Colorado Avalanche 2013–2014

  • 231 685
  • 819

Ralph

Jäsen
Pelaajakarttakin oli vähän vasemmalla kädellä tehty ja sieltä löytyi pelaajia, jotka on jo lähetetty farmiin ja kartalta puuttui pelaajia, jotka todennäköisesti aloittavat kautensa ylhäällä.

Jeps, tuo pelaajakartta vei oman mieleni matalaksi, on todellakin vasemmalla kädellä hutaistu. Kirjoitusvirheisiin puuttumatta, hyökkäykseen voisi laittaa useamman nimen, kuten muilla joukkueilla näyttäisi olevan. David, eikun Mark Olver on valitettavasti farmissa ja siksi kuuluisi pois listalta, ellei sitten vain alemmas vitoskenttään. Mukaan ainakin Brad Malone ja Patrick Bordeleau. Puolustuksesta pois Stefan Elliott ja tilalle Nick Holden.
 

Ilmaveivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Harjoitusottelut päättyivät loppujen lopuksi 3-3-0 recordilla, kun Starsin vieraana tuli selkeä 1-5 tappio ja viimeinen peli Vegasissa Kinsejä vastaan päättyi 3-2 voittoon. Pelissä oltiin jo 0-2 tappiolla, mutta ROR:n kavennuksen ja Landeskogin kahden maalin myötä noustiin takaa voittoon.

Viimeiset pudotukset olivat odotetusti Malone, Aittokallio ja Desbiens. Wilsonin polvi vaivaa vieläkin ja kausi alkaa hänen osaltaan IR-listalta. Paluun ennakoidaan tapahtuvan 5:ssä ottelussa Capitalsia vastaan. Näin ollen sekä Holden että Guenin aloittavat ylhäällä, mutta Wilsonin tervehtyessä jompikumpi lähtee farmiin. Roy kertoi pudotusten jälkeen olleensa todella vakuuttunut Aittokallion otteista ja termi "close" kuvaa sitä kuinka lähellä Sami on NHL-paikkaa. Brad Malone sai myös Roylta kehuja ja aika avoimesti Patrick jutteli, että jos Brad ei viimeistään ensi vuoden campin jälkeen lunasta paikkaansa joukkueessa, niin silloin Malone treidataan johonkin, jossa Bradilla on paremmat edellytykset pelata ylhäällä. Veikkaan tosin, että Malone nousee vakirosteriin jo tämän kauden aikana.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mitenkäs tuo Mackinnon on nyt harjoitusmatsit ja -leirit vetänyt? Onko osoittanut odotuksien arvoiseksi ja pelannut hyvällä tasolla? Entä miten on pelaaminen luonnistunut eritoten omaan päähän?
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Nyt on kausi potkaistu käyntiin. Laitetaan ketjut tähän ja lisäillään muut tunnelmat myöhemmin.

O'Reilly-Duchene-Downie
Landeskog-Stastny-Tanguay
McGinn-MacGinnon-Parenteau
McLeod-Mitchell-Bordeleau

Sarich-Benoit
Hejda-Johnson
Guenin-Barrie

Varlamov
Giguere

Näillä siis avauserään.
 

K33pr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hieno matsi. MacKinnonille kaksi syöttöä ja hienoja passeja oli kyllä. Varlamov pelasi huikean pelin 35 torjuntaa ja nolla meni rikki kun 6 sekunttia jäi pelikelloon. Lopussa Lovejoy koitti jotain likasta MacKinnoniin, mutta onneksi Nathan väisti suurimman osan siitä. Toivottavasti kunnossa. Patrick Roy näytti myös tunteitaan lopussa, kun kaatoi vaihtoaitioiden välisen väliseinän kiroillessaan Bruce Boudreaulle.

Perjantaina tulee vastaan Nashville ja Seth Jones. Innolla odotetaan.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Jaa jaa. Pre-season meni omalta osalta täysin ohi, jatkoaikaa lukematta paljon, Avalanchen sivuille tulleet uutiset jäivät lukematta ja ottelujen tulokset sivuutettiin... no, kyllähän RORin alivoimajatkoaikaspinoramamaali herätti hiukan tunteita. Siinä olikin oma pre-season. Pakko ottaa niskasta kiinni nyt.

En usko kykyjeni riittävän lundemaisiin otteluraportteihin, joten tyydyn nostamaan vain pieniä huomioita peleistä. Oma elämäntilanne on sellainen, että arkimatseja ei pysty katsomaan, viikonloppuna tarkoitus olisi katsoa niin paljon kuin mahdollista. Poikkeuksena toki season opener, joka oli must. Mukava oli katsoa Altitudea ja kuunnella Hayesiä.

Ketjut löytyykin Avsin viestistä, joten ei tarvitse tähän liittää niitä. Parenteau oli siirretty ykkösketjusta pois. Ajatuksena erinomainen, nyt Coloradolla on 3 kakkoskenttää, joilla vastustaja saadaan pidettyä koko ajan varpaillaan. Sitä Anaheim-peli olikin, neljällä ketjulla vyörytettiin hyökkäyksiä. Nelosketju oli erinomainen, McLeod on aina tunnollinen taistelija, erinomainen nelosketjulainen ja alivoimapelaaja. Näköjään A:n saanut rintaansa myös, ei valittamista. Outoa olisi toisaalta laittaa McLeod sitten poppariosastolle, joten sitä ei taideta kauden aikana kauheasti tehdä. Bordeleauta olen pitänyt vain raskaansarjan tappelijana, mutta hänessä on ainesta hyväksi nelosketjulaiseksi ja alivoimapelaajaksi. Mitchell... eräs suosikkipelaajistani. Oli hurjassa iskussa Anaheimia vastaan. Maali, ok, mutta muutenkin näytti kykyjään niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Pelasi viime kaudella enemmän laidassa (loukkaantumisten takia), mutta hyvin pärjäsi myös aloitusringissä.

MacKinnon väläytteli taitojaan heti ensimmäisessä erässä, tehden crosbymaisen luistinhaltuunoton ja sitten painamalla hyökkäykseen. Pelasi tunteella, oli jo valmis tappelemaankin. Hankki jäähyn vastustajalle. Nopea, taitava, ajaa maalille. Muistuttaa mielestäni Duchenea. Vielä ei tosin nähty MacKin laukausta. Ikävääkin ikävämpi tilanne tuo pelin lopussa tullut polvitaklaus, ei näyttänyt luistelevan kovin hyvin. Esitti mielestäni, ettei mitään hätää ollut, mutta varovasti nyt! Aloitusringissä petrattavaa, mutta ihan ymmärrettävää. Pari namupassia McGinnille, sai hänkin pari maalia, ei enää laukonut maalipuihin.

Duchene ei mielestäni pelannut kovin hyvin. Koko ajan mieleen tulee ajatus datsyukmaisesta kahden kivireen vetämisestä, mutta Downie ja ROR pelasivat kyllä hyvin. Ehkei ajatus ollut vielä kohdallaan, toivottavasti alkaisi tiet kohdata. Finnish Isles kirjoitti Islanders-ketjussa Parenteaun tehtävästä Islanders-ajoillaan: tuoda kiekkoa ylös. Samaa puhuivat selostajat. Parenteau voi olla ihan hyvä MacKin rinnalla, mutta toivottavasti Duchene löytäisi Downiesta ja RORista hyvät laiturit.

RORilta erittäin hyvä peli, on se vain taitava kiekonriistäjä ja syöttölinjojen lukija. Nyt voi tulla pisteellisestikin kova kausi. Me likes.

Hyvää fyysisyyttä oli pojilta. Landeskogilta pari mehevää taklausta Perryyn, myös McGinn ja Downie taklasivat hyvin. Getzlaf turhautui ja Perryllä meni pupu pöksyyn.

Ensimmäinen erä oli mielestäni todella huonoa peliä, varsinkin puolustusalueella, ennen avausmaalia. Omalla alueella menetettiin kiekkoja, ei päästy pois omalta alueelta, kiekko poltti lavassa, ei annettu kunnon syöttöjä. Varsinkin Getzlaf ja Perry pitivät pieniä puolustajiamme pilkkanaan. Numero 5, eli Guenin, oli alussa aika onneton ja ponneton. Avausmaali kuitenkin rauhoitti peliä, mutta edelleen Anaheim piti kiekkoa paremmin alueellamme, kuin me heidän. Tilastoja en tähän hätään löytänyt.

Toinen erä oli erinomaista peliä. Kolmannessa oltiin alussa taas pinteessä, mutta maali rauhoitti peliä.

Ylivoimaa pelattiin yhdellä viivamiehellä, joka oli pääsääntöisesti Barrie. Johnson meni aina pyörityksen alkaessa maalin eteen. Muut kolme pelaajaa olivat jakautuneet kätisyyden mukaan siipiin ja kulmiin. Ylivoima ei ollut kovin hyvää (vaikka kaksi maalia tulikin), mutta en olisi huolestunut, koska Anaheimin alivoima on hyvää. Oli jo viime kaudella.

Alivoimalla ei maaleja päästetty, joten ei kai sitä kovin tyytymätön voi olla? MacKinnon pelasi molemmissa alivoimissa, mikä yllätti minut.

Varlamov...oli...uskomaton. Fakta oli, että Anaheimilla oli paremmat paikat. Varlamov on aina ollut hyvä, mutta sitten on niitä hetkiä/jaksoja kun mikään ei tartu. En siis ala vielä hyppimään onnesta. Joitain teknisiä asioita huomasin (vaikken todellakaan ole mikään asiantuntija) Varlyn pelaamisessa. Kerran hyökkääjä tuli kulmasta maalia kohti, Varlamov pudotti polvilleen, eikä jäänyt tolppaan kiinni. Mailapelaamista oli mielestäni kehitetty, ja se oli aktiivista. Eikä kiekonmenetyksiä tullut. Varly näki koko ajan kiekon, vaikka oli maskia, ja oli aktiivinen asennossaan.

Hyvä peli siis, on se Nashville-pelikin pakko katsoa.

ps. Miksi perkeleessä Varly ei pitänyt nollapeliä, olisi ollut hyvä fantasyä ajatellen. Vituttaa. Varly vittuun.
 

Ralph

Jäsen
Ihan odotetunlainen kauden avaus. Kun katsoo Coloradon hyökkäyksen kärkeä, eli tässä tapauksessa kolmea ensimmäistä kenttää, ei voi yhtään yllättyä. Tuolla materiaalilla maaleja pitäisikin tehdä liukuhihnalta. Ongelma on toisessa päässä kenttää ja jos se pelissä onnistuu, tuollainen 6-1 on ihan odotettu lukema.

Näistä top-9 hyökkääjistä pisteille tänään pääsi seitsemän, eli kahdelta on pistetili avaamatta. Kyseinen kaksikko on siis Gabriel Landeskog - Paul Stastny.

1-0 - Ryan O'Reilly on valppaana ja nappaa syötönkatkon vastustajan siniviivalla. Läpiajosta ranteella kiekko pussiin.

2-0 - Ylivoimalla Alex Tanguay pelaa maalinkulmalle Ryan O'Reillylle, joka yrittää siitä. Torjunnasta kiekko toiselle tolpalle josta Steve Downie lapioi sisään.

3-0 - Vastahyökkäyksessä Tyson Barrie pelaa ensin John Mitchellille ja spurttaa sitten kärkeen. Kaksi vs. yksi -tilanne, josta Mitchell itse napauttaa ranteella sisään.

4-0 - Kiekko päätyyn josta Nathan MacKinnon hakee sen. Pelaa paikan maalille Jamie McGinnille joka laittaa sisään.

5-0 - P.A. Parenteau tökkii Nathan MacKinnonille hyvän paikan, mutta tämä vielä taiteilee kiekon Jamie McGinnille joka kiittää uudelleen.

6-0 - Ylivoimalla Steve Downie löytää poikittaissyötöllä Matt Duchenen, jolla helppo työ hieman vitkutellessakin laittaa kiekko rysään.

