaat päivänsä nähnyt. Joukkue pitää rakentaa uudelleen, ja tällä kertaa se pitää aloittaa varaamalla puolustaja.

"Columbus Blue Jackets is proud to use it's 1st selection in 2012 NHL-draft, Defenseman, Slaaateeeeeeer KOEKKOEK!!"
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Todennäköisin Columbuksesta Detroittiin siirtyvä ukko voisi olla Samuel Påhlsson.

Aloitukset ovat tällä kaudella menneet heikommin kuin aiemmin. Tämä voisi johtua siitä, että Kris Draper ei ole harjoituksissa mukana reenamassa muita paremmaksi. Draperhän ei viime kaudella enää aloituksia itse otteluissa paljon ottanut, vaan oli lähinnä laituri.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tuo vastinehan on oikeastaan varsin hyvä jyrkässä laskusuunnassa olevasta, ylihintaisesta kolmosketjun pelaajasta, jonka kallista sopimusta jäljellä vielä kolme täyttä kautta. Ei ollenkaan huono kauppa Howsonilta.

Riippuu toki siitä miltä kantilta asiaa katsoo. Itse näen hänessä edelleen paljon potentiaalia ja varsinkin Phoenix joukkueena varmaankin sopii hänelle. Ja kai Vermette edes kohtuullisesti onnistui, jos hän kolmosketjun pelaajana on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Riippuu toki siitä miltä kantilta asiaa katsoo. Itse näen hänessä edelleen paljon potentiaalia

Erinomainen hankinta tuohon hintaan. Monipuolinen kahden suunnan hyökkääjä joka on pelannut koko uransa heikoissa joukkueissa. No tuo nyt ei kauheasti muutu nytkään mutta 25 av-pistettä ja 17 voittomaalia kertoo jotain Vermettestä.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Ei tämä Vermette siirto nyt niin yksipuolinen välttämättä ole. Toki Vermettellä on potentiaalia onnistua Phoenixissä, mutta jos Columbus malttaa pitää Nashin ja Carterin, niin en näkisi Vermetten siirrossa mitään vikaa Columbuksen kannalta. Cap-tilalla on arvoa sinänsä, Vermetten palkassa oli ehkä sen verran liikaa, etteivät tarjoukset tuota kummemmiksi kohonneet. Eikä Vermetteä ole mahdoton korvata, tässä vapautuu paikka esim. jollekin Johansen / Calvert / Atkinson kolmikosta ja sitten tila käyttää rahat johonkin muuhun kuin hyökkääjään. Jos taas Nash & Carterkin lähtevät, niin silloin Columbus kaivaa itselleen todella syvää kuoppaa.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Eikä Vermetteä ole mahdoton korvata, tässä vapautuu paikka esim. jollekin Johansen / Calvert / Atkinson kolmikosta ja sitten tila käyttää rahat johonkin muuhun kuin hyökkääjään.

Vermette on jo korvattu tulevia vuosia ajatellen Mark Letestun hankinnalla. Täyttää todella hyvin kolmossentterin tontin. Kyllä Carter ja Brassard hoitavat ylempien ketjujen sentterintontit mikäli Carteria ei treidata kuluvan kauden aikana. Nashin siirtoon en jaksa uskoa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Huomenna Columbuksella olisi vastassa hyvällä vireellä porskutteleva Colorado, joten eiköhän sieltä turpiin tule. Jos Nashia ollaan kuumasti kaupittelemassa, luulisin että hän pelaa todella paljon(halutaan todistella Nasun tasoa) tai todellä vähän(kaiken varalle, että ei vaan loukkaannu).

Tosin näin tänään jännän autonrekkarin joka on meni jotenkin DOT 355. Tämähän tarkoittaa sitä että ensin on Draw, sitten mennään OverTimelle kolmannen(3) erän jälkeen tilanteessa 5-5. Tämän enempää en pystynyt päätellä rekkarista, joten pysyn kannassani että Columbuksen pojat häviää.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
No pitkästä aikaa kirjotellaan tälle NHL puolellekkin sitten.. Mutta joo Columbus on siis nyt erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa kun lähes kuka vaan voi tradedeadlinella liikkua täältä pois päin. Pois lähti jo Vermette jolla on potentiaalia huomattavasti parempaan mitä täällä esitti, jalkoja on ja käsiäkin hyvin uskon että Phoenixissä nähdään täysin uusi Antoine Vermette, pelaajan kannalta hyvä että pääsi pois täältä sillä sen verta sekava on tämän hetken tilanne, vaikka korvaus olisi ehkä hieman korkeampi voinut olla mutta eipä sen nyt niin väliä kun jälleenrakennus alkaa vaikuttaa ainoalta vaihtoehdolta.

Suurimpana kysymysmerkkinä onkin seuran kasvoit ja ja seurahistorian paras pelaaja Rick Nash, joka on kaupan mutta pieneen ylihintaa muiden kannalta, mutta toisaalta Columbukselle on varmasti kivuliasta luopua Nashistä vaikka korvaus olisikin kuinka huippuluokkaa. Nash on kuitenkin se ainoa pelaaja joka on Columbuksen alkuajoilta asti joukkueessa ollut mukana ja kyennyt hankkimaan itselleen arvostetun aseman NHL:ssä, jos Nash myytäisiin voisi käydä pahimmassa tapauksessa niinkin että osa faneista alkaisi äänestää jaloillaan ja katsomot tyhjenisivät. Nashin myynti johtaisi todennäköisesti Howsonin potkuihin, mutta potkut voi tulla muutenkin ja olisi ehkä organisaation tulevaisuuden kannalta hyvä juttu. Vaikka myyntihuhut ovat kovat, niin silti luulen että Rick pysyy Jacketseissä, vaikka ei pysyisi niin silti on hän suurin Blue Jacket for ever.

Sen sijaan jos kaupaksi käyn niin luulen että ulos lähtee ainakin Samuel Pahlsson, sillä kyllä mies jonnekkin Cup contenderin Bottom-6 mahtuu, kuitenkin hyvä pelaaja sinne vaikka loukkaantumisherkkä onkin. Toisena mahdollisena poistujana pidän Jeff Carteria, joka ei ole onnistunut toivotusti lyhyellä Blue Jackets urallaan, Carterista voisi saada hyvän prospektin ja korkean varausvuoron.

Synkkää on...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sen sijaan jos kaupaksi käyn niin luulen että ulos lähtee ainakin Samuel Pahlsson, sillä kyllä mies jonnekkin Cup contenderin Bottom-6 mahtuu, kuitenkin hyvä pelaaja sinne vaikka loukkaantumisherkkä onkin.

Samuel Påhlsson kelpaa varmasti jollekkin jos lähtee edullisesti, kokemusta löytyy kovista peleistä, Sitä taas en ymmärrä miten hän muka on "loukkaantumisherkkä"? Ei ainakaan viimeiseen kolmeen kauteen sen pahemmin ollut rikki, 09-10 79 peliä, 10-11 82 peliä ja tälläkaudella ollut yhdestä ottelusta sivussa ilmeisesti flunssan takia. Carter myöskin alkanut päästä vauhtiin kun vihdoinkin saanut olla terveenä pidempään, ei kannata häntäkään kaupata vielä ellei tule todella takaisin kovaa pakettia, ei noita laadukkaita senttereitä kummiskaan kasva puissa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pakko tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin sen verran, että Columbuksen ei mielestäni todellakaan kannata kaupata Carteria, eikä ainakaan Nashia. Nash on kumminkin Columbus fanien suuri suosikki ja Columbuksen ehdottomasti paras pelaaja. Columbuksella on kumminkin tulossa korkea varaus tänä vuonna ja sieltä olis tulossa joku kova pelaaja. Järkevintä olisi varmaankin myydä Pahlsson ja Huselius joilla molemilla loppuu sopimus tähän kauteen ja heistä kyllä saisi varmasti jotain järkevää vastineeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös