Kotipizzassa on sentään standardit olemassa riippumatta mistä ostat, sillä saat aina sen mitä tiedät saavasi. On aivan törkeän vittumaista mennä johonkin karvakäsikebulaan, jonka tuote on aina arpapeliä. En tässä mielessä ymmärrä antipatioita kotipizzaa kohtaan. Se on hyvä bisnes, koska se on asiakasystävällinen. Vain jotkut "kulinaristit" jaksavat valittaa siitä että kotipissa ja kotipissa sitä, kun toisaalla sitten vetävät jotain kahden pennin krapulapizzaa Marko's pizzeriasta, joka on vaihtanut omistajaa rahanpesun takia viisi kertaa, joka toinen pizza vaihtaa täytteitä lennosta, tulee myöhässä perille, on puoliksit palanut ja työntekijät leikkelevät rintakarvojaan sekaan. Good luck with that. Valittajia valittamisen ilosta, mutta kumartelevat sitten Fabion persereiän muotin mukaan muovattua pizzaa.
Sitten takaisin aiheeseen. Täytteet Cicciolina-pizzaan. Olkaa hyvät. Itse laittaisin tomaattia, koska sen huulet on kuin kahtia leikattu tomaatti. Tomaatti muutenkin kuin kastikkeena on supertoimiva täyte. Tuplajuusto, koska Kikkeliina on valkoisempi kuin albiinon sperma. Katkarapuja, koska häntä kuolaa kaikki joiden muna on kuin rapu pakkasella. Punasipulia, se toimii. No laitetaan nyt jotain lihaisampaakin, koska pitäähän homma täyttää jollain, eli penik... tonnikalalla. Tylsät täytteet, mutta hyvin perustellusti. Ravintoarvot kunnossa, paitsi jos on vegaanihomo. Saa laittaa yrtin koristeeksi.