Ottelun pistemiehet:

1. Alex Tanguay, 0+3 = 3
2. Jamie McGinn, 2+0 = 2
3. Ryan O'Reilly, 1+1 = 2
4. Steve Downie, 1+1 = 2 (Gordie Howe -hattutemppu)
5. Nathan MacKinnon, 0+2 = 2
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Olipa aikamoinen statement Avsilta heti kauden alkuun.

Ekassa erässä Avs oli vähän purjeessa ja Vezina-Varly pelasti kauden aloituksen nollaamalla ankkapojat kerta toisensa jälkeen. Ensimmäisen erän loppuun O'Reilly pääsi napauttamaan ranteella 1-0 Beaucheminin namupassista.

Toisessa erässä Avs taisi olla vetojen suhteen häviöllä 0-6 aluksi, mutta veivät kuitenkin erän selkeästi 3-0.

Kolmas erä oli lähinnä muodollisuus ja kotona tuli vain jännitettyä ettei kukaan niistä monista mätisäkeistä pistä Coloradon miehiä lasaretin puolelle.

Ben "pussy" Lovejoy yritti parhaansa mukaan teloa Calder-Mackinnonin polven, mutta onneksi tilanteesta selvittiin ehjin nahoin. Tuo Lovejoyn ajojahti lähti siitä, kun MacKinnon antoi hieman kovuutta miehelle maalin edessä. Sen jälkeen McGinn ja Downie kävivät kyselemään Lovejoyn kuulumisia, mutta ei raukka uskaltanut muille alkaa kuin vain rookielle.

Getzlafin kasetti meni jo 3-0 tilanteessa ja sen jälkeen miestä kiinnosti vain Coloradon pelaajien kuulumisten kysely ja lopulta hän päätyi ottamaan illan viimeiset hitaat Downien kanssa.

Perry tyytyi ruiskimaan vain vettä O'Reillyn päälle. Kävi hieman miestä sääliksi, kun Vikingskog ajoi miehen pystyyn ja Vezina-Varly nollasi Perryn kaikki aikeet. Tämän pelin jälkeen ymmärrän taas hieman paremmin vilpertin ankkavihaa.

Harmittavasti Vezina-Varlyn nolla rikkoutui neljä sekuntia ennen loppua, kun ketään ei kiinnostanut enää puolustaminen.

Ottelun lopuksi Roy meinasi käydä läskin päälle, kun se sieltä pleksin takaa jotain vinkui. Onneksi oli vaihtopenkit toisistaan erottava pleksi paikallaan.

Erittäin mainio kauden aloitus koko joukkueelta! Pakko myöntää, että kyllä vähän silmäkulma kostui Royn astuessa pukukopista vaihtopenkin taakse seisomaan alkuseremonian aikana. Nashvilleä vastaan sitten seuraavaksi!
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Oijoi. Mulle kiinnostavin yksittäinen asia tällä kaudella koko liigassa on Patrick Royn edesottamukset penkin takana ja kyllähän tällainen alku lämmittää mieltä, 6-1 voitto plus hyvät rähinät heti ekaan peliin! Sattuu olemaan kaikessa vittupäisyydessään ehkä suosikkipersoonani koko lajissa. Colorado on aiemin ollut vähän sellainen inhokkiseura kun on tullut tuota Detroitia fanitettua mutta kyllä nyt tulee seurattua ex-inhokin otteitakin hitusen tarkemmin.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Ottelun lopuksi Roy meinasi käydä läskin päälle, kun se sieltä pleksin takaa jotain vinkui. Onneksi oli vaihtopenkit toisistaan erottava pleksi paikallaan.

Taisi syynä olla Bordelaun täysin turha ämmäily, kun peliä oli jäljellä kuusi sekuntia. Vetää täysin turhan poikkarin Boninoon aloituksessa ja lähtee sen jälkeen karkuun kuin mikäkin akka.

Eipä se pleksi kovin hyvin tuntunut olevan paikallaan, kun Roy sai sen melkein kumoon tönäistyä.

Viihdyttävältä peliltä vaikutti koosteen ja näiden parin videon perusteella. Avsilta nättejä maaleja ja Varly oli hyvin hereillä. Samaa ei todellakaan voi sanoa Fasthista.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Taisi syynä olla Bordelaun täysin turha ämmäily, kun peliä oli jäljellä kuusi sekuntia. Vetää täysin turhan poikkarin Boninoon aloituksessa ja lähtee sen jälkeen karkuun kuin mikäkin akka.

Omien silmien käyttö on sallittua. Bordeleau tuuppaa Beleskeytä kahdella kädellä mailan roikuessa toisessa kädessä kyljen vieressä. Tuosta sitten ankkapojat vetävät itkupotkikset.

Omasta puolestani Borly olisi saanut pitää kunnon kurinpalautuksen ankkapojille, kun heitä ei kiekon peluu kiinnostanut ottelun puolivälin jälkeen yhtään.

Mike Chambers @MChambersDP
Patrick Bordeleau: “Patty (Roy) said nothing crazy at the end. They for sure rushed at us. I didn’t even hit the guy in front of the bench .

Mike Chambers @MChambersDP
Bordeleau: “They rushed at us, like three guys, so me and McLeod dropped the gloves to get ‘er going.”
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Omien silmien käyttö on sallittua. Bordeleau tuuppaa Beleskeytä kahdella kädellä mailan roikuessa toisessa kädessä kyljen vieressä. Tuosta sitten ankkapojat vetävät itkupotkikset.

Omasta puolestani Borly olisi saanut pitää kunnon kurinpalautuksen ankkapojille, kun heitä ei kiekon peluu kiinnostanut ottelun puolivälin jälkeen yhtään.

On se kyllä mahtavaa kun tuo yksi organisaatio osaa pitää tuon oman linjansa muuttamatta sitä yhtään. Pelaajat vaihtuvat, mutta varmaa on se että aina ankat pistävät hulinat pystyyn kun hiukankin on pelissä vastoinkäymisiä. Ja sen jälkeen itkut medialle kotituomareista. Hieno organisaatio, hienoja pelaajia.
 

Playfair

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Colorado Avalanche
Oli kyllä hienoin aamu pitkästä aikaa herätä ja katsoa kauden avauksen alkaneen pitkästä aikaa voitolla. Ja vielä millä lukemilla! Itse en peliä aamukiireiden vuoksi voinut katsella.

Roy todellakin on pistänyt joukkueeseen lisää puhtia. 6-1 tauluun, komeita maaleja ja ilmeisesti Varlamoviakin on tullut sparrattua. Sitten pelin lopussa vielä pistää hulinaksi penkin takana. Kyllä voidaan nyt puhua paljon kiinnostavammasta joukkueesta ja organisaatiosta kuin viime vuosina, kun koko kiekkokansan tuntemat herrat saavat tulosta aikaan!

81 runkosarjapeliä jäljellä, mutta tästä on mitä parasta jatkaa! Joko tänä vuonna pääsisimme mukaan playoff-taisteluun!?
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
On tuo Patrick kyllä melkoinen veijari kun pistää jo avauspelissä 6-1 -voiton jälkeen vielä tuollaiset härdellit pystyyn... Mutta komea esitys Avsilta kaikin puolin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oli kyllä hienoin aamu pitkästä aikaa herätä ja katsoa kauden avauksen alkaneen pitkästä aikaa voitolla. Ja vielä millä lukemilla! Itse en peliä aamukiireiden vuoksi voinut katsella.

Roy todellakin on pistänyt joukkueeseen lisää puhtia. 6-1 tauluun, komeita maaleja ja ilmeisesti Varlamoviakin on tullut sparrattua. Sitten pelin lopussa vielä pistää hulinaksi penkin takana. Kyllä voidaan nyt puhua paljon kiinnostavammasta joukkueesta ja organisaatiosta kuin viime vuosina, kun koko kiekkokansan tuntemat herrat saavat tulosta aikaan!

81 runkosarjapeliä jäljellä, mutta tästä on mitä parasta jatkaa! Joko tänä vuonna pääsisimme mukaan playoff-taisteluun!?

Ekan erän jaksoin katsoa. Colorado olisi siinä voinut tehdä enemmänkin kuin yhden. Oikein hyvältä peli vaikutti ja Varlamov näyttää olevan erittäin kovassa kunnossa!

Toivottavasti playoffeissa ollaan tällä kaudella. Monet ovat Coloradon lytänneet jo, mutta mielestäni koko ajan ollaan menty eteenpäin.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Noniin rauhottukaas. Yksi peli ja tuntuu että Stanley Cup -sormus on jo sormessa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Yksi asia joka kovasti miellytti Avsin avauksessa oli se, että hyökkäys ja puolustus tuntuivat olevan sopivasti balanssissa enemmän tai vähemmän läpi ottelun. Hyökkäävää muttei ylihyökkäävää tekemistä, ei passivoitumista muttei myöskään hölmöilyä johtoasemassa vaan lisää maaleja taululle. Tuolla filosofialla tehdään johdoista voittoja, kiva nähdä taas tekemisen meininkiä Denverissäkin.

ROR näyttää siltä, että askeleita kohti Selke-keskusteluun vaadittavaa hyökkäyspelaamista ollaan ottamassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Taisi syynä olla Bordelaun täysin turha ämmäily, kun peliä oli jäljellä kuusi sekuntia. Vetää täysin turhan poikkarin Boninoon aloituksessa ja lähtee sen jälkeen karkuun kuin mikäkin akka.

Heh, noinko se menikin? Mitä minä olen nyt videolta katsonut, niin ihan pelitilanteen mukainen tönäisy, josta sitten Ankat sai tekosyyn käydä kimppuun, kun vitutti muuten vain ottaa 1-6 turpaan. "Lähtee sen jälkeen karkuun kuin mikäkin akka"? Minä kun olin katsovinani, että lähti sitten kiekon perään kuin jonkinlainen jääkiekkoilija. Joku muukin jääkiekkoa pelaava olisi saattanut tehdä saman.

Patty Roy, ei voi kuin arvostaa. Meinasi vähän läski tummua, kun Patrickia suututti.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Karavaani kulkee ja läskit vinkuu.

Barry Trotzin mietteitä kauden avausottelusta.

“I can tell you this, there’s no room for coaches yelling at opposition players in this league. That’s not professional and it shouldn’t be tolerated. I’d hate to see (St. Louis Rams coach) Jeff Fisher, who is a friend of mine, yapping at some football player, and he comes over and whacks him. There’s no place for that in the game, and I don’t think it should be tolerated at all. If you want to be professional, we’re the best league in the world, we’re the classiest league in the world, and we should act that way.”

Hitchcock avautuu St. Louis Postille.

"That's junior hockey. It's got no place in our game. You can't be pushing barriers down. It's just got no place in our game. I've been involved in some of those incidents a long time ago and they are really, really scary."

Kahdella oman divisioonan koutsilla on jo pupu pöksyssä.

Roy sai tuosta tilanteesta liigalta 10,000 dollarin sakon ja kommentoi miten tulee jatkossa käyttäytymään.

"This is the way I dealt with this one. Will I deal with it differently next time? Maybe. Or maybe not."

Ei tainnut olla viimeinen sakko...
 

riknor

Jäsen
Sen verran taisi tulla Royn kiehahduksesta organisaatiolle ilmaista mediahuomiota että voisihan sitä kymppitonnin huonomminkin käyttää markkinoimiseen.

Raivo-Roy, Nathan "first overall" MacKinnon ja aivan nextillä levelillä oleva jumbotroni, luulisi näiden uudistusten houkuttelevan jengiä halliin varsinkin jos pelit kulkee yhtä hyvin jatkossakin. Tullee itsekin seurattua tiiviimmin kuin viime kausina, jolloin otettiin jatkuvasti pataan ja puhalleltiin muniin Joe Saccon säestyksellä.
 

Ralph

Jäsen
Joukkueen kapteeni Gabriel Landeskog on jättänyt tänään ja eilen reenit väliin. Eli näillä näkymin ei pelaa tänään Nashvilleä vastaan. Tahtoisin muuten säilyttää kentät, mutta nostaa vain John Mitchellin tilalle.

Ryan O'Reilly - Matt Duchene - Steve Downie
John Mitchell - Paul Stastny - Alex Tanguay
Jamie McGinn - Nathan MacKinnon - P.A. Parenteau
Cody McLeod - Marc-Andre Cliche - Patrick Bordeleau

Harmi, että Mark Olver pudotettiin farmiin. Ihme kun ei kenellekkään kelvannut, en vain ymmärrä miksei mahdu mukaan kun mm. Cliche mahtuu. Juuri nyt Olver olisi ollut erinomainen korvaaja Landeskogille, jolloin olisi neloskentässä pysynyt tasokas nelossentteri, mutta ei. Tuo neloskenttä pelottaa nyt. Ei siis vain tappelumielessä, vaan kiekollisessa mielessä. Siis jos noilla Avalanche otteluun lähtee.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tuo neloskenttä pelottaa nyt. Ei siis vain tappelumielessä, vaan kiekollisessa mielessä. Siis jos noilla Avalanche otteluun lähtee.

Eikös tuossa kannattaisi vaan tylysti nostaa Cliche siihen kakkoskenttään? Olettaen siis, että muut ketjut halutaan säilyttää ennallaan. Tuskin se Mitchell siinä (kakkosen laidassa) mikään sateentekijä olisi, ja näin se neloskentän keskustakin olisi mallillaan.
 

Ralph

Jäsen
Tuskin se Mitchell siinä (kakkosen laidassa) mikään sateentekijä olisi, ja näin se neloskentän keskustakin olisi mallillaan.

Ei kukaan sateentekijää tahdo (eikä edes tarvitse), mutta tykkään katsoa suosikkijoukkueeni peliä kun heillä on kolmessa ensimmäisessä kentässä vain NHL-tason pelaajia. Mitchell teki viime kaudella 20 pistettä pienessä roolissa ja aloitti tämänkin kauden maalilla, kyllä hänestä on helvetisti hyötyä kiekollisessakin roolissa.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mitchell teki viime kaudella 20 pistettä pienessä roolissa ja aloitti tämänkin kauden maalilla, kyllä hänestä on helvetisti hyötyä kiekollisessakin roolissa.

On on, en minä sitä kiistäkään. Meinasin vaan, että Cliche kakkosessa ja Mitchell nelosen sentterinä kuulostaisi paljon tasapainoisemmalta koostumukselta kuin Mitchell kakkosessa ja Cliche nelosen keskellä.

Jos tuo Cliche on niin "katastrofi", niin ainakin kakkosessa äijän tekemisiä olisi tasapainottamassa kaksi laatuäijää, toisin kuin nelosessa. Vastaavasti taas Mitchell toisi siihen neloseen sitä samaa tasapainotusta noille rähinäreijoille, johon taas Clichen en oikein usko pystyvän...

Siinä kyllä olen samoilla linjoilla, että ykkönen ja kolmonen kannattaa ehdottomasti säilyttää ennallaan.
 

Ralph

Jäsen
Varmistus tullut, Gabriel Landeskog ei tänään pelaa. Ketjukoostumukset eivät ole vielä julki tulleet, muuta kuin että Semyon "Vezina" Varlamov aloittaa maalilla.

Jokos muuten MacKinnon on saanut lempinimen joka päättyisi y-kirjaimeen? Matty, Gabby, Varly, McGinny, Mitchy, Downy ja tietysti O'Reilly, Tanguay sekä Stastny.

EDIT: Ja heti huomasin, että ketjukoostumukset ovat julki. Eli pienillä muutoksilla.

Ryan O'Reilly - Matt Duchene - Steve Downie
John Mitchell - Paul Stastny - Alex Tanguay
Jamie McGinn - Nathan MacKinnon - P.A. Parenteau
Cody McLeod - Marc-Andre Cliche - Patrick Bordeleau

Näillä mennään, muuten samoilla Avalanche starttaa kuin toissapäivänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös